nek çıkmıştır o zaman işten...inşallah yetişirler doktora da şüpheleri biter,içi rahatlar...
sen napıyosun dilek? yoğun musun yine? kırmızı ayakkabıyı aldın mı?
Slm kızlar annemin yanındayım idare ederiz üzgn tabiki doğa ii gelfi biraz onla oyalanıyo.
Dün avuksta gittik o suçlu olduğu için dava açsada düşer dedi nekadar dürer böle bilmiyorum gidip or..yu isticekmiş ne kadar komik dimi bu yaştan sonra utanmıyorda bu zevki vermicem beklesin sürünsünler babam beni reddetmiş ogün aradığında bende terbiyesz faln dedim küfür ettiği için zoruna gitmiş beyefndinin dün gittim yanına annemin kılına zarar gelsn siz ozamn görürsnüz rezil edecm sizi dedim ben seni tanımıyorum dedi bide ben seni tanımıyorm çocukların yok artık senin dedim annemede demişki ölürsem ölüme gelmesn.çok seviyorm napim demiş utanmaz durum böle işte
Dilek eşine üzüldm cnm ya çok geçmiş oldn.
Yarenmnüzülme ya emimim sanada vakit ayırack cnm eşin.
Geçmişe çok baksmdm kızlar.
Slm kızlar annemin yanındayım idare ederiz üzgn tabiki doğa ii gelfi biraz onla oyalanıyo.
Dün avuksta gittik o suçlu olduğu için dava açsada düşer dedi nekadar dürer böle bilmiyorum gidip or..yu isticekmiş ne kadar komik dimi bu yaştan sonra utanmıyorda bu zevki vermicem beklesin sürünsünler babam beni reddetmiş ogün aradığında bende terbiyesz faln dedim küfür ettiği için zoruna gitmiş beyefndinin dün gittim yanına annemin kılına zarar gelsn siz ozamn görürsnüz rezil edecm sizi dedim ben seni tanımıyorum dedi bide ben seni tanımıyorm çocukların yok artık senin dedim annemede demişki ölürsem ölüme gelmesn.çok seviyorm napim demiş utanmaz durum böle işte
Dilek eşine üzüldm cnm ya çok geçmiş oldn.
Yarenmnüzülme ya emimim sanada vakit ayırack cnm eşin.
Geçmişe çok baksmdm kızlar.
kızlar gittim doktora.. Karından baktı, hala pıhtı var dedi..
Tekrar kontrole çağırdı 3 gün sonra :26:
senin bebeğin büyüktü diyo(
ordan kuaföre gittim, saçlarımın kırıklarını aldırdım
kaşmı da.. Kısaldı saçım yaa
migrosa gittik ordan, 100 tl ödeyince kasada küçük bi şok yaşadımne pahalı yaa herşey.. 4 tane diş macunu ve 2 diş fırçası 25 tlye geldi..
Normalde sensodyn 1 tanesi 15.. Millet kapığ kapış alıyo.. Kitaplar da 5 tl ye düşmüş.. Çok indirim vardı..
İnternetimi yatırmaya gitti kocam 300 tl olmuş, nezamandır ödemiyo bu adam faturayı yaa..
Gitti paracıklarım( pazartesi açılır herhalde netim..
nek o pıhtı kanamanla birlikte düşer canım merak etme...senin kanaman aralıklı oldu yaa düşmemiştir...benimki de 9+3 günlüktü kürtaj olduğumda...hiç parça falan kalmadı...ama benim kanamam daha yoğun olmuştu ve uzun sürmüştü canım...dilekleri ben de merak ediyorum...inşallah o piskopatlar bi daha sorun çıkarmazlar
çok yoruldum bende bugün...mutfak dolaplarımı sildim,evi süpürdüm,sildim,toz aldım,lavaboları yıkadım...eşim pc başından hiç kalkıpta yardım etmeditülü bile ben astım ikinci tül yıkanıyo şimdi makinede bakalım onu asacak mı?yarında yatak odamın tülünü yıkayıp camını silicem...oranın penceresi hem küçük hem de önünde balkon var,silmek zor olmaz...
yemeğimi öğlen yedik...yemekte yapmadım...çayla pastayla geçiştiririz bu akşam...eşimi pasta almaya yolladım...
Cnm yapma ya hamile insan hiç tül asar mı..Dkkat et kendine..De eşine assın ya
Bende mutfağın tüllünü yıkadım astım.Kıymalı tel şehriye çorbası,ıspanak graten yaptım.Kv de biber dolması yapmıştı onu aldım yedik..En son salı günü yapmıştım yemek
dedim canım as diye demez olur muyum?sen benden daha hızlı asıyosun,sen as dedio sinirle astım işte...
ıspanak graten ne ki hiç duymadım :26:
vermedim korasım yaa :26: antibyotiğini düzenli içiyomusun dedi okadar.Peki o pıhtıyı düşürtmek için ilaç verdi mi cnm..Geçmiş olsun tekrardan
benim kanamam çok çok az viliş, ondan düşmüyo galiba. kanamayı çoğaltmak için ilaç verir herhalde düşmezse..nek o pıhtı kanamanla birlikte düşer canım merak etme...senin kanaman aralıklı oldu yaa düşmemiştir...benimki de 9+3 günlüktü kürtaj olduğumda...hiç parça falan kalmadı...ama benim kanamam daha yoğun olmuştu ve uzun sürmüştü canım...dilekleri ben de merak ediyorum...inşallah o piskopatlar bi daha sorun çıkarmazlar
çok yoruldum bende bugün...mutfak dolaplarımı sildim,evi süpürdüm,sildim,toz aldım,lavaboları yıkadım...eşim pc başından hiç kalkıpta yardım etmeditülü bile ben astım ikinci tül yıkanıyo şimdi makinede bakalım onu asacak mı?yarında yatak odamın tülünü yıkayıp camını silicem...oranın penceresi hem küçük hem de önünde balkon var,silmek zor olmaz...
yemeğimi öğlen yedik...yemekte yapmadım...çayla pastayla geçiştiririz bu akşam...eşimi pasta almaya yolladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?