Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

valla yarenim fırsat bulursam işlemeye çalışıyorum işte bitecek gibi durmuyor yaa akşamda geç gidiyorum ya 3-4 sıra işliyorum kalıyor öyle.model işlendikçe güzel oluyor ama dediğin gibi 30 azmış gerçekten ben okadar işledim sökmek zor geldi yine 40-50 daha ii olabilir selanik nasıldı?

Son düzenleme:
üff yaaa okuyamuyom da yazamıyom da
akşama çok işim var, kp ve kaynım yemeğe bizdeler kv gelene kadar eve gidip yemek yapmam lazım çay faslı filan sonra da geçmişi okucam daha ohoo biri eşine küsüşmüş ama kim sankim öle bişey anladım, du bakim akşam öğrencem
kaçtım ben gene by

çok geçmiş yok cnm merak etme zatenkimse küsüşmediki nazar değdirmeyelimde..

dileğimm nerelerdesin cnm naptın kardeşinin işini?

çok geçmiş yok cnm merak etme zatenkimse küsüşmediki nazar değdirmeyelimde..

dileğimm nerelerdesin cnm naptın kardeşinin işini?

kardeşimin numarasını değişince arayan soran yok artık oda tlf saklamıo cmt akşam bizde unutmuş hatta sonra ben verdim.
eşimde afferin sana. hiç bişi anne babandan önemli olamaz bunu anlamışsın dedi sarıldı sevdi falan
tamam abi die hemen kedi moduna geçti zaten

babam 2 gün konuşmayınca kötü olmuş muhtemelen onlar sevgili gibi yaa yıllardır
ben okulada göndermeyelim zaten 1 gün boşuna ordan haber almasın falan dioum
annemde orda rehber öğretmenleri konuşuolar iyi oluo dio
çok şükür şimdi bi problem yok canım

bitsin artık yaa bu yıl
inşallah 2013 bize güzellik getirsin
yılın bu son aylarında hepimiz çok çok üzüldük maalesef

Son düzenleme:

ii sevindm inşallah böyle devam eder cnm.

maalsf cnm öyle oldu umarım yeni yılda hepimiz daha huzurlu daha mutlu günler geçiririz.

bol hani sınava girmiştim ama ses çıkmamıştı yeni yılda onunla ilgili bi gelişme olur mu?

kim isteyecek.
ya sonu gelmicekti neden sınava soktular insanları o zaman

bölge müdürü cnm ben krediler bölge müd. asistanıyım bölge müdürümüzde ayrı o dicekki tamam gidebilir bende gidecem pek umut yok yani aynen öle kadro yok deyip çıktılar içinden strse soktular ettiler sonuç yok

iyi akşamlar kızlar
menüm belli oldu
bezelye pilav turşu
çay demleyip otururum artıkın
pasta börek yapsam aslında fena olmaz
sabahları yer tosunpaşam

off şiştim ya midemde hiç yer kalmadı:26olmamı sardım.Biraz da kuru patlıcan doldurdum..Başım ağrıyo gibi

gördüm cnm fotolarınızı afiyet olsun
maalesef herkesin apayrı derdi var artık
sorma valla kimse uğrayamıo doru dürüst
çok sevindim cnm inş. bi daha musallat olmaz daa kurtulmuş olursunuz. benceokula yollamazlık yapmayın, ordan ne öğrense kardır onun için
bilmiyorum ki cnm inşallah isteseler hemen olurda işte adamların isteğine kaldık keşke olsa nasıl mutlu olurum.

adam bulunamaz mı ki cnm yaaaa:26:

kkorascım seni de alıntıladım zannediodum yaa ellerine sağlık çok severim kuru patlıcan dolması, ii aklıma getirdin denk gelirse aliim ben degeçmiş olsun başın inş. çabuk geçer

yarenim saçların güzel olmuş baya da küçük göstermiş senii, böle sanki 20-22 yaşında gibi

ben de eşimin yanına geldim. bi arkadaşı da geldi eşimin.yemek söledik bişiler yicez şimdi

Sağol ayşamBen kuruttum 3 çizi falan kaldı..Canın sıkkın gibi sanki:26:
Yalan dünya da var ,o ses türkiye de var bugün.Yalan dünyaya bakıyım..Yarın da netten o ses türkiyeyi seyrederim.Epilasyon yapıyım bi de bugün..

