Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bence olur lambaderler köşelere çok yakışıo güzel bi hava katar, fiyatı da uygun geldi

dilşadcım afiyet olsun gerçekten çok canın istemiş heralde 5 dk.da götürdüğüne göre

sıkılıyorum yaaaa, taa 16.30da dersim.....

kendi çağırmış boşver git cnm bence, dediğin gibi yer kalkarsınız

dün biz de kv'deydik ya, eltimler de gelmiş işte yemek yemeye,eltimde bi sinir ama görseniz köpürü. kaynım zorla getirmiş, "ben evde bişiler yaparım yeriz" demiş kaynım istememiş. "artık eskisi gibi üşenmiom yemek yapmaya sıkılıom habire kv'ye gitmekten ama bildiğin gibi diil, f... bırakmıo ki illa orda yiyelim istio, gidince de hemen kalkamıoz sinir oluom" falan die dertlendi.artık onun da kafasına dank etmiş heralde, ben ona çok dedim git rahat rahat evinde ye otur kalk die, ama bu kolayına geliodu, artık ona da gına gelmiş

bi de dolapta mandalinalar varmış, eltim evde yenmio die kv'ye getirmiş.onların içinden de 2 tane küflenmiş çıktı, eltim içerdeyken kv söyleniodu bana mutfakta bzulan şeyleri buraya getirio die.eltim bunu da duymuş bi posta da kv'ye saydıyüzüne diil tabi bana sölüo.

herkes bana bişi sölüo, ben de hı diyip geçiom napıyım arada kalıcam yoksa

kv'de de yemek azmış, bunüne saklıomuş meğer o yemeği, biz gidince dün hepsi bitti tabi. "valla benim suçum yok ö...istedi illa gelelim die, ben yoksa balık istiodum"dedim suçu üstümden attım

Eltin de eşini baştan alıştırmış şimdide gına gelmiş..Ama insan sürekli gidince bide hemen kalkmayınca sıkılır tabi.Suçun çoğu eltinde bence..Allahtan ben gitmeyelim desem eşim ısrar etmez,ya da illa çağıralım demez..
Eltinde mandalinalara baksaymışda öyle getirseymiş bari

alisha okudum yanlış anladım sanırım dedim tekrar bidaha okudum yemeği az varmış gösterip bugüne mi saklıyor oğulları bi görseydi k validenin yaptığını. Gerçi senin k validendi dimi bulaşık makinesi varken elde bulaşık yıkayan

evet kesinlikle suçun çoğu onda, yemek yapma etme derdi olmasın die hep orda yiolardı, sonrasında da oturuolardı tabi 10-11e kadar.düşünsenize ne kadar sıkıcı, her gün orda yiosun bulaşık çay meyve vs. işleriyle uğraşıosun değer mi yani, evde bacaklarını uzatıp çocuğunla kocanla keyif yapmak varken.

bakmamış işte, "ben çürük olduğunu bilsem getirir miyim ne biliim aldım geldim lanet olsun bi daha bişi getirmicem"diodu

çiğ köfte dürüm isticem kendime

yok yok yanlış anlattım heralde, yarım tencere yemeği vardı, yanına bi de çorba yaparım öyle p.tesiyi geçiştiririm diomuş kendince ama biz gelince yemeği bitirdik yanına bi de yumurta kırdı hatta kv

evet evet o benim kv

ben de sandım ki az diye bugüne saklıyor oysaki var

cumartesi gecesi 1 gibi ben de çiğ köfte istedim ilk defa böyle oluyor eşim bulamadı dün babamlarla aldık adam tabağa koyarken önce bana bir tane bir ver yiyim sonra devam et dedim adam da şaşırdı noluyor ya diye

regl öncesi sendromlar mı ki bende de o dönemde aşırı bişiler yeme isteği olur

öle cnm zaten nerden silecek insan çocuğunda vazgeçebilirmi geçsin bakalım nereye kadar.

bencede arada gidin cnm nolcak tek bir çocukları var sonuçta herzaman ii değil tabiki.

ayşam ii olmuş eltine bak aklı başına gelmiş çok sıkıcı gerçekten evde uydur buydur bişeler yaparım ama yinede kafam rahat oturur ederm yani hergün hergün olurmu öle şey.

sirken bencede değişik bir hava katar cnm.

