bol peki babana amcanlar halanlar aile büyükleri hiç kimse bi şey demiyor mu yanlış yapıyorsun hatanın bundan sonrasından geri dönüşümü olmayan yollara giriyorsun filan vs vs
bizde de ben dün k biraderime gıcık oldum sinir oldum ya. Okulu için sakaryaya geri dönecekti beyefendi her seferinde aştiye konulur bırakılır hadi elinde yük olduğunda anlıyorum ama her seferinde bu ne naz anlamıyorum;işine geldi mi kimseye danışmadan taahütlü hat için imza atabilecek kadar büyük yetişkin işine gelmedi mi aştiya konulup alınacak kadar küçük. Dün k validemlerin bahçede işleri varmış kendisi de otobüs saatini 7 buçuktan 6 ya çekmiş; eşime sen bırakır mısın beni demiş eşim de sınav var 5 buçukta bitiyor istersen dolmuşa bin yanıma gel ordan ben seni atarım demiş dolmuş direk eşimin okulunun orda indirir yani. bu akıllı bambam da k validemin arabasını alıp onla gelmiş eşim de onu bıraktıktan sonra okulda güvenliğe anahtarı teslim etmek istememiş anneme geldi yemekten sonra kalktık k validemler gelirler onları bekletmeyelim diye hiç dişmacununa filan bakamadım aslında niyetim ankamall e uğramaktı. Hemen eve geldik onlara aşağıda anahtarı teslim etti eşim ordan da okula tekrar kendi arabamızı almaya gitti. K valideme çok öfkeleniyorum mağdurları oynuyor çocuklara laf anlatamıyorum dinletemiyorum vs vs bi anne baba çocuğa yapma etme diyecek de o çocuk yapacak. Tamam eşim de kardeşi sonuçta elbet yardımcı olacak ama her seferinde bi garezine kullanılma durumu oluyor ve bu durum da benim canımı sıkıyor. Yani sadece olan şeylere eşim değil ben de katlanmak zorunda kalıyorum.
e tabi hani derler ya çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor diye her seferinde açtıkları iş yaptıkları şeyler daha ağır oluyor. K valide bu durumun farkında ama söz dinletemiyor kendi üzülüyor bizi de geriyortabii ki cnm sen yumuşak olursan onlar da kafalarına göre davranırlar, kesinlikle kv ile alakalı bi durum bu, ama geçmiş ola bence, hepsi koca koca adam olmuş bu saatten sonra kv değişse de çocukları değiştiremez
nekkişyerinde netin kapatılmasının nedenini öğrendin mi:26:
Sirkencim konuşuyorlarda işte adam eşek eti yemiş sanki davayı açacakmış bugün kafasına laf girmiyorki.
Valla kv dende azcık geçirsin sözünü bence sölemek istemiyorda bunun arkasına gizleniyor gibime geldi benim ayıp yani.
şimdiye kadar aralarındaki şeye pek karışmıyordum ama ben de etkileniyorsam sonuçlarından sesimi çıkarırım geçen kardeşi eşimi aramış hepimiz dağıldık babam nevşehirde ben sakaryadayım annem desen bi orda bi burda aramızda iletişim sorunu oluyor oturup doğru dürüst konuşamıyoruz bile demiş yani bunu farketmiş sonundaoraya gittiğimizde ben dedim bikaç kez hadi gelin hep birlikte oturalım sohbet edelim birbirimizin hayatında neler oluyor bitiyor konuşalım diye ama ikisi de o bilgisayarın başından kalkamıyor tenezzül edip yanımıza doğru dürüst girmiyorlar bile.
baban hatasını anlayacak mutlaka ama işte hem size hem de annene çektiriyor. Sen kızın çalıtığı yeri bulabildin mi yada annesiyle iletişim kurabildiniz mi? Avukat ne önerdi?
daha erken değil mi canım...bi hafta daha beklesen yaa :26: o zaman kesin duyarsınız hem...
evet dilşad erken değil mi daha kalp sesini duymak için?
geçen hafta çıktı galiba albüm canım..
Türkan şakısını da dinle mutlaka, gökhan özenle düeti de güzel, özcan denizle de nasip değilmişi söylemişler..
