Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

doktora gidiyorum kızlar inşallah bakar ultrasonla duyarım kalp atışını içim rahat etmiyor

kızlar sorun devam edio gibi
ama çocuklar eşimi hep alttan alıomuş eşim sizi içeri aldırırım falan demiş
yapma etme demeye başlamışlar ama hala yok ortada parada cihazda

bugün getirmezlerse ara gerçekten polisi dedim ozmn yanarlar bişi yapmıcakları varsada en kötü camı pencereyi taşlarlar gece falan dio
Allahlarından bulsunlar benim 3 gündür huzurumu kaçırdılar

cmt çıkıp annemlere gittim anlattım babam aradı onunda arkadaşı var polis hemen arayım falan dedi panik oldular
sonra eve indik kardeşimle temizlik yaptık beraber perde falan yıkadım sildim süpürdüm toz aldı kardeşim
sonra kaş bıyık ağda banyo yaptık kardeşimle saçlarımızı yaptık düğüne gitcek gibi eğlendik saat 11 oldu eşim geldi
ve cmt o saatten bu sabaha kadar dipdibe takıldık kavgasız gürültüsüz
içtik sohbet ettik yemeğe gittik
istediğim hırkayı dün colinste buldum 99 tlydi
%40 indirim vardı iyi dedim 60 tlye alıyım
kıza sordum indirim oluo dimi die
kız zaten bunu 49,9da düşürmüştüm tekrar %40 düşcek dedi 29,90a geldi hırka ama ben zaten zıplaya zıplaya bi hal oldum mağazada
eşime de çok güzel bi hırka aldık koyu yeşil hep istemiştim harika oldu

kırmızı ayakkabılar çok kötü kartonun üstüne biraz süet ekmişler gibi kalitesiz bişi almadım yani 40 lira bile etmez çünkü
ama o hırka beni çok mutlu etti

kızlar şimdi bi drla toplantım var çıkmam lazım gelirim inşallah 11 gibi

seda bugün gelir galiba
yarenim en iyisini yapmışsın adamı cezalandırcak bi durum yoktu çünkü ortada
vilin temizliğini artık belli bi seviyede yap süpürüp silme tamam ama cama inip çıkmalar falan olmamalı
durumunuz var tut bi kadın yani senden değerli diil bunu unutma
nekim umarım adet döneminde bişi kalmamış olur iştende kesin bişi sölerler sende dersin böyle böyle oldu napabilirim
başka kime ne dicektim yaa:26:

günaydın kızlar..
çok geçmişe gidemedm evden ara ara okumaya çalıştım ama yazamadım biz aynıyız değişiklik yok bugün mahkemeye verecek işte heralde dün halamın kocası falan gelmiş konuşmaya habire benim yaptıklarımı anlatmış ağlamış çok zoruna gitmiş görünce öle davrandığım gidip tebrik ederim dememi bekliyorlardı heralde ne mantıkla böle düşünüosa bilmiyorum tabi bakalım zaman ne gösterecek bize.

dileğim yaa duruma üzüldüm cnm umarım kötü şeyler olmaz allah hayırlısını versin ii insanlarla karşılaştırsın inşallah.hırkandahayırlı olsn cnm şanslıymışsın.

diloşum beklesydin cnm erkendi daha..

nekimm doktoa gitmişsin cnm neyse korkulacak bişe yok enazından eşinde azcık daha dayansın artık

yarenimde eşide muradına ermiş demek sevindim

ayşamm seninde aldıkalrın hayırlı olsun cnm güle güle kullan.

vilin çok kızdım sana yaa neden astın perdeleri sen çok tehlikeli biliyomusn allah korusun tekrar yapma sakın azcık otur yerindede.

cihazı ya da parasını getirseler de rahatlasanız sizde artık yaa aldıklarınızı güle güle giyinin canım...

kızlar bol bu sabah da mı gitmicekti işe? gelmemiş hala...haberi olan var mı?

