Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yaa herkesler çıkmış ben de eve yeni geldim gece baya hareketliydi keki hazırladım gidiyordum eşim mesaj attı sen de gelsene cnım diye; tabi hemen çıktım k validem çok korkmuş önündeki kuş beyinli bir araç sahibi diğerine makas atmaya çalışırken girmiş böyle böle 5 araç birbirine girmeye başlamış bir servis aracından insanlar patır patır dökülmüşler filan önünde olmuş nolduysa k validem durumu iyi kurtarmış ama tabi şok olmuş anane anlatıyor belli bi süre sürekli kendini tokatlamış filan sonra gelmişler eve tabi k valide şok biraz oturdu kendine geldi sonra eve geçti; k peder yurt dışındaydı gece de hava alanından alınacaktı artık sen dur biz almaya geçriz dedik tabi öncesinde annemlere uğrayıp onlara da kek götürdüm ananem teyzemler toplanmışlar biraz onlarla oturduk kalktık havaalanına gittik daha eve de az önce girdik

yarın sabah kaloriferler yanmayacak tadilat başlıyor eşimin de sınav görevleri var akşama kadar okula gçerken beni de annemlere bırakacak

nektar ben ananeye geçtiğim için migrosa gidemeyince babamı görevlendirdim dişmacunu alması için ama herkes almış kızım yok kalmamış hiç dedi yarın olmazsa ankamall deki büyük migrosa bakarım

dilek,valla ben de aynı şeyleri yazdım yarene ama zerre etki etmemiş valla

beni etkilemeyi başardınız kızlar, düşününce fazla sinirlendiğimi anladım. dün de alışverişte falan çok ilgiliydi. elimi, belimi bırakmadı, otobüste saçlarımı okşadı. dayanamadım açılışı yapmış bulunuyoruz bugün sabah da erkenden kalktık. kahvaltıyı hazırlayıp annemleri çağırdır. 10,30 gibi çıktı eşim. saat 4 gibi ablamlar gelecek. onlara yetişcem, söz dedi. hatta daha erken gelecekmiş. bakalım, bekliyoruz.

canımm gerçekten çok kızdım babana ya. ilk başladığı zaman anneni bu şekilde rencide etmeden ayrılsaydı ya. şimdiye kadar neden beklemiş!!! bi de yüzsüz, seni mi tanımıyormuş ay Allah size sabırlar versin canım ya. gerçekten babana daha çok şey söylerdim ama seni de daha fazla üzmek istemem. bence de annen vermesin nikahını dicem ama en fazla 2 yıl süründürebilirsiniz canım. 2 yıldan sonra evlilik birliğinin kalmadığından boşatıyorlar diye biliyorum ben.

canım ya, kanamanı sordun mu, ona ne dedi? inşallah 3 gün sonra gittiğinde temizlenmiş olursun, için rahat eder. 2 ay dediyse ideali odur canım. bence 4 ay beklemeyin hiç. faturan da baya şişmiş ama hemen açmışlar ya buna da şükür. artık sen akşamları yazarsın, ben sabahları okurum. idare ederiz çok kaynatmayın ama akşamları ya, sabah okumak zor oluyor

vilinnnnnnn hem o kadar iş yapmışsın, hem de perdeleri asmışsın. yapma bi daha. yavaş yavaş yapsın, eşin yapsın. acelesi yok ya. uzanma öyle yukarılara falan.

ben saçlarımı kestirdim kızlar. eşimin teliyle foto çektik, gelince yüklerim. geçen sefer fönlü halini görmemiştiniz hem. alışverişte de 2 tane üst, 1 eşofman altı, 1 tane de tayt aldım. bu kadarını bulduğuma şükrettim. zaten pazar çoooook kalabalıktı. sosyete pazarı ya insanlar yeni sezon ürünlerine akın etmiş. eşim of bile demedi yaa şaşırttı beni

işte bu beklediğim cümleydi
ayyy kv baya ciddi bi kaza atlatmış :18: çok geçmiş olsun canım...

ha şöyleeee
saçlarını merak ettim
çok yoruldum kızlar yaaa...akşam 2. tülü de ben astım...adam kıçını kaldıramıyo ki sinir oldum...tülün bi aparatını takana kadar ofluyo pufluyo...o öyle yapınca bende evde sigara içmeyi yasakladım...o odada içiyodu sürekli...niye yasakladın diye sordu...asana kadar kırk kere laf sayıyosun seninle uğraşamam ben dedim...sabah yatak odasındaki tülleri yıkadım...storları da kirlenmişti çıkardık,banyoda onlarıda yıkadım...oranın camını sildim...2 balkon yıkadım ve iptalim yani...adam içerde uyuyo çok yorgunmuş,hastaymış 2 gündür pc başında oturuyo ve yorgunmuş tülleri asmak kesin yine bana kalacak...akşam kv de kızdı assın tosun sen niye uzanıyosun diye ama asmıyo işte adam bi de peşimde dolanıp duruyo....canı istiyo tabi....hiiiiç oralı bile olmuyorum valla,sürünsün...belim çatlıyo zaten...halılarımı da silicektim ama onlarda haftaya kalsın...burda süper bi hava var bugün...kv aradı,yürüyüşe gidelim bi yerlere diye...eee bu adamda uyuyo nasıl gidicez

ayşin ne çok şey almışsınız hem de çok uygun fiyata...güle güle giy canım aldıklarını...

