Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

maşallah cnmmmmm kalp atışlarını da duymuşsun süperr.babacının da ellerine sağlık

Dediğim gibi çımış cnm.Gitmişken kese,kalp komple görmüşsünüz maşallah

Cnm erkekler alışverişi fazla sevmezler kiBenimki şimdi bişey demiyo ama içten içe muhakkak sıkılıyodur.Beni etikelimiyo..Demediği suretçe gelmesinler sana Dilediğin gibi gez dolaş..Şunun rengi bunun deseni diye herşeye karışıyosa o alışverişin tadı kaçar tabi

ayyy aynı benim eşim yaa aynıı laflar ve her defasında rahat bırakacağını söyler beni ama hep aynı şey olur kavga ederiz mağazada
oflamaya poflamaya başlayınca zaten benim sinirlerim bi zıplıyo
inş yarın kurallara kaidelere uyar, güzel şeyler alır gelirsiniz evinize :))

hep güzel geçer böyle inşallah :))
koca bi sefertası dolusu aşure yedim kusmama az kaldı ama :yeşilsuratsmiley:
annemlerde de vardı aşure komşu getirmiş, çok da severim o komşusunu annemin süper temiz bi kadın ama yemedim.
ben sadece annemin aşuresini yiyebiliyorum..
afiyet olsun zuzummm
2.de diil belki ama ilkinde denge problemi olabilir biraz evet

Bunlar değil benim dediğim ama çok güzeller.
ikincisi daha çok hoşuma gitti

iyice bakıp alıyım bari, evet ilki tekin durmuyo

annemlerde de vardı aşure komşu getirmiş, çok da severim o komşusunu annemin süper temiz bi kadın ama yemedim.
ben sadece annemin aşuresini yiyebiliyorum..
afiyet olsun zuzummm

valla buseneki ilk aşure :) belki ondan öle hunharca yemişimdir :)) arkimde temizdir eli de marifetlidir benim kadar olmasada
sağol canısı

hönkkk oldum ,ilk defa aşure sevmeyeni duydum :)) ben sadece sıcak sevmem ve yiyemem ,ama soğuk olucak ımhhh ahanda böle açgibim yerim :)

Aşure sevmeyen az kişi vardır ama hiç yok değildirBizde ayrıca aşure malzemelerini(nohut,yarma,fasulye) haşlarlar çok güzel olur ..Ama tuzlu yapılır..Gölle derler..Onu severim

:26: göllemi bakcam netten

sıkıldım gene limonlu soda içip yatayım ii geceler canm

aaa migrosta ağız bakım ürünlerinden ne alırsan aynısının bitanesi bedavaymış
diş macunumuz bitmek üzere, alınacak mecburen bitane bari ordan alıyım da 2 tane olsunn..
sirkenne duyurulur, stokluyo ya o uygun bulduklarını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…