Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

tabii ki cnm sen yumuşak olursan onlar da kafalarına göre davranırlar, kesinlikle kv ile alakalı bi durum bu, ama geçmiş ola bence, hepsi koca koca adam olmuş bu saatten sonra kv değişse de çocukları değiştiremez

nekkişyerinde netin kapatılmasının nedenini öğrendin mi:26:

k validemin tutarsız davranışları hep oluyor çocuklara karşı kendi aralarındaki problem meseledir fazla karışamıyorum ama bu durum eşimden ötürü beni de etkiliyorsa artık susamıyorum da akşam eşimle de oturdum konuştum kullanılma çocuklar garez yapıyorlar dışardan bakınca çok bariz görülüyor bu durum dedim ben de dolaylı olarak etkileniyorum annem nasıl davranırsa davransın ama biz istikrarlı olalım dedim. Görümcem sürekli arabanın kapısı çok sert kapatıyor geçen cuma iki kere uyardım şakayla karışık inince "kız allah seni... daha borcunu bitirmedim ben bunun insaf dedim" gülerek; anlamıyor mu elbette anlıyor ama işine geldiği gibi davranıyor tınlamıyor. Mesele araba da değil ondan rica edilen bir şey istenen şeye saygı duyup yapmaması. Sonra konuşrken laf ilerde çocuğumuzu biz nasıl yetiştireceze geldi; sonra minik minik senaryolar yarattı eşim güya pratik yaptık ay çok saçmaydı

e tabi hani derler ya çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor diye her seferinde açtıkları iş yaptıkları şeyler daha ağır oluyor. K valide bu durumun farkında ama söz dinletemiyor kendi üzülüyor bizi de geriyor

bu arada biletini almış aralığın 24 ünde urfaya geçiyormuş 7 ocağa kadar ordaymış 2 hafta şenlik var biz de hala yılbaşı tatilimizi ayarlayamadık :26:

Günaydın kızlar
Dün çok yorulduk ya saat 2den 6ya kadar kvlerdeydik çıktık ordan alışveriş merkezine gittik esimin inadiyla motorla donduk resmen dönerken.
3tane pant. Ben 2 pant 1 kazak da eşim aldı collezionedan 3al 2 öde vardı .
Bugün yorgun hissediyorum dün de hiç dinlenenedim midem de arada bulanıyor eve gidesim var
Zaten kaç gündür sobanın önünde uyuyakaliyorum eşim kaldırıyor hep

Sirkencim konuşuyorlarda işte adam eşek eti yemiş sanki davayı açacakmış bugün kafasına laf girmiyorki.
Valla kv dende azcık geçirsin sözünü bence sölemek istemiyorda bunun arkasına gizleniyor gibime geldi benim ayıp yani.

şimdiye kadar aralarındaki şeye pek karışmıyordum ama ben de etkileniyorsam sonuçlarından sesimi çıkarırım geçen kardeşi eşimi aramış hepimiz dağıldık babam nevşehirde ben sakaryadayım annem desen bi orda bi burda aramızda iletişim sorunu oluyor oturup doğru dürüst konuşamıyoruz bile demiş yani bunu farketmiş sonunda oraya gittiğimizde ben dedim bikaç kez hadi gelin hep birlikte oturalım sohbet edelim birbirimizin hayatında neler oluyor bitiyor konuşalım diye ama ikisi de o bilgisayarın başından kalkamıyor tenezzül edip yanımıza doğru dürüst girmiyorlar bile.

baban hatasını anlayacak mutlaka ama işte hem size hem de annene çektiriyor. Sen kızın çalıtığı yeri bulabildin mi yada annesiyle iletişim kurabildiniz mi? Avukat ne önerdi?

kp nevşehirde neyapıyorki?

