kızlar dün annemlerle avizecileri gezerken bi lambader gördüm dümdüz bir şey kenarları ahşap deseni de krem eskitme gibi üzerinde piri reis in dünya haritası var ; fiyatına da 80 lira dediler
sizce salonumdaki köşede hani bir sandığım üstünde de isteme çiçeğim var ya onları tamamen kaldırıp (bahçedeki ev bitmek üzere oraya gönderip) yerine o lambderi alıp koysam nasıl olur?:44:
Yemek sitelerine bakıyodum değişik yemek tarifleri var mı diye..Kv gelmiş şunu şunu yaptım sende pilav yap bizde yiyelim sonra günler kendi evinizde yersiniz diye..Tamam dedim.Ama son zaman pilavım tutmuyo(pirinçten mi acaba)..tamam ben yaparım dedi..Gitmekte istemiyorum ama neyse yarın yaparım yemek..Sıkılıyorum çok konuşuyolarYemeğimi yer çıkarız eşimleEki Görüntüle 561009
Enkidu eşine bravo
Bol bence baban seni sildim falan demişti ya aslında öyle değil seni çok düşünüyo hatta ağlamış bille..Ama bu sonucu değiştirmiyo
kendi çağırmış boşver git cnm bence, dediğin gibi yer kalkarsınız
dün biz de kv'deydik ya, eltimler de gelmiş işte yemek yemeye,eltimde bi sinir ama görseniz köpürü. kaynım zorla getirmiş, "ben evde bişiler yaparım yeriz" demiş kaynım istememiş. "artık eskisi gibi üşenmiom yemek yapmaya sıkılıom habire kv'ye gitmekten ama bildiğin gibi diil, f... bırakmıo ki illa orda yiyelim istio, gidince de hemen kalkamıoz sinir oluom" falan die dertlendi.artık onun da kafasına dank etmiş heralde, ben ona çok dedim git rahat rahat evinde ye otur kalk die, ama bu kolayına geliodu, artık ona da gına gelmiş
bi de dolapta mandalinalar varmış, eltim evde yenmio die kv'ye getirmiş.onların içinden de 2 tane küflenmiş çıktı, eltim içerdeyken kv söyleniodu bana mutfakta bzulan şeyleri buraya getirio die.eltim bunu da duymuş bi posta da kv'ye saydıyüzüne diil tabi bana sölüo.
herkes bana bişi sölüo, ben de hı diyip geçiom napıyım arada kalıcam yoksa
kv'de de yemek azmış, bunüne saklıomuş meğer o yemeği, biz gidince dün hepsi bitti tabi. "valla benim suçum yok ö...istedi illa gelelim die, ben yoksa balık istiodum"dedim suçu üstümden attım
Eltin de eşini baştan alıştırmış şimdide gına gelmiş..Ama insan sürekli gidince bide hemen kalkmayınca sıkılır tabi.Suçun çoğu eltinde bence..Allahtan ben gitmeyelim desem eşim ısrar etmez,ya da illa çağıralım demez..
Eltinde mandalinalara baksaymışda öyle getirseymiş bari
alisha okudum yanlış anladım sanırım dedim tekrar bidaha okudumyemeği az varmış gösterip bugüne mi saklıyor oğulları bi görseydi k validenin yaptığını. Gerçi senin k validendi dimi bulaşık makinesi varken elde bulaşık yıkayan
ben de sandım ki az diye bugüne saklıyor oysaki varyok yok yanlış anlattım heralde, yarım tencere yemeği vardı, yanına bi de çorba yaparım öyle p.tesiyi geçiştiririm diomuş kendince ama biz gelince yemeği bitirdik yanına bi de yumurta kırdı hatta kv
evet evet o benim kv
ben de sandım ki az diye bugüne saklıyor oysaki var
cumartesi gecesi 1 gibi ben de çiğ köfte istedim ilk defa böyle oluyor eşim bulamadı dün babamlarla aldık adam tabağa koyarken önce bana bir tane bir ver yiyim sonra devam et dedim adam da şaşırdı noluyor ya diye
Yemek sitelerine bakıyodum değişik yemek tarifleri var mı diye..Kv gelmiş şunu şunu yaptım sende pilav yap bizde yiyelim sonra günler kendi evinizde yersiniz diye..Tamam dedim.Ama son zaman pilavım tutmuyo(pirinçten mi acaba)..tamam ben yaparım dedi..Gitmekte istemiyorum ama neyse yarın yaparım yemek..Sıkılıyorum çok konuşuyolarYemeğimi yer çıkarız eşimleEki Görüntüle 561009
Enkidu eşine bravo
Bol bence baban seni sildim falan demişti ya aslında öyle değil seni çok düşünüyo hatta ağlamış bille..Ama bu sonucu değiştirmiyo
sanırım öyle bir şeydi dün baya abarttım çiğ köfte yemeyi sonra azıcık midem bile ağrıdıregl öncesi sendromlar mı kibende de o dönemde aşırı bişiler yeme isteği olur
ne kadar sıkıcı bi gün yaa
evime gitmek istioum sonra kocamın gelmesini battaniye altında tv izlemeyi istioum
ama aç aç olmuo tabii
yemeğimde yok ne yapsam ki?
