otomoatik ayarlıymış 4.30dk ya.bi kere çalıştırdım sonra bi kere daha çalıştırdım yani toplamda 9dk.yetti gibievt benden çalmışsın
donmuş tavuk göğsünü atıoum 10dkya ayarlıoum
daha fazlasında haşlamaya başlıo ara ara kapat bak bence
içmesin cnm yaaeşimde yanımda içiyor ama rabbim devam ettirirse gebeliğimi, 1 aralıktan itibaren yasak
vala evde içirtmemeye alıştırın bence.her bakımdan rahatlık, tek bi odaya izin verinya da bizim gibi.kışın mutfak yazın balkonİçmesin cnmDüşük yaptıktan 1 hafta sonra yanımda içmeye başlamıştı eşim
Benim eve gelsen katil olursun o zamanBayramda annemlere gittiğim zaman bi kaç arkadaşı gelmiş bir iki kez..İçmişler de içmişler baya tül grileşmiş resmen.Bugün olmazsa onu yıkıyım
off son 1 saat ama çok sıkıldm yaa
hey maşallahdoktora muayene oldum annemler içerdeydi zaten, ablamın bebeği 44 günlük benmki 33 günlük :)
ayyy adam sonunda muradına erecek desenedün akşam halvet gecesi olmuş dicektim, alishiam vazgeçmişbenim de kanamam bitiyor nihayet. sanırım bu hafta sonu zor geçecek benim için
ayy ben de hep ayva yiyorum yaa...hatta dün bitti...bugün eşime dedim al diyebn dün akşam ayva aşerdim
eşimle çıktık aldık, adamın hoşuna gidiyo bana bakıp bakıp gülüyo
aynen yaa...ben de mi kaldırsam ki :26:evet cnm kullanma bence de. ben zaten hiç kullanmıom desem yeridir, kaldırsam mı acaba yaa tezgahta yer kaplıo. zevk almıom ben mikroda ısıtılan yemekten falan:26:
doktora muayene oldum annemler içerdeydi zaten, ablamın bebeği 44 günlük benmki 33 günlük :)
dileğim kimle kavga etmiş :26: :26:Saat 9da esim geldi annemlere sasirdim annem tabi ogluna cay corba telasinda
Ama esim kavga etmis boynunda izler varkonusamadik daha
kızlar ben doktora yarın gidiyorum, kanamam da bi gün var bi gün yok
dün yoktu bugün yine yoğuninş yarın iyi şeyler söyler doktor
yaa birde kanamam var alttan bakmaz dimmi :26:
ayyy tühh :18: durup dururken kavga etmemiştir heralde,ne oldu acaba?Saat 9da esim geldi annemlere sasirdim annem tabi ogluna cay corba telasinda
Saat 9da esim geldi annemlere sasirdim annem tabi ogluna cay corba telasinda
ay nolmuş ki yaa:26:inş. ciddi bşi diildir, annene de güldüm sanki kv diil de kendi annesiSaat 9da esim geldi annemlere sasirdim annem tabi ogluna cay corba telasinda
cnm korkma normal öle olması, ayrıca alttan da bakabilir ben en son gittiğimde regldim ama alttan baktı doktor. hiç rahatsızlık hissetmiosun, zaten bacaklarının üstüne örtü veriolr onu örtüosun, kkorasın dediği gibi alttan daha ayrıntılı görüo, bence öle bakalım derse itiraz etme
Olur cnm bence normal kanama..Alttan ultrasonla bakılabilir cnm.Benim kanamam varken bile ultrasonla bakılmıştı.İkincisini ben alttan tercih etmiştim.Daha detaylı görülüyo çünkü..İncelemiyolar bile..Benimde kanama değilde akıntıyla nokta kadar kırmızı kan geliyo iki gündür..:44:
Bende yoruldum..Eşim tatlı varmı diyodu kaç gündür..Bugün yapıım diye düşünüyodum ki aradı tatlı yapabilirmisin diye yaparım dedim..Evde kadayıf vardı..Muhallebili kadayıf yaptı çikolata sosu da olsun dedi onu da yaptımOturma odasının tülünü yıkadım astım.Bulaşık makinesini boşalttım aspratörü mutfak halısını(4 m2) sildim..Oturma odasını mutfağı sildim..Çamaşır astım..Eki Görüntüle 559917
Ayşam adamın keyfini bozmak istemiyorum..Nasıl olsa hamile kaldığımda ve bebeğimiz oluğunda inş,içemicek nasıl olsa..Hem makine yıkıyo ben asıyorum sadece
Dilek ne güzel kardeşinle annenle istediğin zaman görüşebiliyosun..İnş o zamanları da görücem ben..Şükürsüzlük yapmıyım,bol bol dua ediyim.Hayırlısıyla inş..
