Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Günaydınnnnnn nasılsınız canlarım
Arada ugruyorum azcik okuyorum yazamıyorum Tlfdan ugrastiriyo çok
Bu isten de çok soğudum zaten her sabah sürüklenerek gidiyorum sabahları fena oluyor zaten bulantı soğuk otobüs kalabalık
Bakalım ne kadar dayanabilecem doğuma kadar çalışsam iyi olur ama bakicaz

eşim yoğurtlu tavuk suyu çorba istedi akşama...sabah kalkınca tavukları haşlanmaya koymuştum...kokusu beni mahvetti yaa tiksindim tavuktan niyeyse...
dilek,akşam kese de attırsaydın kız
bizim merkezi sistem yaa 30-40 derdim yok...ne olduğunu da bilmiyorum zaten...ama seneye doğal gaz gelicek...kombi taktırıp biz de kullanırız heralde...ama iyi midir kötü müdür hala çözemedim :26: böyle çok güzel ısınıyoruz ama doğal gazda bu parayla yine böyle ısınabilir miyiz bilmiyorum :26:

geçmiş olsun zuzummm
kv n görüştü mü doktoruyla

sorma canım yaa, ablamlar kumandalı araba almışlar, kardeşin yolladı demişler, kimseyi dokundurtmuyor kardeşim yolladı bana, ellemeyin gelirken de motor getirecek diyor :))
akşam bizim yatak geldi, kerem e hamileyken almıştım şükür getirdiler yatağı eşim araya araya en sonunda getirdiler,
onu koyuyorduk beşiğe, burda kim yatacak dedi, benm bebeğim dedim, 'ama senin bebeğini gömdüleer' diyo, çocuk işte yeniden olacağını düşünemiyor

ben bi hastaneye geçecem biraz sonra altınları takıp geleyim

zuzum sendemi hasta oldun dikkat edşn bol c vitamini alın bari.

..

sağol canım, evde 1kasa mandalin var (nekk) çürütmeden yiyim severim aslında ama bir oturuşta 3tane kesiyo yiter :))

hmm anladım canm inşş bida musallat olmazlar pislikler,çalışıp alınteri zor geliyo ,başkasının rızkına konmaya çalışıyolar
kardeşinin de olayı durulmuş sevindim canım
yarın sabahtan gidicez ablamlarda gelicek onlar başka dra gidicek, bırakıcaz onları arabayla biz devam başka hastaneye ,aynı ilçede... eniştem benm sadece kbb a gidiceğimi sanıyo, eşimden haberleri yok tabii ... ii oldu oyüzden ayrı takılcaz rahat rahat sonrada buluşup gezicez (tabi tüm gün izin alabilirsem)

zeynepp kurabiyelerin bencede çok güzel olmuşşşş

sağol dilşad,
kvyi dün aradığımda hastanedeydi bacakları için gitmişti, onuda film istemişler 4üne gün vermişler...diğer dra gitmemişti aradığımda ,bugün arıcam bidaa gittimi yoksa randevumu aldı bilmiyom henüz

beni normalde rahatsız eder ya haşlanmış tavuk kokusu sen iyi dayanıosun yinede Eki Görüntüle 561616

bol bol köpüklendik zaten lifledik birbirimizi

ne kadar veriyorsunuz şimdi ben geçen yıl 300 tl verdim ve yinede ısındım diyemem ki gelen zamlardan sonra bu yıl 400-500ü bulabilir bu rakam
gidince akşamları yakıoum sadece dün 9da gidip yaktım 12de kapatıp yattık
oturduğumuz odanın kapısını kapatıouz tmm güzel ısınıo ama sigara kokuo leş gibi
üstelik eşimde bende 1 tane içtik ama heryer kapalı olunca gitmio işte
eşim dışarda içiyim dio ama istemioum
adam bir tane çayının yanında tvsini izlerken koltuğunda rahatça içsin yani o 1 tane sigara için onu rahatsız edemem bende rahatımı bozamam kokuya katlancaz galiba

daha yenimi geliyo yuhhh

hg canım zor olur evet bulantılar başlayınca

ben Kerem de hiç daanamazdım tavuk kokusuna normalde çok sevmeme rağmen tiksinmiştim, yemekhaneye gidemiyordum mesela
şimdilik yiyorım tavuk bakalım zaman ne gösterecek

vilin sizinkisi merkezi ssitemse doğalgazda da merkezi sistem olrak kalabilirler çünkü onu sonra bireyselleştirmek zor oluyormuş

bizimkisi doğalgaz merkezi sistem aylık 108 liradan 12 ay byunca 1300 e geliyor nerdeyse tek iyiliği şu; doğalgazda kimisi yakar kimisi yakmaz yani ısı dönüşümü olmaz alttan üstten yanıyorsa o ev iyi ısnır merkezi sistemde her yer eşit yandığından ısı dönüşümü oluyor.

daha yenimi geliyo yuhhh

kaç kere gittik dükkna, aradık ama ııh getirmediler artık dün eşim arayınca patron çalışanlara kızmış eşim duymuş, çok uzattınız bu işiteslim edin akşam yatağı demiş.
eşim bana kızıyor peşin para verirsen böyle olur diyor.

