Selaaaam:79:
Bugün bebisi görmeye gittik, 7haftalıkmisiz kızlar herşey normal dedi dr kalp atışını duyduk çok farklıydı tuhaf hissettim.
Eşimin annesine de gittik haberi vermeye çok sevindiler hepsi hemen hazırlıklara başlayalım diyorlar bismillah dedim cinsiyeti öğrenelim önce yok ancak yetişir diyorlar
Babam da bi sürü meyve almış yiyim diye canim da yayla çorbasi istiyordu annem hasta diye babam yapmış mis gibi ictim..
1 ay sonraya diğer randevumuz ozamanlari gösterir allahım ınş....
Bugün bebisi görmeye gittik, 7haftalıkmisiz kızlar herşey normal dedi dr kalp atışını duyduk çok farklıydı tuhaf hissettim.
Eşimin annesine de gittik haberi vermeye çok sevindiler hepsi hemen hazırlıklara başlayalım diyorlar bismillah dedim cinsiyeti öğrenelim önce yok ancak yetişir diyorlar
Babam da bi sürü meyve almış yiyim diye canim da yayla çorbasi istiyordu annem hasta diye babam yapmış mis gibi ictim..
ya hep tamam dio ama olmuo yani anlıo musun mesela sessizce durcam yanında dio, evet sessiz duruo ben nereye gidersem gelio peşimden, ama hissediom yani sıkılıo, onu öle görünce bana da bi geliolar, annem gibi olsun istiom çok mu şey istiom
koca bi sefertası dolusu aşure yedimkusmama az kaldı ama :yeşilsuratsmiley:
ayyy aynı benim eşim yaaevet bak bu mantıklı
çıkmış olabilir belki cnm, bi sor bakalım, o sehpaları ben de beğeniom, bana da lazım ama şimdilik orta sehpayla idare edioz, tam içime sinen bişi bulamadım
ya nie tartıştık anlatiim.alışverişe çıkalım dedim çıktık, ama her zamanki gibi kendime lanet okuya okuya geri döndüm. bu adamla birlikte alışveriş ol-muuu-yooooor ben bunu hala kendime anlatamadım.
her şeyi ellemek zorunda mısın, sen ne almak istediğini bilio musun, bu renkleri sevmediğimi bilmio musun... konuşuo da konuşuo.neyse bu arada örtmenler günü die öğrtmenlere indirm var bazı mağazalarda,ama benim kartım yanımda diil o yüzden yarın almaya kaarar verdik eve döndük, ama arabada ikimiz de konuşmuoz
geldik eve nie trip atıosun bana dio, atmıom dedim, ben bi daha seninle alışverişe çıkmıcam sevmiom zevk almıom dedim.yarın şöle yapıcaz herkes kendi bölümüne gidicek ben bayan reyonuna o bay reyonuna, beğendiklerimizi seçip göstericez onaylanırla alıcaz.
ama dedim öleilk gördüğümü hemen almam ben, her yeri gez,cem beğendiklerimi belirlicem arasından seçim yapıcam. 1,5 saat limit koyduk bu süre zarfında rahatça gezicekmişim(!) görcez bakalım yarın, eğer yarın da bi problem çıksın tamam bu son, bi daha asla onunla bi yere çıkmıcam
EKLEME: valla bugünplanım vardı kkoras ama bu gidişle iptal olcak, ilerleyen saatlerde doru dürüst durup durmadığına bağlı
annemlerde de vardı aşure komşu getirmiş, çok da severim o komşusunu annemin süper temiz bi kadın ama yemedim.koca bi sefertası dolusu aşure yedimkusmama az kaldı ama :yeşilsuratsmiley:
2.de diil belki ama ilkinde denge problemi olabilir biraz evet
Bunlar değil benim dediğim ama çok güzeller.
ikincisi daha çok hoşuma gitti
hey allaamzorun neydi kalanını da yarın yiyeydin. yarın da yersin kiii, dimi
annemlerde de vardı aşure komşu getirmiş, çok da severim o komşusunu annemin süper temiz bi kadın ama yemedim.
ben sadece annemin aşuresini yiyebiliyorum..
afiyet olsun zuzummm
Ben aşure sevmemAma süslerini yerim
hönkkk oldum ,ilk defa aşure sevmeyeni duydum :)) ben sadece sıcak sevmem ve yiyemem ,ama soğuk olucak ımhhh ahanda böle açgibim yerim :)
:26: göllemi bakcam netten
sıkıldım gene limonlu soda içip yatayım ii geceler canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?