ilgiçn bir rüyaymış dilek
bu aralar kendi kredilerini kapattın hesap filan yaptın ya acaba bilinçaltına öyle mi girdi?
benim işim bitti kızlar eve geçiyorum yine gelirim görüşmek üzere
dilsad demek bebeğin 1 ay 3 günlük olmuş maşşallah
dilek hayır olsun rüyanda ne gördün?
rüyamda eşimle beraber bi otobüs durağında beklioum biraz topraklık gibi beklediğimiz yer çuvarlar falan var bi kaç insan ama çokta gürültülü trafik sesi var
toprakla bi taşın aralığında ikiye katlamış para buluoum epey fazla en dışta 10 tl var alıoum kafamı bi çevirioum 1 tane daha bu şekilde onu da alıoum
ve biraz daha uzaklıkta bi tane daha var alıoum ama eşim çok kızar dioum oda yola bakıo en son aldığımın içinde bi kaç
kötü bi yazıyla
2976 rakamını görüoum
alt alta 3 haneli 3 rakam daha yazılmı
ve çizgi çekilip kalan yazılmış 2000 küsür gibi bi rakam
ozaman bu paralar toplamda 2000 lira dioum
sonrası yok uyandım galiba :44:
dilşadsorun yok yani dimi ablanda 10 gün var aranızda yaa çok güzel
hayra yor hayraaaRüyada kağıt para bulmak; şansının açılacağına, zengin olacağına
Rüyada yerde para bulmak; çok önemli olmayan bir hastalık geçirileceğine
dio:26:
dilşad maşallah bak ne kadar güzel artıyorevet canım
hadi hayırlısı güzel rüya
evet canım 10 gün aramızdenk getirmişiz
hayra yor hayraaa
kızlar kan sonucum çıktı değerim yükseliyr 49(salı akşamı)- 76(dün) -115(bugün)
maşallah cnmmmdoktora muayene oldum annemler içerdeydi zaten, ablamın bebeği 44 günlük benmki 33 günlük :)
hayır olsunnrüyamda eşimle beraber bi otobüs durağında beklioum biraz topraklık gibi beklediğimiz yer çuvarlar falan var bi kaç insan ama çokta gürültülü trafik sesi var
toprakla bi taşın aralığında ikiye katlamış para buluoum epey fazla en dışta 10 tl var alıoum kafamı bi çevirioum 1 tane daha bu şekilde onu da alıoum
ve biraz daha uzaklıkta bi tane daha var alıoum ama eşim çok kızar dioum oda yola bakıo en son aldığımın içinde bi kaç
kötü bi yazıyla
2976 rakamını görüoum
alt alta 3 haneli 3 rakam daha yazılmı
ve çizgi çekilip kalan yazılmış 2000 küsür gibi bi rakam
ozaman bu paralar toplamda 2000 lira dioum
sonrası yok uyandım galiba :44:
BOLLL
DİLŞADDD
DİLEK ,HAYIR OLSUN RÜYAN..BENDE GECE ÇIĞLIK ATIP UYANDIM,EŞİMDE SESİME UYANDI ... GECE BÖLE KAPISKARANLIK AYIN IŞIĞI YANSIYO SADECE, APT.BAHÇEDEYİM İÇERİ GİRMEK İSTİYRUM AMA ÖNÜMDE Bİ KEDİ BENİM GÖLGEMDEN KORKUYO VE İÇERİ SOKMUYO BENİ HIRLIYO FALAN :18: BENDE ÇOK KORKUYOM TIRMALICAK BENİ DİYE..SAĞA SOLA ATAK YAPIYOM AM YOK ,EN SON KOŞTURARAK GİRMEYE ÇALIŞIYOM VE TAM O SIRADA KEDİ VİYAKLAYIP ÜZERİME ATLIYOBEN TABİ Bİ ÇIĞLIK :) HEM RÜYAMDA HEM GERÇEKTE
off seninki çok fena bende de var ona benzer kabussslar :18:DİLEK ,HAYIR OLSUN RÜYAN..BENDE GECE ÇIĞLIK ATIP UYANDIM,EŞİMDE SESİME UYANDI ... GECE BÖLE KAPISKARANLIK AYIN IŞIĞI YANSIYO SADECE, APT.BAHÇEDEYİM İÇERİ GİRMEK İSTİYRUM AMA ÖNÜMDE Bİ KEDİ BENİM GÖLGEMDEN KORKUYO VE İÇERİ SOKMUYO BENİ HIRLIYO FALAN :18: BENDE ÇOK KORKUYOM TIRMALICAK BENİ DİYE..SAĞA SOLA ATAK YAPIYOM AM YOK ,EN SON KOŞTURARAK GİRMEYE ÇALIŞIYOM VE TAM O SIRADA KEDİ VİYAKLAYIP ÜZERİME ATLIYOBEN TABİ Bİ ÇIĞLIK :) HEM RÜYAMDA HEM GERÇEKTE
ya 2976 okadar net ki milli piyongo yılbaşı biletinde bu rakamları dikkate alcamhayır olsunnne çok rakam görmüşsün küçük rakamlar olsaydı loto toto bişi oyna derdim
sınavdan çıktım, bugünü de bitirdim eşimin yanına geçicem birazdan, 5te çıkıcakmış o da, 3 saat falan da orda oyalanırım
