Antre var ordan salona giriyosun..Salon ortada olduğu için orayı kapatamıyorum..Mecbur heryer yanıyo..Doğalgazı açınca hemen ısınıyosa sorun yok cnm
Akıllı babam da diyo ki geçenlerde..Doğalgazı yakmayın kv otur sen sobanın yanıda hem üşümezsin,hem fatura gelmez diye..oldu baba dedim..Sıkıntıdan patlıyım sonra
Ohh yarın için tümgün izinliyimDedim 11de randevum , "ülen günü öldürmek için geç almışın "dedi Bende "yoo valla o saatte vardı , e artık ver işte sende tüm gün" dedim "iipeki" dedi
bana sonra tarifini versene çorbanın
kömür pisliği daha kötü canım ya
Bende eylül 2010 geliniyim.dış gebelikten ameliyat oldum 8 kasımda.şu an evdeyim 30 kasım işbaşı.
yırtık personel yaa
Iyi olmuş zaten sen bunu haketmiştin pazar günü bile gidip çalıştın o kadar geç çıktın falan çok iyi olmuş yarın hastanedende iyi haberler alırsınız inşallah ve günün tadını çıkarırsınız
bende eylül 2010 geliniyim.dış gebelikten ameliyat oldum 8 kasımda.şu an evdeyim 30 kasım işbaşı.
inşallah canımmm
Boll bizimde klima salonda e salon büyük ama ısıtıyo hatta diğer odaları kapatıp, salonlamutfağı açıyorum sıcaklık dağılıyo iyi oluyo yetiyo şuan bize, banyo yapcağım zaman da sadece bayo ve salonun kapısını açıyorum ısınıyo orası da ama tabi sizin çocuk da var biz ısınırız ama ısınamazki öle
Eşim şimdi tutturmuş oturma odasına da alalım klima,kışın oraya geçicez ufo var orda ama çok yakıyo ... Nerdeyse wcye bile takıcak adam ya ,zaten şuan bi salonda bi yatakodasında var yetmiyo sanki
tamam canım en kolay şekliyle atlatır inşallahsağol dilşad,
kvyi dün aradığımda hastanedeydi bacakları için gitmişti, onuda film istemişler 4üne gün vermişler...diğer dra gitmemişti aradığımda ,bugün arıcam bidaa gittimi yoksa randevumu aldı bilmiyom henüz
bizim de dilekgil gibi toplamda 1000-1200 dür en fazla tüm yıl toplam faturamız, ocak banyo dahilcanım geçen sene 3,5 ton kömür aldık...2200 tl falan tuttu,bi de kalorifer yaktırma aidatı var kaç tl bilmiyorum onu...ama kış bize 2500 tlye çıkmıştır en az...doğal gazda bu parayla bütün odaları kış boyu ısıtabilir miyiz bilmiyorum :26: 6-7 ay yanıyo kalorifer...burası hemen ısınmıyo baharda...kasımda başladılar zaten yakmaya...
ayyy o kese nassıl güzel oluyo...beraber duşa girdiğimizde en çok kese olayını seviyorum bendemis gibi oluyosun, o gece acayip rahat uyuyosun...
ayyy özge inşallah daha fazla bulanmaz miden
dilşad bu tiksinme olayı sonra geçer mi :26: yaa ben hala buzdolabını açarken burnumu tutuyorum,ne zaman biticek bu durum yaa
hayra yor Dilekcim yaadün geceki rüyama baktım yine moralim bozuldu geçen günde o kağıt parayı gördüm eşimin dükkan olayı oldu
bugünde denizin dalgalandığını gördüm masmavi bi deniz büyüyen dalgalar beyaz köpükler falan
yorumuna baktım çokta iç acıcı diil
biz 12.50 ye alıyoruzkızlar dün bim de gördüm sensodyn in hassas dişler için olanı 10 liraydı normalde fiyatı da böyle mi yoksa bime özel mi uygundu ki?
ohh ohh :) yırtık :)Ohh yarın için tümgün izinliyimDedim 11de randevum , "ülen günü öldürmek için geç almışın "dedi Bende "yoo valla o saatte vardı , e artık ver işte sende tüm gün" dedim "iipeki" dedi
yoo banyo için şohben gerekmiyor, kombiden geliyor sıcak sukömürün pisliği çok olur doğal gaz daha temizdir onun dışında yakarsan doğal gaz da ısıtır ocakta suda süperdir ama su için sanırım doğalgazlı şofben almanız gerekir.
geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda yeni sağlıklı bir bebek versinBende eylül 2010 geliniyim.dış gebelikten ameliyat oldum 8 kasımda.şu an evdeyim 30 kasım işbaşı.
ya sevmiyorum klimayı ya tabi çocuk olunca zor oluyor işte bir odadada durmak istemiyor peşimde gezcek bizim salondakide büyük klimada işte insan soba sıcaklığını arıyor gerçekten ufolar evt çok yakıyomuş eşim şimdi yeni bi soba almış saatte 2 kw yakıyor diyor inşlallh doğrudur sıcaklık ayarı var kalorifer gibi bişe yatak odasında onu yakıyoruz sabaha kadar.sizin orda doğalgaz yokmu cnm?
kızlar pantolunu verdiğim yer sinir etti aramadılar dün aradım oyaladılar bende şirkete mail attım böl böle diye hemen aradılar pantolonu yaptık sorun yok diye ben istemiyorum dedim pantolunu para iadesi yapılsın tamam dediler paramı geri alcam yani onun yerine 2 pantol alabilirim
Bende eylül 2010 geliniyim.dış gebelikten ameliyat oldum 8 kasımda.şu an evdeyim 30 kasım işbaşı.
ya sevmiyorum klimayı ya tabi çocuk olunca zor oluyor işte bir odadada durmak istemiyor peşimde gezcek bizim salondakide büyük klimada işte insan soba sıcaklığını arıyor gerçekten ufolar evt çok yakıyomuş eşim şimdi yeni bi soba almış saatte 2 kw yakıyor diyor inşlallh doğrudur sıcaklık ayarı var kalorifer gibi bişe yatak odasında onu yakıyoruz sabaha kadar.sizin orda doğalgaz yokmu cnm?
