kızlaaaaaar minişe ördüklerimi ekliyorum...yeşil hırkayı,benim hırkamdan artan iple yaptım...evden falan giydiririm...henüz süslemedim,ilerleyen zamanlarda süslerim belki...ahanda ekledim....
Eki Görüntüle 561429 Eki Görüntüle 561430
elim git gide alışmaya başladı artık...bundan sonrakiler daha güzel olur inşallah
aynen canım, zam yap maaşı zamanında ver performansın alasını gör ama nerdeeben de düşünüyorum da...kesinlikle kötü bi seneydi benim için de...2013'ü sabırsızlıkla bekliom inş. ii gelsin hepimiz için
vilinn topluca koyarsın artık bebişin örgülerini,baya biriktiriceksin bu gidişle
nekim çok beklerler performans yükselsin dietam tersi insanın işe gelme isteğini bile kırıolar
uvv maşallah sana.. hırkayı süsleme bence, gayet güzel şuan..kızlaaaaaar minişe ördüklerimi ekliyorum...yeşil hırkayı,benim hırkamdan artan iple yaptım...evde falan giydiririm...henüz süslemedim,ilerleyen zamanlarda süslerim belki...ahanda ekledim....
elim git gide alışmaya başladı artık...bundan sonrakiler daha güzel olur inşallah
ya herkes nerelerde?
off saat 9 mu olmuşspora git gel yemek hazırla ye mutfağı topla derken saati 9 etmişim
kaloriferlerim de yanmıyor hala çalışıyorlarmış duşa girmem lazım ama üşeniyorum sabah mı girsem :44:
ben de düşünüyorum da...kesinlikle kötü bi seneydi benim için de...2013'ü sabırsızlıkla bekliom inş. ii gelsin hepimiz için
vilinn topluca koyarsın artık bebişin örgülerini,baya biriktiriceksin bu gidişle
nekim çok beklerler performans yükselsin dietam tersi insanın işe gelme isteğini bile kırıolar
kızlaaaaaar minişe ördüklerimi ekliyorum...yeşil hırkayı,benim hırkamdan artan iple yaptım...evde falan giydiririm...henüz süslemedim,ilerleyen zamanlarda süslerim belki...ahanda ekledim....
banyodan sonra daha çok üşüyorum canım, saçlarım da uzun kurutana kadar buz kesiyorumNek iyi yapıyosun ..Bende banka kadrosuna girmeden çok çalıştım.Kadroya girdim yine çalıştım..Ama baktım ne yükseleceğim var ne de maaşlar adam gibi(gerçi yan olanakları çok güzeldi). Baya rahat çalışıyodum..Arazi oluyodumBi odada iki üç arkadaştık..Onlar genelde arşivde çalışıyodu klima kumandası falan bendeydi ..Nerden geldim bu konuya ahh eski günler
Bide şunu dicektim.Nek üşüyosan sıcak duş yapsana cnm..Baya içini ısıtıyor.Kombi kaçta yanıyoki..Benimki şuan 39 da..
banyodan sonra daha çok üşüyorum canım, saçlarım da uzun kurutana kadar buz kesiyorum
dün gece yaptım birde banyomu yarın yapıcam artıkbi gece yapıyorum bi gece yapmıyorum.
kombi 50deydi 1 saat önce 40a aldım..
bizimkisi zaten direk 40tan başlıyo niyeyse :44:
Ben mesela çok üşüdümmü saçıma su değirmeden duş yaparım.Ben her girdiğimde saçımı yıkamam belirli süreden sonra saçım buz kesiyo..Kurutmuyorum da ..Eşim kızar bu konuda hasta olacaksın der hep:26:
Bazı kombile öyle oluyo bizimki 30 dan başlıyo..
Eşim geldi ben çıkar,iyi geceler cnm..
ımm ıhlamurun içine limonla birlikte 1 elmanın kabuğunu atmıştım, süper olmuş
uvvvvv atom yapmış sizeohh iç sıcak sıcak
bu aralar eşim garip karışımlara takmış durumda.dün mutağa gitti garip bişile geri döndü. rondoya elma mandalina armut hindistan cevizi suyu ve bal koymuş karıştırmış bi kase aldı geldi ikimize degüzel de olmuş haa
ayy yarın toplantı falan hiçbişi çıkmazsa inş. evde olcammm
uvvvvv atom yapmış sizetam randevu öncesi içeceği
yaa 2 tane yufkam var, gözleme yapsammı üşenmeyip
yarın bitanesini kocişim kahvaltıda yer, birini de işe götürürüm :44:
bi gidip dolanıyım mutfakta..
iyi geceler kızlar
enkimmm evlat sevgisi bambaşkaymış. Allah isteyen herkese versin inşallah, acısını da göstermesin kimseye. uykusuz geceler de geçirsen bir gülüşü yetiyor herşeyi unutturmaya. bebişini kucağına alır almaz hissedeceksin zaten. daha önce yakınından bile geçmediğimiz bir duygu bu.
şu sarılmış dolmalardan bende de olsaydı keşke...canım çekti...anneme diyim de haftasonu yapsın...randevuya gittiğimizde yeriz...
kızlaaaaaar minişe ördüklerimi ekliyorum...yeşil hırkayı,benim hırkamdan artan iple yaptım...evde falan giydiririm...henüz süslemedim,ilerleyen zamanlarda süslerim belki...ahanda ekledim....
dilşadcım nekin neti kesildi, elfiş giremiyor, ben elimden geldiğince takipliyorum, özge çalışıyor, enki gezmekten giremiyor1: ) topik tenhalaştı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?