akşama ne yemek yapsam yaaa yaa dilek temizlikçiye sadece camlarımı sildiricem canım...içim rahat etmez diğer türlü...kadının peşinden yine temizlik yaparım ben

günaydınnnn

yok cnm alışmamış k.çta don durmaz bu da o misal beceremio yani, özense de olmuohiç yoktan iidir ama napalım
çok yordun kendini çokk
ayy o kadar soğuk muuu :18: ya ben burdan başka yerde yaşayamazdım heralde yazın sıcak mıcak ama ben sıcak insanıyım sanırım

doktora gidiyorum kızlar inşallah bakar ultrasonla duyarım kalp atışını içim rahat etmiyor
cnm daha erken ki bence, duyamazsan da stres yapma,normal yani 6.haftada duyamıo olman
yani bilmiom cnm gözleri kokrmuşa benziolar belli ki ne tlf.ortada ne de para, bi yerden bulup buluşturup getircekler heralde, inş. getirirler de sorun çözülür uzamadan yaaa

güle güle kullan cnm hırkanı, colin's süperdi dimi ben de kotumu ordan aldım, ama sanki her kotta olduğu gibi bu da giydikçe hafiften bollaşıcak, üf eşime dedim yaaa bi beden küçük aliim die aldırtmadı

enişten saçmalamışcidden, nası seni suçlu görür anlamıyorum aa babacım ne güzel pek de yakışmışsınız die boynuna atlamanı mı bekliolardı acaba hayırlısı olsun cnm inş. annen için her şey daha ii olacak

nekk o şarkıyı ilk kez dinledim çok güzelmiş
geçen hafta çıktı galiba albüm canım..
Türkan şakısını da dinle mutlaka, gökhan özenle düeti de güzel, özcan denizle de nasip değilmişi söylemişler..
kalp atışını duymazsın kuzum, ben de o niyetle gitmiştim ama çok minikti.. Kese içindeki bebeğini görürsün ama bence, güzel haber getir

dileğimm kötü bi durum yok sevindim, h.s da güzel geçmiş :)))

bi sürü yazmıştım bilgisayarım aniden kapandı şok oldum bi hata verdi ama ne hatası anlamadım doğru dürüst bi proğram da açık değildi

dilek cihazı getirmezlerse yada parasını eşin direk polise şikayet etsin ne sanıyorlar kendilerini eşkiya filan mı. KArdeşinle bu bakım ve süslenme seanslarınıza bayılıyorum ben hala saç boyatacam bir boyatamadım bir türlü

vilin ben akşama karnıyarık yada kabak patlıcan patatesle türlü yapacam biraz kıyma çıkardım artık spordan geldiğimde evdeki enerjime göre eğer ev soğuksa direk ananeye yıkılırım. Dün de pazardan ilk defa kereviz aldım yemeğini deneyecem bakalım geçen k validemlerde yedim çok hoşuma gitmişti

karnım ağrıyor kızlar adet olacam sanırım

hıı balığı dicektim, biyerlerim şişmedi çünkü gece dayanamayıp ton balığını açtım yedim bugün de kalanını sandviç yapıp getirdim onu da yedim biraz rahatladım

ne zaman alıcaksın temizlikçiyi? bak keşke az daha bekleseydin temizlikçi geldiğinde yıkardın perdeleri, ona astırırdın bari

mutfak halısını vericem ben de yıkamaya, eltimle beraber, o ne zaman vercek olursa arıcak beni beliom bakalım. ocağın ve lavabonun önü hep kirlenen yerler, oralara ince paspas gibi ya da halıma uygun renkte havlu alıp sersem nolur yaa, biri geliceğinde kaldırırım, çok çabuk kirlenio o kadar dikkat ettiğim halde

günaydın kızlar ,dilek geçmiş olsun diyemedim ben eşin için ..geçmiş olsun canım inşş getirirler ve de bidaha bulaşmazlar
hırkanı da güle güle giy çok istiyodun

kv dün ankaraya gitti ,dra ..hem dizlerinden hemde kadın doğuma kisti var bide içten kanaması varmış ,dışarda bişiy yok ama kanama içten oluyomuş :44: tedaviye gitti, bişey sokcaklarmış biyopsi mi ne oluyo o :44: geçen sefer gittiğinde de tam uyuşturmadan 40dk falan uğraşmışlar içerden parça almak için, ağlata ağlata aldılar dedi yazık

işimde çok gelcem gene ama,bizde çarşamba dra gidicez, daha izin de rand. de almadım ama kararlaştırdık eşimle ,bugün sölücem patrona he bide önce sire gitmem lazım :) çok tırsıyom yaa hastane kapısından bile dönebilirim hiç istemiyom alttan baktırmayı :18:

az önce bendede kk kapandı durup dururken :26:
buzlukta geçenki karnıyarıktan kalma kıymam vardı...onu çıkarıyım bende...patates oturtması yaparım...

