Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

inşallah annesi,allahından bulsun,naparsa yapsın demez de o adamın donuna kadar alır...o sir...ğe harcayacak para bırakmaz...yuva yıkanın yuvası zaten olmaz...eninde sonunda ayrılacaklar...allah o adamı,bolun annesine muhtaç etsin inşallah...o kızda sürünsün,beter olsun...

dilek o katalog üzerindeki fiyatlardan mı %40 indirim yanii, bugün-yarın-pazar öle mi, ayy akşam gider miyiz ki
üff para da yok kii, kv 3.000 borcumuzu ödedik ya bu ay sarstı tabi...gelecek ay da kasko ve benim ameliyat var.sonraki ay da babama borcumuzu ödicez.sonra düze çıkar mıyız acaba:44:
aman napiim yaa, yarın kazanıcaklarımı harcarım

evet ya mtv ve kasko yaklaştı dimi

kasko için aman kızlar aklınızda bulunsun imm diye ihtiyari mali mesuliyet sigortası var onu da kapsatın dh de uyarmışlardı bizimkine baktım 0 yazıyor

ayşam vilinn öğretmenler gününüz kutlu olsunnnnn
ahhh yavrum çok çalışmaktan günleri de şaşırır oldu bu kız

kız mübarek gün beddua etme yine de
Allahım yapılan iyiliğide kötülüğüde karşılıksız bırakmaz
annesi en az hasarla sıyrılsın bu olaydan inşallah.

kuzum herşeyde geçerli mi bilmioum ki radyoda duydum sitesini açtım baktım kampanyalarda 23-24-25 yazıo %40 die
ama bu kaa bilioum :101:

collezione da öğretmenler günü için 3 al 2 öde yapmış ama ben bişi bulamadım

ya hala hırka arıoum her mağazada ama yok

harika borcun biri bitmiş oldu tebrikler
senin ameliyatı zaten sigorta karşılamıo mu :26:
kasko ne civardaymış bizimde vardır o zaman

kıvırcıkko kablosuz olayını sormamı sölemiştin ya, ben taa o zaman sordum eşime ama sölemeyi unutmuşum

bizim modem biraz pahalıymış o değişik alınmış yani, daha ii çeksin die.

ayy sınav saatim gelmiş kaıom ben devam ederim gelince anlatmaya

ayşam vilinn öğretmenler gününüz kutlu olsunnnnn
sağ ol canım benim ama örtmenler günü yarın ki fıstığım

kız mübarek gün beddua etme yine de
Allahım yapılan iyiliğide kötülüğüde karşılıksız bırakmaz
annesi en az hasarla sıyrılsın bu olaydan inşallah.
napim yaa yuva yıkan kadınlara sinir oluyorum,kendimi tutamıyorum :26:
ayşin 3 ayda düze çıkcaksınız işte ne güzel...bu aralar seni ve dileği çok takdir ediyorum valla
sirken imm'yi ilk defa duydum,eşime söylim bakim haberi var mı :26:
benim de alış veriş yapmam lazım...pantolon almalıyım acilen

ben de çıkıyorum yavaştan...bugün okula götürmek için peynir,zeytin,domates,biber ve pekmez aldım...giderken simit de alıcam...yeriz okulda arkilerle...
hepinizi öpüyorum sevgi pıtırcıklarım

bizim kaskoyu geçen yıl kredi kartına 10 taksitle 880 TL yapmışlardı bu yıl hasarsızlık indirimi de alırsak 800 e indirebilir miyiz acaba? :44:

doktora muayene oldum annemler içerdeydi zaten, ablamın bebeği 44 günlük benmki 33 günlük :)

rüyamda eşimle beraber bi otobüs durağında beklioum biraz topraklık gibi beklediğimiz yer çuvarlar falan var bi kaç insan ama çokta gürültülü trafik sesi var
toprakla bi taşın aralığında ikiye katlamış para buluoum epey fazla en dışta 10 tl var alıoum kafamı bi çevirioum 1 tane daha bu şekilde onu da alıoum
ve biraz daha uzaklıkta bi tane daha var alıoum ama eşim çok kızar dioum oda yola bakıo en son aldığımın içinde bi kaç
kötü bi yazıyla

2976 rakamını görüoum
alt alta 3 haneli 3 rakam daha yazılmı

ve çizgi çekilip kalan yazılmış 2000 küsür gibi bi rakam
ozaman bu paralar toplamda 2000 lira dioum
sonrası yok uyandım galiba :44:

Rüyada kağıt para bulmak; şansının açılacağına, zengin olacağına

Rüyada yerde para bulmak; çok önemli olmayan bir hastalık geçirileceğine

dio:26:

ilgiçn bir rüyaymış dilek

bu aralar kendi kredilerini kapattın hesap filan yaptın ya acaba bilinçaltına öyle mi girdi?

benim işim bitti kızlar eve geçiyorum yine gelirim görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…