knmhtp annen için sen neysen çocuğn da senin için o; hiç bir anne çocuğuna kötü bakmak ister mi hep en iyilerini yapmak ister. Ama bebeğine annen baktığın için şanslısın bence senden iltifat bekliyor onu onore etmeni mi istiyor acaba? Ya da bir şeyi yaparken bilsen de usulen de olsa onun da fikrini almanı filan?
Dilek başta utanır gibi oldum sonra dedim kendi kendime ben kendimi biliyorum eğer hala ısrar etseydi hadi polise diyecektim ve uygulayacaktım da ama sirken dur başına iş açma teksin yalnızsın belki sıkıştırırlar adamların istediğini yapma sakın dedim. Zaten ağzımdan güvenlik lafının çıktığını duyunca adam birden allah allah ya diye uzaklaştı. Adam da baya temiz birine benziyordu yetişkin 40-50 li yaşlarda sanki mesaiden çıkmış memur amca gibiydi ama işte görünüme güven olmuyor ön tarafımda bekleyen bir amca vardır o da tık tık ne insanlar var ya filan dedi artık bana mı dedi bunu yoksa o adama mı bilemedim üstüme de alınmadım
hani derler ya moka taş atma üstüne sıçramasın aynı o hesap.
kızlar colinste 3 gün %40 indirim varmış
Eki Görüntüle 559414
şu ayakkabıyı gördüm katalog da 36 liraya gelio eğer indirim bundada geçerliyse kırmızı sade bi ayakkabı istiodum
gidip birde hırka falan bakıyım dioum dün filmde fahriye evceninde bi hırkasını beğendim.
alış veriş canavarı dayanamadın di mi
dilşad,bol cevap yazdı mı?
gittim ama sonuç: BAŞARISIZgüle güle
bi nevi kv gibi davranıo cidden annen. bence ciddi ciddi konuşmalısın "biri senin anneliğine laf etse sen de kızarsın, o benim çocuğum bırak da doğruyu yanlışı ben biliyim ona göre düşe kalka yetiştireyim çocuğumu" demen gerekgünaydın arkadaşlar. benden sonra yazılanları şöyle bi okudum da kv kp çatışması klasik. bizdede anne baba çatışması mevcut. kv rahmetli, kp de çok uzakta karışmaz. annem ve babam iki adım ötemde oturuyorlar çocuğuma bakıyorlar. ağzımla kuş tutsam anneme yaranamam şu çocuk bakma konusunda beni hiç beğenmez. dün misafirlikte gene benim anneliğime çamur atınca fıttırdım. ağladım sabaha kadar uyuyamadım. annemi anlayamıyorum işin garibi o da beni anlamıyor. o bakınca çocuk ii ben bakınca zayıflar. her yaptığımı eleştiirr söylenir. çocuğuma şahane bakar çok da sever ama benim kalbimi öyle yerle bir eder işte. napacağımı bilmiyorum dün sabaha kadar uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti.. sabah da çocuğu almaya geldi surat beş karış küs bana napcam bilmiyorum.
sorma cnm ya, giremiom valla, biliosun ya koştur koşturhiç gelmedin yaa merak ettim
hep akşamları geliosun hiç konuşamıouz ki
canım öpmüştüm ya seni alınma die
eltinle durum nası yani o devam edio mu o tip hareketlerine:26:
kızlar akşam annemlere gittim 4 gündür gitmiodum
kardeşim biraz durgun gibiydi
komşu laptopuna kola dökmüş onu verdi eşim temizletsin die
sonra eve inip sen kimsini izledim eşim geldi 9da erken kapatmış
bişiler atıştırıp çıktık yürüyerek gitmek istedim zaten 10dklık yol
filmin başında özcan deniz yürüdükçe sanki brad pitt yürüo gibi çekimler alttan müzik falan beni gülme tuttu
neyseki sonradan öyle sahneler kalmadı
aman amann harikaydı diemem
tabiki çok duygusaldı
aşkları çok eğlenceliydi
kız adamın kollarında öldü ve önceden söylediği sevdiğimdin şarkısı çaldı
eşim bile kötü oldu
eve geldiğimizde saat 12ye çeyrek vardı
tabii filmin 3. perdesi bizim evdeydi
geç yattık yani bende uykusuzum
ve çrşdan beri günleri yanlış bilioum bugünüde cmt sanıoum
trafikte cmt trafiği gibiydi zaten. ama yarında var
şu ayakkabıyı gördüm katalog da 36 liraya gelio eğer indirim bundada geçerliyse kırmızı sadece bi ayakkabı istiodum
gidip birde hırka falan bakıyım dioum dün filmde fahriye evceninde bi hırkasını beğendim.
