gunaydın kızlar sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum bademciklerim küçük dilim şişmiş vaziyette zor yutkunuyorum işe de geldim vücuduma iğneler batıyor sanki
işlerin durumuna göre erken çıkıp doktora görünecem
sabah yediklerimi çıkardım içim de dönüyor aynı zamanda adet de olmuşumgeçmiş olsun canım...limon içsene bana hep iyi gelmiştir...boğazlarını yumuşatır...
sabah yediklerimi çıkardım içim de dönüyor aynı zamanda adet de olmuşum
ama yanımda mandalina getirdim sıcak bir şeyler içeyim yiyecem
bu arada yelek hırka süper olmuşlar ellerine sağlık
site yöneticisinin suçu yok bu şimdi mi yapılsın yaza mı yapılsın diye anket yaptılar nerdeyse sitenni tamamı şimdi yapılsın demişti planlanana göre dün akşama bitmiş olması ve geceye yanması gerekiyordu ama murphy işte ....Apartman yönetcisineBu işi kışın yapıp kaloriferi yakmazlarsa insanlar böyle hasta olur
Geçmiş ollsun Eki Görüntüle 561572 ..
ımm ıhlamurun içine limonla birlikte 1 elmanın kabuğunu atmıştım, süper olmuş
uvvvvv atom yapmış sizetam randevu öncesi içeceği
yaa 2 tane yufkam var, gözleme yapsammı üşenmeyip
yarın bitanesini kocişim kahvaltıda yer, birini de işe götürürüm :44:
bi gidip dolanıyım mutfakta..
iyi geceler kızlar
ii kaybettiğiniz enrjiyi geri almışsınızben de öle dedimama o iş çoktan hallolmuştu öncesinde
yap bence de cnm süper olur, hadi üşenme
ii gecelerr
bol hani şu fac..ok taki paylaşılan hakları bana aittir yazısı saçma sapan bir şey yok öyle bir şey
hani şu fotoyu paylaş altına şunu yaz resmigör yazıları var ya onlar gibi bir şey
bir başkasından alıp copy paste yapılan bir yazı korumaz ki haklarımızı hem fac...ok ta hak mak yok orda paylaşılan bütün resim video kişisel bilgiler hatta telefonlarımız bile mark ın insiyatifinde.
ya dizilerin günlerini nie değişmişlerSağol ayşamBen kuruttum 3 çizi falan kaldı..Canın sıkkın gibi sanki:26:
Yalan dünya da var ,o ses türkiye de var bugün.Yalan dünyaya bakıyım..Yarın da netten o ses türkiyeyi seyrederim.Epilasyon yapıyım bi de bugün..
hay maşallah yaa yılda toplasan 2 tane falan yioumdur oda çok zor geçen kış hiç yemedim şuana kadarda hiç yemedimmandalina çürütülür mü yaaben hastasıyımm
2 kilo aldım cumartesi, pazar akşamına bitti
eltin de maşallah yanii, sana çürük domates verir kv ye çürük mandalina
dileğim kardeşinin olayı durulmuş, sevindim..
inş daha da bulaşmaz o çocuk ona :26:
senle uzun uzun mailleştik bugün sana bişi yazmıyorum o yüzden
öpüyom
evet bitsin bu 2013, içimi yaktı benim
benimki en az 40 zaten ve 40 yada 60da yanıo ama yinede içimi ısıtmıoYanmıyosa banyodan sonra donarsın sirken:18:
Nek üşüyosan sıcak duş yapsana cnm..Baya içini ısıtıyor.Kombi kaçta yanıyoki..Benimki şuan 39 da..
bizimkide :13:banyodan sonra daha çok üşüyorum canım, saçlarım da uzun kurutana kadar buz kesiyorum
dün gece yaptım birde banyomu yarın yapıcam artıkbi gece yapıyorum bi gece yapmıyorum.
kombi 50deydi 1 saat önce 40a aldım..
bizimkisi zaten direk 40tan başlıyo niyeyse :44:
yaaa yarenim niye öyle diyosun önceden geziyodum ama bu sıralar gezemiyorum.bugün evdeydim.biraz iş yaptım.kurabiye yaptım.ilk defa denedim şeker hamuru alıp.eşime söylüyorum bana arkadaş böle demiş diye.oda fittirik emine diyor.hiç durduğun yerde durmuyosun diyor.nerdeki arkadaşın diyor izmirdeki diyorum.bak seni onlarda tanımış diyor.bende bir gün biizm hatun yolda doğurdu diye yazıcam diyor.
ya dizilerin günlerini nie değişmişler
yalan dünyayı pztsiye,
arka sokakları cumaya alıp ikisini yer değişmişler
kayıp şehri prşye almışlar saat 20.00'ye
o gün kurtlar vadisi var eşim gelcek onu açacak al işte aile faciası
polatta artık ölsün yaa yeter yani duy beni polatçık git prş akşamlarımızdan
benimki en az 40 zaten ve 40 yada 60da yanıo ama yinede içimi ısıtmıo
oysa soba olsa kemiklerime kadar ısınırım ne güzel
soğuk evde banyo eziyet yani
bende gece girdim yıkanıyım die bi baktım tosunda gelmiş kaynar suyla bol boy yıkandık Eki Görüntüle 561591
saçlarımızı kurutup mis gibi yattık güzel uyumuşum ama sabah kalkmaları kış mevsiminde benim için çok zor Eki Görüntüle 561592
günaydın kızlar Eki Görüntüle 561602
dilşadd
nekk drun 3gün sonra dediği yarınmı oluyo,sendemi yarın dra gidicen
dilekkk geldimi telfn yada parası ... dün gözüme ilişti getirmediler daha diyodun ,varmı gelişme
boll babanıda okudum
üff yaaa yarımyamalak bişey anlamadım valla hee ..neyse çok acıktım benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?