Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evt benden çalmışsın

donmuş tavuk göğsünü atıoum 10dkya ayarlıoum
daha fazlasında haşlamaya başlıo ara ara kapat bak bence
otomoatik ayarlıymış 4.30dk ya.bi kere çalıştırdım sonra bi kere daha çalıştırdım yani toplamda 9dk.yetti gibi
eşimde yanımda içiyor ama rabbim devam ettirirse gebeliğimi, 1 aralıktan itibaren yasak
içmesin cnm yaa
vala evde içirtmemeye alıştırın bence.her bakımdan rahatlık, tek bi odaya izin verinya da bizim gibi.kışın mutfak yazın balkon
off son 1 saat ama çok sıkıldm yaa

ben geldiiiiiiiim

yemeğim pişmek üzere son 10 dk.inş. ii pişer etler yaaa, kurban eti normal marketten alınan etler gibi olmuo nedense, belki de dondurup çözdürüoz ondan mı:26:

kızlar ben geldim ama kimsecikler kalmamış.bugün odamız geldi .arkadaş(kardeşimle yaşıt) geldi eşimde evdeydi.mobillyalar gelecek diye işe geç gitti.bizde beraber süpürdük sildik tabi en çok arkadaş yaptı.dolap istediğim gbi olmamış bir kapakta 4 cam istemiştim.6 tane yapmışlar.albüme ekliyorum parçaları.banaa fikir verirmisiniz kalsın mı yoksa 2limi yaptırrayım.yapanlar abla dolap büyük boğar beyaz dediler.

benimde eşim geç gelcekmiş
annem börek ve aşure yapmış teyzem ordaymış dayım ve yengem gelcekmiş beni de çağırdı mecbur ugrarım artık
azcık oturup eve geçmeliyim. nevresimlerimi sökmüştüm sabah, yenilerini sercem. süpürüp siliyim dioum ama kaldı galiba

en azından yemekten yırttın eşime 1-2 dilim börek alsam mercimek köftesi de vardı onları atıştırır

doktora muayene oldum annemler içerdeydi zaten, ablamın bebeği 44 günlük benmki 33 günlük :)
hey maşallah allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah canım...

dün akşam halvet gecesi olmuş dicektim, alishiam vazgeçmiş benim de kanamam bitiyor nihayet. sanırım bu hafta sonu zor geçecek benim için
ayyy adam sonunda muradına erecek desene

bn dün akşam ayva aşerdim
eşimle çıktık aldık, adamın hoşuna gidiyo bana bakıp bakıp gülüyo
ayy ben de hep ayva yiyorum yaa...hatta dün bitti...bugün eşime dedim al diye

evet cnm kullanma bence de. ben zaten hiç kullanmıom desem yeridir, kaldırsam mı acaba yaa tezgahta yer kaplıo. zevk almıom ben mikroda ısıtılan yemekten falan:26:
aynen yaa...ben de mi kaldırsam ki :26:

okuldan geldim kızlar...yemeğimizi yedik...pasta yaptık kocişle...size bakıyım dedim...
dilek yaa böyle annende yiyip eve geçiyosunuz yaa çok kıskanıyorum...keşke benim annem de yakında otursa da arada orda hazır yemeğe konsam
nek bugün hiç uğramamış...nasıl oldu acaba?
enkim birazdan bakıcam miniğin odasına,merak ediyorum
kız zuzu ben de çok güldüm yazdığına daha doğrusu yazamadığına

Vilin kiskanma kuzu üzülürüm oturuoum bnd cay iciouz incem eve birazdan makinedeki camasir biter onu asip kayip sehri izlicem

dileğim ben kıskanıyorum valla ne güzel.benim babamda yaşayabilse istanbulda annem çoktan gelmeye razı.orda akrabalar var ama insanın evladı gibi olmuyor.annem diyor siz ebir hayrım dokunur hem ben yalnız kalmma diyor.