evde 1 sap sebze yok
et tavuk köfte baklagil bunlardan bişi yapmalıyım ama ne:44:
neyse bunu düşünmek için erken
anneme giderim bişi yoksa onda ozaman düşünmeye başlarım:101:
valla ne istemişim farkında olmadanbence olur lambaderler köşelere çok yakışıo güzel bi hava katar, fiyatı da uygun geldidilşadcım afiyet olsun gerçekten çok canın istemiş heralde 5 dk.da götürdüğüne göre sıkılıyorum yaaaa, taa 16.30da dersim.....
en iisini yapar gitmemekle sen de arada güzin ablalık yap napcankendi çağırmış boşver git cnm bence, dediğin gibi yer kalkarsınız
dün biz de kv'deydik ya, eltimler de gelmiş işte yemek yemeye,eltimde bi sinir ama görseniz köpürü. kaynım zorla getirmiş, "ben evde bişiler yaparım yeriz" demiş kaynım istememiş. "artık eskisi gibi üşenmiom yemek yapmaya sıkılıom habire kv'ye gitmekten ama bildiğin gibi diil, f... bırakmıo ki illa orda yiyelim istio, gidince de hemen kalkamıoz sinir oluom" falan die dertlendi.artık onun da kafasına dank etmiş heralde, ben ona çok dedim git rahat rahat evinde ye otur kalk die, ama bu kolayına geliodu, artık ona da gına gelmiş
bi de dolapta mandalinalar varmış, eltim evde yenmio die kv'ye getirmiş.onların içinden de 2 tane küflenmiş çıktı, eltim içerdeyken kv söyleniodu bana mutfakta bzulan şeyleri buraya getirio die.eltim bunu da duymuş bi posta da kv'ye saydıyüzüne diil tabi bana sölüo.
herkes bana bişi sölüo, ben de hı diyip geçiom napıyım arada kalıcam yoksa
kv'de de yemek azmış, bunüne saklıomuş meğer o yemeği, biz gidince dün hepsi bitti tabi. "valla benim suçum yok ö...istedi illa gelelim die, ben yoksa balık istiodum"dedim suçu üstümden attım
biz geçen akşam annemlerde çiğ köfte yaptık nazlıgille etli yememem gerekirdi ama götürdüm bol bolevet kesinlikle suçun çoğu onda, yemek yapma etme derdi olmasın die hep orda yiolardı, sonrasında da oturuolardı tabi 10-11e kadar.düşünsenize ne kadar sıkıcı, her gün orda yiosun bulaşık çay meyve vs. işleriyle uğraşıosun değer mi yani, evde bacaklarını uzatıp çocuğunla kocanla keyif yapmak varken.
bakmamış işte, "ben çürük olduğunu bilsem getirir miyim ne biliim aldım geldim lanet olsun bi daha bişi getirmicem"diodu
çiğ köfte dürüm isticem kendime
ne kadar sıkıcı bi gün yaa
evime gitmek istioum sonra kocamın gelmesini battaniye altında tv izlemeyi istioum
ama aç aç olmuo tabii
yemeğimde yok ne yapsam ki?
evde 1 sap sebze yok
et tavuk köfte baklagil bunlardan bişi yapmalıyım ama ne:44:
neyse bunu düşünmek için erken
anneme giderim bişi yoksa onda ozaman düşünmeye başlarım:101:
boşver kalsın evin işi, oğluşun uyuyunca yaparsın hem yorma çok kendini vücut yeni toparlanıyorselam kızlar. dün gece oğlum yine 2'ye kadar nöbete dikti bizi. sabah da 6 da uyanmıştık zaten. neyse bu sabah 11'e kadar uyuduk da rahatladım biraz. ama günden hiçbirşey anlamadım... güya hem süpürge tutacak hem de ütü yapacaktım. şu saat oldu mutfağı ve salonu toparlamak dışında birşey yapamadım. oğlanın uyanmasını bekliyorum. artık onu yeniden uyutmadan yapamam birşey. dün eşim 3 gibi geldi eve, 4'e doğru da ablamlar. cümbür cemaat güzel oldu. annem aşure yaptı. akşam oğlan uyusun diye banyo yaptırdık ama tam ters etki yaptıbu arada resim ekledim (bknz. face) dilekcim zuzudan bakarsın. bu sefer biraz daha kısa oldu sanki saçım.
ayy daha kpss için tercih yapcam ya... geçmişe pek bakamadım. öpüyorum hepinizi, kaçayım ben...
yememem gerekiyor canım ama işte yedim, bi daha yemicem zatendilşad canım çiğ et yeme. artık yumurta dahil hayvansal gıdaları iyi pişmiş tüketmen gerekiyor. dikkat et tatlım.
oyy maşallah
kız yeter kanın kalmıcak aldıra aldıra sakınnn yeme bidaha bak çok zararlı
yarenay ne güzel ya maşallah keşke yakın olsak da bebek iş yaptırmadığında yada biraz dinlenmek istediğinizde bana atsanız
sabah da bol un doğa cadısını gördüm; ya kıskanıyorum sizleri ne güzel kurtuldunuz; bebekleriniz yanınızda
yarenim saçların gayet güzel olmuş cnm oğluşunuda ısır yerime yanaklar pek tatlı gözüküyor tam erkek yaa..
boşver kalsın evin işi, oğluşun uyuyunca yaparsın hem yorma çok kendini vücut yeni toparlanıyor
yememem gerekiyor canım ama işte yedim, bi daha yemicem zaten
bugün de kan vermiştim 265e çıkmış değer. ben burda imzada 6. haftada görünüyorum ama 4. haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?