Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzunun mesaj beni de bitirdi yaa
eşin napsın kuzum yaa nie kızdın adama
neyse amann iyi olmuş eve gittiğin oda gelir 1 saate nasılsa

canım saol hepimiz hep mutlu olalım önce sağlıklı sonra mutlu olsun hayatlarımız
ozaman hatalı olan benim dimi ayşem sürekli adamdan yakınıoum ama sürekli
o ise kafama bişi takmamamı, onu güler yüzle karşılamamı istio
ama yapamıoum ki sürekli

dilşad 1 saate kalmaz gidersin bi de nerdesiniz ağızları yapma
akşama yemeğim yok
annem aşure yapıo bi kazan yapar o şimdi Eki Görüntüle 559688
benimde yıkanacak çamaşırlarım var ütüm var birde çamaşırları yıkıcamda nerde kurutcam yaa

özge de gelmedi
nek hastaneye gitcekti dedi kkoras ama biz yazışmıştık bişi demedi

yarende hemen kayboldu bişi sormuştum

o da öle dio benim sçum ne dio, ama yani onun yüzünden bekledim şart mıydı yani yanına gitmem

canım onu kimse yapamaz ki kimse 7/24 güler yüzlü olamaz kisen de yakınma be cnm, döne yuvarlana idare edip gidicez işte, sevioz adamları kahretsin

oyy aşure bizimkiler de yapar yakında, ben de et çıkardım rosto püre pilav yapiim diom ama eti yeni çıkardım kim bilir ne zaman erir:44:

annemle bizim miniş geldi şimdi, ay evden insan eksik olmuo kaç gündür

nolmuş 1 saat sonra çıkcaksam haa eve gidip uyumak istiyorum gece 3 te uyandım halimi bi bilsennn sizi özlemek de yasak demek ki
ben de geçen gün annemi aradım aşure yap dedim hala yapacak
özge nek seda yazmıyolar hiç vilin nerelerde hala? of sıkıldım of
benm de yemeğim yok eşim dün patlıcan almış bugün giderken de markete uğrıcaz benm için bişiler alcaz yoğurt süt ceviz vs. vs... ama ne yemek yapcam bilmiyorum salı sabah yaptığım yeşil fasulyeyi dün yemek nasip oldu ancak, eşim çok güzel olmuş diye diye yedi, s.l.k herif önceden sevmiyordun artık yapmıcam die yemin edince mi beğenicen geldi gerçi artık kendim için sebze yemeği yapmam gerek en azından.

bn dün akşam ayva aşerdim
eşimle çıktık aldık, adamın hoşuna gidiyo bana bakıp bakıp gülüyo

alisha keşke dolmuş istikametinde yürüseydin önden yakalardın beklememiş olurdun hem de hareket etmiş ama neyse olan olmuş bundan sonra hep mi güzergah değiştirmiş o dolmuşlar? eşine niye kızdın anlamadım
dilek dün de k validem yapmıştı aşure orduya yapar gibi yapmış bize de verdi bi tencere

karnıbahar yemeğimi yaptım sadece kaşarla fırına sürülecek şimdi de çorbamı çeviriyorum

oyy hemen de alınırmış
tmm tmm bişi demedim herkes gidince bende sıkılıoum burda 2 saat napim ki:101:
sen yaparsın bişiler benimki zaten yemio herşeyi
bende bişi yapmak istemioum yorgunum valla bacaklarım ağrıo benim

alishiam maşallah gelen gidenin eksik olmuo
mikronun çözdürmesi yok mu?

haklısın seviouz adamları dikenli mikenli idare etcez artık

ya aslında yolun karşısına geçsem binecektim ama benim bunu öğrenmem çok geç oldu işte, ondan sonra da uğraşmadım artık.

yok be cnm öle çok kızmadım şakayla karışık çemkirdim
afiyet olsunn şimdiden

ya vardır mutlaka ama kullanmasını bilmiom kullanma kılavuzu da yok
ay ben çıkıom ya bebiş bırakmıo bilg.kurcalıcak

geri geldim postaladım misafirlerimi

benm mikrodalgada buzçözdürme yazıyo
ama artık kullanmamam lazım sık sık

evet cnm kullanma bence de. ben zaten hiç kullanmıom desem yeridir, kaldırsam mı acaba yaa tezgahta yer kaplıo. zevk almıom ben mikroda ısıtılan yemekten falan:26:

ben çok kullanıyordum en çok da buz çözdürmede mikroda ısınmış yemeği eşim de yemez, kokuyo bana diyo, tadı aynı gelmiyo diyo, kanser mi etcen beni diyo, ama fosur fosur sigara içiyo

ben çok kullanıyordum en çok da buz çözdürmede mikroda ısınmış yemeği eşim de yemez, kokuyo bana diyo, tadı aynı gelmiyo diyo, kanser mi etcen beni diyo, ama fosur fosur sigara içiyo

ahahaa nası bi çelişkiymiş buuuvalla ii aklıma yattı haa, kaldırmayı planlıom ben bu mikroyu

kociş de geldi eve şimdi

dilekk çizelgelerimiz temel olarak aynıymış

ya ben şimdi netten buldum bunun kılavuzunu, ya bildiğin buzu çözüo dimi, eti falan pişirmio:44:bi de sizinki ortalama kaç dk.da ççözüo??

dilekk çizelgelerimiz temel olarak aynıymış

ya ben şimdi netten buldum bunun kılavuzunu, ya bildiğin buzu çözüo dimi, eti falan pişirmio:44:bi de sizinki ortalama kaç dk.da ççözüo??

evt benden çalmışsın

donmuş tavuk göğsünü atıoum 10dkya ayarlıoum
daha fazlasında haşlamaya başlıo ara ara kapat bak bence

eşimde yanımda içiyor ama rabbim devam ettirirse gebeliğimi, 1 aralıktan itibaren yasak

eşimde yanımda içiyor ama rabbim devam ettirirse gebeliğimi, 1 aralıktan itibaren yasak

İçmesin cnmDüşük yaptıktan 1 hafta sonra yanımda içmeye başlamıştı eşim

mücveri ilk defa denedim ay çok pratik bir yemekmiş

sigara içilmesi biizm evde cinayet sebebidir

Benim eve gelsen katil olursun o zamanBayramda annemlere gittiğim zaman bi kaç arkadaşı gelmiş bir iki kez..İçmişler de içmişler baya tül grileşmiş resmen.Bugün olmazsa onu yıkıyım

Son düzenleme:
neden tarih veriyorsun ki bırakan adam hemen bırakır yanında da içtirme ayrıca:26:

kkoras bizim evde içilmez bi kpeder geldiğinde balkona çıkar orda içer onun haricinde kimse içemedi henüz apt arasında bile içilsin bizim eve kokusu geliyor ben çok hassasım göz kapaklarım şişmeye kaşınmaya başlaıyor gözlerim kızarıyor açamıyorum filan

ayşa dilek çok fesatsınız haa ,hızlı yazdım okumadım tekrar ne var bi"a" eksik olmuş allalahhh hep de dilek farkeder hee ben bile dileğin alıntısında farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…