Saat 9da esim geldi annemlere sasirdim annem tabi ogluna cay corba telasinda
Ama esim kavga etmis boynunda izler var konusamadik daha

doktora muayene oldum annemler içerdeydi zaten, ablamın bebeği 44 günlük benmki 33 günlük :)

kızlar ben doktora yarın gidiyorum, kanamam da bi gün var bi gün yok
dün yoktu bugün yine yoğun inş yarın iyi şeyler söyler doktor
yaa birde kanamam var alttan bakmaz dimmi :26:

Olur cnm bence normal kanama..Alttan ultrasonla bakılabilir cnm.Benim kanamam varken bile ultrasonla bakılmıştı.İkincisini ben alttan tercih etmiştim.Daha detaylı görülüyo çünkü..İncelemiyolar bile..Benimde kanama değilde akıntıyla nokta kadar kırmızı kan geliyo iki gündür..:44:

Bende yoruldum..Eşim tatlı varmı diyodu kaç gündür..Bugün yapıım diye düşünüyodum ki aradı tatlı yapabilirmisin diye yaparım dedim..Evde kadayıf vardı..Muhallebili kadayıf yaptı çikolata sosu da olsun dedi onu da yaptımOturma odasının tülünü yıkadım astım.Bulaşık makinesini boşalttım aspratörü mutfak halısını(4 m2) sildim..Oturma odasını mutfağı sildim..Çamaşır astım..

Ayşam adamın keyfini bozmak istemiyorum..Nasıl olsa hamile kaldığımda ve bebeğimiz oluğunda inş,içemicek nasıl olsa..Hem makine yıkıyo ben asıyorum sadece
Dilek ne güzel kardeşinle annenle istediğin zaman görüşebiliyosun..İnş o zamanları da görücem ben..Şükürsüzlük yapmıyım,bol bol dua ediyim.Hayırlısıyla inş..

Son düzenleme:
ayyy tühh :18: durup dururken kavga etmemiştir heralde,ne oldu acaba?

canım sen istemezsen bakamaz...karından bakmasını istersin hem yarın doktora git de için rahatlasın kuzum

ayy bende oturdum meyve keyfi yaptım...şimdide örgü örücem azcık

ay nolmuş ki yaa:26:inş. ciddi bşi diildir, annene de güldüm sanki kv diil de kendi annesi

cnm korkma normal öle olması, ayrıca alttan da bakabilir ben en son gittiğimde regldim ama alttan baktı doktor. hiç rahatsızlık hissetmiosun, zaten bacaklarının üstüne örtü veriolr onu örtüosun, kkorasın dediği gibi alttan daha ayrıntılı görüo, bence öle bakalım derse itiraz etme

yormuşsun kendini epey, ama mis kokuodur evin şimdi ne güzel

ya yıkamak asmak problem diil ama perdelerinin de ömrünü kısaltıosun mesela, sadece mutfakta içse nolur ki, yavaştan alıştırsan acaba:44:

benim eşim de bazen arabada içer çok kızarım, söz vermişti içmicem die ama içio bazen pis

eşimle tartışıoz şimdi birazdan gelcem

Daha iyi işteBende stor alırım Ben pek rahatsız olmuyorum ha mutfakta içmiş ha oturma odasında mutfağın oturma odasına bakan tarafında kapı yokki zaten..Kemer var..

Evet cnm yoruldum biraz..Ellerim biraz tahriş oldu.Yağ sökücü ,kireç sökücü falan..

Tartışma kız niye tartışıyon

Annem de eşimi çocuğu gibi sever..

