Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aslında o kadar da onure ederim ki. O kadar da memnun kaldığımı belli ederim. çocuğum altının pişik kremine kadar danışırım. Herşey aklınıza gelebilcek. Yetmio galiba anneme... Annem olduğu için kırılıyorum. Kaynvalidem olsa gıcık kadın derim sinirlenirim

alış veriş canavarı dayanamadın di mi
dilşad,bol cevap yazdı mı?

sahi bol nerelerde ?

knmhtp o zaman anneni olduğu gibi kabul edip çok fazla tartışmayacaksın

dun k validemlere geçtik yemek hazırdı drek sofraya oturduk yemek sonrası bebek battaniyesi için aldığı kumaşları ördüğü yelekleri gösterdi görümcem ve k birader cep teelfonlarından internete girmişler birine 90 öbürüne de 100 lira gelmiş k validem çıldırıyordu e haklı da. Sonra ananeyle biraz tartıştılar maddi oalrak sıkışmışlar ananeye at tarlanın birini diyorlr anane orada benim anılarım var diye bi başlıyor sonra k valide duygu sömürüsüne başlıyor o susuyor bu sefer anane; ay hacivatla karagöz gibiydiler. dedim ocaktan itibaren biz destek çıkabilirz isterseniz; yoo gerek yok size güvenerk çıkmadık yola diyor; ama köpekler gibi de pişmanım o eve kalkıştığım için diyor. ay ne istiyor anlayamadım :44:

gittim ama sonuç: BAŞARISIZ hevesim kaçtı, bu işler siparişle olmuo malum
bi nevi kv gibi davranıo cidden annen. bence ciddi ciddi konuşmalısın "biri senin anneliğine laf etse sen de kızarsın, o benim çocuğum bırak da doğruyu yanlışı ben biliyim ona göre düşe kalka yetiştireyim çocuğumu" demen gerekyani şey gibi diil ama,sen bakma ben bakıyım die anlamasın olayı, sadece senin yaptıkların doğru da yanlış da olsa karışmasın, "ben deneyerek öğreniyim" de
sorma cnm ya, giremiom valla, biliosun ya koştur koştur
mesela yarın da önce sınav görevim sonra özel dersim var yine giremem

eltim de eh işte aynı tas aynı hamam yani. eşim balkonda sigara içiodu. kp'e arkasını döncek ya güya eltim emzirmek için, önünü kapıya döndü salak, kapı açılcak hoppaaaa. gittim mutfakta oyalandım eşim içeri gircek oldu girme emzirio dedim

filmin sonunu da evde getirdiniz ha, tutkulu aşıklar siziii

aaa ben de alışveriş yapmalıyım yaaa, bi bakim netten

sirken valla en iisini yapmışsın uyanıklara bak, kim verir ki al sana 10tl çeneni kapa die, asıl o zaman rezil olursun "aa bak yerden parayı almış şimdi geri verio utandı da" derler

Annemi böyle kabul ettim artık çünkü beni dinlemiyor ve anlamıyor. Ben de üzülür üzülür unuturum artık...

alisha işin trajedisi cebimde 2 lira bozuk param vardı cüzdanmda da 5 lira yani o para için orda dökünsem bile toplamda üstümden 10 lira çıkmazdı

işe yeni başladığımda kampüs içinde yolda 2 tan 100 lira gördüm tenezzül etmedim düşün götürüp güvenliğe teslim etmedim çok erken bir saatti az önce düşürmüştür gelir bulur dedim sonra eşimle nişanlıyken parkta yürüyorduk 20 tl buldum akşam saati olduğu için götürüp güvenliğe teslim ettim yalnızken ben yolda gördüğüm paraya bakmam bile.

eltin hala emziriyor mu yaa kaç aylık oldu çocuğu? sanki 2 yaşında gibi hatırlıyorum eğer öyleyse iyice ineğe bağladı kendini desene

ben beğendim al bence

alış veriş canavarı dayanamadın di mi
dilşad,bol cevap yazdı mı?

evet canım, babası annesine boşanmak istediğini söylemiş, bol annesinin yanındaymış izin almış bugün, annesinin kalp kapakçığında çökme varmış ilerlemesinden korkuyor

ama ben 2 aydır falan bişi almıoum ki en son 1 ay önce ayakkabı aldım çelişkiye bak yaa
herneyse indirim kızımm bu kaçmaz yani
ay ayakkabıyı ben alıntıladıktan sonra eklemişsin çok güzelmiş ben bayıldımmmm ve ne kadar da uygunnn, dilek al benceeee

bi de öle bi durum var tabiii, üstünü arasalar bile bulamıcaklar ki 10tl

emzirio cnm bebiş 16 aylık, ne zamana kadar sürcek acaba bu emzirme

valla biz buraya zor yetişioz liiliumcum sen bize katılsana

yaaaaaaaaaa bi uçkuruna sahip çıkamayan adamın işleri işte...ii yapmış seda,annesini yanında olsun tabi, onu sakinleştirsin, inş.çabucak problemsiz hallederler şu işi

dileek ayakkabılar çok güzel kırmızı kırımızı bence de al şu topuklularla dönmeler gibi yürümesem bir de eşimle boy farkımız olmasa bende alırım bol bol

alisha sen ne kadarlık hamilesin?