Eki Görüntüle 559414
şu ayakkabıyı gördüm katalog da 36 liraya gelio eğer indirim bundada geçerliyse kırmızı sade bi ayakkabı istiodum
alış veriş canavarı dayanamadın di mi
dilşad,bol cevap yazdı mı?
ay ayakkabıyı ben alıntıladıktan sonra eklemişsin çok güzelmiş ben bayıldımmmm ve ne kadar da uygunnn, dilek al benceeeeama ben 2 aydır falan bişi almıoum ki en son 1 ay önce ayakkabı aldımçelişkiye bak yaa
herneyse indirim kızımm bukaçmaz yani
alisha işin trajedisi cebimde 2 lira bozuk param vardı cüzdanmda da 5 lira yani o para için orda dökünsem bile toplamda üstümden 10 lira çıkmazdı
işe yeni başladığımda kampüs içinde yolda 2 tan 100 lira gördüm tenezzül etmedim düşün götürüp güvenliğe teslim etmedim çok erken bir saatti az önce düşürmüştür gelir bulur dedim sonra eşimle nişanlıyken parkta yürüyorduk 20 tl buldum akşam saati olduğu için götürüp güvenliğe teslim ettim yalnızken ben yolda gördüğüm paraya bakmam bile.
eltin hala emziriyor mu yaa kaç aylık oldu çocuğu? sanki 2 yaşında gibi hatırlıyorum eğer öyleyse iyice ineğe bağladı kendini desene
valla biz buraya zor yetişioz liiliumcum sen bize katılsanaKızlarrr benim topiğimede gelirmisiniz ? :) http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/573646-liliiinin-sohbet-topigii.html
ben beğendim al bence
evet canım, babası annesine boşanmak istediğini söylemiş, bol annesinin yanındaymış izin almış bugün, annesinin kalp kapakçığında çökme varmış ilerlemesinden korkuyor
ay ayakkabıyı ben alıntıladıktan sonra eklemişsin çok güzelmiş ben bayıldımmmm ve ne kadar da uygunnn, dilek al benceeee
Bi de öle bi durum var tabiii, üstünü arasalar bile bulamıcaklar ki 10tl
Emzirio cnm bebiş 16 aylık, ne zamana kadar sürcek acaba bu emzirme
eltim de eh işte aynı tas aynı hamam yani. eşim balkonda sigara içiodu. kp'e arkasını döncek ya güya eltim emzirmek için, önünü kapıya döndü salak, kapı açılcak hoppaaaa. gittim mutfakta oyalandım eşim içeri gircek oldu girme emzirio dedim
filmin sonunu da evde getirdiniz ha, tutkulu aşıklar siziii
aaa ben de alışveriş yapmalıyım yaaa, bi bakim netten
yok cnm ben diilimalisha sen ne kadarlık hamilesin?
16 aylık benim oğlumla yaşıtmış ben 8 aya kadar emzirdim sütüm olsa 2 yaşı bulurdum... Danaya bağlardım.
aynı odada/salonda bunu yapması çok yanlış git oturma odasına emzir dimi misal verioum önünde eşinin kardeşi arkanda eşinin babası ne rahatlık valla
filmin sonunda hala aşka inananlara yazıodu ondan etkilendik galiba
kız 27 yaşında öldü eskiden çıktığı adamın evli olduğunu öğrenince bayılıo aşırı stresten hastalık başlıo sonra herşeyi unutmaya başlıo
dedim strese bak yaa insanı ölüme götürüo yani
sbhta eşim aynada kendine bakıo bakıo Eki Görüntüle 559424
yaşlanmışım baby feys yüzüm çökmüş dio
yaşlanabildiğine şükret et bak kız 27sinde öldü dedim
özcan denize kocasına adı iskender ama eski sevgilisi mehmet onun adıyla seslenio seni sevioum die adamın gözleri doluo bende seni dio ama ne kaa kötü dr'a gerçekte kimi sevio falan dio
kızın aklı yerine gelince hatırlıo özür mektubu yazıo hep seni sevdim unutsam adını hatırlamasam bile içimdesin kalbimde falan dio ve terkedip gidio
evini yolunu unutuo, babasını hatırlamıo, heryerde çantasını montunu unutuo
off yaa evet rahatsızlığı vardı annesininevet canım, babası annesine boşanmak istediğini söylemiş, bol annesinin yanındaymış izin almış bugün, annesinin kalp kapakçığında çökme varmış ilerlemesinden korkuyor
ayy nerden çıkarıosun riskli gebelik diekızlar ben bi hastaneye gidip geliyim, altınları takıyım ablam doktora gitti ultrasona ben de bi bakayım belki muayene eder ya da riskli gebelik die ilaç yazar falan
yok cnm ben diilimeltimin bebişi o bahsettiğim, hala emzirio işte.
allah mı söyletti yoksaa
aman napiim salak işte napsak boş...
baby face diilmiş artık haa, koptum dileğim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?