Son düzenleme:
evet yaaa ne izliceme ben de karar veremedim eşime kalsa yalan dünyayı istio ama, ara ara o ses'e bakarızz artık

yahu forumdaki hatunların hamile halini düşünemiyorum

hamarat hatun seni

şu sarılmış dolmalardan bende de olsaydı keşke...canım çekti...anneme diyim de haftasonu yapsın...randevuya gittiğimizde yeriz

vilin de pek girmiyor gündüzleri, akşam ben yokum siz kaynatıyorsunuz
kuzum yaa okula giderken bilgisayarı götürüyorum bazen ama çocuklardan bakmaya pek fırstım kalmıyo...doğum iznine ayrıldığımda çocuklar geri kalmasın diye derse kaptırıyorum kendimi işte

ohhh be bu iyi haber işte
2012 bize de çok uğursuz geldi diye kp 2-3 ay önce kurban kestirdi kv hastalandı,ben kürtaj oldum,eltimin bebeği zatürre oldu...bu yıl artık bitse de 2013 hepimize uğur getirse...

yemek yedik...ortalığı toparladım...kendimi yatak odasında buldum adamın kaşı gözü dönmüştü resmen duş falan derken şu saat oldu işte...dün akşam miniğin hırkasını bitirmiştim...şimdi onu dikicem...o ses türkiyeyi izlerim hem...

nekkişyerinde netin kapatılmasının nedenini öğrendin mi:26:
performanslar yükselsin diyeymiş canım, beklesinlerr.. daha da çalışmayasım var
bugün açtım e-kitabımı okuyorum bulgarca, gelmiş fin. müd. arkamda 3 defa faxa gitti geldi ben de kapatmadım sayfayı mahsus.
O ne okuduğun? Anlıyomusun onu? dedi evet dedim. Mektup mu o diyo.. hala.. ben de öyle bi yazı işte dedim, başımı çevirdim.
eşşek gibi çalışacaz hep hiç göz açmicaz. Yok yea!!

canım yaaa nolcak peki o pıhtı,kendi kendinemi geçcek 3gün sonra gel demiş ya ilaç milaç verdimi
bilmiyorum zuzum, ben de işte bunu sorup duruyorum kendime :26: ilaç felan vermedi
kanamam da yok, nasıl düşecek o pıhtı bilmiyorum..
mandalina çürütülür mü yaa ben hastasıyımm
2 kilo aldım cumartesi, pazar akşamına bitti
eltin de maşallah yanii, sana çürük domates verir kv ye çürük mandalina

dileğim kardeşinin olayı durulmuş, sevindim..
inş daha da bulaşmaz o çocuk ona :26:
senle uzun uzun mailleştik bugün sana bişi yazmıyorum o yüzden
öpüyom
evet bitsin bu 2013, içimi yaktı benim

evet yaaa ne izliceme ben de karar veremedim eşime kalsa yalan dünyayı istio ama, ara ara o ses'e bakarızz artık

kızlaar yalan dünya biter ki o ses başlayana kadar..
yalan dünyayı izliyorum şuan

çoook açımmm, yeşil mercimek çorbası yapıyorum pişti sayılır
bool sarımsaklı, pilav da var azcık idare etcez artık bu akşam.
Resmen içim donuyo, sanırım ayaklarımı üşüttüm, sıcak su torbamı hazırlayıp kocişimi beklicem battaniye altında.
Süpürge de açmış sevdiceğim, viledayı yapamiycam ama yarın ben yaparım yat sen diyo aşkım.

Yarenimin saçlarına bayıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…