Son düzenleme:
ne kadar sıkıcı bi gün yaa
evime gitmek istioum sonra kocamın gelmesini battaniye altında tv izlemeyi istioum
ama aç aç olmuo tabii
yemeğimde yok ne yapsam ki?

evde 1 sap sebze yok
et tavuk köfte baklagil bunlardan bişi yapmalıyım ama ne:44:
neyse bunu düşünmek için erken
anneme giderim bişi yoksa onda ozaman düşünmeye başlarım:101:

regl öncesi sendromlar mı ki bende de o dönemde aşırı bişiler yeme isteği olur
sanırım öyle bir şeydi dün baya abarttım çiğ köfte yemeyi sonra azıcık midem bile ağrıdı dün annemlerden çıktık eve gidiyorduk yolda kurtarma araçları oluyor ya geri geri giderken (ki o zaman eşim uyarma amaçlı korna çaldı ama amca anlamadı) gözümüzün önünde bir jettaya vurdu yandan; arabanın kaportası içe doğru göçtü indi baktı gidecek gibi oldu bizim gördüğümüzü görünce kaçamadı

benim de yemek yapmam lazım eşime kalsa menemen yapalım çayla kahvaltılık yiyelim diyor ama olmaz gerçi cumadan çorbam ve mücverim var biraz ama

valla ne istemişim farkında olmadan
16:30a kadar boş boş beklicek misin?

en iisini yapar gitmemekle sen de arada güzin ablalık yap napcan hıı hee de geçsin

biz geçen akşam annemlerde çiğ köfte yaptık nazlıgille etli yememem gerekirdi ama götürdüm bol bol

seninki de sebzeyi yemiyor nasılsa boşver uğraşma köfte yap

selam kızlar. dün gece oğlum yine 2'ye kadar nöbete dikti bizi. sabah da 6 da uyanmıştık zaten. neyse bu sabah 11'e kadar uyuduk da rahatladım biraz. ama günden hiçbirşey anlamadım... güya hem süpürge tutacak hem de ütü yapacaktım. şu saat oldu mutfağı ve salonu toparlamak dışında birşey yapamadım. oğlanın uyanmasını bekliyorum. artık onu yeniden uyutmadan yapamam birşey. dün eşim 3 gibi geldi eve, 4'e doğru da ablamlar. cümbür cemaat güzel oldu. annem aşure yaptı. akşam oğlan uyusun diye banyo yaptırdık ama tam ters etki yaptı bu arada resim ekledim (bknz. face) dilekcim zuzudan bakarsın. bu sefer biraz daha kısa oldu sanki saçım.

ayy daha kpss için tercih yapcam ya... geçmişe pek bakamadım. öpüyorum hepinizi, kaçayım ben...

dilşad canım çiğ et yeme. artık yumurta dahil hayvansal gıdaları iyi pişmiş tüketmen gerekiyor. dikkat et tatlım.

yarenay ne güzel ya maşallah keşke yakın olsak da bebek iş yaptırmadığında yada biraz dinlenmek istediğinizde bana atsanız

sabah da bol un doğa cadısını gördüm; ya kıskanıyorum sizleri ne güzel kurtuldunuz; bebekleriniz yanınızda

yarenim saçların gayet güzel olmuş cnm oğluşunuda ısır yerime yanaklar pek tatlı gözüküyor tam erkek yaa..

boşver kalsın evin işi, oğluşun uyuyunca yaparsın hem yorma çok kendini vücut yeni toparlanıyor

dilşad canım çiğ et yeme. artık yumurta dahil hayvansal gıdaları iyi pişmiş tüketmen gerekiyor. dikkat et tatlım.
yememem gerekiyor canım ama işte yedim, bi daha yemicem zaten

bugün de kan vermiştim 265e çıkmış değer. ben burda imzada 6. haftada görünüyorum ama 4. haftadayım

Son düzenleme:
oyy maşallah
kız yeter kanın kalmıcak aldıra aldıra sakınnn yeme bidaha bak çok zararlı

oyy maşallah
kız yeter kanın kalmıcak aldıra aldıra sakınnn yeme bidaha bak çok zararlı

zaten bugün hemşirem de kızdı kolların morarmış yazık dedi, haftaya pazartesiye kadar gelsen de almam dedi.
yemicem canım tamam, benm 2 günde 2 ye katlıyor değer, ablamında öyleydi dedin ya korkmayım di mi? sanki dış gebelik gibi korkuyorum göremedim duyamadım ya

heheh sirken benim oğluş getircek sanki seni gaza bebiş konusunda Allah istediğiniz zamanda size de sağlıkla versin bebişinizi inşallah canım.

yarenim saçların gayet güzel olmuş cnm oğluşunuda ısır yerime yanaklar pek tatlı gözüküyor tam erkek yaa..

saol tatlım. valla oğlanı ısırmamak için babası da zor tutuyor kendini. böyle giderse 2 ay sonra kurtaramıcam oğluşumu babasından.

aslında çok yoracak şeyler değil canım da, birikince böyle oluyor işte. değerine de imzada niye 6 gözüküyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…