Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın....
gece gece ne çok kaynatmışsınız...
özgem,maşallah canım hayırlısıyla büyüsün artık senin yumoş
kız zuzu o kadar aşure yenilir mi nasıl uyudun gece çok merak ediyorum
ayşin bütün erekekler sanırım alış veriş yapmayı sevmiyo...benimki de sevmez ama oflayıp puflamadan gezer ya da kapıda bekler...sıkıldığını hiç belli etmez...
dilek,gelip yazmamışsın da hiç inşallah çok önemli bi şey olmamıştır :26:
bu gece sirken de girmemiş hiç...halbuki eve daha yeni geldik diye yazması lazımdı
koras yazdıkların bende görünmüyo nedense...kızların alıntısında gördüm...ne çok temizlik yapmışsın bugün ben de yapıcam biraz
nek,sende istediğin gibi bi sehpa bulur da alırsın inşallah...misafir gelince çok lazım oluyo...dr işini de stres yapma
yaren de hiç uğramamış
bol,annen nasıl canım

günaydın kızlar.

canım zaten doğum yapalı nerdeyse 2 ay oldu, 1 ay da öncesinden desen, 3 aya yaklaştı ama ben bütün halvet planını iptal ettim. beyimiz pazar günü abisine araba bakmaya gidecekmiş. oraya gitmesi demek yine bütün gün evde olmaması demek. ben haftasonunu bekliyorum, beyimiz kendine plan yapıyor. o yüzden bitmez benim lohusalığım. beklesin bakalım ne zaman keyfim isterse o zaman biter kızdım ona bennnn

Saat 9da esim geldi annemlere sasirdim annem tabi ogluna cay corba telasinda
Ama esim kavga etmis boynunda izler var konusamadik daha

canım gelmemişsin daha ama inşallah önemli birşeyi yoktur eşinin.

özgecim maşallah yumoşuna babanın da ellerine sağlık.

enkim odasında sağlıkla büyüsün prensesin inşallah. fotolara bakcam birazdan.

bugün öğleden sonra İlkeri anneme bırakıp alışverişe ve kuaföre gitcez eşimle. kıbrısta kestirdiğim gibi kestircem saçlarımı. kışın kurutmak zor oluyor, bebiş nedeniyle de herşeyin mümkün olduğu kadar hızlı olması lazım. hem banyo sürem, hem kurutma sürem kısalır. inşallah alışverişe çıkınca güzel birşeyler bulurum. elim boş dönmem. bu arada bizim apartmandan getiren olur inşallah aşure. ben de istiyom yaa

günaydın kızlar

çoookk uykusuzum tüm gece huzursuzdum eşimi izledim durdum oda sürekli sıçrayıp uyandı

dün eşim dükkanda yokken daha öncedende gelip tlf alan 2 çocuk yanlarında 1 kişiyle daha gelmişler.
o semtte oturuolarmış zaten
çırağa eşimden için haberi var demişler
oda eşimi aramış parasını almadan cihaz verme demiş eşim ama muhtemelen bu üçü korkutmuşlar çırağı oda 1 tane cihaz vermiş
eşim gelmiş dükkana aramış bunların içinden tanıdığı o çocuğu
siz benim malıma ortak mısınız die
bunlar gelmiş dükkana eşime atarlanmışlar o tanımadığı ben içerdeydim 8 yıl yattım falan demiş
eşimin umrunda mı yakasına yapışınca oda eşimin boğazına sarılmış parmaklarının izi çıkmış 2 tane tırnak çiziği 1 morluk gibi olmuş
ben zaten morluğu gördüm burana noldu dedim ben yapmamıştım ki :26: dedim bi baktım o çiziklerde var hemen anladım kavga mı ettin die
annemlere geldiğinde göğsünü falan tutuodu
daha öncede kavga etmişti benim yüzümden göğsüne tekme gelmişti zaten ayrıca eşimin kalbinde ritim bozukluğu da var
dünde öyle sıkışıp durdu göğsü
boşver ne kadarlık cihaz ki dedim
derdim o diil şimdi boyun eğersem 3 gün sonra gelip 50 ver 100 ver dicekler dio
30 yaşından sonra pısıp oturamam orda esnaf olmasam onları öldürürdüm dio
zaten kavga çıkınca çırak yukarı dükkandakileri aramış onlarda sallama falan alıp gelmişler
olay daha da büyüyebilir
çocuklar gitmişler 1 saat sonra tekrar gelmişler yanlış yaptık sen kardeşimizsin die eşimde yarın o cihazı getirin demiş

yolsuz kalmışlar satmışlardır tlfnu dio onun için parasını getirceklerdir tabii getirirlerse dio
çocuğun gömleğini üstünü başını yırtmışlar hep
öfkelenip başka birilerini de alıp gelebilir
tamam eşimin bi ton tanıdığı var ordaki bütün esnaflar toplansa üstesinden gelirler ama sonuçta yinede bi tehlike var

eşime bulaşma 3 kuruş için beni düşün sensiz yapamam bunu düşün dedim
bişi olmıcak dedi gitti
iphone hala bozuk
diğer samsung tlfnum vardı onunda hat girişini kırdım
bi tane eski tlf aldım evden bakıp duruoum çalışmaz falan eşimden haber alamam die korkuoum :18:

dilekcimmm inşallah adam akıllı getirirler cihazı veya parasını. büyümez iş. ben de çok korkarım böyle durumlardan. Allah korusun, delisi var, serserisi var...

