canım bugün öğleden sonra evde diil mi eşin
yarında abisini kıramadı demek ki hem öğlen gidip akşama doğru gelir 10 saat araba bakmıcaklar ya
o seni her zaman düşünüo bunu unutma
hem bugünü yarını değerlendirmezsen pzt salı olmıcak mı yani
uzatmayın yaa ben hiç dayanamam koçişine mesela uyuzluk yapmayın sen yani yarenim gıcıklaşma
bak zaten moralim bozuk
dilek,valla ben de aynı şeyleri yazdım yarene ama zerre etki etmemiş valla
Slm kızlar annemin yanındayım idare ederiz üzgn tabiki doğa ii gelfi biraz onla oyalanıyo.
Dün avuksta gittik o suçlu olduğu için dava açsada düşer dedi nekadar dürer böle bilmiyorum gidip or..yu isticekmiş ne kadar komik dimi bu yaştan sonra utanmıyorda bu zevki vermicem beklesin sürünsünler babam beni reddetmiş ogün aradığında bende terbiyesz faln dedim küfür ettiği için zoruna gitmiş beyefndinin dün gittim yanına annemin kılına zarar gelsn siz ozamn görürsnüz rezil edecm sizi dedim ben seni tanımıyorum dedi bide ben seni tanımıyorm çocukların yok artık senin dedim annemede demişki ölürsem ölüme gelmesn.çok seviyorm napim demiş utanmaz durum böle işte
Dilek eşine üzüldm cnm ya çok geçmiş oldn.
Yarenmnüzülme ya emimim sanada vakit ayırack cnm eşin.
Geçmişe çok baksmdm kızlar.
kızlar gittim doktora.. Karından baktı, hala pıhtı var dedi..
Tekrar kontrole çağırdı 3 gün sonra :26:
senin bebeğin büyüktü diyo(
ordan kuaföre gittim, saçlarımın kırıklarını aldırdım
kaşmı da.. Kısaldı saçım yaa
migrosa gittik ordan, 100 tl ödeyince kasada küçük bi şok yaşadımne pahalı yaa herşey.. 4 tane diş macunu ve 2 diş fırçası 25 tlye geldi..
Normalde sensodyn 1 tanesi 15.. Millet kapığ kapış alıyo.. Kitaplar da 5 tl ye düşmüş.. Çok indirim vardı..
İnternetimi yatırmaya gitti kocam 300 tl olmuş, nezamandır ödemiyo bu adam faturayı yaa..
Gitti paracıklarım( pazartesi açılır herhalde netim..
nek o pıhtı kanamanla birlikte düşer canım merak etme...senin kanaman aralıklı oldu yaa düşmemiştir...benimki de 9+3 günlüktü kürtaj olduğumda...hiç parça falan kalmadı...ama benim kanamam daha yoğun olmuştu ve uzun sürmüştü canım...dilekleri ben de merak ediyorum...inşallah o piskopatlar bi daha sorun çıkarmazlar
çok yoruldum bende bugün...mutfak dolaplarımı sildim,evi süpürdüm,sildim,toz aldım,lavaboları yıkadım...eşim pc başından hiç kalkıpta yardım etmeditülü bile ben astım ikinci tül yıkanıyo şimdi makinede bakalım onu asacak mı?yarında yatak odamın tülünü yıkayıp camını silicem...oranın penceresi hem küçük hem de önünde balkon var,silmek zor olmaz...
yemeğimi öğlen yedik...yemekte yapmadım...çayla pastayla geçiştiririz bu akşam...eşimi pasta almaya yolladım...
işte bu beklediğim cümleydiyaa herkesler çıkmış ben de eve yeni geldim gece baya hareketliydi keki hazırladım gidiyordum eşim mesaj attı sen de gelsene cnım diye; tabi hemen çıktım k validem çok korkmuş önündeki kuş beyinli bir araç sahibi diğerine makas atmaya çalışırken girmiş böyle böle 5 araç birbirine girmeye başlamış bir servis aracından insanlar patır patır dökülmüşler filan önünde olmuş nolduysa k validem durumu iyi kurtarmış ama tabi şok olmuş anane anlatıyor belli bi süre sürekli kendini tokatlamış filan sonra gelmişler eve tabi k valide şokbiraz oturdu kendine geldi sonra eve geçti; k peder yurt dışındaydı gece de hava alanından alınacaktı artık sen dur biz almaya geçriz dedik tabi öncesinde annemlere uğrayıp onlara da kek götürdüm ananem teyzemler toplanmışlar biraz onlarla oturduk kalktık havaalanına gittik daha eve de az önce girdik
yarın sabah kaloriferler yanmayacak tadilat başlıyor eşimin de sınav görevleri var akşama kadar okula gçerken beni de annemlere bırakacak
nektar ben ananeye geçtiğim için migrosa gidemeyince babamı görevlendirdim dişmacunu alması için ama herkes almış kızım yok kalmamış hiç dedi yarın olmazsa ankamall deki büyük migrosa bakarım
beni etkilemeyi başardınız kızlar, düşününce fazla sinirlendiğimi anladım. dün de alışverişte falan çok ilgiliydi. elimi, belimi bırakmadı, otobüste saçlarımı okşadı. dayanamadımaçılışı yapmış bulunuyoruz bugün sabah da erkenden kalktık. kahvaltıyı hazırlayıp annemleri çağırdır. 10,30 gibi çıktı eşim. saat 4 gibi ablamlar gelecek. onlara yetişcem, söz dedi. hatta daha erken gelecekmiş. bakalım, bekliyoruz.
