Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nigar 12de çıkıp eve gitcekmiş
eşiyle hastaneye gitceklermiş dr 2'ye kadar ordaymış
yetişmeye çalışcaklar
dönünce haber veririm dedi

Bilg.şarzı bitti yazamadım.
Özgen maşallah yumoşuna kalp atışını duymuşsun.işallah herşey böyle gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Dileğim bozma moralini işallah bişe olmaz.bak gelip özür dilemişler eşinden.parayı veya cihazı getirirler.olayda kapanır.

Vilinim Ayşem öğretmenler gününüz kutlu olsun .

Yarenim kızlar haklı eşin abisine hayır diyememiştir.eminim o senden daha çok istiyodur.bu akşamınız var daha

nek çıkmıştır o zaman işten...inşallah yetişirler doktora da şüpheleri biter,içi rahatlar...
sen napıyosun dilek? yoğun musun yine? kırmızı ayakkabıyı aldın mı?

nek çıkmıştır o zaman işten...inşallah yetişirler doktora da şüpheleri biter,içi rahatlar...
sen napıyosun dilek? yoğun musun yine? kırmızı ayakkabıyı aldın mı?

evt canım çıkcaktı zaten bana mail attı.
ben çalışmaya çalışıoum kafam çok dağınık ve uykusuzum.
isin birini bitirdim matbaaya gitmeye hazır bir tane daha bişi var elimde onu halletmeye çalışıoum

ayakkabıyı düşüncek halim kalmadı valla
yarın eşimle çıkarsak belki bakarım ama onun numarası falan kalmamıştır büyük ihtimalle.

süpürge bitti ama salon kaldı dışarı asamadm çamaşırları zaten soğuk bir de kirli gibi hava evde kurusa sanki daha iyi yaydım salona orayı da olmazsa yarın hallederim toz almaya başlıyorum sonra da bi şeyler atışırıp doğru spora

vilin iyi düşünmüşsün çaya çağırmakla benim de evde bi sürü havucum var havuçlu kek mi yapsam acaba:44: hem eşim yarın yine sınavda görevli yanında götürür ona da iyi olur.

Slm kızlar annemin yanındayım idare ederiz üzgn tabiki doğa ii gelfi biraz onla oyalanıyo.
Dün avuksta gittik o suçlu olduğu için dava açsada düşer dedi nekadar dürer böle bilmiyorum gidip or..yu isticekmiş ne kadar komik dimi bu yaştan sonra utanmıyorda bu zevki vermicem beklesin sürünsünler babam beni reddetmiş ogün aradığında bende terbiyesz faln dedim küfür ettiği için zoruna gitmiş beyefndinin dün gittim yanına annemin kılına zarar gelsn siz ozamn görürsnüz rezil edecm sizi dedim ben seni tanımıyorum dedi bide ben seni tanımıyorm çocukların yok artık senin dedim annemede demişki ölürsem ölüme gelmesn.çok seviyorm napim demiş utanmaz durum böle işte
Dilek eşine üzüldm cnm ya çok geçmiş oldn.
Yarenmnüzülme ya emimim sanada vakit ayırack cnm eşin.
Geçmişe çok baksmdm kızlar.

Nasıl düşermiş cnm boşanamayacaklar mı yani:26:Ne dicemi de bilemedim ki

kızlar çok bunaldım ben çıkıoum annemlere gitcem
ordan eve geçip temizlik yaparım akşam için eşime güzel bişiler hazırlarım
duramıoum yani tlfnunda şarjı bitti zaten böyle aksi bi durumda bu tip şeyler olunca sinir tepeme çıkıo

utanmadan bi de kadının yüzüne karşı seviyorum mu demiş bol çok afedersin canım ama babana içimden acayip güzel küfürler ediyorum şu an bi de senin gibi evladı yokmuş doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bunun için deniyo galiba...allah ıslah etsin ikisini de...

bugün pek iş yokmuş,eşim erken geldi eve...az önce çıktı aranınca...işlerimi bitirmeme az kaldı...tüllerimi yıkıyorum sonunda...şimdi yerleri silip toz alıcam...
pastamı kvlere gönderdim...öğretmenler gününü kutlamak için misafir geliyomuş sürekli...eşime dicem gelirken küçük bi yaş pasta alsın...çaya gelirlerse onu ikram ederim...yeniden yapmaya vakit kalmaz çünkü...daha duşa da giricem...

kızlar gittim doktora.. Karından baktı, hala pıhtı var dedi..
Tekrar kontrole çağırdı 3 gün sonra :26:
senin bebeğin büyüktü diyo (

ordan kuaföre gittim, saçlarımın kırıklarını aldırdım
kaşmı da.. Kısaldı saçım yaa

migrosa gittik ordan, 100 tl ödeyince kasada küçük bi şok yaşadım ne pahalı yaa herşey.. 4 tane diş macunu ve 2 diş fırçası 25 tlye geldi..
Normalde sensodyn 1 tanesi 15.. Millet kapığ kapış alıyo.. Kitaplar da 5 tl ye düşmüş.. Çok indirim vardı..
İnternetimi yatırmaya gitti kocam 300 tl olmuş, nezamandır ödemiyo bu adam faturayı yaa..
Gitti paracıklarım ( pazartesi açılır herhalde netim..