ayyy canım benim yaaa,korkma...inşallah bi daha gelmezler...öyle kötü bi niyetleri olsa gelip özür dilemezlerdi heralde...nasıl evlat yetiştiriyo bu millet yaa...allahım bizlere hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah...eşin de korkmuştur tabi,o yüzden sıçramıştır sürekli...

yarenim bugün akşam bişiler ayarlarsınız işte yarın pazar geç kalkılır bayılırım cmt akşamlarına
bunu bi düşün 3 ay canım yaa dile kolay
o model sana çok yakışmıştı hemde dediğin gibi mantıklı zaman açısından

nekim umarım tertemiz çıkar bugün herşeyin
sehpalarını beğendim 1.si daha zarif ama kullanışı da önemli tabii
sinemaya da mutlaka gidin o filmde sende çok şey bulacaksın

alishiam bugünkü alışverişiniz umarım iyi geçer bizde eşimle mağazaya gireriz o erkek bölümüne ben bayana yöneliriz aradan 10 dk geçer eşim gelir
bişiler buldum ama ben karar veremedim bakar mısın die tabii bende kendimi erkek bölümünde bulurum onun işi biter
tamam hadi çıkalım der
sen nası olsa kendin bakar alırsın sonra der
yada zaten beğenip eşimi götürmüş olurum çünkü bende onunla bişi beğenemem sorarım bunun kolu bacağı neresi der beni delirtir
yalnız diilsin üzülme erkekler hep böyle yani.

özgem inşallah sonuna kadar tüm dr kontrollerin yolunda gider

vilin, zeynep, kkoras umarım bi gün sizde annelerinizin yakınında olabilirsiniz

zuzu afiyet olsun canım ihtiyaç duyduğun smile şu olsa gerek Eki Görüntüle 560047

gunaydın kızlar

akşam 9 buçuk gibi girdik eve ama tiyatroya teyzemlerle gitmiştik ya çıkışta biir yerlere gidelim çay içer otururuz dediler ben de hadi bana geçelim dedim yanisi bana geldiler çayın yanına aşurem de vardı onnu çıkardım ay çok havalı oldu aşure zamanı başladı mı filan dedilerkardeşler de bizdelerdi oturduk baya 12 gibi de dağıldılar biz de kardeşimi götürüp eve bıraktık sonra ortalığı topladım filan pilim bitmişti uyumuşum

dilek eşinin başına gelenlere çok şaşırdım allah korusun ya bi şey olsaydı o adama da çok sinirilendim ne demek içerde 8 yıl kaldım sanki eşin yüzünden kaldı eşin tıktı bidaha böyle bir şey olursa hiç kendi başına halletmesin polise haber versin adamların yaptığı düpedüz hırsızlık zorbalık

o korkar mı ya keşke korksa geri çekilir ama adamların yakasına yapışmış
bugün o yırttık kotlarını bile giymedi bilioum amacını
beni concon bişi zannedip yüklenmesinler falan die
eminim o birilerini arar

akşam o bebelerin ............... dedi durdu çok öfkeliydi
annem anladı yavrum neyin var durgunsun dedi yok bişi üşüdüm falan dio
ben annemlere anlatcam bugün
birde ortağının gasp büro amirliğinde arkadaşı var dicem ona aldırsınlar içeri
ama daha çok öfkelenirler

kızlar dünkü rüyamı hatırlıomusunuz
para ve yorumuna baktığımda gecici rahatsızlık falanda yazıodu
akşama eşim bu halde geldi

para yüzünden bi rahatsızlık yaşıouz çıktı rüyam işte

yarenim ben de dileğe katılıyorum...3 ay beklemişsiniz,kızıpta daha da erteleme yani...hem adamcaaz seni hiç üzmüyo,her dediğini yapıyo,bi seferlik idare ediver adamı...abisini kıramamıştır...yoksa eminim o da evde seninle vakit geçirmeyi seçerdi bu kadar aradan sonra

kızlar kv bana öğretmenler günü hediyesi göndermiş...ahşap boyamadan takı kutusu...içinden çıkan not:''Özel ve güzel gelinim öğretmenler günün kutlu olsun,başarılar dilerim...babaanne'' ben hediye alamadı,bi yere çıkamadım ki :26: ama sabah arayıp kutladım...

nektar ben eklediğin ikinci sehpayı beğendim
kkoras ın eklediklerinin aynısı teyzemde nektarla ikisinin karması da bende var; tablası gri cam gövde metal ama c şeklinde ayakları ahşap ve tekerlekli böyle anlatınca toplama bilgisayar gibi bi şey geldi aklınıza dimi

