Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ya herkes nerelerde?

off saat 9 mu olmuş spora git gel yemek hazırla ye mutfağı topla derken saati 9 etmişim

kaloriferlerim de yanmıyor hala çalışıyorlarmış duşa girmem lazım ama üşeniyorum sabah mı girsem :44:

ben de düşünüyorum da...kesinlikle kötü bi seneydi benim için de...2013'ü sabırsızlıkla bekliom inş. ii gelsin hepimiz için

vilinn topluca koyarsın artık bebişin örgülerini,baya biriktiriceksin bu gidişle
nekim çok beklerler performans yükselsin dietam tersi insanın işe gelme isteğini bile kırıolar

kızlaaaaaar minişe ördüklerimi ekliyorum...yeşil hırkayı,benim hırkamdan artan iple yaptım...evde falan giydiririm...henüz süslemedim,ilerleyen zamanlarda süslerim belki...ahanda ekledim....

elim git gide alışmaya başladı artık...bundan sonrakiler daha güzel olur inşallah

Son düzenleme:

kız maşallah sen ne marifetli çıktın
ben birine danışmadan, hele de bu kadar kısa zamanda hayatta yapamazdım.sağlıkla giysin fıstık

aynen canım, zam yap maaşı zamanında ver performansın alasını gör ama nerdee

uvv maşallah sana.. hırkayı süsleme bence, gayet güzel şuan..
kız acemi felan dedin de kapşonü acemi halinle nasıl yaptın.
ben o kaa deneyimliyim kapşon yapmayı bilmiyorum mesela
afferim sana

uff donuyorum yaa, zencefilim de yok limon ve ıhlamur kaynatıyım bari

Yanmıyosa banyodan sonra donarsın sirken:18:

2012 kötü değildi benim için bebişimin gitmesi haricindeAma niye gitti demiyorum.Allaha isyan etmek istemiyorum..Üzerime yapışan kilomu verdim.Annemler ev aldı..Şükürler olsun binlerce..

Hamaratdan da hamarat hatunÇok güzeller..Yeşilde çok güzel..Ellerine sağlıkGüle güle günlerde giydir inş bebişine

Nek iyi yapıyosun ..Bende banka kadrosuna girmeden çok çalıştım.Kadroya girdim yine çalıştım..Ama baktım ne yükseleceğim var ne de maaşlar adam gibi(gerçi yan olanakları çok güzeldi). Baya rahat çalışıyodum..Arazi oluyodumBi odada iki üç arkadaştık..Onlar genelde arşivde çalışıyodu klima kumandası falan bendeydi ..Nerden geldim bu konuya ahh eski günler

Bide şunu dicektim.Nek üşüyosan sıcak duş yapsana cnm..Baya içini ısıtıyor.Kombi kaçta yanıyoki..Benimki şuan 39 da..

Son düzenleme:
banyodan sonra daha çok üşüyorum canım, saçlarım da uzun kurutana kadar buz kesiyorum
dün gece yaptım birde banyomu yarın yapıcam artık bi gece yapıyorum bi gece yapmıyorum.
kombi 50deydi 1 saat önce 40a aldım..
bizimkisi zaten direk 40tan başlıyo niyeyse :44:

Ben mesela çok üşüdümmü saçıma su değirmeden duş yaparım.Ben her girdiğimde saçımı yıkamam belirli süreden sonra saçım buz kesiyo..Kurutmuyorum da ..Eşim kızar bu konuda hasta olacaksın der hep:26:
Bazı kombile öyle oluyo bizimki 30 dan başlıyo..
Eşim geldi ben çıkar,iyi geceler cnm..

Son düzenleme:

ıhh ben öyle yıkanamıyorum hem çalıştığım için saçlarım temiz olmalı, evde olsam yapardım belki canım :))
benim de kocişim yolda, 20 dk sonra evde olur.. Çoook açım yemekelri ısıt dedi, ben oturuyorum hala

tam cafede müşteri kalmadı kapatalım dioduk birileri geldi kaldık yine

ing. bi oyuna dalmışım...

bece de banyo yapmak çok ii gelio ben baya bi üşümüom banyodan sonra. ben hiç saçlarımı kuruttuğumu hatırlamam:26:sevmiyorum...

ımm ıhlamurun içine limonla birlikte 1 elmanın kabuğunu atmıştım, süper olmuş

ohh iç sıcak sıcak

bu aralar eşim garip karışımlara takmış durumda.dün mutağa gitti garip bişile geri döndü. rondoya elma mandalina armut hindistan cevizi suyu ve bal koymuş karıştırmış bi kase aldı geldi ikimize de güzel de olmuş haa

ayy yarın toplantı falan hiçbişi çıkmazsa inş. evde olcammm

uvvvvv atom yapmış size tam randevu öncesi içeceği

yaa 2 tane yufkam var, gözleme yapsammı üşenmeyip
yarın bitanesini kocişim kahvaltıda yer, birini de işe götürürüm :44:
bi gidip dolanıyım mutfakta..
iyi geceler kızlar

ben de öle dedim ama o iş çoktan hallolmuştu öncesinde

yap bence de cnm süper olur, hadi üşenme
ii gecelerr

şu sarılmış dolmalardan bende de olsaydı keşke...canım çekti...anneme diyim de haftasonu yapsın...randevuya gittiğimizde yeriz ...

işallah 1 ay sonra bende öğrenicem canım.işallah canım amin.eminim öyledir .şimdiden uyutmuyorlar tekmeliyor ama tekmelediği için insan seviniyor iyi olduğunu bilidği içi.allahım herkese tattırsın bu duyguyu.

annene söyle hemen canım avucunuda yalasaydın.ben bişe istersem hemen yiyemezsem avucumu yalıyorum biyerim şişmesin diye.annelerimizden allah razı olsun yapıyolar hemen.

maşallah canım pek hamaratsın ne güzel örmüşsün.güle güle giysin fıstık.

dilşadcım nekin neti kesildi, elfiş giremiyor, ben elimden geldiğince takipliyorum, özge çalışıyor, enki gezmekten giremiyor1:) topik tenhalaştı tabi

yaaa yarenim niye öyle diyosun önceden geziyodum ama bu sıralar gezemiyorum.bugün evdeydim.biraz iş yaptım.kurabiye yaptım.ilk defa denedim şeker hamuru alıp.eşime söylüyorum bana arkadaş böle demiş diye.oda fittirik emine diyor.hiç durduğun yerde durmuyosun diyor.nerdeki arkadaşın diyor izmirdeki diyorum.bak seni onlarda tanımış diyor.bende bir gün biizm hatun yolda doğurdu diye yazıcam diyor.

Son düzenleme:
herkese günaydıııııın...
akşamları eşim yüzünden giremiyorum yaaa adam nikime ve şifreme kafayı takmış durumda
kahvaltı yaptım...evi toparlıycam şimdi...
enki kurabiyeler gayet güzel olmuş bence...ellerine sağlık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…