günaydın arkadaşlar. benden sonra yazılanları şöyle bi okudum da kv kp çatışması klasik. bizdede anne baba çatışması mevcut. kv rahmetli, kp de çok uzakta karışmaz. annem ve babam iki adım ötemde oturuyorlar çocuğuma bakıyorlar. ağzımla kuş tutsam anneme yaranamam şu çocuk bakma konusunda beni hiç beğenmez. dün misafirlikte gene benim anneliğime çamur atınca fıttırdım. ağladım sabaha kadar uyuyamadım. annemi anlayamıyorum işin garibi o da beni anlamıyor. o bakınca çocuk ii ben bakınca zayıflar. her yaptığımı eleştiirr söylenir. çocuğuma şahane bakar çok da sever ama benim kalbimi öyle yerle bir eder işte. napacağımı bilmiyorum dün sabaha kadar uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti.. sabah da çocuğu almaya geldi surat beş karış küs bana napcam bilmiyorum.
gunaydın kızlar
sorma vilin ya acayip evi otele çevirdim gibi bir şey oldu ama oturup raporlarımı yazmaya başlamam lazım yoksa gene sıkışacam
dünkü olaya gelince başta çok sıkıldım filan ama artık atlattım sayılır.
Ofisten çıktım spora geçiyorum direk merkezde indim hiç trafiğe takılmayım direk metroyla geçeyim ki geç kalmayım dedim. Bu arada ofisten çıkarken de otobüs kartımı montumun fermuarlı yan cebime koydum sırtımda sırt çantası oldugu için kalabalıkta çantayı aç cüzdanı çıkar kartı çıkar sonra tekrar çantaya tıkmakla uğraşmayım diye. Burası ayrıntı bilgi. Metrodan merdivenlerden indim kartı basma yerlerinden geçtim metronun olduğu platforma doğru kalabalıkla yürüyen merdivenlerden iniyorum kulağımda da müzik var başımda da berem. Adamın teki yukardan hanfendi hanfendi diye nasıl bağırıyor önce üstüme alınmadım sonra baktım ısrar ediyor herhalde çantam mı açık bir şey mi düşürdüm diye bi konrol ettim bi şey yok neyse ben devam ettim aşağı indim metro bekliyorum bu adam geldi yanıma size sesleniyorum duymuyor musunuz dedi şaşırdım buyrun dedim merdivenlerden inerken o 10 lirayı neden yerden alıp cebinize indirdiniz dediben şok tabi. Hayır ben para görmedim ayrıca almadım da karıştırıyorsunuz sanırım dedim ama adam ısrarla yok yok aldınız ben gördüm diyor bu arada bütün metro bekleyenler de bize bakıyorlar ben hayır almadım dedim o aldınız aldınız diyor hala ben de nerden almışım kim görmüş başka ben hiç bir şey almadım dedim ama bu sefer sinirlenmeye başladım adam aldınız ben gördüm arkadaşım da gördü dedi nerde o arkadaşınız getirin çıkalım yukarıya güvenliği çağıralım nerdebu güvenlik ? yolda gördüğüm 10 liraya mı kaldım; çıkarsınlar görüntüleri her yer izlenyordur ben almadım iftira atmayın yalan söylemeyin ahlaksızlık yapmayın beni de kötü kötü konuşturmayın dedim adam allah allah diye söylene söylene gitti ben de bindim direk spora geçtim ordakilere bahsettim kapkaçların yeni metodu buymuş. Nasıl yani al şu 10 lirayı sus dememi mi bekliyordu :44:
ben beğendim al bence
evet canım, babası annesine boşanmak istediğini söylemiş, bol annesinin yanındaymış izin almış bugün, annesinin kalp kapakçığında çökme varmış ilerlemesinden korkuyor
bazı annelerin karakteri böyle demek ki canım. benim annem de sabah süpürge tutarken elimden aldı süpürgeyi, beğenmemiş. salonu komple süpürdü, koltukları sildi, toz aldı. bi de diyo ki, bu öyle üstünkörü oldu ama seninkinden daha iyidirben alıştım artık anneme, eline sağlık teşekkür ederim diyip geçiyorum canım. napcan. annemin egosu yüksektir biraz. öyle seviyorum ben de onu.