Biz en fazla 200 vermiştik.Ama sürekli yanıyo bizimki gündüz güneş gördü mü ev biraz kısıyorum sadece..Ben de senin gibi düşünüyorum 2 3 tane falan içer eşim,ben içmiyorum..Rahatı bozulmasın diyorum
Kapatıp açtığında da faturafarketmez diye biliyorum..Evi baştan ısıtmaya çalışacağı için çok enerji harcar..Hemen ısınıyomuki ev..

canım geçen sene 3,5 ton kömür aldık...2200 tl falan tuttu,bi de kalorifer yaktırma aidatı var kaç tl bilmiyorum onu...ama kış bize 2500 tlye çıkmıştır en az...doğal gazda bu parayla bütün odaları kış boyu ısıtabilir miyiz bilmiyorum :26: 6-7 ay yanıyo kalorifer...burası hemen ısınmıyo baharda...kasımda başladılar zaten yakmaya...

ayyy o kese nassıl güzel oluyo...beraber duşa girdiğimizde en çok kese olayını seviyorum bende mis gibi oluyosun, o gece acayip rahat uyuyosun...
ayyy özge inşallah daha fazla bulanmaz miden
dilşad bu tiksinme olayı sonra geçer mi :26: yaa ben hala buzdolabını açarken burnumu tutuyorum,ne zaman biticek bu durum yaa

dün geceki rüyama baktım yine moralim bozuldu geçen günde o kağıt parayı gördüm eşimin dükkan olayı oldu
bugünde denizin dalgalandığını gördüm masmavi bi deniz büyüyen dalgalar beyaz köpükler falan

yorumuna baktım çokta iç acıcı diil

Çok takılma tabirlere.Bende arada bakıyorum yol mala,paraya kavuşacaksınız diye ..Ne gelen var ne giden

canım geçen yıl 40 derecede full yaktım kapat aç yapmadım
şimdide heryeri yakmıoum ki salon ve misafir odası yanmıo
mutfak zaten sıcak oluo orayı hiç yakmayız
oturduğumuz oda yatak odası ve banyo yanıo
ama gece 12de kapatınca camı açıp yattım koku gitsin die
bugün akşam eve gidince kapatırım onun için açık bırakmıoum
aç kapa daha fazla gidiodur aslında
yüksekte yakarsam hemen ısınıo kuzum

vilin çok fazla yaa benim annemlerin kartlı mesela benim faturaları
onlar daha az tüketio gibi
evleri sıcacık oluo akşamları 4 gibi yakıolar gece 1de falan kapatıolar
annemde ev havalandırmadan duramaz çünkü
ama bence 2500 gayet rahat ısınabilirsiniz die düşünüoum
benim geçen yılki faturalarım 40-70-130-220-300 olarak geldi diğer zamanlar zaten 20 tl gelio
yani 1000 lira diebiliriz annemlerinde öyledir sizde rahat rahat ısınırsınız die düşünüoum hemde daha uyguna.

Antre var ordan salona giriyosun..Salon ortada olduğu için orayı kapatamıyorum..Mecbur heryer yanıyo..Doğalgazı açınca hemen ısınıyosa sorun yok cnm
Akıllı babam da diyo ki geçenlerde..Doğalgazı yakmayın kv otur sen sobanın yanıda hem üşümezsin,hem fatura gelmez diye..oldu baba dedim..Sıkıntıdan patlıyım sonra

kızlar dün bim de gördüm sensodyn in hassas dişler için olanı 10 liraydı normalde fiyatı da böyle mi yoksa bime özel mi uygundu ki?

kızlar dün bim de gördüm sensodyn in hassas dişler için olanı 10 liraydı normalde fiyatı da böyle mi yoksa bime özel mi uygundu ki?

normalde de o fiyata yakın bi fiyatı vardı galiba canım...sanki 13 lira falan gibi kalmış benim aklımda...

çorbayı yaptım sonunda....ana yemek bile bu kadar uğraştırmaz yaa...bastım sarımsağı çorbaya,artık tavuk kokmuyo

yavaş yavaş hazırlanıyım...

kızlar dediğiniz gibiyse doğal gaz daha karlı...hem kömürün pisliğiyle uğraşmam...her hafta ev siliyorum ama kaloriferler yanınca yerler çok kötü is oluyo...bütün eşyalar,duvarlar batıyo...kışın temizlik daha zor oluyo

koras her gün kvnde oturduğunu hayal ettim bi an :99::111:

Arada giderim akşama kadar durabilirim ama hergün değilLap top olsa bi de
Doğalgazda şu anki ısındığın gibi sıcaklık garantisi veremem kendi adıma cnm..Ama yazın çok avantajlı ..Sıcak suyu ve ocak kullanımı paha biçilemezAma kalorifer kömürlü olunca gerçekten duvarlar perdeler is oluyo

Son düzenleme:

bana sonra tarifini versene çorbanın

kömür pisliği daha kötü canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…