Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bolum ne denir bilmiyorum.allahım onları ıslah etsin.annenede sabır versin.siz yanındasınız zamanla atlatacaktır işallah.bide utanmadan baban istemeye mi gidecekmiş.kzı yaşında allahım ya.seni yok sayıyorya ha kaybeden o olur.onun hiç kimsesi kalmadı.seviyormuş ha yaşı ilerledimi kadın onu bırakıp giidnce görür o.

nekim geçmiş olsun.pıhtı kanaman olmadığı için belkide kalmıştır canım.işallah 3gün sonra pıhtı kalmaz.bende gitmek sitiyorum orman gibi oldu kaşlarım saçlarımıda uçlarından aldırmak isityorum .tararken çıtır çıtır kırılıyor.herşey pahalı nekim misgos dahada pahalı.parayıı bozdurdummu gidiyor.haftalığını aldın heralde canım.300tlde baya olmuş.

vilinim okadar yorma canım kendini .hepsini niye bir anda yapıyosun.eşinede deseydin sende asa asa hızlı asmaya alışırsın diye .elektirikle motorla çalışmıyolarya.hamile kadının tül asması olurmu uzanmaman gerek .bebek emzikten ayrılır derler allah göstermesin.

evet iyi oldu, akşamları görüşürüz hiç olmadı..
zaten seni topikte nezaman yakalasam öpücükler havada uçuşuyo, ama az girince yetmiyo iştee
gel burayaa
temmuz annelerinde de oluyo mu düşükler
bugün doktora sordum, nezaman tekrar çocuk düşünebiliriz diye. 2 ay sonra dedi :26:
2 ay çok kısa değil mi yaa, biz yine 4 ay felan ara vermeyi düşünüyoruz.
ay bu doktorumu da çok sevdim, Aynur hanım da çok iyi bi doktordu, Ahmet beyi de sevdim..
ben bu hastaneyi seviyorum galibaa..

senin miniş nasıll
aa sirken noolmuş kv lere? :26: geçmiş olsun..

kaçırma canım diş macunu fırsatını
millet bi dolu alıyodu..
tekrar baktım da 12,5 ye 2 tane sensodyn almışım, 9,9 a da 2 signal expert protection ve yanında 2 fırçası işte.. onlar da güzel..
keşke daha alsaydın-k diyo eşim de eve geldiğimizde.. annemlere de alsaydık iyi olucaktı..
listerineleri kasalara yığmıştı insanlar..

evet canım, geçen hafta gitmemiştim ya cumartesi alamamıştım geçen haftanın haftalığını..
bu hafta ikisini birlikte aldım süper de oldu..
sen kestirme saçlarını :26: az kaldı şurda, doğumdan sonra kestirirsin güzel bir şekil verdirirsin değişiklik olur hem
ben hep öyle hayal ediyodum, doğumdan sonra yeni bir imaj yapıcam kendime diye, kısmet olmadı..

valla kurallara uymadı yine adamama neyse bu sefer sakin geçti alışverişim, %80 memnun kaldım senden dedim
Aşure sevmeyen az kişi vardır ama hiç yok değildirBizde ayrıca aşure malzemelerini(nohut,yarma,fasulye) haşlarlar çok güzel olur ..Ama tuzlu yapılır..Gölle derler..Onu severim
bizde de hedik ya da dirgit derler, çok severim ben de, sadece buğdayla da yapılır
ayyy aynı bu smiiley'ye benzer bi avize gördüm koçtaş'ta, bebek abajuru, gözüm kaldı yaaa, kesin alıcamfoto bulursam ekliim
valla haklısın yarenim kızmakta, ama o neler kaçırdığının farkında diil heralde, yoksa hayatta bırakmazdı seni

o kısa saçlar da sana çok yakışıo

naptın kestirdin mi?
esnaflık hiç kolay iş diil cnm binbir türlü insanla uğraşıolar sabahtan akşama kadar.

ama korkma belli adamlar eşini çetin ceviz görüp geriçekilmişler bi daha problem çıkarıcaklarını zannetmiom
ne güzellaferin ona, ben sadece dün kuru bi kutlama cümlesi duydum
vilin ve alishaaa öğretmenler gününüz kutlu olsun

çok teşekkürler kızlarrr

merhaba bolcumm

çok ayıp çok, nası baba bu ya, bi s.rtük uğruna çocuklarını bile silioavukatla detaylıca konuştunuz mu, babanın mal varlığı falan ne durumda üstünde neyi var neyi yok bişi satmış mı?bunları araştırabilir mi acaba? eğer varsa bence bi an önce davasnı açsın annen elindekileri de alsın onları dımdızlak bıraksın, bak bakalım o kız o zaman babanla kalıo mu, o zaman hem malından hem o kızdan olur kalır sap gibi
demek k o pıhtı yapıo ara ara kanamayı. bi ilaç da vermediyse kendiliğinden düşmesini beklio heralde, patoloji sonucu da o zaman çıkar mıymış?

ya vilincim eşinin huyunu bilmio musun söliceğine azcık numara yapsaydın ya, ay şuram ağrıo vs. die, taktırsaydın sen neden kendini yoruosundoru dürüst laftan anlamıosa mecbur bu yollara başvurcksın

Ya ayşam biz patoloji sonucunu sormayı unuttuk, sonra da geri dönmedik, eşim çarşamba sorarsın dedi..
O pıhtı nasıl düşecekse, kanamam yine yok