Son düzenleme:
du bakalım nasıl geçecek, bi gidim de vilişin dediği gibi içim rahatlasın artık :18:
sen de çok yormuşsun kendini, ben bu hafta sonu da pek bişi yapmicam
eşim süpürür ben vileda yaparım yeter, pazar da sinemeya gitcez kocişle.
Birde eve sehpa almayı düşünüyorum, şu üçlüler var ya bacakları metal üstü siyah lake..
inş bulurum istediğim gibi bişe..

afiyet olsunn kuzum, çok yorma kendini örgüyle..

du bakalım napıcaz yarın..
patoloji sonucu da çıkmışmıdır ki acaba
niye tartışıyosun eşinlee

benim kocişim gitti, uff yaa çok özledim ona sarılıp uyumayı
2 gece ayrıyız daha, kokusunu özledim, sıcaklığını özledim

Yamuk gibi geliyo o sehpalar bana göre ama hoşlar
Sen bilirsin cnm nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun..2 günün kadı kocişinle sarılıp uyumaya

Ayşam şunu dicektim unuttum.. Savaşma Seviş

evet bak bu mantıklı

çıkmış olabilir belki cnm, bi sor bakalım, o sehpaları ben de beğeniom, bana da lazım ama şimdilik orta sehpayla idare edioz, tam içime sinen bişi bulamadım

ya nie tartıştık anlatiim.alışverişe çıkalım dedim çıktık, ama her zamanki gibi kendime lanet okuya okuya geri döndüm. bu adamla birlikte alışveriş ol-muuu-yooooor ben bunu hala kendime anlatamadım.

her şeyi ellemek zorunda mısın, sen ne almak istediğini bilio musun, bu renkleri sevmediğimi bilmio musun... konuşuo da konuşuo.neyse bu arada örtmenler günü die öğrtmenlere indirm var bazı mağazalarda,ama benim kartım yanımda diil o yüzden yarın almaya kaarar verdik eve döndük, ama arabada ikimiz de konuşmuoz

geldik eve nie trip atıosun bana dio, atmıom dedim, ben bi daha seninle alışverişe çıkmıcam sevmiom zevk almıom dedim.yarın şöle yapıcaz herkes kendi bölümüne gidicek ben bayan reyonuna o bay reyonuna, beğendiklerimizi seçip göstericez onaylanırla alıcaz.
ama dedim öleilk gördüğümü hemen almam ben, her yeri gez,cem beğendiklerimi belirlicem arasından seçim yapıcam. 1,5 saat limit koyduk bu süre zarfında rahatça gezicekmişim(!) görcez bakalım yarın, eğer yarın da bi problem çıksın tamam bu son, bi daha asla onunla bi yere çıkmıcam

EKLEME: valla bugün planım vardı kkoras ama bu gidişle iptal olcak, ilerleyen saatlerde doru dürüst durup durmadığına bağlı

Son düzenleme:
Ayşe bizde daha önceden alışveriş merkezine( böyle dediğime bakmayın bi katlı içinde 10 tane falan mağaza var) acele ettirirdi..Hadi zaman geçiyo vs..Bi gün bi fırça attım.Hem gezmeye getiriyon hem acele ettiriyon diye ..Artık öyle yapamıyoÇok oyalanırsam da mağazanın dışında bekliyo
Evet cnm bu durumda tepkini koy savaşma ama sevişmede

Selaaaam:79:
Bugün bebisi görmeye gittik, 7haftalıkmisiz kızlar herşey normal dedi dr kalp atışını duyduk çok farklıydı tuhaf hissettim.
Eşimin annesine de gittik haberi vermeye çok sevindiler hepsi hemen hazırlıklara başlayalım diyorlar bismillah dedim cinsiyeti öğrenelim önce yok ancak yetişir diyorlar
Babam da bi sürü meyve almış yiyim diye canim da yayla çorbasi istiyordu annem hasta diye babam yapmış mis gibi ictim..
1 ay sonraya diğer randevumuz ozamanlari gösterir allahım ınş....

ya hep tamam dio ama olmuo yani anlıo musun mesela sessizce durcam yanında dio, evet sessiz duruo ben nereye gidersem gelio peşimden, ama hissediom yani sıkılıo, onu öle görünce bana da bi geliolar, annem gibi olsun istiom çok mu şey istiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…