evt cnm çok pişman olacak zaten küçük kardeşim bilmiyor daha eskişehirde okuyor uzakta diye sölemedik etkilnmesin diye o duyacak diye çok korkuyormuş biraz zaman geçsin kimse yanında olmadığını anlayınca daha kötü olacak biliyorum.çalıştığı yeri buldum mail atacaktım tüm şirkete bekliyorum şimdilik kız faceden sildi hemen kendini başkalarına ulaşmayım diye.annesi biliyor heralde cnm açmıyor telefonuda.

tünaydın kızlar

sirkenciğim kv çok geçmiş olsun .benim akrabalardanda var öle .oğlu lise sonda herşeyi yaptırıyor alıyor .ceremesini abisi yengesi ablası eniştesi çekiyor.oğluna laf söyletmiyor yine büyük oğluna kızıyor.nasıl anlayış varsa anlamıyorum öle insanları.

yarenim sakinleşince herşey yoluna girmiş.bizde durumlar daha vahim.nerdeyse 2 ay olmuştur.bundan sonra bi 3 ay daha olur eder 5 ay.bizim kız çok fena yatarken bile sarılsa öpse eşim hemen şekil değiştiriyor kız .sonr onu seviyor düzeliyor bende rahatlıyorum .doğunca nolucak bilmiyorum.

nekim eşin 1 hafta dayanamazsa ilerde nolur bilmiyorum .hamile kaldığında son zamanlarda mecburen beklemek zorunda kalacaklar.

bolum baban şimdiden mahfolmaya başlamış.ne bekliyormuş senden normal karşılamanımı destekmi bekliyormuş.emin ol dahada kötü olucak pişman olucak ama iş işten geçmiş olacak.

dileğim işallah cihazı veya parayı getirirlerde olay kapanır.sende rahatlarsın eşinde.

bolum maşallah bütün temizliği yapmışsın daha yaz yeni bitti o kadar temizlik yapmıştın zaten.evin hemen pislenmez.daha dikkat etmen lazım bebişini düşün artık kocişin bir kenarda kalsın bişe derse kendi yapsın.

eşim cumartesi akşamı geldi sana aittim dedi .ne isityosan yapalım dedi.gümüşlüğü sildik yerleştirdi o .sonra bebek odasının tülünü almıştım o yıkandı onu astı,avizeyi taktı ,odanın kapısına tülden kurdele yaptı süsü taktı ismi yapıştırdı,duvara stickerları yapıştırdı.pazar günüde yine kıznın odasıyla uğraştı.duvar rafını taktı,doabı duvara monte etti.alışverişe gittik.yemek hazırladı yedik o masayı topladı makinaya koydu bende nevresimi değiştirdim çamaşırlarımı katladım.
benim eşimde temizlik sevmeyen yapamayan biri ama istedimi öle güzel yapıyorki bendende titiz yapıyor.istemelerine bağlı yani.

yarenin numarası kimde var bana gönderebilir mi?
tlflarım bozuk bu yeni tlfda hiç bişi yok
lazım olunca bulamazsın ya sinir oluoum

daha erken değil mi canım...bi hafta daha beklesen yaa :26: o zaman kesin duyarsınız hem...

evet dilşad erken değil mi daha kalp sesini duymak için?

evet bakmadı zaten, dha çok erken dedi görünmez kalp atışı duyulmaz moralin bozulur dedi. en erken 6. haftada bakıcaz dedi benm zorumla haftaya salıya çağırdı.

afiyet olsunn
ben de temizlikçi alıcam biraz önce hastaneden gelirken uğradım şirketle görüştüm 100 lira normalde yabancı değilsiniz dedi (annemlerin apartmanı ve evi de onlar temizliyor) 80e yollarız kadını dedi.
15de bir almam lazım artık haftalık temizliği de eşim yapacak bu hafta kaytardı

geçmiş olsun kv ne
sen de korkma doktoru eli de gözü de görmüyor üstünde örtü oluyor

canım yaa daha beter olsun bence de inşallah.

merhaba...........