Eşim de gitti, şu gece de bi geçse 2 hafta sıkı sıkı sarılıp uyucam kocişime

Alışveriş güzel geçmiiiiş Neler aldınız bakim?

düşmese nolur ki acaba, ilk adetinde nası olsa düşer:26:bunu da bi sor cnm gittiğin zaman oki?

valla bi kot aldım dar paça tam istediğim gibi, bi böle olgunlaşmaya yakın limon rengi vardır ya yeşil sarı arası o renk v yaka ince kazak, bi de sütlü kahve kalın bi hırka aldım
eşim de 2 sweat bi pantol aldı, örtmenler günü indirimiyle bu alışverişler toplamda 6 parça 140tl'ye geldi, nasıl

aa bu gece son mu, süperr

ay çok şirinmiiiş

uvvvv süpermiş yaa hepsi 140 tl
güle güle eskitin canım :) o yeşilimsi sarı rengi çok seviyorum ben

adete kadar düşmesi lazım bence o pıhtının.. :26: sorucam bu gittiğimde, tek gitcem ona sıkıldım biraz
eşimin vardiyası uymiycak izin ala ala da kovulacam bugün de 1 saat erken çıktım

haberleri olsaydı daha ii olurdur tabi izin almak, böle zor oluo, aman kovarlarsa kovsunlar

annenle gidersin cnm olmaz mı:26:
ayşamm, bak bu karikatürdeki kadın sana ve bana çok benziyo bizim yaşlılığımız

Eki Görüntüle 560307

ayyy kahkahalarla güldüm resmen böle mi olcaz biz deee

kıskançım mutluyum arkadaşşşş

Son düzenleme:
söylerim belki çarşamba suratını eğerse izin istiyorum dediğimde :26: napim :/

hangi arkadaşlar? ben tanıyo muyum? fix sorular

bol? nasılsın canım?
bizim kızlar erkenden uyudu galiba, kimseler yokk

ya ben anne boyutu sitesine üye olmuştum, kitap göndereceklerdi "Bebeğimi beklerken"
gelmedi o, göndermicekler mi acaba :26: bebişimin artık benle olmadığını biliyolarmış gibi
isteyen olursa üye olsun, 5,9 kargoyu ödüyosunuz sadece..

söylerim belki çarşamba suratını eğerse izin istiyorum dediğimde :26: napim :/

hangi arkadaşlar? ben tanıyo muyum? fix sorular

bol? nasılsın canım?
bizim kızlar erkenden uyudu galiba, kimseler yokk

bi de sölemez ya bazen benim eşim, iice gıcık olurum, sonra küserim, sonra der ki kim olabilir allaşkına olsun ama bi isim ver yani dimi

yaaaa cidden uyudular mı naptılar bilmem

ben de kadınımı erkeğimi izlerim birazdan

geçen gün sınıfta öğrencilerden biri Zeynep'e benzetti beni, sonra bi arkadaşıyla aralarında "yani hareketleri falan" die konuştular.ne kadar izliosam artık taklit etmeye mi başlamışım ne

benim elti de aldı ondan, biraz geç yolluolar sanırım, gelir yakında

bi de şey var "erkek dimmi o arkadaşlar" sorusu
aa zeynepler mi var, ben de izlerim.. sonra da Brave animasyonu var ya onu izlicem..
Sinemada izlemeyi çok istemiştim onu, gidemedik..
Ben de çok seviyorum Zeynebin hareketlerini, eskiden digitürkte yayımlanırken bir sürü bölümü netten indirip biriktirirdim, 4-5 bölüm birden izlerdim ve evet çok izleyince insan taklit eder gibi oluyo
benim elti de aldı ondan, biraz geç yolluolar sanırım, gelir yakında
inşallah gelir, merak ettim nasıl bişi acaba :)

ben de tv'ye neti bağlayıp izliom bazen digitürk otomatik yüklemiş eski bölümlerini, nası bişise:26:

ya nekim çok alakasız bişi dicem şimdi:az önce star'da real süpermarketin reklamı çıktı yarına özel samsung tv bilmemkaç tl dedi,gördün mü sen onu kaç tl dediiiii:26: ya da başka bi kanalda rastladın mı?annem tv istio da uygun fiyatlı bişi

hayırr lale devrine bakıyorum ara ara
biraz da şanslı masaya :26: kaçırmışım

bu saate yemek yedimm, nasıl süper olmuş soğan yahnim (övünüyorum )
2 avuç da nohut attımdı içine, kemikle ve etle pişirdim
eşim bayıldıı

Off içim bayıldı eşimle korku filmi seyrettik bilg ..Kanlar kollar bacaklar kafalar midem kalktı..Bi çocuk var bi seri katil sevgilisini öldürüyo o da onun peşine falan düşüyo işkence ediyo vs.Eşime sen beni öldürseler bu çocuğun yaptığı gibi yaparmıydın diyorum ters ters bakıyo

Ayşam alemsin yaa..%80 memnun kalmış Abaşurda şirinmiş ama o kadar para vermem benZati odası olmayacak bebişimin de neyse bakalımGüle güle kullan cnm aldıklarını..

Nekim eline sağlık,afiyet olsun..

Son düzenleme:
uff hiç izleyemem korku filmi :18: :18: :18:

ay 1kaddın 1erkekin bu bölümü süperdi yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…