bol, ne desem bilemedim canım
çok seviyorummuş :26:
birde reddetmiş seni, siz görmek istemezsiniz asıl onu
annen de zamanla toparlanır canım, çok zor şuan yaşadığı.. (

dileek napmış kocan canım, çok merak ediyorum sizi..
İnş kötü bi durum yoktur :26:

ufff yaa ben domestos rezervuar bloğu alıcaktım gene unuttum ((

Peki o pıhtıyı düşürtmek için ilaç verdi mi cnm..Geçmiş olsun tekrardan

nek o pıhtı kanamanla birlikte düşer canım merak etme...senin kanaman aralıklı oldu yaa düşmemiştir...benimki de 9+3 günlüktü kürtaj olduğumda...hiç parça falan kalmadı...ama benim kanamam daha yoğun olmuştu ve uzun sürmüştü canım...dilekleri ben de merak ediyorum...inşallah o piskopatlar bi daha sorun çıkarmazlar
çok yoruldum bende bugün...mutfak dolaplarımı sildim,evi süpürdüm,sildim,toz aldım,lavaboları yıkadım...eşim pc başından hiç kalkıpta yardım etmedi tülü bile ben astım ikinci tül yıkanıyo şimdi makinede bakalım onu asacak mı?yarında yatak odamın tülünü yıkayıp camını silicem...oranın penceresi hem küçük hem de önünde balkon var,silmek zor olmaz...
yemeğimi öğlen yedik...yemekte yapmadım...çayla pastayla geçiştiririz bu akşam...eşimi pasta almaya yolladım...

Cnm yapma ya hamile insan hiç tül asar mı..Dkkat et kendine..De eşine assın ya

Bende mutfağın tüllünü yıkadım astım.Kıymalı tel şehriye çorbası,ıspanak graten yaptım.Kv de biber dolması yapmıştı onu aldım yedik..En son salı günü yapmıştım yemek

dedim canım as diye demez olur muyum?sen benden daha hızlı asıyosun,sen as dedi o sinirle astım işte...
ıspanak graten ne ki hiç duymadım :26:

dedim canım as diye demez olur muyum?sen benden daha hızlı asıyosun,sen as dedi o sinirle astım işte...
ıspanak graten ne ki hiç duymadım :26:

EşineAsarken fazla uzatma kendini cnm..Germe yani
Beşamel soslu ıspanak 1:Ne bereketliymiş şu ıspanak 1 kilosuna 1 tl verdim.2 kere çorbasını,1 kere kekini,bide bugün bu yemeği yaptım..Ama beğendik

Peki o pıhtıyı düşürtmek için ilaç verdi mi cnm..Geçmiş olsun tekrardan
vermedim korasım yaa :26: antibyotiğini düzenli içiyomusun dedi okadar.
benim kanamam çok çok az viliş, ondan düşmüyo galiba. kanamayı çoğaltmak için ilaç verir herhalde düşmezse..
ya 1 gün oluyo kanamam 1 gün olmuyo.. ve az oluyo, anlamadım gitti bu işten bişi

sen ne çok yormuşsun kendiniii yapma bir daha sakınn, eşine de afferim yani, hamile kadına perde astırıyo.
Uzanmaman lazım senin, bebekle anne arasındaki bağ çok önemli, zedelenmemeli Allah korusunnnnn
ben de yemek yapmadım daha, bir küçük file arpacık soğanım vardı, et çıkarttım soğan yahnisi yapıcam.
Yanına da pilav, yarın sabah için de taze yufka aldım kahvaltı menümüz peynirli gözleme.
Bu arada internetim açıldı, akşamcı gruba dahilim artık :119:
işte yokum ama:105:

Vilin bunlar eşine.. hamile kadına ne yaptırıyo yaa dikkat et ya kendine sen düşün kendini bebişini.
Nekim iyi oldu ya netin geldiği görüşemiyoruz hiç :105: inş sökülür pıhtılar bizim temmuz anneleri topiğindeki anne adayları düşük yapanlara rahim hazırlıyo kendini diyorlar allah büyüktür nekim üzülme hiç herşeyin hayırlısı olsun buda içimden geldi

vilin o ök,z kocan olacak adama yüz verme ne demek perdeyi sen daha hızlı asıyorsun
bi de sağlıkçı ya onun daha iyi bilmesi lazım

bn de temizlik sonrası çıktım evden spora diye hava günlük güneşlikti yürüye yürüye gittim spora baya yürüdüm ama iyi geldi yolumun üstünde kaşçım da vardı ona uğradım kaşlarımı aldım bir de ceviz içi aldım biraz havuçlu kek için spordan sonra da yürüyecektim ama yorulmuşum bi de yağmur tiselemeye başlayınca metroya kadar yürüdüm sadece eve geldim keki yaptım eşim geldi yemek yedik ananeye telefon almak için vatana gidelim diyordm k validem aradı eşimi ananeye inmişler kaza atlatmışlar ama çok korkmuş eşim şimdi orda ben de yemek hazırlayım gelsiler dedim ay ne yapacağımı da bilemedim şu diş macunu fırsatını kaçırmak istemiyordum uff yaaa

neyse olmazsa kekim soğusun kekten götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…