@sirken, ankamall'de bulursunuz bence de canım.. kv ne çok geçmiş olsun, Allah korumuş valla ...

@yarenimmm, yaptınız yani açılışıı azcık baktım geçmişe ve dileğe katıldım yani.. iyi ki uzatmamışsınız :))
bizim açılış nezaman olucak bilmiyorum, dengesiz bi kanama eşim sürekli modda..
hamişken korktuğumuz için haftada 1 oluyodu kürtaja kadar olmamıştı 1 hafta işte bizim de 2 hafta oldu ara, daha 1 hafta kessin beklicek, belki 4 haftayı bulur
ay yazık yaa adamlara

İyi pazarlar
Sirken geçmiş olsun..
Yaren uzatmamakla iyi yapmışsın cnm.Bunlar sizeBu arada küt saç sana çok yakışıyo.

Bende 2 yi çeyrek geçiyodu kalktığımdaEşimi işe gönderdim yattım tekrar..Akşamdan yorulmuşum galibaÜtü yaptım ,kuruyan çamaşırları astım.Mutfağı toparladım süpürdüm sildim..Balkonu süpürdüm yıkadım.5 gibi kv balık yapack ona gitcez.Herkes iyidir umarım

Rüyamda da sürekli vapura biniyoduk bi bakıyım ne demekmiş.
Rüyada vapur görmek, bir yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır.
Rüyada bir vapur gezisi yaptiginizi görmeniz kisa bir deniz yolculugu sonunda oldukça karli bir ise gireceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada vapur görmek, üzüntü, keder ve pismanliga isarettir. Vapurdan çiktigini gören kimse, ferahliga erisir.

Son düzenleme:
ayyy ne heyecanlı olmuşturşimdi haaaagözünüz aydın mı diyelim artık

aldıklarını ve de saçlarını güle güle kullan cnm foto beklioz ivitt
saol cnmm. valla çatlatıcak bu adam beni haaaa, nie dediğimi yapmıosun of şurama ağrı girdi falan bişi deseydin de astırsaydın ya

valla yasak işini çok ii yapmışsın içmesin tabi, hele de hamile yaşayan bi evde, ayrı oda bile olsa kesinlikle içmemesi lazım zaten, sakın geri dönme sözünden kesin yasakla

yormuşsun kendini yine yaaa

kız balık dedin zaten günlerdir cnm hamsi istio şimdi tavan yaptı iice, kocişi aradım bakarız nerden bulucaz ki falan ayaklarına girdi, bugün kv'lere yemeğe çıkmayı planlıoduk o kolayına gelio tabi, ama inş. balık alırız yaaaa

rüyanı hemen yorumluyorum annenlere gidiceksin kısa bi süreliğine karşıdan karşıya vapurla geçiceksiniz ve de gezeceksinizzz başka bi rivayeti salla gitsin

sen de epey yorulmuşsun.

ben de bugüün ani bi kararla temizliğe giriştim. hava güzel gezelim dioduk, ama para harcamıcağımız bişiler yapmamız lazımdı, dışarı çıkıp para harcanmadan gelinmio malum, o yüzden evde kaldık.
kahvaltıdan sonra buzdolabını sildim o sırada kocişe b.makinesini boşalttırdım. sonra balkonu yıkattım ona, ben de bulaşıkları yıkadımsonra "sen süpür ben sileyim" dedim pişman oldum tabi ki salonu süpürmüş ama bi görseniz "halıyı süpürdün mü" diom yarısını süpürmüş, "masanın altını aldın mı" diom "yoo" dio, "üf hadi git başımdan tamam ben yaparım" dedim salonu hallettim. o sırada beyimiz yatak odasına kaçtı pc'yi alıp. onun başına çöreklendim yinegittim peşinden, orayı topladım süpürdüm çamaşır attım diğer odalar vs derken iice yorulduum ben de

Son düzenleme:

Senin canını da istettimYemez olaydım o nasıl balıktı öyle..karadeniz hamsisiymiş..hamsiden büyük,boynunda bıyıkları var tuhaftıBide üstüm hep balık koktu..Çıkardım ama duşa giriyim bari.Eşinin de süpürme anlayışı güzelmişHalının yarısını süpürmekSende yormuşsun kendini

Son düzenleme:
koras, rüyan hayır olsun canım.. :)

ayşam, eşinin süpürge olayına çok güldüm
benim eşim de benzer yapıyo süpürgeyi artık söyleye söyleye düzeltti tabi biraz
bugün var yaa miskin miskin yattım, geçti gitti gün.
Yemeğim de vardı, sadece 2 makine çamaşır attım ve kocişime kazandibi yaptım.
Yarın eşim süpürge açar ben de gelince vileda yaparım.
Sinemaya gidecektik o da kaldı, eşim gececiydi ya cumartesi 3ü geçiyodu kalktı.. kahvaltı felan çıkmak istemedik evden