Kızlar pantolunu verdiğim yer sinir etti aramadılar dün aradım oyaladılar bende şirkete mail attım böl böle diye hemen aradılar pantolonu yaptık sorun yok diye ben istemiyorum dedim pantolunu para iadesi yapılsın tamam dediler paramı geri alcam yani onun yerine 2 pantol alabilirim
oo resmen bedavaya almışsınEki Görüntüle 561974 Eki Görüntüle 561975 Eki Görüntüle 561976
Kargom geldi kızlarBunların hepsi 8 tl ye mal oldu bana..Çekim vardı daybuy.. de ..hem indirim hem çek baya ekonomik oldu..Üzerinde ki fiyatlar toplamı da 90 falan
Hepsi güzel fakat emzirme sütyeni 100 numara o vardı bi tek.. bi beden büyükAma o zamana göğüslerim dolar heralde..
Çok güzel görünüyolar cnmAcemi işine de benzemiyo ..Eline sağlık..Tshirt,biberon kalıbını falan aldın galiba..Bende almayı düşünüyorum eminönünden(hamile olduğumda kendim yapıcam kurabiyeleri)..Kurabiyenin iç malzemeleri neler.:44:
Günaydın ilk günaydın benden olsunEki Görüntüle 561548
enki kurabiyeler gayet güzel olmuş bence...ellerine sağlık canım...
gunaydın kızlar sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum bademciklerim küçük dilim şişmiş vaziyette zor yutkunuyorum işe de geldim vücuduma iğneler batıyor sanki
işlerin durumuna göre erken çıkıp doktora görünecem
günaydın kızlar, kötüyümben boğazım genzim dolu çok acıyo,sabah yutkunamıyodum bile bi olips attım ağzıma azcık ama azcık açıldı gibi enazından tükürüğümü yutabiliyom afedersiniz yanisi okadan dolmuş boğazlarım,gec yıkanmıştım kurumadı saçlarım bide üşüdüm biraz ondn oldu :/
akşam zaten rahat durmadı sağolsun 10da geldik eve yukarda yaptım yemeği, illaaaneyse yıkan et saat oldu 11,15 falan kalktım saatte kabak yemeği yaptım bugüne,çinkim yarın dra göstertcem ya :) sire gitcem ablama çıkışta
(ay girimişken ne varsa içimde yazim dedim)
çay demledim sıcak sıcak içeyim ..
eşlerimizde kaptırdı kendini topikimize
ama zeynepcim inkar etme çok iyi gezdin yani hava soğuyup son ayına girince evine girdin iyide ettin kış günü insan işe gelirken zoraki çıkıo dışarı gezmeyi hiç canı çekmio yani]
zeynep unutmuşum kurabiyelerin gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık
sağol canım, evde 1kasa mandalin var (nekk) çürütmeden yiyimseverim aslında ama bir oturuşta 3tane kesiyo yiter :))
zeynepp kurabiyelerin bencede çok güzel olmuşşşş
teşekkür ederim canım ama kurabiyelerimi fazla pişirmişim çok sert.süsleme malzemelerimde yetersiz.şekil verecek aparatım yoktu onlara üzerine.evet eminönünden aldım gidersem minik kalıplar alıcam.iç malzemesi 2 paket pudra şekeri 1 paket yağ 2yumurta 1 vanilya un.netten 2taen buldum tarif birini yaptım .
teşekkür ederim canım.
çok geçmiş olsun canım.bencede biran önce doktora gitmelisin sıcak şeyler içmeyle geçmez fena üşütmşün.
teşekkür ederim canım sadece sert olmuştu tadı iyiydi.yiyenin kıskanır ama ablanlar kıskanmaması iiçin şimiddien başlamışlar.en iyisini yapıyolar.çocuk ne anlasın kötü bişe söylemiş sanmıştır eşini.
zuzum sanada çok geçmiş olsun.aman banyo yapıp açlarını kurulamadan yatma havalr soğuk artık.bide yorgunluk var tabi işe eve herşeye koşuştur.işallah yarın doktordan güzel haberler alırsında hepsini unutuverirsin.
evet dileğim kaptırdılar bazen telden okuyorum gece napıyon kkdamısın diyor.adam biliyor.orası öle kış gelenne kadar gezdim dolaştım ama iyi oldu evde dursam balon gibi olurdum yer yer otururdum.soğukta gözüm kesmiyor ama sıcak oldumu yine çıkıyorum son işleri halletmem lazım.teşekkür ederim canım.
zuzum 1 kasa mandalin nerden geldi öle.bende bayılırım mandalinaya oturdummu rahat 1-2 kiloyu bitiririm .eşim az az alır şunu 4-5 kilo al derim ee hemen bitiryosun başka meyvede ye der ozaman 3er 4er tane yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?