ayy koptum annene yaatam benlik
benimki hiç dokunmaz asla yardım etmez 2 yıl oldu kesinlikle yapmadı yani
zaten kendi evine zor yetişio eskiden benim şimdiki halimden beterdi evi resmen kırklardı ama artık bıktı galiba
ayakkabıya bakcam canım o fiyatsa numarası varsa alırım galiba siyah bi elbiseyle falan düğünde bayramda güzel olur
off ne kadar oldu yarenimyani ne kadardır olmadı desem daha uygun
dilşad yazmayı unuttumçok güzel değerlerin artış gösterio inş hiç bir problem çıkmıcak içini ferah tut
Saat 9da esim geldi annemlere sasirdim annem tabi ogluna cay corba telasinda
Ama esim kavga etmis boynunda izler varkonusamadik daha
günaydın kızlar
çoookk uykusuzum tüm gece huzursuzdum eşimi izledim durdum oda sürekli sıçrayıp uyandı
dün eşim dükkanda yokken daha öncedende gelip tlf alan 2 çocuk yanlarında 1 kişiyle daha gelmişler.
o semtte oturuolarmış zaten
çırağa eşimden için haberi var demişler
oda eşimi aramış parasını almadan cihaz verme demiş eşim ama muhtemelen bu üçü korkutmuşlar çırağı oda 1 tane cihaz vermiş
eşim gelmiş dükkana aramış bunların içinden tanıdığı o çocuğu
siz benim malıma ortak mısınızdie
bunlar gelmiş dükkana eşime atarlanmışlar o tanımadığı ben içerdeydim 8 yıl yattım falan demiş
eşimin umrunda mı yakasına yapışınca oda eşimin boğazına sarılmış parmaklarının izi çıkmış 2 tane tırnak çiziği 1 morluk gibi olmuş
ben zaten morluğu gördüm burana noldu dedim ben yapmamıştım ki :26: dedim bi baktım o çiziklerde var hemen anladım kavga mı ettin die
annemlere geldiğinde göğsünü falan tutuodu
daha öncede kavga etmişti benim yüzümden göğsüne tekme gelmişti zatenayrıca eşimin kalbinde ritim bozukluğu da var
dünde öyle sıkışıp durdu göğsü
boşver ne kadarlık cihaz ki dedim
derdim o diil şimdi boyun eğersem 3 gün sonra gelip 50 ver 100 ver dicekler dio
30 yaşından sonra pısıp oturamam orda esnaf olmasam onları öldürürdüm dio
zaten kavga çıkınca çırak yukarı dükkandakileri aramış onlarda sallama falan alıp gelmişler
olay daha da büyüyebilir
çocuklar gitmişler 1 saat sonra tekrar gelmişler yanlış yaptık sen kardeşimizsin dieeşimde yarın o cihazı getirin demiş
yolsuz kalmışlar satmışlardır tlfnu dio onun için parasını getirceklerdir tabii getirirlerse dio
çocuğun gömleğini üstünü başını yırtmışlar hep
öfkelenip başka birilerini de alıp gelebilir
tamam eşimin bi ton tanıdığı var ordaki bütün esnaflar toplansa üstesinden gelirler ama sonuçta yinede bi tehlike var
eşime bulaşma 3 kuruş için beni düşün sensiz yapamam bunu düşün dedim
bişi olmıcak dedi gitti
iphone hala bozuk
diğer samsung tlfnum vardı onunda hat girişini kırdım
bi tane eski tlf aldım evden bakıp duruoum çalışmaz falan eşimden haber alamam die korkuoum :18:
ayyy canım benim yaaa,korkma...inşallah bi daha gelmezler...öyle kötü bi niyetleri olsa gelip özür dilemezlerdi heralde...nasıl evlat yetiştiriyo bu millet yaa...allahım bizlere hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah...eşin de korkmuştur tabi,o yüzden sıçramıştır sürekli...
o korkar mı ya keşke korksa geri çekilir ama adamların yakasına yapışmış
bugün o yırttık kotlarını bile giymedi bilioum amacını
beni concon bişi zannedip yüklenmesinler falan die
eminim o birilerini arar
akşam o bebelerin ............... dedi durdu çok öfkeliydi
annem anladı yavrum neyin var durgunsun dedi yok bişi üşüdüm falan dio
ben annemlere anlatcam bugün
birde ortağının gasp büro amirliğinde arkadaşı var dicem ona aldırsınlar içeri
ama daha çok öfkelenirler
kızlar dünkü rüyamı hatırlıomusunuz
para ve yorumuna baktığımda gecici rahatsızlık falanda yazıodu
akşama eşim bu halde geldi
para yüzünden bi rahatsızlık yaşıouz çıktı rüyam işte
canım bugün öğleden sonra evde diil mi eşinyok kızlar hiç sanmıyorum eşime karşı yumuşayacağımı. bizim oğlan akşamları 7-12 arası uyanık oluyor ve sürekli ilgi bekliyor. eşimle oturup çay bile içemiyoruz sakin sakin. o yüzden pazar gününü bekliyordum ben, bebiş uyurken sakin sakin vakit geçiririz diye. ama onun umrunda değil demek kiyine beni bebişle yalnız bırakacak. ayrıca tercihleri de ayarlarım pazar günü diyordum sakin kafayla. şimdi hafta içinden farkı kalmayacak pazar gününün de. daha geçen gün diyordu, ben gündüzleri çalıştığım halde, akşamları evde kalmak bi acayip yapıyor, kim bilir sen 7/24 evde ne haldesindir diye. bunu söyleyen o değil sanki, bir anda plan yaptı. çok kızgınım ona. zaten dün akşamdan beri ilgileniyo, okşuyo, öpüyo falan ama yemezler yani. bu kadarla idare etsin bir süre daha...
vilin kvnene hoş bir süpriz yapmış, helal olsun. böyle ince düşünen insanları seviyorum.
dilekcim kötü düşünme canım. her sıkıntının sonunda bir güzellik vardır mutlaka.
neki arayan var mı ya? saat kaçta gidecekti doktora???
Günaydın kızlar çok tsk ederim allah sonunu gordurur ınş. Ve isteyen hrtkese nasip eder.
Bugün iyiyim çok şükür bulantı yok allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?