vilinhem o kadar iş yapmışsın, hem de perdeleri asmışsın. yapma bi daha. yavaş yavaş yapsın, eşin yapsın. acelesi yok ya. uzanma öyle yukarılara falan.
ben saçlarımı kestirdim kızlar. eşimin teliyle foto çektik, gelince yüklerim. geçen sefer fönlü halini görmemiştiniz hem. alışverişte de 2 tane üst, 1 eşofman altı, 1 tane de tayt aldım. bu kadarını bulduğuma şükrettim. zaten pazar çoooook kalabalıktı. sosyete pazarı ya insanlar yeni sezon ürünlerine akın etmiş. eşim of bile demedi yaa şaşırttı beni
ayyy ne heyecanlı olmuşturbeni etkilemeyi başardınız kızlar, düşününce fazla sinirlendiğimi anladım. dün de alışverişte falan çok ilgiliydi. elimi, belimi bırakmadı, otobüste saçlarımı okşadı. dayanamadımaçılışı yapmış bulunuyoruz bugün sabah da erkenden kalktık. kahvaltıyı hazırlayıp annemleri çağırdır. 10,30 gibi çıktı eşim. saat 4 gibi ablamlar gelecek. onlara yetişcem, söz dedi. hatta daha erken gelecekmiş. bakalım, bekliyoruz.
ben saçlarımı kestirdim kızlar. eşimin teliyle foto çektik, gelince yüklerim. geçen sefer fönlü halini görmemiştiniz hem. alışverişte de 2 tane üst, 1 eşofman altı, 1 tane de tayt aldım. bu kadarını bulduğuma şükrettim. zaten pazar çoooook kalabalıktı. sosyete pazarı ya insanlar yeni sezon ürünlerine akın etmiş. eşim of bile demedi yaa şaşırttı beni
saol cnmm. valla çatlatıcak bu adam beni haaaa, nie dediğimi yapmıosun of şurama ağrı girdi falan bişi deseydin de astırsaydın yaişte bu beklediğim cümleydi
ayyy kv baya ciddi bi kaza atlatmış :18: çok geçmiş olsun canım...
ha şöyleeee
saçlarını merak ettim
çok yoruldum kızlar yaaa...akşam 2. tülü de ben astım...adam kıçını kaldıramıyo ki sinir oldum...tülün bi aparatını takana kadar ofluyo pufluyo...o öyle yapınca bende evde sigara içmeyi yasakladım...o odada içiyodu sürekli...niye yasakladın diye sordu...asana kadar kırk kere laf sayıyosun seninle uğraşamam ben dedim...sabah yatak odasındaki tülleri yıkadım...storları da kirlenmişti çıkardık,banyoda onlarıda yıkadım...oranın camını sildim...2 balkon yıkadım ve iptalim yani...adam içerde uyuyo çok yorgunmuş,hastaymış2 gündür pc başında oturuyo ve yorgunmuş tülleri asmak kesin yine bana kalacak...akşam kv de kızdı assın tosun sen niye uzanıyosun diye ama asmıyo işte adam bi de peşimde dolanıp duruyo....canı istiyo tabi....hiiiiç oralı bile olmuyorum valla,sürünsün...belim çatlıyo zaten...halılarımı da silicektim ama onlarda haftaya kalsın...burda süper bi hava var bugün...kv aradı,yürüyüşe gidelim bi yerlere diye...eee bu adamda uyuyo nasıl gidicez
ayşin ne çok şey almışsınız hem de çok uygun fiyata...güle güle giy canım aldıklarını...
İyi pazarlar
Sirken geçmiş olsun..
Yaren uzatmamakla iyi yapmışsın cnm.Bunlar sizeBu arada küt saç sana çok yakışıyo.