hg canım

dün sinemaya gittik, yaprak sarma istedi canım filmin ortasında çıkınca ara ara öldük, barlar sokağı var burda ordaki rstoranlara falan sorduk yeni bitti diyolar. açık bi marketçik bulduk ordan konserve aldık 5 dk da hepsini yedim, eşim 'gerçekten canın istemiş yenmez yani o kadar diyo :) '

hayret yani hem tırsıolar hem de hala görüşmeye cesaret ediolar

ii yapmışsınız cnm kardeşine sölememekle, uzakta şimdi zaten kafasına takılır durur

yaziim cnm ben msn'den

özgimm güle güle kullan aldıklarını

enkimm ii iş yaptırmışsın valla bravo

enkimm ii iş yaptırmışsın valla bravo

bende var dicektim ayşem yazmıştır msnden .

içini rahat tut canım strese sokma kendini .erkendi zaten işallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına.şimdiden başlamış aşermelerin.

ben bişe demdim canım kendi kaşındı.yaptı girip girip bakıyor odaya çirkin kızımın odası diyor bebek olasım geldi diyor kocaman adam benden hevesli.oda hala iyileşemedi zaten .cumartesiden pazar akşamına 3-4 takım değştirdi sırılsıklam olmuştu .terle hastalığı atıyor heralde.bırak sonra yaparız dedim yok anlamıyor.yarın denetlemeleri var .sabahta erken gitti beni bekleme bu gece dedi kaçta gelir kim bilir.

enkimm ne güzel yaa afferin kocişine yardımda etmiş kızı geliyor kolaymı ne heyecanlıdır kimbilir kız babaları çok şanslı oluyor zaten bizimki aşık resmen babasını onu gördümü gözleri ışıldıyor.

kızlar dün annemlerle avizecileri gezerken bi lambader gördüm dümdüz bir şey kenarları ahşap deseni de krem eskitme gibi üzerinde piri reis in dünya haritası var ; fiyatına da 80 lira dediler

sizce salonumdaki köşede hani bir sandığım üstünde de isteme çiçeğim var ya onları tamamen kaldırıp (bahçedeki ev bitmek üzere oraya gönderip) yerine o lambderi alıp koysam nasıl olur?:44:

canım yaaa nolcak peki o pıhtı,kendi kendinemi geçcek 3gün sonra gel demiş ya ilaç milaç verdimi

:26::26::26: ne diyim bilemedim

zeynebim müsait olunca odanın yeni fotolarını beklioum

evet canım maşallah elinden geleni yapmaya çalışıyor.işleride yoğun yinede yapıyor.onu o halde görsem inanmazdım halada inanasım gelmiyor.bazen diyorum okadar şeyi ben çekiyorum bi seni çok sevsin sorarım ona diyorum bişe yapamazsın diyor.herkes öle diyor babasını daha çok sever diye od aşımarıyor.

tamam canım ufak tefek eksikler var ama çekince koyarım.

zuzum korkma alttan bakmaları daha iyi diğer türlü göremiyolar bazen.bende bu gittiğimd özelden alttan isticem bakalım açılma falan varmı diye bakarsa tabi.

ben biraz iş yapmaya gideyim .kolay gelsin kızlar.

Yemek sitelerine bakıyodum değişik yemek tarifleri var mı diye..Kv gelmiş şunu şunu yaptım sende pilav yap bizde yiyelim sonra günler kendi evinizde yersiniz diye..Tamam dedim.Ama son zaman pilavım tutmuyo(pirinçten mi acaba)..tamam ben yaparım dedi..Gitmekte istemiyorum ama neyse yarın yaparım yemek..Sıkılıyorum çok konuşuyolarYemeğimi yer çıkarız eşimleEki Görüntüle 561009

Enkidu eşine bravo
Bol bence baban seni sildim falan demişti ya aslında öyle değil seni çok düşünüyo hatta ağlamış bille..Ama bu sonucu değiştirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…