üff yaaa okuyamuyom da yazamıyom da
akşama çok işim var, kp ve kaynım yemeğe bizdeler kv gelene kadar eve gidip yemek yapmam lazım çay faslı filan sonra da geçmişi okucam daha ohoo biri eşine küsüşmüş ama kim sankim öle bişey anladım, du bakim akşam öğrencem
kaçtım ben gene by
çok geçmiş yok cnm merak etme zatenkimse küsüşmediki nazar değdirmeyelimde..
dileğimm nerelerdesin cnm naptın kardeşinin işini?
kardeşimin numarasını değişince arayan soran yok artık oda tlf saklamıo cmt akşam bizde unutmuş hatta sonra ben verdim.
eşimde afferin sana. hiç bişi anne babandan önemli olamaz bunu anlamışsın dedi sarıldı sevdi falan
tamam abi die hemen kedi moduna geçti zaten
babam 2 gün konuşmayınca kötü olmuş muhtemelen onlar sevgili gibi yaa yıllardır
ben okulada göndermeyelim zaten 1 gün boşuna ordan haber almasın falan dioum
annemde orda rehber öğretmenleri konuşuolar iyi oluo dio
çok şükür şimdi bi problem yok canım
bitsin artık yaa bu yıl
inşallah 2013 bize güzellik getirsin
yılın bu son aylarında hepimiz çok çok üzüldük maalesef
bol hani sınava girmiştim ama ses çıkmamıştı yeni yılda onunla ilgili bi gelişme olur mu?
kim isteyecek.bilmiyorum ki cnm inşallah isteseler hemen olurda işte adamların isteğine kaldık keşke olsa nasıl mutlu olurum.
kim isteyecek.
ya sonu gelmicekti neden sınava soktular insanları o zaman
gördüm cnm fotolarınızı afiyet olsunvalla ne istemişim farkında olmadan
16:30a kadar boş boş beklicek misin?
en iisini yapar gitmemekle sen de arada güzin ablalık yap napcanhıı hee de geçsin
biz geçen akşam annemlerde çiğ köfte yaptık nazlıgille etli yememem gerekirdi ama götürdüm bol bol
seninki de sebzeyi yemiyor nasılsa boşver uğraşma köfte yap
sorma valla kimse uğrayamıo doru dürüstmaalesef herkesin apayrı derdi var artık
çok sevindim cnm inş. bi daha musallat olmaz daa kurtulmuş olursunuz. benceokula yollamazlık yapmayın, ordan ne öğrense kardır onun içinkardeşimin numarasını değişince arayan soran yok artık oda tlf saklamıo cmt akşam bizde unutmuş hatta sonra ben verdim.
eşimde afferin sana. hiç bişi anne babandan önemli olamaz bunu anlamışsın dedi sarıldı sevdi falan
bitsin artık yaa bu yıl
bilmiyorum ki cnm inşallah isteseler hemen olurda işte adamların isteğine kaldık keşke olsa nasıl mutlu olurum.
Sağol ayşamBen kuruttum 3 çizi falan kaldı..Canın sıkkın gibi sanki:26:
üşüdüm montumu giymeye üşeniom tuvaletim geldi gitmeye üşeniomondan olabilir
yahu forumdaki hatunların hamile halini düşünemiyorumben de sandım ki az diye bugüne saklıyor oysaki var
cumartesi gecesi 1 gibi ben de çiğ köfte istedim ilk defa böyle oluyor eşim bulamadı dün babamlarla aldık adam tabağa koyarken önce bana bir tane bir ver yiyim sonra devam et dedim adam da şaşırdı noluyor ya diye
hamarat hatun seniBende 2 haftadır bekleyen lahanamın sarmalık kısmını ayırdım.İç vardı buzlukta onu çıkardım,birazda üzerine bulgur pirinç yağ salça soğan ekledim.Çözülsün diye koydum bi kenara..lahanalarıda haşladım..Geri kısmını doğradım dolaba koydum.Bikaç gün sonra bulgurlu yemeğini yaparım..
Bu arada balkonda uğur böceği gördüm :)
şu sarılmış dolmalardan bende de olsaydı keşke...canım çekti...anneme diyim de haftasonu yapsın...randevuya gittiğimizde yerizkkoras teeşekkür edeim canım.allah razı olsun eşimden beni yormamaya çalışıyor.
dilşadcığım maşallah değerlerin gayet güzel gidiyor canım artık kan aldırma .allahım hakkında hayırlısını versin şu mübarek günlerde işallah.
yarenim maşallah ilker paşaya.insan zor tutar kendini ısırmamak için.saçlarında yakışmış .annelil ayrı bir güzellik katmış gözlerinin içi gülümsüyor.
bende lahana çıkardım sarılmış pişiricem.
kuzum yaa okula giderken bilgisayarı götürüyorum bazen ama çocuklardan bakmaya pek fırstım kalmıyo...doğum iznine ayrıldığımda çocuklar geri kalmasın diye derse kaptırıyorum kendimi iştevilin de pek girmiyor gündüzleri, akşam ben yokum siz kaynatıyorsunuz
kardeşimin numarasını değişince arayan soran yok artık oda tlf saklamıo cmt akşam bizde unutmuş hatta sonra ben verdim.
bitsin artık yaa bu yıl
performanslar yükselsin diyeymiş canım, beklesinlerr.. daha da çalışmayasım varnekkişyerinde netin kapatılmasının nedenini öğrendin mi:26:
bilmiyorum zuzum, ben de işte bunu sorup duruyorum kendime :26: ilaç felan vermedicanım yaaa nolcak peki o pıhtı,kendi kendinemi geçcek 3gün sonra gel demiş ya ilaç milaç verdimi
mandalina çürütülür mü yaadün biz de kv'deydik ya, eltimler de gelmiş işte yemek yemeye,eltimde bi sinir ama görseniz köpürü. kaynım zorla getirmiş, "ben evde bişiler yaparım yeriz" demiş kaynım istememiş. "artık eskisi gibi üşenmiom yemek yapmaya sıkılıom habire kv'ye gitmekten ama bildiğin gibi diil, f... bırakmıo ki illa orda yiyelim istio, gidince de hemen kalkamıoz sinir oluom" falan die dertlendi.artık onun da kafasına dank etmiş heralde, ben ona çok dedim git rahat rahat evinde ye otur kalk die, ama bu kolayına geliodu, artık ona da gına gelmiş
bi de dolapta mandalinalar varmış, eltim evde yenmio die kv'ye getirmiş.onların içinden de 2 tane küflenmiş çıktı, eltim içerdeyken kv söyleniodu bana mutfakta bzulan şeyleri buraya getirio die.eltim bunu da duymuş bi posta da kv'ye saydıyüzüne diil tabi bana sölüo.
dileğim kardeşinin olayı durulmuş, sevindim..kardeşimin numarasını değişince arayan soran yok artık oda tlf saklamıo cmt akşam bizde unutmuş hatta sonra ben verdim.
bitsin artık yaa bu yıl
Sağol ayşamBen kuruttum 3 çizi falan kaldı..Canın sıkkın gibi sanki:26:
Yalan dünya da var ,o ses türkiye de var bugün.Yalan dünyaya bakıyım..Yarın da netten o ses türkiyeyi seyrederim.Epilasyon yapıyım bi de bugün..
evet yaaa ne izliceme ben de karar veremedim eşime kalsa yalan dünyayı istio ama, ara ara o ses'e bakarızz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?