Slm kızlar annemin yanındayım idare ederiz üzgn tabiki doğa ii gelfi biraz onla oyalanıyo.
Dün avuksta gittik o suçlu olduğu için dava açsada düşer dedi nekadar dürer böle bilmiyorum gidip or..yu isticekmiş ne kadar komik dimi bu yaştan sonra utanmıyorda bu zevki vermicem beklesin sürünsünler babam beni reddetmiş ogün aradığında bende terbiyesz faln dedim küfür ettiği için zoruna gitmiş beyefndinin dün gittim yanına annemin kılına zarar gelsn siz ozamn görürsnüz rezil edecm sizi dedim ben seni tanımıyorum dedi bide ben seni tanımıyorm çocukların yok artık senin dedim annemede demişki ölürsem ölüme gelmesn.çok seviyorm napim demiş utanmaz durum böle işte
Dilek eşine üzüldm cnm ya çok geçmiş oldn.
Yarenmnüzülme ya emimim sanada vakit ayırack cnm eşin.
Geçmişe çok baksmdm kızlar.
kızlar gittim doktora.. Karından baktı, hala pıhtı var dedi..
Tekrar kontrole çağırdı 3 gün sonra :26:
senin bebeğin büyüktü diyo(
ordan kuaföre gittim, saçlarımın kırıklarını aldırdım
kaşmı da.. Kısaldı saçım yaa
migrosa gittik ordan, 100 tl ödeyince kasada küçük bi şok yaşadımne pahalı yaa herşey.. 4 tane diş macunu ve 2 diş fırçası 25 tlye geldi..
Normalde sensodyn 1 tanesi 15.. Millet kapığ kapış alıyo.. Kitaplar da 5 tl ye düşmüş.. Çok indirim vardı..
İnternetimi yatırmaya gitti kocam 300 tl olmuş, nezamandır ödemiyo bu adam faturayı yaa..
Gitti paracıklarım( pazartesi açılır herhalde netim..
nek o pıhtı kanamanla birlikte düşer canım merak etme...senin kanaman aralıklı oldu yaa düşmemiştir...benimki de 9+3 günlüktü kürtaj olduğumda...hiç parça falan kalmadı...ama benim kanamam daha yoğun olmuştu ve uzun sürmüştü canım...dilekleri ben de merak ediyorum...inşallah o piskopatlar bi daha sorun çıkarmazlar
çok yoruldum bende bugün...mutfak dolaplarımı sildim,evi süpürdüm,sildim,toz aldım,lavaboları yıkadım...eşim pc başından hiç kalkıpta yardım etmeditülü bile ben astım ikinci tül yıkanıyo şimdi makinede bakalım onu asacak mı?yarında yatak odamın tülünü yıkayıp camını silicem...oranın penceresi hem küçük hem de önünde balkon var,silmek zor olmaz...
yemeğimi öğlen yedik...yemekte yapmadım...çayla pastayla geçiştiririz bu akşam...eşimi pasta almaya yolladım...
evet iyi oldu, akşamları görüşürüz hiç olmadı..Vilinbunlar eşine.. hamile kadına ne yaptırıyo yaa dikkat et ya kendine sen düşün kendini bebişini.