16 aylık benim oğlumla yaşıtmış ben 8 aya kadar emzirdim sütüm olsa 2 yaşı bulurdum... Danaya bağlardım.

aynı odada/salonda bunu yapması çok yanlış git oturma odasına emzir dimi misal verioum önünde eşinin kardeşi arkanda eşinin babası ne rahatlık valla

filmin sonunda hala aşka inananlara yazıodu ondan etkilendik galiba
kız 27 yaşında öldü eskiden çıktığı adamın evli olduğunu öğrenince bayılıo aşırı stresten hastalık başlıo sonra herşeyi unutmaya başlıo
dedim strese bak yaa insanı ölüme götürüo yani
sbhta eşim aynada kendine bakıo bakıo Eki Görüntüle 559424
yaşlanmışım baby feys yüzüm çökmüş dio
yaşlanabildiğine şükret et bak kız 27sinde öldü dedim

özcan denize kocasına adı iskender ama eski sevgilisi mehmet onun adıyla seslenio seni sevioum die adamın gözleri doluo bende seni dio ama ne kaa kötü dr'a gerçekte kimi sevio falan dio
kızın aklı yerine gelince hatırlıo özür mektubu yazıo hep seni sevdim unutsam adını hatırlamasam bile içimdesin kalbimde falan dio ve terkedip gidio
evini yolunu unutuo, babasını hatırlamıo, heryerde çantasını montunu unutuo

Son düzenleme:
kızlar ben bi hastaneye gidip geliyim, altınları takıyım ablam doktora gitti ultrasona ben de bi bakayım belki muayene eder ya da riskli gebelik die ilaç yazar falan

alisha sen ne kadarlık hamilesin?

16 aylık benim oğlumla yaşıtmış ben 8 aya kadar emzirdim sütüm olsa 2 yaşı bulurdum... Danaya bağlardım.
yok cnm ben diilim eltimin bebişi o bahsettiğim, hala emzirio işte.

allah mı söyletti yoksaa

aman napiim salak işte napsak boş...

baby face diilmiş artık haa, koptum dileğim yaaaaaa

biizm de akşama tiyatromuz var; kardeşlere direk baa gelin karnınızı doyurayım sizi almak için bi de trafikle cebelleşmeyelim diyecem

evime de erkenden gidecem önce biraz ortalığı toplayıp çamaşrlarımı yıkatacam ardından yemeklerimi yapacam fırında karnıbahar mücver bir de çorba yaparım yemeği yer çıkarız

alıntılarım nereye gitti yaa
dilşad, aslında aklımdan geçmedi değil...acaba annesiyle babası konuşacaklardı yaa oraya mı gitti ki diye...kadıncaaza bi şey olmaz inşallah...allah o adamı ıslah etsin...haklarında hayırlısı neyse o olsun :26:
dilek,ben de beğendim ayakkabıyı canım...hem fiyatı da uygunmuş yani...
sirken,yerinde olsaydım paralarımı çıkarır ben adamı rezil ederdim kocaman adamsın yalan söylemeye utanmıyo musun derdim

evet canım, babası annesine boşanmak istediğini söylemiş, bol annesinin yanındaymış izin almış bugün, annesinin kalp kapakçığında çökme varmış ilerlemesinden korkuyor
off yaa evet rahatsızlığı vardı annesinin
iyi olmuş birlikte olurlar bugün enine boyuna konuşsunlar
tabii kadın şuan sinirli üzgündür öfkeyle konuşacak doğal olarak
ama adamın burnundan getircek şekilde bişiler ayarlamalılar

kızlar ben bi hastaneye gidip geliyim, altınları takıyım ablam doktora gitti ultrasona ben de bi bakayım belki muayene eder ya da riskli gebelik die ilaç yazar falan
ayy nerden çıkarıosun riskli gebelik die

yok cnm ben diilim eltimin bebişi o bahsettiğim, hala emzirio işte.

allah mı söyletti yoksaa

aman napiim salak işte napsak boş...

baby face diilmiş artık haa, koptum dileğim yaaaaaa

emzirmeyi bırakınca rahata erersiniz ancak
inşallah canım
evt boş yine bildiğini yapar o yapıdaki insan
kendini bi beğenir ki anlatamam sana
demekki boylu poslu üçgen vücutlu falan olma amann yarabbim kurtulamazdım kendine yaptığı övgülerden

geçen gün çocuğumuz olursa saçları sana benzesin kıvırcık dio
tipide bana benzesin dio niye ben tipsiz miyim dedim
kıvırıo sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…