Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

gunaydın kızlar sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum bademciklerim küçük dilim şişmiş vaziyette zor yutkunuyorum işe de geldim vücuduma iğneler batıyor sanki

işlerin durumuna göre erken çıkıp doktora görünecem

geçmiş olsun canım...limon içsene bana hep iyi gelmiştir...boğazlarını yumuşatır...

geçmiş olsun canım...limon içsene bana hep iyi gelmiştir...boğazlarını yumuşatır...
sabah yediklerimi çıkardım içim de dönüyor aynı zamanda adet de olmuşum

ama yanımda mandalina getirdim sıcak bir şeyler içeyim yiyecem

bu arada yelek hırka süper olmuşlar ellerine sağlık

Apartman yönetcisineBu işi kışın yapıp kaloriferi yakmazlarsa insanlar böyle hasta olur
Geçmiş ollsun ..

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

sirken geçmiş olsun üşütmüşsün demekki bian önce bişeler al iç.

vilin eline sağlık cnm çok güzel olmuşlar.

koras yatsana kız azcık bizle mesaiye başlıyon sende.

oooo fena üşütmüşsün o zaman canım yaa bence spordan çıkıp eve gelirken üşütmüşsündür...dikkat et bundan sonra canım yaa...bence de erken çıkıp eve gidip yat

Apartman yönetcisineBu işi kışın yapıp kaloriferi yakmazlarsa insanlar böyle hasta olur
Geçmiş ollsun Eki Görüntüle 561572 ..
site yöneticisinin suçu yok bu şimdi mi yapılsın yaza mı yapılsın diye anket yaptılar nerdeyse sitenni tamamı şimdi yapılsın demişti planlanana göre dün akşama bitmiş olması ve geceye yanması gerekiyordu ama murphy işte ....

ımm ıhlamurun içine limonla birlikte 1 elmanın kabuğunu atmıştım, süper olmuş

çok severim elma kabuğuyla mis gibi de kokuyor

ben de dün sabah gözleme yaptım 1i peynirli biri hazır kavrulmuş ıspanağım vardı onunla yaptım
yaptın mı canım?
ben de geceleri blendırda sütle muzu çırpıyorum bal koyup içiyoruz Nazlının nişanlısı çok zayıf kilo almak istiyor, geçen gece ona da yaptım sabah ne güzel kahvaltı yaptım ben yaa artık her gece yaptırırım anneme diyo, bi de ateş bastı ki diyo

ben de öle dedim ama o iş çoktan hallolmuştu öncesinde

yap bence de cnm süper olur, hadi üşenme
ii gecelerr
ii kaybettiğiniz enrjiyi geri almışsınız

Eki Görüntüle 561527

bunlar kurabiyelerim acemi kurabiyesi oldu .

ellerine sağlııık çok güzel görünüyorlar hiç de acemi işi durmuyor

günaydın kızlar, akşam daha dükkandaydık ablam aradı eniştem adanadan şalgam suyu getirmiş onu getircez dedi daha eve gitmedik deyince geçerken uğrayın birlikte gideriz dedi, lcw ye uğradık eşime kazak gömlek aldık, eşim tutturdu gel hamile kıyafeti alalım diye, tişörtlerim var zaten dedikçe zorladı ama beğendiğim bişe olmadı hiç çeşit yoktu. yemeğimizi yedik ablamlara geçtik ordan bize, eşime evi süpür dedim hafta sonu gözü almamıştı- ablamlar gelince utandı hemen süpürge açtı, ayakkabılığa ayakkabıları koyarken dikkatini çekmiş giymediğimiz ayakkabıları atayım dedi, 5 büyük poşet ayakkabı atmış, giydiğim bi spor ayakkabım vardı onu da bulamadım sabah, atmış. çok giydin sen onu diyor, hay Allahım yaa giymeyeceksem de birine verirdim sağlamdı. ablamlarla çay içtik, karadayıyı izledik, eşim ablamın oğlunun kulağına kardeşinin adı ne olcak falan dedi, ufaklık küstü, dışarı çıkarken 'bi daha buraya gelmeyelim baba, kardeşime kötü söz söylüyo önder' dedi, onlar gidince eşimi sıkıştırdım, kötü bişe mi söledin dedim yok yaa adını sordum bebeğin bi de fısır fısır diye ses yaptım ne dicek diye, hem doğmamış çocuğa kötü ne söyleyebilirm dedi, ufaklık onu küfür gibi bişe sanmış küstü bize, aradım ablamı önder böle böle demiş dedim, arkadan 'önder bi daha kardeşime bişe derse döverim onu' diyor.