Nekim iyi oldu ya netin geldiği görüşemiyoruz hiç :105: inş sökülür pıhtılarbizim temmuz anneleri topiğindeki anne adayları düşük yapanlara rahim hazırlıyo kendini diyorlar allah büyüktür nekim üzülme hiç herşeyin hayırlısı olsun buda içimden geldi
aa sirken noolmuş kv lere? :26: geçmiş olsun..vilin o ök,z kocan olacak adama yüz verme ne demek perdeyi sen daha hızlı asıyorsun
bi de sağlıkçı ya onun daha iyi bilmesi lazım
bn de temizlik sonrası çıktım evden spora diye hava günlük güneşlikti yürüye yürüye gittim spora baya yürüdüm ama iyi geldi yolumun üstünde kaşçım da vardı ona uğradım kaşlarımı aldım bir de ceviz içi aldım biraz havuçlu kek için spordan sonra da yürüyecektim ama yorulmuşum bi de yağmur tiselemeye başlayınca metroya kadar yürüdüm sadece eve geldim keki yaptım eşim geldi yemek yedik ananeye telefon almak için vatana gidelim diyordm k validem aradı eşimi ananeye inmişler kaza atlatmışlar ama çok korkmuş eşim şimdi orda ben de yemek hazırlayım gelsiler dedim ay ne yapacağımı da bilemedim şu diş macunu fırsatını kaçırmak istemiyordum uff yaaa
neyse olmazsa kekim soğusun kekten götürürüm
evet canım, geçen hafta gitmemiştim ya cumartesi alamamıştım geçen haftanın haftalığını..bolum ne denir bilmiyorum.allahım onları ıslah etsin.annenede sabır versin.siz yanındasınız zamanla atlatacaktır işallah.bide utanmadan baban istemeye mi gidecekmiş.kzı yaşında allahım ya.seni yok sayıyorya ha kaybeden o olur.onun hiç kimsesi kalmadı.seviyormuş ha yaşı ilerledimi kadın onu bırakıp giidnce görür o.
nekim geçmiş olsun.pıhtı kanaman olmadığı için belkide kalmıştır canım.işallah 3gün sonra pıhtı kalmaz.bende gitmek sitiyorum orman gibi oldu kaşlarım saçlarımıda uçlarından aldırmak isityorum .tararken çıtır çıtır kırılıyor.herşey pahalı nekim misgos dahada pahalı.parayıı bozdurdummu gidiyor.haftalığını aldın heralde canım.300tlde baya olmuş.
vilinim okadar yorma canım kendini .hepsini niye bir anda yapıyosun.eşinede deseydin sende asa asa hızlı asmaya alışırsın diye .elektirikle motorla çalışmıyolarya.hamile kadının tül asması olurmu uzanmaman gerek .bebek emzikten ayrılır derler allah göstermesin.
valla kurallara uymadı yine adamayyy aynı benim eşim yaaaynıı laflar ve her defasında rahat bırakacağını söyler beni ama hep aynı şey olur kavga ederiz mağazada
oflamaya poflamaya başlayınca zaten benim sinirlerim bi zıplıyo
inş yarın kurallara kaidelere uyar, güzel şeyler alır gelirsiniz evinize :))
bizde de hedik ya da dirgit derler, çok severim ben de, sadece buğdayla da yapılırAşure sevmeyen az kişi vardır ama hiç yok değildirBizde ayrıca aşure malzemelerini(nohut,yarma,fasulye) haşlarlar çok güzel olur ..Ama tuzlu yapılır..Gölle derler..Onu severim
ayyy aynı bu smiiley'ye benzer bi avize gördüm koçtaş'ta, bebek abajuru, gözüm kaldı yaaa, kesin alıcamİyi gecelr zuzuşEki Görüntüle 559976
valla haklısın yarenim kızmakta, ama o neler kaçırdığının farkında diil heralde, yoksa hayatta bırakmazdı senigünaydın kızlar.
canım zaten doğum yapalı nerdeyse 2 ay oldu, 1 ay da öncesinden desen, 3 aya yaklaştıama ben bütün halvet planını iptal ettim. beyimiz pazar günü abisine araba bakmaya gidecekmiş. oraya gitmesi demek yine bütün gün evde olmaması demek. ben haftasonunu bekliyorum, beyimiz kendine plan yapıyor. o yüzden bitmez benim lohusalığım. beklesin bakalım ne zaman keyfim isterse o zaman biter kızdım ona bennnn
bugün öğleden sonra İlkeri anneme bırakıp alışverişe ve kuaföre gitcez eşimle. kıbrısta kestirdiğim gibi kestircem saçlarımı. kışın kurutmak zor oluyor, bebiş nedeniyle de herşeyin mümkün olduğu kadar hızlı olması lazım. hem banyo sürem, hem kurutma sürem kısalır. inşallah alışverişe çıkınca güzel birşeyler bulurum. elim boş dönmem. bu arada bizim apartmandan getiren olur inşallah aşure. ben de istiyom yaa
esnaflık hiç kolay iş diil cnm binbir türlü insanla uğraşıolar sabahtan akşama kadar.günaydın kızlar
çoookk uykusuzum tüm gece huzursuzdum eşimi izledim durdum oda sürekli sıçrayıp uyandı
dün eşim dükkanda yokken daha öncedende gelip tlf alan 2 çocuk yanlarında 1 kişiyle daha gelmişler.
