öle cnm zaten nerden silecek insan çocuğunda vazgeçebilirmi geçsin bakalım nereye kadar.
bencede arada gidin cnm nolcak tek bir çocukları var sonuçta herzaman ii değil tabiki.
ayşam ii olmuş eltine bak aklı başına gelmiş çok sıkıcı gerçekten evde uydur buydur bişeler yaparım ama yinede kafam rahat oturur ederm yani hergün hergün olurmu öle şey.
sirken bencede değişik bir hava katar cnm.
selam kızlar. dün gece oğlum yine 2'ye kadar nöbete dikti bizi. sabah da 6 da uyanmıştık zaten. neyse bu sabah 11'e kadar uyuduk da rahatladım biraz. ama günden hiçbirşey anlamadım... güya hem süpürge tutacak hem de ütü yapacaktım. şu saat oldu mutfağı ve salonu toparlamak dışında birşey yapamadım. oğlanın uyanmasını bekliyorum. artık onu yeniden uyutmadan yapamam birşey. dün eşim 3 gibi geldi eve, 4'e doğru da ablamlar. cümbür cemaat güzel oldu. annem aşure yaptı. akşam oğlan uyusun diye banyo yaptırdık ama tam ters etki yaptıbu arada resim ekledim (bknz. face) dilekcim zuzudan bakarsın. bu sefer biraz daha kısa oldu sanki saçım.
ayy daha kpss için tercih yapcam ya... geçmişe pek bakamadım. öpüyorum hepinizi, kaçayım ben...
Evet dilşad kesinlikle bola katılıyorum..oyy maşallah
kız yeter kanın kalmıcak aldıra aldıra sakınnn yeme bidaha bak çok zararlı
heheh sirken benim oğluş getircek sanki seni gaza bebiş konusundaAllah istediğiniz zamanda size de sağlıkla versin bebişinizi inşallah canım.
zaten bugün hemşirem de kızdı kolların morarmış yazık dedi, haftaya pazartesiye kadar gelsen de almam dedi.
yemicem canım tamam, benm 2 günde 2 ye katlıyor değer, ablamında öyleydi dedin ya korkmayım di mi? sanki dış gebelik gibi korkuyorum göremedim duyamadım ya
gaza gelmem sadece severim imrenirim kıskanırımsize bahsettim mi bilmiyorum bizim eşimizle aramızda bir akrabalık var biraz da ondan çekiniyorum sanırım okadar genetik okudum oturup ağacımı çizemiyorum
kkoras diyince aklıma geldi benim de buzluğumda sarılı lahana vardı sahi onu da pişirebilirm hem çabucak pişer dimi :44:
canım yine 6olarak sayacaz da geç döllenme demek ki.aslında çok yoracak şeyler değil canım da, birikince böyle oluyor işte. değerine deimzada niye 6 gözüküyor ki?
2ye katlamıyorsa dış gebelik oluyormuş benm her tahlilde 2 katı birazcık geçmiş durumda, dış değil demekkievt cnm hatta bi ara hiç artmadı düştü sonra tekrar yükseldi aklına öyle kötü şeyler getirme sen allahım istediyse verecek inşallah yüzünüzü güldürecek artık
korascım bende anlamıyorum neden bukadar tepksi ben nasıl bir kız yetiştirdim demiş bide böle gülüyorum gerçekten benden nasıl normal davranmamı bekliyorsa işte.
Fazla damarlı değilse çabucak pişer,kapuska yapabilirsin
canım yine 6olarak sayacaz da geç döllenme demek ki.
2ye katlamıyorsa dış gebelik oluyormuş benm her tahlilde 2 katı birazcık geçmiş durumda, dış değil demekki
ya kalbi atmazsa?
psikopata bağladım
ne gelirse Hakk'tan rabbime emanetiz napalım
sohbet te çok durgunuz artık
sohbet te çok durgunuz artık
gaza gelmem sadece severim imrenirim kıskanırımsize bahsettim mi bilmiyorum bizim eşimizle aramızda bir akrabalık var biraz da ondan çekiniyorum sanırım okadar genetik okudum oturup ağacımı çizemiyorum
maalesef herkesin apayrı derdi var artık
tembellikten değil elimdeki proğram hata veriyorbizim topik bebiş doldukça sen geleceksin gaza, inanıyorum bentembellik etme, oturup ağacını çiz bakalım. yakın akraba değilsiniz ama dimi?
dilşadcııımmm çıkar o kötü düşünceleri aklından hemen bakayımbebişin sağlıkla gelecek sana Allah'ın izniyle
tembellikten değil elimdeki proğram hata veriyor
şöyle anlatayım benim dedemle (babamın babası) eşimin ananesinin (ve babasının babası olan dedesinin )annesi kardeşler. Ama bu kadarla kalmıyor olay; benim annemle babam da kuzenler (hala oğlu-dayı kızı) ve eşimin anne babası da (teyze kızı dayı oğlu) aynı şekilde olmuş. bir de sanırım eşimin dedesi ile babannesi arasında da bu tarz bi durum var ama onun netliğini tam anlayamadım
ama bi plan yaptım parça parça çizmeye çalışacam
tembellikten değil elimdeki proğram hata veriyor
şöyle anlatayım benim dedemle (babamın babası) eşimin ananesinin (ve babasının babası olan dedesinin )annesi kardeşler. Ama bu kadarla kalmıyor olay; benim annemle babam da kuzenler (hala oğlu-dayı kızı) ve eşimin anne babası da (teyze kızı dayı oğlu) aynı şekilde olmuş. bir de sanırım eşimin dedesi ile babannesi arasında da bu tarz bi durum var ama onun netliğini tam anlayamadım
ama bi plan yaptım parça parça çizmeye çalışacam
cnm bence bi sorun olacağını sanmıyorum kuzenler evleniyor bişe olmuyor siz bide uzaktan yani.
ya bizim bu cadıyla gerçekten işimiz var dün avmye götürdük gezdirelim diye allahım arabada durmuyor o nereye giderse keyfine kaldık cadını kucağımıza aldığımız anda çığlıklar ağladı durdu sürekli geri geldik bizde hemen sıpa yaa şimdide babaannesiyle markete gitmiş çikolatayı kasayı vermiş nasıl ağlıyor tlfda sesi geliyodu valla daha hiçbişe yaptırmıcak bu bize yürümeside beter oldu valla.yarenim buzamanların kıymetini bil bak sonra böle avucunda oynatıyorlar insanı.
bl bi şey olmuyor olarak düşünmemek lazım sonuçta çok içiçe girmeler olduğu için gen frekansını düşürmüşler yani durum çok da masum değil.cnm bence bi sorun olacağını sanmıyorum kuzenler evleniyor bişe olmuyor siz bide uzaktan yani.
ya bizim bu cadıyla gerçekten işimiz var dün avmye götürdük gezdirelim diye allahım arabada durmuyor o nereye giderse keyfine kaldık cadını kucağımıza aldığımız anda çığlıklar ağladı durdu sürekli geri geldik bizde hemen sıpa yaa şimdide babaannesiyle markete gitmiş çikolatayı kasayı vermiş nasıl ağlıyor tlfda sesi geliyodu valla daha hiçbişe yaptırmıcak bu bize yürümeside beter oldu valla.yarenim buzamanların kıymetini bil bak sonra böle avucunda oynatıyorlar insanı.
cnm bence bi sorun olacağını sanmıyorum kuzenler evleniyor bişe olmuyor siz bide uzaktan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?