Dilekler ne yaptı acaba :26:

ayy 2 gündür tv'de haberlerde falan gösterio hamsi bollaştı die, nası canım istio. bugün kaldı artık, kv'de yedik...
ama h.içi mutlaka yapıcam

bıyıklı balık nası oluomuş ki yaa

isteksiz yapınca böle oluo iştebi de dio ki ev temiz ne gerek var, sürekli yattığı koltuğun önünde orta sehpa vardı onu bi çektim altından çekirdek kabukları falan çıktı, hep onun pisliği. gördü o zaman ev temiz miymiş diil mişymiş

aman boşver en iisini yapmışsın ben de bugün ev keyfini tercih ettim. bilardoya falan götüriim dedi eşim, istemedim. güzel bi banyoyaptık daha ii oldu

benim eşim de öyle der "amaan ne varmış evde, temiz boşver", "eve gelen mi var ya, yorma kendini"
biz de var ya kaşınıyoruz, vilişin kocasına bak misal ev temiz olduğu halde temizlik yapmasını istiyo şükredelim
uff bizim bu olayı noolucak bilmiyorum, ayrı ayrı koltuklarda yatıyoruz
2 dk yanına gidiyorum moduna geçiyo yaa adam 1 hafta daha mümkünü yok dayanamaz bu halde :18:
çok komiktik bugün

Son düzenleme:
Dilekk yarın bana mail at, inş kötü bişi olmamıştır.. aramadım seni, eşin vardır felan, aklımdaydın ama..

günaydın kızlar...
erkekler isteseler bence çok güzel temizlik yaparlar ama onlara yaptırmayalım,beğenmeyelim diye bence bilerek kötü yapıyolar kurnazlar işte artık nasıl tanımışsınız ama benimkini adam resmen temizlik hastası yaa...dün akşam kvler geldi yemeğe...balık almıştık,salata yaptım,bi de yazın yaptığım meyve sularından açtım yediler...sonra çay faslı falan derken epey oturup gittiler...ortalığı toparladım ama artık yorgunluktan halim kalmamıştı...biraz oturup yattık...benimki de 2 gündür modundaydı ama havasını aldı...belim çok kötü zaten,yatakta bi taraftan diğer tarafa dönemedim,öylece yattım...sabahta seslendi ama kalkmadım valla...kendisi hazırladı kahvaltısını dün gece çok güzel uyumuşum ama,sürekli sarıldı kocacım,öyle uyumaya bayılıyorum
nek seninki 1 hafta daha dayanamaz bence
koras bıyıklı hamsi nasıl oluyo
kız ayşin bi yerlerin şişiverecek al da yap şu hamsiyi artık
zuzum hiç girmemiş yaaa...özledim artık...ne zaman bitecek işleri acaba
dilekle bol gelse de içimiz rahatlasa yaa merak ediyorum onları
herkes gelene kadar ortalığı toparlıyım azcık...

bence de dayanamicak viliş, gece yattığımzdaki haline üzldüm salona gidiyorum diyo ikidebir
günaydınn herkese çook güzel bir hafta olur inş :))

benim yine netim yok tabi, mp3 ümü takar çalışmaya başlarım... Demet Akalının giderli şarkılarını indirip atmıştım..
albüm süper olmuş
"bir oğlumuz var" şarkısını aşkıma dinletim akşam..
Tüm şarkılar güzel ya,bu kadının şarkı seçimleri gerçekten çok başarılı...

gunaydın kızlar

ay ne soğuk var hep arabanın camları buz tutmuştu kolonya ile açtık camları

eve dun akşam geldik yine annemlerde yemeğimizi yedikten sonra. ama uyuyakalmışım yorgunluktan; tvde de doğru dürüst bir şey yoktu

alisha eşinin temziliğine ben de çok güldüm ama daha çok gıcık oldum bizde süpürgeyi eşimin eline ver o rahat 3 saat gezinir durur aynı yeri resmen kırklar.

Günaydın
Vilin boynunda sakal gibi tüyler vardı ya midem kalktı..
Sirken burasıda çok soğuk..Gece çamaşır astım dondum resmen:18:Eşim işi güzel yapar sağolsun

Eşimi yolcu ettim uyumadım.Evi toparladım.Sıcak su torbamı aldım yanıma

Son düzenleme:
kkoras ben artık dışarıya hiç çamaşır asmıyorum evin içine yayıyorum çok daha iyi kuruyor

sabah ev de buz gibiydi bu akşama tadilat bitmiş olacakmış umarım bi aksilik çıkmaz sa evime gittiğimde sıcak olur yoksa direk ananeye geçecez

boynunda sakalları olan balık mı

Bende lazım olacak çamaşırları doğalgaz peteğine asıyorum.Sürekli asmıyorum petek ısısını yayamaz diye.Beyaz sakal gibi..Başka bişeydir tabi ama midem bulandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…