o semtte oturuolarmış zaten
çırağa eşimden için haberi var demişler
oda eşimi aramış parasını almadan cihaz verme demiş eşim ama muhtemelen bu üçü korkutmuşlar çırağı oda 1 tane cihaz vermiş
eşim gelmiş dükkana aramış bunların içinden tanıdığı o çocuğu
siz benim malıma ortak mısınızdie
bunlar gelmiş dükkana eşime atarlanmışlar o tanımadığı ben içerdeydim 8 yıl yattım falan demiş
eşimin umrunda mı yakasına yapışınca oda eşimin boğazına sarılmış parmaklarının izi çıkmış 2 tane tırnak çiziği 1 morluk gibi olmuş
ben zaten morluğu gördüm burana noldu dedim ben yapmamıştım ki :26: dedim bi baktım o çiziklerde var hemen anladım kavga mı ettin die
annemlere geldiğinde göğsünü falan tutuodu
daha öncede kavga etmişti benim yüzümden göğsüne tekme gelmişti zatenayrıca eşimin kalbinde ritim bozukluğu da var
dünde öyle sıkışıp durdu göğsü
boşver ne kadarlık cihaz ki dedim
derdim o diil şimdi boyun eğersem 3 gün sonra gelip 50 ver 100 ver dicekler dio
30 yaşından sonra pısıp oturamam orda esnaf olmasam onları öldürürdüm dio
zaten kavga çıkınca çırak yukarı dükkandakileri aramış onlarda sallama falan alıp gelmişler
olay daha da büyüyebilir
çocuklar gitmişler 1 saat sonra tekrar gelmişler yanlış yaptık sen kardeşimizsin dieeşimde yarın o cihazı getirin demiş
yolsuz kalmışlar satmışlardır tlfnu dio onun için parasını getirceklerdir tabii getirirlerse dio
çocuğun gömleğini üstünü başını yırtmışlar hep
öfkelenip başka birilerini de alıp gelebilir
tamam eşimin bi ton tanıdığı var ordaki bütün esnaflar toplansa üstesinden gelirler ama sonuçta yinede bi tehlike var
eşime bulaşma 3 kuruş için beni düşün sensiz yapamam bunu düşün dedim
bişi olmıcak dedi gitti
iphone hala bozuk
diğer samsung tlfnum vardı onunda hat girişini kırdım
bi tane eski tlf aldım evden bakıp duruoum çalışmaz falan eşimden haber alamam die korkuoum :18:
ne güzellyarenim ben de dileğe katılıyorum...3 ay beklemişsiniz,kızıpta daha da erteleme yani...hem adamcaaz seni hiç üzmüyo,her dediğini yapıyo,bi seferlik idare ediver adamı...abisini kıramamıştır...yoksa eminim o da evde seninle vakit geçirmeyi seçerdi bu kadar aradan sonra
kızlar kv bana öğretmenler günü hediyesi göndermiş...ahşap boyamadan takı kutusu...içinden çıkan not:''Özel ve güzel gelinim öğretmenler günün kutlu olsun,başarılar dilerim...babaanne'' ben hediye alamadı,bi yere çıkamadım ki :26: ama sabah arayıp kutladım...
vilin ve alishaaa öğretmenler gününüz kutlu olsun
Yaren dileğe katılıyorum cnm ..
Dilek çok geçmiş olsun.Bi sadaka verin cnm korusun sizi..8 yıl yattım benden kork yani,eşinde korkmadığını belli ederek iyi yapmış ama tehlikeli durumlar bunlar.
Viliş Ayyşam öğretmenler gününüz kutlu olsunEki Görüntüle 560075
Nekimde inş güzel haberlerle gelir.