dilekkkk ayakkabı çok güzel canım, yakışır sanafiyatı da çok uygun kaçırma bence.
dilşadcım ablan da sen de hayırlısıyla alacaksınız bebişlerinizi kucağınıza. ne güzel artıyor değerlerindebundan sonra olumsuz düşünme lütfen. yeni bir başlangıç bu. tadını çıkart tatlım.
dün akşam halvet gecesi olmuş dicektim, alishiam vazgeçmişbenim de kanamam bitiyor nihayet. sanırım bu hafta sonu zor geçecek benim için
yarenay için lig yeniden başlıyor, benm adam da 2 gündür yaklaşıyor ama yok yanii doktor serbest diyene kadar yanaşmıcam bi de ilk zamanlarım yani. doktora soracaktım bugün, unuttum.
seda da yok bugün 4ten 5ten sonra yalnız kalcam burda nekimde giremio off offf
bende sürekli sen yarim idun klibini dinleyip izlioum filmi tekrar edioum bazen gözlerim doluo
eşim kıza bayıldı ne kadar tatlı dimi die yani davranışlarına. hep öyle gülen keyifli birini istio ama gerçek hayatta öyle olunmuo ki?
eşimde hep gırgır çoşalım eğlenelim istio Eki Görüntüle 559561
bazen de ben senden çok memnunum aslında bi yere gidiouz
bizim çocukların eşleri 100 kere arıolar nerdesin naptın kim var die
sen 1 kere arıosun tosun naptın 2 bira al gel die
bilioum çocuklarda söylüo şanslı olduğumu dio
ama hayat beni zorluo sinirlerim çok bozuluo bazen napıyım delirebilioum yani
kendi de öle dio, bu ara çok kaçırmışım bademi fındığı dyo :)))aaa evet siz azcık durun eşinde aldığı yemişleri fazla tüketti galiba
gerçi bak işe yaradı
hg canımslm bayanlar aranıza yenı katıldım baslıgı gorunce 2010 gelınlerı hosuma gıttı bır bakınayım neler kimler varmıs dedım
hoşgeldin salihaslm bayanlar aranıza yenı katıldım baslıgı gorunce 2010 gelınlerı hosuma gıttı bır bakınayım neler kimler varmıs dedım
seda da yok bugün 4ten 5ten sonra yalnız kalcam burda nekimde giremio off offf
bende sürekli sen yarim idun klibini dinleyip izlioum filmi tekrar edioum bazen gözlerim doluo
eşim kıza bayıldı ne kadar tatlı dimi die yani davranışlarına. hep öyle gülen keyifli birini istio ama gerçek hayatta öyle olunmuo ki?
eşimde hep gırgır çoşalım eğlenelim istio Eki Görüntüle 559561
bazen de ben senden çok memnunum aslında bi yere gidiouz
bizim çocukların eşleri 100 kere arıolar nerdesin naptın kim var die
sen 1 kere arıosun tosun naptın 2 bira al gel die
bilioum çocuklarda söylüo şanslı olduğumu dio
ama hayat beni zorluo sinirlerim çok bozuluo bazen napıyım delirebilioum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?