1 alana 2. bedava kampanyası iyiymiş ona bi bakayım umarım 50 tl lik alışveriş kotası istemiyordur

bugün de vatanda %30 indirim varmış duyrulurrr

canım yaa üzme kendini...bizde rüyada para görmeye sıkıntı derler ama ben sana dün söylemedim...inşallah devamı gelmez,bi daha bulaşmazlar da kapanır gider olay...
sirken,ne güzel bu ara tiyatrolara falan gidiyosun...ben hiç gidemiyorum yaa haftaya sinemaya gidelim dicem eşime...samsunda gideriz...

evet vilin biz takip etmeye çalışıyoruz bütün oyunları

hatta oyunlar hakkında olumlu yorum çoksa ve h sonuna bilet alıyorsak kardeşlere de kesin alıyoruz tanıdıklara da haber veriyoruz. DT nin samsunda da oyunları sergileniyor; sayfasından takip edebilir Genel Program - Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sen de uygun zamanınız olduğunda bilet alabilirsin.

Sinema için ise pazartesi perşembe günlerini kullanacam 1 alana 1 bedava olduğu için.

yok kızlar hiç sanmıyorum eşime karşı yumuşayacağımı. bizim oğlan akşamları 7-12 arası uyanık oluyor ve sürekli ilgi bekliyor. eşimle oturup çay bile içemiyoruz sakin sakin. o yüzden pazar gününü bekliyordum ben, bebiş uyurken sakin sakin vakit geçiririz diye. ama onun umrunda değil demek ki yine beni bebişle yalnız bırakacak. ayrıca tercihleri de ayarlarım pazar günü diyordum sakin kafayla. şimdi hafta içinden farkı kalmayacak pazar gününün de. daha geçen gün diyordu, ben gündüzleri çalıştığım halde, akşamları evde kalmak bi acayip yapıyor, kim bilir sen 7/24 evde ne haldesindir diye. bunu söyleyen o değil sanki, bir anda plan yaptı. çok kızgınım ona. zaten dün akşamdan beri ilgileniyo, okşuyo, öpüyo falan ama yemezler yani. bu kadarla idare etsin bir süre daha...

vilin kvne ne hoş bir süpriz yapmış, helal olsun. böyle ince düşünen insanları seviyorum.

dilekcim kötü düşünme canım. her sıkıntının sonunda bir güzellik vardır mutlaka.

neki arayan var mı ya? saat kaçta gidecekti doktora???

sabahtan beri nette boş boş dolaşıyorum...kalkıp işlere başlıyım... arada takılırım...sabah bol girdi ama bi şey yazmadan çıkmış...merak ediyorum onları,annesini
nekte doktora gidince girip yazsa ne dediğini

Günaydın kızlar çok tsk ederim allah sonunu gordurur ınş. Ve isteyen hrtkese nasip eder.
Bugün iyiyim çok şükür bulantı yok allahtan

canım bugün öğleden sonra evde diil mi eşin
yarında abisini kıramadı demek ki hem öğlen gidip akşama doğru gelir 10 saat araba bakmıcaklar ya
o seni her zaman düşünüo bunu unutma
hem bugünü yarını değerlendirmezsen pzt salı olmıcak mı yani
uzatmayın yaa ben hiç dayanamam koçişine mesela uyuzluk yapmayın sen yani yarenim gıcıklaşma
bak zaten moralim bozuk

Günaydın kızlar çok tsk ederim allah sonunu gordurur ınş. Ve isteyen hrtkese nasip eder.
Bugün iyiyim çok şükür bulantı yok allahtan

çok şanslısın canım...bulantın da yokmuş ne güzel

dilek,valla ben de aynı şeyleri yazdım yarene ama zerre etki etmemiş valla
sirkencim kolay gelsin canım....bende yatak odasındaki nevresimleri falan değiştirdim...şimdi çekmecemi düzenlicem...kvnin aldığı takı kutusuna koymak için bi kaç şey alıyım ordan...akşama bi tatlı yapıp kv ile kpyi çaya çağırırım...işlerimi güzelce halletmem lazım bugün...

Yaren dileğe katılıyorum cnm ..
Dilek çok geçmiş olsun.Bi sadaka verin cnm korusun sizi..8 yıl yattım benden kork yani,eşinde korkmadığını belli ederek iyi yapmış ama tehlikeli durumlar bunlar.
Viliş Ayyşam öğretmenler gününüz kutlu olsun
Nekimde inş güzel haberlerle gelir.

Gece karnım ağrıdı baya(düşükten sonra ilk defa).Adet olsam da kurtulsam..Niyetlenmedim de bugün olurum belki diye.Doğru dürüst ibadetimi yapamıyorum yaa..Gelceksen gel kırmızıSalı günü yaptığım yemekler bitti..Ispanak graten yapıcam..İnek kaymağını tavada kızartıp makarna yapıyım bari..Başka ne yapsam:44:

Günaydınlar bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…