Gece karnım ağrıdı baya(düşükten sonra ilk defa).Adet olsam da kurtulsam..Niyetlenmedim de bugün olurum belki diye.Doğru dürüst ibadetimi yapamıyorum yaa..Gelceksen gel kırmızıSalı günü yaptığım yemekler bitti..Ispanak graten yapıcam..İnek kaymağını tavada kızartıp makarna yapıyım bari..Başka ne yapsam:44:
Günaydınlar bu aradaEki Görüntüle 560076
çok teşekkürler kızlarrrBilg.şarzı bitti yazamadım.
Özgen maşallah yumoşuna kalp atışını duymuşsun.işallah herşey böyle gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Dileğim bozma moralini işallah bişe olmaz.bak gelip özür dilemişler eşinden.parayı veya cihazı getirirler.olayda kapanır.
Vilinim Ayşem öğretmenler gününüz kutlu olsun .
Yarenim kızlar haklı eşin abisine hayır diyememiştir.eminim o senden daha çok istiyodur.bu akşamınız var daha
merhaba bolcummSlm kızlar annemin yanındayım idare ederiz üzgn tabiki doğa ii gelfi biraz onla oyalanıyo.
Dün avuksta gittik o suçlu olduğu için dava açsada düşer dedi nekadar dürer böle bilmiyorum gidip or..yu isticekmiş ne kadar komik dimi bu yaştan sonra utanmıyorda bu zevki vermicem beklesin sürünsünler babam beni reddetmiş ogün aradığında bende terbiyesz faln dedim küfür ettiği için zoruna gitmiş beyefndinin dün gittim yanına annemin kılına zarar gelsn siz ozamn görürsnüz rezil edecm sizi dedim ben seni tanımıyorum dedi bide ben seni tanımıyorm çocukların yok artık senin dedim annemede demişki ölürsem ölüme gelmesn.çok seviyorm napim demiş utanmaz durum böle işte
Dilek eşine üzüldm cnm ya çok geçmiş oldn.
Yarenmnüzülme ya emimim sanada vakit ayırack cnm eşin.
Geçmişe çok baksmdm kızlar.
demek k o pıhtı yapıo ara ara kanamayı. bi ilaç da vermediyse kendiliğinden düşmesini beklio heralde, patoloji sonucu da o zaman çıkar mıymış?kızlar gittim doktora.. Karından baktı, hala pıhtı var dedi..
Tekrar kontrole çağırdı 3 gün sonra :26:
senin bebeğin büyüktü diyo(
ordan kuaföre gittim, saçlarımın kırıklarını aldırdım
kaşmı da.. Kısaldı saçım yaa
migrosa gittik ordan, 100 tl ödeyince kasada küçük bi şok yaşadımne pahalı yaa herşey.. 4 tane diş macunu ve 2 diş fırçası 25 tlye geldi..
Normalde sensodyn 1 tanesi 15.. Millet kapığ kapış alıyo.. Kitaplar da 5 tl ye düşmüş.. Çok indirim vardı..
İnternetimi yatırmaya gitti kocam 300 tl olmuş, nezamandır ödemiyo bu adam faturayı yaa..
Gitti paracıklarım( pazartesi açılır herhalde netim..
nek o pıhtı kanamanla birlikte düşer canım merak etme...senin kanaman aralıklı oldu yaa düşmemiştir...benimki de 9+3 günlüktü kürtaj olduğumda...hiç parça falan kalmadı...ama benim kanamam daha yoğun olmuştu ve uzun sürmüştü canım...dilekleri ben de merak ediyorum...inşallah o piskopatlar bi daha sorun çıkarmazlar
çok yoruldum bende bugün...mutfak dolaplarımı sildim,evi süpürdüm,sildim,toz aldım,lavaboları yıkadım...eşim pc başından hiç kalkıpta yardım etmeditülü bile ben astım ikinci tül yıkanıyo şimdi makinede bakalım onu asacak mı?yarında yatak odamın tülünü yıkayıp camını silicem...oranın penceresi hem küçük hem de önünde balkon var,silmek zor olmaz...
yemeğimi öğlen yedik...yemekte yapmadım...çayla pastayla geçiştiririz bu akşam...eşimi pasta almaya yolladım...