bol,baban öyle konuşunca eniştenler hiçbi şey söylememişler mi?

geçmiş olsun kv'ne, o içerden parça alma olayını babama belki 7-8 kere yapmışlardırinş. ii haberlerle geri döner

tırsma yaaa,bak neke de dedim cidden korkulcak bişi yok alttan baktırmada, kesinlikle acı vermio
sabah sabah mıııı

ayyynen öle zuzum daha olsa daha da yerdim yani

alisha evet burası soğudu artık benim bi gözlerim meydanda olur hep başta bere elde eldivenler burun atkıyla kapalı

soğuk çünkü insanın yüzünü acıtıyor.

vilin aslında ben de dünden patates haşlasaydım bugün onu değerlendirebilirdim ama kh diye çok fazla tüketmek istemiyorum

canım yaa bizim tüllerin kenarlara doğru toplanması için bi şey takılıyo yaa onu takamazdık biz
benim mutfağımın yarısında kilim serili...makineye atıp yıkıyorum,kolay oluyo...sen de öyle yap bence...

canım alttan bakmayı gözünde büyütme bu kadar...ultrasonu sokuyo dr ama kendisi bakmıyo...üzerine de örtü örtüyo zaten....asıl eşin düşünsün
zuzum kvne de geçmiş olsun...

bol peki babana amcanlar halanlar aile büyükleri hiç kimse bi şey demiyor mu yanlış yapıyorsun hatanın bundan sonrasından geri dönüşümü olmayan yollara giriyorsun filan vs vs

bizde de ben dün k biraderime gıcık oldum sinir oldum ya. Okulu için sakaryaya geri dönecekti beyefendi her seferinde aştiye konulur bırakılır hadi elinde yük olduğunda anlıyorum ama her seferinde bu ne naz anlamıyorum;işine geldi mi kimseye danışmadan taahütlü hat için imza atabilecek kadar büyük yetişkin işine gelmedi mi aştiya konulup alınacak kadar küçük. Dün k validemlerin bahçede işleri varmış kendisi de otobüs saatini 7 buçuktan 6 ya çekmiş; eşime sen bırakır mısın beni demiş eşim de sınav var 5 buçukta bitiyor istersen dolmuşa bin yanıma gel ordan ben seni atarım demiş dolmuş direk eşimin okulunun orda indirir yani. bu akıllı bambam da k validemin arabasını alıp onla gelmiş eşim de onu bıraktıktan sonra okulda güvenliğe anahtarı teslim etmek istememiş anneme geldi yemekten sonra kalktık k validemler gelirler onları bekletmeyelim diye hiç dişmacununa filan bakamadım aslında niyetim ankamall e uğramaktı. Hemen eve geldik onlara aşağıda anahtarı teslim etti eşim ordan da okula tekrar kendi arabamızı almaya gitti. K valideme çok öfkeleniyorum mağdurları oynuyor çocuklara laf anlatamıyorum dinletemiyorum vs vs bi anne baba çocuğa yapma etme diyecek de o çocuk yapacak. Tamam eşim de kardeşi sonuçta elbet yardımcı olacak ama her seferinde bi garezine kullanılma durumu oluyor ve bu durum da benim canımı sıkıyor. Yani sadece olan şeylere eşim değil ben de katlanmak zorunda kalıyorum.

ayşamm eniştem demeiş onu babam demiş kendi öle kötü konuşmamı beklemiyormuş yani zoruna gitmiş beyefendinin.

vilincim cnm eniştem hayatından olduğundan bahsetmemiş öle sölesem ters giderdi kalkıp giderdi demiş üstü kapalı konuşmuşlar buhafta bikaç kez daha gelip konuşacaklarmış çok kötü görmüş babamı ii değilmiş beter olsun

zuzum korkma okadar yaa alttan baksan bile okadar korkutucu bişe yok benimde kontrole gitmem gerek aslında spralim ne durumda hiç bilmiyorum.

canım bence kvnin yüzünden bunlar böyle rahatlar...kayınvaliden ananeye bile nasıl çemkirmişti kızı için...bence de böyle çocuk yetiştirilmez

canım,baban boşansa bile çok pişman olacak...şimdiden bu kadar alınıyosa,hiç görüşmemeniz zamanla daha çok koyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…