Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilsad demek bebeğin 1 ay 3 günlük olmuş maşşallah

dilek hayır olsun rüyanda ne gördün?

evet canım

hadi hayırlısı güzel rüya

dilşad sorun yok yani dimi ablanda 10 gün var aranızda yaa çok güzel

evet canım 10 gün aramız denk getirmişiz

Rüyada kağıt para bulmak; şansının açılacağına, zengin olacağına

Rüyada yerde para bulmak; çok önemli olmayan bir hastalık geçirileceğine

dio:26:
hayra yor hayraaa

kızlar kan sonucum çıktı değerim yükseliyr 49(salı akşamı)- 76(dün) -115(bugün)

Dilşad çok sevindim cnm
Sirken geçmiş olsun valla, oldum resmen..
Sedanın aile durumu da düzelir inşallah..Daha da kötüye gitmez
Nek dr a gidecekti oda güzel haberlerle gelir inş
Knmhtp hoşgeldin cnm..Annen nazı geçiyo diye öyle yapıyodur belki.Ama dediğin gibi kv yapsa sinirlenirsin nasıl olsa kv dersin ama kendi annen olunca kafaya takıyosun..
Ayşam o kadar gönderdim seni,yüzümü kara çıkarttın :)
Merhaba kızlar bu arada..

Son düzenleme:
evet canım

hadi hayırlısı güzel rüya

evet canım 10 gün aramız denk getirmişiz

hayra yor hayraaa

kızlar kan sonucum çıktı değerim yükseliyr 49(salı akşamı)- 76(dün) -115(bugün)
dilşad maşallah bak ne kadar güzel artıyor her şey yolunda gideccek çok mutlu bir gebelik geçireceksin ve bebeğini de sağlıkla kucağına alacaksın
eve geldim ilk defa evim bu saatte sıcacık aynı ananenin evi gibi apt girişindeki yeni bir yazı gördüm24 saat yanması için şimdi yapılsın şeklinde oy çokluğu varmış pazar günü başlıyormuş tadilat; yüklenici firmayla da konuşmuşlar pazartesi gece bitirilmesi planlanıyormuş ay bu yönetimin başına taş düştü

dilek evi bir görsen fena halde her yer çamaşır yıkanacak ütülenecek dolu yatak açık vaziyette garibim zaten bu hafta hiç kapanamadı akşama kardeşlerle konuştum bana gelecekler hem sizle takılırım hem de evimi toplarım biraz.

BOLLL

DİLŞADDD

DİLEK ,HAYIR OLSUN RÜYAN..BENDE GECE ÇIĞLIK ATIP UYANDIM,EŞİMDE SESİME UYANDI ... GECE BÖLE KAPISKARANLIK AYIN IŞIĞI YANSIYO SADECE, APT.BAHÇEDEYİM İÇERİ GİRMEK İSTİYRUM AMA ÖNÜMDE Bİ KEDİ BENİM GÖLGEMDEN KORKUYO VE İÇERİ SOKMUYO BENİ HIRLIYO FALAN :18: BENDE ÇOK KORKUYOM TIRMALICAK BENİ DİYE..SAĞA SOLA ATAK YAPIYOM AM YOK ,EN SON KOŞTURARAK GİRMEYE ÇALIŞIYOM VE TAM O SIRADA KEDİ VİYAKLAYIP ÜZERİME ATLIYO BEN TABİ Bİ ÇIĞLIK :) HEM RÜYAMDA HEM GERÇEKTE

doktora muayene oldum annemler içerdeydi zaten, ablamın bebeği 44 günlük benmki 33 günlük :)
maşallah cnmmm10 gün arayla doğuracaksınız
hayır olsunnne çok rakam görmüşsün küçük rakamlar olsaydı loto toto bişi oyna derdim

ay korkunç oluo dimi cnm yaa, bana da oldu o bi kere, çığlık atarak uyandım bağırdığımı kendim de farkettim

sınavdan çıktım, bugünü de bitirdim eşimin yanına geçicem birazdan, 5te çıkıcakmış o da, 3 saat falan da orda oyalanırım

off seninki çok fena bende de var ona benzer kabussslar :18:
ikimizinkide hayra çıksın inşallah
birde AMA'yı eksiksiz yazsaydın
sonunada yok ekleyince yutuptaki küfürlere benzemiş

ya 2976 okadar net ki milli piyongo yılbaşı biletinde bu rakamları dikkate alcam

bazı annelerin karakteri böyle demek ki canım. benim annem de sabah süpürge tutarken elimden aldı süpürgeyi, beğenmemiş. salonu komple süpürdü, koltukları sildi, toz aldı. bi de diyo ki, bu öyle üstünkörü oldu ama seninkinden daha iyidir ben alıştım artık anneme, eline sağlık teşekkür ederim diyip geçiyorum canım. napcan. annemin egosu yüksektir biraz. öyle seviyorum ben de onu.