kalp atışını duymazsın kuzum, ben de o niyetle gitmiştim ama çok minikti.. Kese içindeki bebeğini görürsün ama bence, güzel haber getir
dileğimm kötü bi durum yok sevindim, h.s da güzel geçmiş :)))
afiyet olsunnhıı balığı dicektim, biyerlerim şişmedi çünkü gece dayanamayıp ton balığını açtım yedim bugün de kalanını sandviç yapıp getirdim onu da yedim biraz rahatladım
ne zaman alıcaksın temizlikçiyi? bak keşke az daha bekleseydin temizlikçi geldiğinde yıkardın perdeleri, ona astırırdın bari
mutfak halısını vericem ben de yıkamaya, eltimle beraber, o ne zaman vercek olursa arıcak beni beliom bakalım. ocağın ve lavabonun önü hep kirlenen yerler, oralara ince paspas gibi ya da halıma uygun renkte havlu alıp sersem nolur yaa, biri geliceğinde kaldırırım, çok çabuk kirlenio o kadar dikkat ettiğim halde
geçmiş olsun kv negünaydın kızlar ,dilek geçmiş olsun diyemedim ben eşin için ..geçmiş olsun canım inşş getirirler ve de bidaha bulaşmazlar
hırkanı da güle güle giy çok istiyodun
kv dün ankaraya gitti ,dra ..hem dizlerinden hemde kadın doğuma kisti var bide içten kanaması varmış ,dışarda bişiy yok ama kanama içten oluyomuş :44: tedaviye gitti, bişey sokcaklarmış biyopsi mi ne oluyo o :44: geçen sefer gittiğinde de tam uyuşturmadan 40dk falan uğraşmışlar içerden parça almak için, ağlata ağlata aldılar dedi yazık
işimde çok gelcem gene ama,bizde çarşamba dra gidicez, daha izin de rand. de almadım ama kararlaştırdık eşimle ,bugün sölücem patrona he bide önce sire gitmem lazım :) çok tırsıyom yaa hastane kapısından bile dönebilirim hiç istemiyom alttan baktırmayı :18:
canım yaa daha beter olsun bence de inşallah.ayşamm eniştem demeiş onu babam demiş kendi öle kötü konuşmamı beklemiyormuş yani zoruna gitmiş beyefendinin.
vilincim cnm eniştem hayatından olduğundan bahsetmemiş öle sölesem ters giderdi kalkıp giderdi demiş üstü kapalı konuşmuşlar buhafta bikaç kez daha gelip konuşacaklarmış çok kötü görmüş babamı ii değilmiş beter olsun
zuzum korkma okadar yaa alttan baksan bile okadar korkutucu bişe yok benimde kontrole gitmem gerek aslında spralim ne durumda hiç bilmiyorum.
merhaba...........
hayret yani hem tırsıolar hem de hala görüşmeye cesaret ediolarkp nevşehirde neyapıyorki?
evt cnm çok pişman olacak zaten küçük kardeşim bilmiyor daha eskişehirde okuyor uzakta diye sölemedik etkilnmesin diye o duyacak diye çok korkuyormuş biraz zaman geçsin kimse yanında olmadığını anlayınca daha kötü olacak biliyorum.çalıştığı yeri buldum mail atacaktım tüm şirkete bekliyorum şimdilik kız faceden sildi hemen kendini başkalarına ulaşmayım diye.annesi biliyor heralde cnm açmıyor telefonuda.
yarenin numarası kimde var bana gönderebilir mi?
tlflarım bozuk bu yeni tlfda hiç bişi yok
lazım olunca bulamazsın ya sinir oluoum
yarenin numarası kimde var bana gönderebilir mi?
tlflarım bozuk bu yeni tlfda hiç bişi yok
lazım olunca bulamazsın ya sinir oluoum
evet bakmadı zaten, dha çok erken dedi görünmez kalp atışı duyulmaz moralin bozulur dedi. en erken 6. haftada bakıcaz dedi benm zorumla haftaya salıya çağırdı.
dün sinemaya gittik, yaprak sarma istedi canım filmin ortasında çıkınca ara ara öldük, barlar sokağı var burda ordaki rstoranlara falan sorduk yeni bitti diyolar. açık bi marketçik bulduk ordan konserve aldık 5 dk da hepsini yedim, eşim 'gerçekten canın istemiş yenmez yani o kadar diyo :) '
enkimm ii iş yaptırmışsın valla bravo
kızlar gittim doktora.. Karından baktı, hala pıhtı var dedi..
Tekrar kontrole çağırdı 3 gün sonra :26:
senin bebeğin büyüktü diyo(
ordan kuaföre gittim, saçlarımın kırıklarını aldırdım
kaşmı da.. Kısaldı saçım yaa
..
Slm kızlar annemin yanındayım idare ederiz üzgn tabiki doğa ii gelfi biraz onla oyalanıyo.
Dün avuksta gittik o suçlu olduğu için dava açsada düşer dedi nekadar dürer böle bilmiyorum gidip or..yu isticekmiş ne kadar komik dimi bu yaştan sonra utanmıyorda bu zevki vermicem beklesin sürünsünler babam beni reddetmiş ogün aradığında bende terbiyesz faln dedim küfür ettiği için zoruna gitmiş beyefndinin dün gittim yanına annemin kılına zarar gelsn siz ozamn görürsnüz rezil edecm sizi dedim ben seni tanımıyorum dedi bide ben seni tanımıyorm çocukların yok artık senin dedim annemede demişki ölürsem ölüme gelmesn.çok seviyorm napim demiş utanmaz durum böle işte
Dilek eşine üzüldm cnm ya çok geçmiş oldn.
Yarenmnüzülme ya emimim sanada vakit ayırack cnm eşin.
Geçmişe çok baksmdm kızlar.
enkimm ne güzel yaa afferin kocişine yardımda etmiş kızı geliyor kolaymı ne heyecanlıdır kimbilir kız babaları çok şanslı oluyor zaten bizimki aşık resmen babasını onu gördümü gözleri ışıldıyor.
zeynebim müsait olunca odanın yeni fotolarını beklioum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?