Bende 2 yi çeyrek geçiyodu kalktığımdaEşimi işe gönderdim yattım tekrar..Akşamdan yorulmuşum galiba Ütü yaptım ,kuruyan çamaşırları astım.Mutfağı toparladım süpürdüm sildim..Balkonu süpürdüm yıkadım.5 gibi kv balık yapack ona gitcez .Herkes iyidir umarımEki Görüntüle 560477
Rüyamda da sürekli vapura biniyoduk bi bakıyım ne demekmiş.
Rüyada vapur görmek, bir yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır.
Rüyada bir vapur gezisi yaptiginizi görmeniz kisa bir deniz yolculugu sonunda oldukça karli bir ise gireceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada vapur görmek, üzüntü, keder ve pismanliga isarettir. Vapurdan çiktigini gören kimse, ferahliga erisir.
yormuşsun kendini yine yaaa
kız balık dedin zaten günlerdir cnm hamsi istio şimdi tavan yaptı iice, kocişi aradım bakarız nerden bulucaz ki falan ayaklarına girdi, bugün kv'lere yemeğe çıkmayı planlıoduk o kolayına gelio tabi, ama inş. balık alırız yaaaa
rüyanı hemen yorumluyorum annenlere gidiceksin kısa bi süreliğine karşıdan karşıya vapurla geçiceksiniz ve de gezeceksinizzzbaşka bi rivayeti salla gitsin
sen de epey yorulmuşsun.
ben de bugüün ani bi kararla temizliğe giriştim. hava güzel gezelim dioduk, ama para harcamıcağımız bişiler yapmamız lazımdı, dışarı çıkıp para harcanmadan gelinmio malum, o yüzden evde kaldık.
kahvaltıdan sonra buzdolabını sildim o sırada kocişe b.makinesini boşalttırdım. sonra balkonu yıkattım ona, ben de bulaşıkları yıkadımsonra "sen süpür ben sileyim" dedim pişman oldum tabi ki salonu süpürmüş ama bi görseniz "halıyı süpürdün mü" diom yarısını süpürmüş, "masanın altını aldın mı" diom "yoo" dio, "üf hadi git başımdan tamam ben yaparım" dedim salonu hallettim. o sırada beyimiz yatak odasına kaçtı pc'yi alıp. onun başına çöreklendim yine gittim peşinden, orayı topladım süpürdüm çamaşır attım diğer odalar vs derken iice yorulduum ben de
ayy 2 gündür tv'de haberlerde falan gösterio hamsi bollaştı die, nası canım istio. bugün kaldı artık, kv'de yedik...Senin canını da istettimYemez olaydım o nasıl balıktı öyle..karadeniz hamsisiymiş..hamsiden büyük,boynunda bıyıkları var tuhaftı Bide üstüm hep balık koktu..Çıkardım ama duşa giriyim bari.Eşinin de süpürme anlayışı güzelmiş Halının yarısını süpürmek Sende yormuşsun kendini
koras, rüyan hayır olsun canım.. :)
ayşam, eşinin süpürge olayına çok güldüm
benim eşim de benzer yapıyo süpürgeyi artık söyleye söyleye düzeltti tabi biraz
bugün var yaa miskin miskin yattım, geçti gitti gün.
Yemeğim de vardı, sadece 2 makine çamaşır attım ve kocişime kazandibi yaptım.
Yarın eşim süpürge açar ben de gelince vileda yaparım.
Sinemaya gidecektik o da kaldı, eşim gececiydi ya cumartesi 3ü geçiyodu kalktı.. kahvaltı felan çıkmak istemedik evden
Dilekler ne yaptı acaba :26:
benim eşim de öyle der "amaan ne varmış evde, temiz boşver", "eve gelen mi var ya, yorma kendini"isteksiz yapınca böle oluo iştebi de dio ki ev temiz ne gerek var, sürekli yattığı koltuğun önünde orta sehpa vardı onu bi çektim altından çekirdek kabukları falan çıktı, hep onun pisliği. gördü o zaman ev temiz miymiş diil mişymiş
aman boşver en iisini yapmışsın ben de bugün ev keyfini tercih ettim. bilardoya falan götüriim dedi eşim, istemedim. güzel bi banyoyaptık daha ii oldu
kkoras ben artık dışarıya hiç çamaşır asmıyorum evin içine yayıyorum çok daha iyi kuruyor
sabah ev de buz gibiydi bu akşama tadilat bitmiş olacakmış umarım bi aksilik çıkmaz sa evime gittiğimde sıcak olur yoksa direk ananeye geçecez
boynunda sakalları olan balık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?