canım acaba cüzdanını çıkarttırmaya mı çalıştılar? ama cüzdanı kapsa nasıl kaçacak ki metrodan? 10 tl kesmez onları çünkü.

ay Allah annesinin yardımcısı olsun ya. inşallah en az hasarla atlatır annesi. adamın dünya umrunda değil, hayat ona hayat

dilekkkk ayakkabı çok güzel canım, yakışır sana fiyatı da çok uygun kaçırma bence.

dilşadcım ablan da sen de hayırlısıyla alacaksınız bebişlerinizi kucağınıza. ne güzel artıyor değerlerinde bundan sonra olumsuz düşünme lütfen. yeni bir başlangıç bu. tadını çıkart tatlım.

dün akşam halvet gecesi olmuş dicektim, alishiam vazgeçmiş benim de kanamam bitiyor nihayet. sanırım bu hafta sonu zor geçecek benim için

ayy koptum annene yaa tam benlik
benimki hiç dokunmaz asla yardım etmez 2 yıl oldu kesinlikle yapmadı yani
zaten kendi evine zor yetişio eskiden benim şimdiki halimden beterdi evi resmen kırklardı ama artık bıktı galiba
ayakkabıya bakcam canım o fiyatsa numarası varsa alırım galiba siyah bi elbiseyle falan düğünde bayramda güzel olur

off ne kadar oldu yarenim yani ne kadardır olmadı desem daha uygun

dilşad yazmayı unuttum çok güzel değerlerin artış gösterio inş hiç bir problem çıkmıcak içini ferah tut

yarenay için lig yeniden başlıyor , benm adam da 2 gündür yaklaşıyor ama yok yanii doktor serbest diyene kadar yanaşmıcam bi de ilk zamanlarım yani. doktora soracaktım bugün, unuttum.

seda da yok bugün 4ten 5ten sonra yalnız kalcam burda nekimde giremio off offf

bende sürekli sen yarim idun klibini dinleyip izlioum filmi tekrar edioum bazen gözlerim doluo
eşim kıza bayıldı ne kadar tatlı dimi die yani davranışlarına. hep öyle gülen keyifli birini istio ama gerçek hayatta öyle olunmuo ki?

eşimde hep gırgır çoşalım eğlenelim istio
bazen de ben senden çok memnunum aslında bi yere gidiouz
bizim çocukların eşleri 100 kere arıolar nerdesin naptın kim var die
sen 1 kere arıosun tosun naptın 2 bira al gel die
bilioum çocuklarda söylüo şanslı olduğumu dio

ama hayat beni zorluo sinirlerim çok bozuluo bazen napıyım delirebilioum yani

yarenay için lig yeniden başlıyor , benm adam da 2 gündür yaklaşıyor ama yok yanii doktor serbest diyene kadar yanaşmıcam bi de ilk zamanlarım yani. doktora soracaktım bugün, unuttum.

aaa evet siz azcık durun eşinde aldığı yemişleri fazla tüketti galiba
gerçi bak işe yaradı

e normal hayatta stressiz gün yok ki hele ben bu ara sinir küpüyüm eşim bak bişe demiyorum ama kırmaya başladın artık diyo, ama adam pis yaa, ben dinlenmek istiyorum ilk zamanlar yorulmayım diyorum adam evi dağıtıyor
ben de 40 kere ararım eşimi nerdesin diye ay çok utandım

aaa evet siz azcık durun eşinde aldığı yemişleri fazla tüketti galiba
gerçi bak işe yaradı
kendi de öle dio, bu ara çok kaçırmışım bademi fındığı dyo :)))

slm bayanlar aranıza yenı katıldım baslıgı gorunce 2010 gelınlerı hosuma gıttı bır bakınayım neler kimler varmıs dedım
hg canım

bu ne yaaa zaten sinirim tepemde, bu kk da bi açılmadı gitti

ya belki bi saat dolmuş bekledim, niye, boşa
eşimin yanına gidicektim ya, o bineceğim dolmuşun güzergahı mı değişmiş nedir bekle allah bekle ağaç oldum allam yareppim

dolmuşu görüom karşıdan geçio dönüp de benim beklediğim yere gelmio(oysa hep öle yapardı eskiden) eşime de çemkirdim eve geldim artık!!!

hıı ne dicektim, nese sakinleşiim

zuzunun imesajını okuyunca ben de koptum ".m yok ne yaaa" die

dileğim allah mutluluğunuzu bozmasın bence siz birbiriniz için yaratılmışsınız, gerçektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…