Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Baban yeni bi heyecan içerisinde cnm..Gözü bişey görmüyo..Ama senin verdiğin tepkiye niye bu kadar şaşırıyo onu anlamadım
1 hafta ben çağırıyorum,1 hafta kv cnm..Görüşmemezlik yapmıyoruz..Gerçi hergün kv görüyorum ama

Çok tatlı olmuşsun cnm..Acaba kalabalığı sevmiyomu ilker:26:

oyy maşallah
kız yeter kanın kalmıcak aldıra aldıra sakınnn yeme bidaha bak çok zararlı
Evet dilşad kesinlikle bola katılıyorum..

Bende 2 haftadır bekleyen lahanamın sarmalık kısmını ayırdım.İç vardı buzlukta onu çıkardım,birazda üzerine bulgur pirinç yağ salça soğan ekledim.Çözülsün diye koydum bi kenara..lahanalarıda haşladım..Geri kısmını doğradım dolaba koydum.Bikaç gün sonra bulgurlu yemeğini yaparım..
Bu arada balkonda uğur böceği gördüm :)

Son düzenleme:
heheh sirken benim oğluş getircek sanki seni gaza bebiş konusunda Allah istediğiniz zamanda size de sağlıkla versin bebişinizi inşallah canım.

gaza gelmem sadece severim imrenirim kıskanırım size bahsettim mi bilmiyorum bizim eşimizle aramızda bir akrabalık var biraz da ondan çekiniyorum sanırım okadar genetik okudum oturup ağacımı çizemiyorum

kkoras diyince aklıma geldi benim de buzluğumda sarılı lahana vardı sahi onu da pişirebilirm hem çabucak pişer dimi :44:

evt cnm hatta bi ara hiç artmadı düştü sonra tekrar yükseldi aklına öyle kötü şeyler getirme sen allahım istediyse verecek inşallah yüzünüzü güldürecek artık

korascım bende anlamıyorum neden bukadar tepksi ben nasıl bir kız yetiştirdim demiş bide böle gülüyorum gerçekten benden nasıl normal davranmamı bekliyorsa işte.

Fazla damarlı değilse çabucak pişer,kapuska yapabilirsin

aslında çok yoracak şeyler değil canım da, birikince böyle oluyor işte. değerine de imzada niye 6 gözüküyor ki?
canım yine 6olarak sayacaz da geç döllenme demek ki.

2ye katlamıyorsa dış gebelik oluyormuş benm her tahlilde 2 katı birazcık geçmiş durumda, dış değil demekki
ya kalbi atmazsa?
psikopata bağladım
ne gelirse Hakk'tan rabbime emanetiz napalım

sohbet te çok durgunuz artık

tabi cnm aynen ölyle ii düşün ii olsun.

sorunlar bitmiyorki cnm işte kafamı toparlayamıyorum valla

dilekk nerde hiç yazmadı bugün

gaza gelmem sadece severim imrenirim kıskanırım size bahsettim mi bilmiyorum bizim eşimizle aramızda bir akrabalık var biraz da ondan çekiniyorum sanırım okadar genetik okudum oturup ağacımı çizemiyorum

bizim topik bebiş doldukça sen geleceksin gaza, inanıyorum ben tembellik etme, oturup ağacını çiz bakalım. yakın akraba değilsiniz ama dimi?

dilşadcııımmm çıkar o kötü düşünceleri aklından hemen bakayım bebişin sağlıkla gelecek sana Allah'ın izniyle

tembellikten değil elimdeki proğram hata veriyor

şöyle anlatayım benim dedemle (babamın babası) eşimin ananesinin (ve babasının babası olan dedesinin )annesi kardeşler. Ama bu kadarla kalmıyor olay; benim annemle babam da kuzenler (hala oğlu-dayı kızı) ve eşimin anne babası da (teyze kızı dayı oğlu) aynı şekilde olmuş. bir de sanırım eşimin dedesi ile babannesi arasında da bu tarz bi durum var ama onun netliğini tam anlayamadım

ama bi plan yaptım parça parça çizmeye çalışacam

cnm bence bi sorun olacağını sanmıyorum kuzenler evleniyor bişe olmuyor siz bide uzaktan yani.

ya bizim bu cadıyla gerçekten işimiz var dün avmye götürdük gezdirelim diye allahım arabada durmuyor o nereye giderse keyfine kaldık cadını kucağımıza aldığımız anda çığlıklar ağladı durdu sürekli geri geldik bizde hemen sıpa yaa şimdide babaannesiyle markete gitmiş çikolatayı kasayı vermiş nasıl ağlıyor tlfda sesi geliyodu valla daha hiçbişe yaptırmıcak bu bize yürümeside beter oldu valla.yarenim buzamanların kıymetini bil bak sonra böle avucunda oynatıyorlar insanı.

kkoras teeşekkür edeim canım.allah razı olsun eşimden beni yormamaya çalışıyor.

dilşadcığım maşallah değerlerin gayet güzel gidiyor canım artık kan aldırma .allahım hakkında hayırlısını versin şu mübarek günlerde işallah.

yarenim maşallah ilker paşaya.insan zor tutar kendini ısırmamak için.saçlarında yakışmış .annelil ayrı bir güzellik katmış gözlerinin içi gülümsüyor.

bende lahana çıkardım sarılmış pişiricem.

sirken benim annemle babamda akraba.babam halasının kızını almış.annemin annesiyle babamın babası kardeş.bir problem yok.işallah sizdede bişe olmaz işallah.

bolum cadı çok tatlı olmuş maşallah tavşan gibide dişleri çıkmış önde .artık kucakta durmaz o nereye siz oraya .insan kıyamıyorda öle şirinlikler yapıyolarki.

bl bi şey olmuyor olarak düşünmemek lazım sonuçta çok içiçe girmeler olduğu için gen frekansını düşürmüşler yani durum çok da masum değil.

canım biliyorum o zamanlarını ben ablamın oğlundan. canını çıkartıyorlar insanın ayaklanınca. biz bebek şekerlerinin üstüne "Hoşgeldin, Evimizim minik reisi, en büyük mutluluğu" yazmıştık, başımıza geleceği bildiğimizden reis artık onlar, onlar ne isterse o oluyor. Allah sağlık versin de, avucunda oynatsın canım, napalım idare etcez 3-4 sene. sonrasında hizaya giriyorlar ne de olsa.

sirkennnnn çoklu denklem gibi olmuşsunuz baya birbirinize girmişsiniz canım.

enkimmm evlat sevgisi bambaşkaymış. Allah isteyen herkese versin inşallah, acısını da göstermesin kimseye. uykusuz geceler de geçirsen bir gülüşü yetiyor herşeyi unutturmaya. bebişini kucağına alır almaz hissedeceksin zaten. daha önce yakınından bile geçmediğimiz bir duygu bu.

dilşadcım nekin neti kesildi, elfiş giremiyor, ben elimden geldiğince takipliyorum, özge çalışıyor, enki gezmekten giremiyor1:) topik tenhalaştı tabii.

bolcum, senin atkı nasıl gidiyor? annem az önce almış getirdi bana ipleri. füme rengi. ama selanik mi örsem, yoksa o kareliyi mi karar veremedim... kareli nasıl durdu, bir de 30 ilmek atkı için az gibi geldi bana ya. sen ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…