ay nolmuş ki yaa:26:inş. ciddi bşi diildir, annene de güldüm sanki kv diil de kendi annesi
cnm korkma normal öle olması, ayrıca alttan da bakabilir ben en son gittiğimde regldim ama alttan baktı doktor. hiç rahatsızlık hissetmiosun, zaten bacaklarının üstüne örtü veriolr onu örtüosun, kkorasın dediği gibi alttan daha ayrıntılı görüo, bence öle bakalım derse itiraz etme
yormuşsun kendini epey, ama mis kokuodur evin şimdi ne güzel
ya yıkamak asmak problem diil ama perdelerinin de ömrünü kısaltıosun mesela, sadece mutfakta içse nolur ki, yavaştan alıştırsan acaba:44:
benim eşim de bazen arabada içer çok kızarım, söz vermişti içmicem die ama içio bazen pis
eşimle tartışıoz şimdi birazdan gelcem
du bakalım nasıl geçecek, bi gidim de vilişin dediği gibi içim rahatlasın artık :18:Olur cnm bence normal kanama..Alttan ultrasonla bakılabilir cnm.Benim kanamam varken bile ultrasonla bakılmıştı.İkincisini ben alttan tercih etmiştim.Daha detaylı görülüyo çünkü..İncelemiyolar bile..Benimde kanama değilde akıntıyla nokta kadar kırmızı kan geliyo iki gündür..:44:
Bende yoruldum..Eşim tatlı varmı diyodu kaç gündür..Bugün yapıım diye düşünüyodum ki aradı tatlı yapabilirmisin diye yaparım dedim..Evde kadayıf vardı..Muhallebili kadayıf yaptı çikolata sosu da olsun dedi onu da yaptımOturma odasının tülünü yıkadım astım.Bulaşık makinesini boşalttım aspratörü mutfak halısını(4 m2) sildim..Oturma odasını mutfağı sildim..Çamaşır astım..Eki Görüntüle 559917
afiyet olsunn kuzum, çok yorma kendini örgüyle..ayyy tühh :18: durup dururken kavga etmemiştir heralde,ne oldu acaba?
canım sen istemezsen bakamaz...karından bakmasını istersinhem yarın doktora git de için rahatlasın kuzum
ayy bende oturdum meyve keyfi yaptım...şimdide örgü örücem azcık
du bakalım napıcaz yarın..cnm korkma normal öle olması, ayrıca alttan da bakabilir ben en son gittiğimde regldim ama alttan baktı doktor. hiç rahatsızlık hissetmiosun, zaten bacaklarının üstüne örtü veriolr onu örtüosun, kkorasın dediği gibi alttan daha ayrıntılı görüo, bence öle bakalım derse itiraz etme
eşimle tartışıoz şimdi birazdan gelcem
du bakalım nasıl geçecek, bi gidim de vilişin dediği gibi içim rahatlasın artık :18:
sen de çok yormuşsun kendini, ben bu hafta sonu da pek bişi yapmicam
eşim süpürür ben vileda yaparım yeter, pazar da sinemeya gitcez kocişle.
Birde eve sehpa almayı düşünüyorum, şu üçlüler var ya bacakları metal üstü siyah lake..
inş bulurum istediğim gibi bişe..
du bakalım napıcaz yarın..
patoloji sonucu da çıkmışmıdır ki acaba
niye tartışıyosun eşinlee
benim kocişim gitti, uff yaa çok özledim ona sarılıp uyumayı
2 gece ayrıyız daha, kokusunu özledim, sıcaklığını özledim
evet bak bu mantıklıDaha iyi işteBende stor alırımEki Görüntüle 559926 Ben pek rahatsız olmuyorum ha mutfakta içmiş ha oturma odasında mutfağın oturma odasına bakan tarafında kapı yokki zaten..Kemer var..
Evet cnm yoruldum biraz..Ellerim biraz tahriş oldu.Yağ sökücü ,kireç sökücü falan..
Tartışma kız niye tartışıyon
Annem de eşimi çocuğu gibi sever..
du bakalım nasıl geçecek, bi gidim de vilişin dediği gibi içim rahatlasın artık :18:
sen de çok yormuşsun kendini, ben bu hafta sonu da pek bişi yapmicam
eşim süpürür ben vileda yaparım yeter, pazar da sinemeya gitcez kocişle.
Birde eve sehpa almayı düşünüyorum, şu üçlüler var ya bacakları metal üstü siyah lake..
inş bulurum istediğim gibi bişe..
afiyet olsunn kuzum, çok yorma kendini örgüyle..
du bakalım napıcaz yarın..
patoloji sonucu da çıkmışmıdır ki acaba
niye tartışıyosun eşinlee
benim kocişim gitti, uff yaa çok özledim ona sarılıp uyumayı
2 gece ayrıyız daha, kokusunu özledim, sıcaklığını özledim
Ayşe bizde daha önceden alışveriş merkezine( böyle dediğime bakmayın bi katlı içinde 10 tane falan mağaza var) acele ettirirdi..Hadi zaman geçiyo vs..Bi gün bi fırça attım.Hem gezmeye getiriyon hem acele ettiriyon diye ..Artık öyle yapamıyoÇok oyalanırsam da mağazanın dışında bekliyo
Evet cnm bu durumda tepkini koy savaşma ama sevişmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?