Aslında yatasım var ama sonra geç kalkıyorum sonra sersem gibi oluyorum. .Kargo bekliyorum hem

günaydın kızlar, kötüyümben boğazım genzim dolu çok acıyo,sabah yutkunamıyodum bile bi olips attım ağzıma azcık ama azcık açıldı gibi enazından tükürüğümü yutabiliyom afedersiniz yanisi okadan dolmuş boğazlarım,gec yıkanmıştım kurumadı saçlarım bide üşüdüm biraz ondn oldu :/

akşam zaten rahat durmadı sağolsun 10da geldik eve yukarda yaptım yemeği, illaaa neyse yıkan et saat oldu 11,15 falan kalktım saatte kabak yemeği yaptım bugüne,çinkim yarın dra göstertcem ya :) sire gitcem ablama çıkışta

(ay girimişken ne varsa içimde yazim dedim )

çay demledim sıcak sıcak içeyim

he bide boll küsüşme yok demişin (okuyamadım geçmişi ama) sevindim ,yalnış anladım galibasi..

dilşadd

nekk drun 3gün sonra dediği yarınmı oluyo,sendemi yarın dra gidicen

dilekkk geldimi telfn yada parası ... dün gözüme ilişti getirmediler daha diyodun ,varmı gelişme

boll babanıda okudum

üff yaaa yarımyamalak bişey anlamadım valla hee ..neyse çok acıktım benn

bol hani şu fac..ok taki paylaşılan hakları bana aittir yazısı saçma sapan bir şey yok öyle bir şey

hani şu fotoyu paylaş altına şunu yaz resmigör yazıları var ya onlar gibi bir şey

bir başkasından alıp copy paste yapılan bir yazı korumaz ki haklarımızı hem fac...ok ta hak mak yok orda paylaşılan bütün resim video kişisel bilgiler hatta telefonlarımız bile mark ın insiyatifinde.

çocuk işte yaa şimdi sen gör nasıl kıskanacak o bebişi zor günler bekliyor ablanları cnm bizimkiler yiğenimden ne çekiyolar şimdi kardeşini çok kıskanıyor cadı çok büyümeden ikinciyi yapcan aslındada olmuyor oda işte

zuzum sendemi hasta oldun dikkat edşn bol c vitamini alın bari.

sirekn nebilim yaa herkes yapmış bende yapim dedim yoksa yapmıcaktım bana görede saçma aslındada işte..

Son düzenleme:

Bana da mantıksız geldiAma bi ara acaba paylaşsam mı dedim

Son düzenleme:
ya dizilerin günlerini nie değişmişler
yalan dünyayı pztsiye,
arka sokakları cumaya alıp ikisini yer değişmişler
kayıp şehri prşye almışlar saat 20.00'ye
o gün kurtlar vadisi var eşim gelcek onu açacak al işte aile faciası
polatta artık ölsün yaa yeter yani duy beni polat çık git prş akşamlarımızdan

hay maşallah yaa yılda toplasan 2 tane falan yioumdur oda çok zor geçen kış hiç yemedim şuana kadarda hiç yemedim
bu durumda 2 yıl falan olmuş

çok şükür şuan kurtulduk gibi zaten bi daha ararsa hiç karışmıcam annemleride karıştırmıcam vercem eşime numarayı
onun yapacağı konuşma :99: yeterli olur zaten

Yanmıyosa banyodan sonra donarsın sirken:18:
Nek üşüyosan sıcak duş yapsana cnm..Baya içini ısıtıyor.Kombi kaçta yanıyoki..Benimki şuan 39 da..
benimki en az 40 zaten ve 40 yada 60da yanıo ama yinede içimi ısıtmıo
oysa soba olsa kemiklerime kadar ısınırım ne güzel
soğuk evde banyo eziyet yani
bende gece girdim yıkanıyım die bi baktım tosunda gelmiş kaynar suyla bol boy yıkandık
saçlarımızı kurutup mis gibi yattık güzel uyumuşum ama sabah kalkmaları kış mevsiminde benim için çok zor

bizimkide :13:
senin saçların kurur mu yaa ben bile zor kurutuoum omzumun altındaki saçı Eki Görüntüle 561596

eşlerimizde kaptırdı kendini topikimize
ama zeynepcim inkar etme çok iyi gezdin yani hava soğuyup son ayına girince evine girdin iyide ettin kış günü insan işe gelirken zoraki çıkıo dışarı gezmeyi hiç canı çekmio yani

vilin ellerine sağlık yeşil hırkayı çok beğendim modelini ve rengini falan güzel günlerde giysin minnoşun.

sirkencim geçmiş olsun

alishia çaktırmadan bizi geçmiş gibisiniz 2 günde bir die bana laf sölüodunuz sizinki her gün gibi sanki aradaki kaçamakları saymıoum
atomlar falanda gözümden kaçmadı

günaydın kızlar

listemdeki arkadaşlarımın çoğu paylaşmış noluyor yaa dedim birden ayrıca o roma konsorsiyomu filan da hikaye.

Kayıp şehir yayından kalkacak gibi geliyo bana:44:
Yalıtım olması lazım evde o yoksa gerçekten üşüyo insan..Ben 38 de yakıyorum ama üşüme olmuyo öyle..Arada ellerim üşür.Evet soba kemiğine kadar ısıtıyo insanı..Sobanın yandığı yer hamam,diğer yerler buzul

canım geçmiş olsun çok kötü olmuş boğazların o iğrenç bişidir ya yutkunamazsın bile
eşime bişi soramıoum babamlara anlattım die kızdı bana zaten bişi de sölemio tmm ben hallettim sayılır dio:26:
dr ne zaman gitceksin yarın sabah mı :44:

zeynep unutmuşum kurabiyelerin gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık

teşekkürler kızlar

şu kaloriferlerim yanmaya bi başlasaydı hiç 30-40 derdim olmuyordu sabah da gece de evim sıcacık oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…