Ya ayşam biz patoloji sonucunu sormayı unuttuk, sonra da geri dönmedik, eşim çarşamba sorarsın dedi..
O pıhtı nasıl düşecekse, kanamam yine yok
Eşim de gitti, şu gece de bi geçse 2 hafta sıkı sıkı sarılıp uyucam kocişime
Alışveriş güzel geçmiiiişNeler aldınız bakim?
ay çok şirinmiiişMassive Lunardo Çocuk Sarkıt - Koctas.com.tr - Evimi Çok Seviyorum!
off çok pahalıymış ben 50-60tl falandır diodumm
uvvvv süpermiş yaa hepsi 140 tldüşmese nolur ki acaba, ilk adetinde nası olsa düşer:26:bunu da bi sor cnm gittiğin zaman oki?
valla bi kot aldım dar paça tam istediğim gibi, bi böle olgunlaşmaya yakın limon rengi vardır ya yeşil sarı arası o renk v yaka ince kazak, bi de sütlü kahve kalın bi hırka aldım
eşim de 2 sweat bi pantol aldı, örtmenler günü indirimiyle bu alışverişler toplamda 6 parça 140tl'ye geldi, nasıl
aa bu gece son mu, süperr
haberleri olsaydı daha ii olurdur tabi izin almak, böle zor oluo, aman kovarlarsa kovsunlaray çok şirinmiiiş
uvvvv süpermiş yaa hepsi 140 tl
güle güle eskitin canım :) o yeşilimsi sarı rengi çok seviyorum ben
adete kadar düşmesi lazım bence o pıhtının.. :26: sorucam bu gittiğimde, tek gitcem ona sıkıldım biraz
eşimin vardiyası uymiycakizin ala ala da kovulacam bugün de 1 saat erken çıktım
söylerim belki çarşamba suratını eğerse izin istiyorum dediğimde :26: napim :/
hangi arkadaşlar? ben tanıyo muyum?fix sorular
bol?nasılsın canım?
bizim kızlar erkenden uyudu galiba, kimseler yokk
ya ben anne boyutu sitesine üye olmuştum, kitap göndereceklerdi "Bebeğimi beklerken"
gelmedi o, göndermicekler mi acaba :26: bebişimin artık benle olmadığını biliyolarmış gibi
isteyen olursa üye olsun, 5,9 kargoyu ödüyosunuz sadece..
bi de şey var "erkek dimmi o arkadaşlar" sorusubi de sölemez ya bazen benim eşim, iice gıcık olurum, sonra küserim, sonra der ki kim olabilir allaşkına olsun ama bi isim ver yani dimi
yaaaa cidden uyudular mı naptılar bilmem
ben de kadınımı erkeğimi izlerim birazdan
geçen gün sınıfta öğrencilerden biri Zeynep'e benzetti beni, sonra bi arkadaşıyla aralarında "yani hareketleri falan" die konuştular.ne kadar izliosam artık taklit etmeye mi başlamışım ne
inşallah gelir, merak ettim nasıl bişi acaba :)benim elti de aldı ondan, biraz geç yolluolar sanırım, gelir yakında
bi de şey var "erkek dimmi o arkadaşlar" sorusu
aa zeynepler mi var, ben de izlerim.. sonra da Brave animasyonu var ya onu izlicem..
Sinemada izlemeyi çok istemiştim onu, gidemedik..
Ben de çok seviyorum Zeynebin hareketlerini, eskiden digitürkte yayımlanırken bir sürü bölümü netten indirip biriktirirdim, 4-5 bölüm birden izlerdim ve evet çok izleyince insan taklit eder gibi oluyo
inşallah gelir, merak ettim nasıl bişi acaba :)
hayırrben de tv'ye neti bağlayıp izliom bazen digitürk otomatik yüklemiş eski bölümlerini, nası bişise:26:
ya nekim çok alakasız bişi dicem şimdi:az önce star'da real süpermarketin reklamı çıktı yarına özel samsung tv bilmemkaç tl dedi,gördün mü sen onu kaç tl dediiiii:26: ya da başka bi kanalda rastladın mı?annem tv istio da uygun fiyatlı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?