Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

benimde upuzun antre ordan salon salondan iki odaya giriosun biri misafir, biri oturma odası
ama salon çok büyük petekler yetersiz gelio ısıtmıo oturmadığımız içinde yakmıoum orayı mecbur odanın kapısını kapalı tutuoum
eşim annemlerin eve döndük sobalı ev gbi kapıları kapatıouz dio ama napalım:101:

sirken bende vilin gibi 13 civarında hatırlıoum.

Ohh yarın için tümgün izinliyim Dedim 11de randevum , "ülen günü öldürmek için geç almışın "dedi Bende "yoo valla o saatte vardı , e artık ver işte sende tüm gün" dedim "iipeki" dedi

kömürün pisliği çok olur doğal gaz daha temizdir onun dışında yakarsan doğal gaz da ısıtır ocakta suda süperdir ama su için sanırım doğalgazlı şofben almanız gerekir.

bide bizim halimizi görün klimayla sısınıyozmu üşüyozmu belli değil valla bazen soğuk hava üflüyor bide bir odadan diğerine geçerken donuyon resmen.küçük odaya geçebilsek biraz rahatlardık belki daha kolay ısınrdı böyle gerçekten zor oluyor çünkü.ama işe oda takımı alamıyoruzki

Ohh yarın için tümgün izinliyim Dedim 11de randevum , "ülen günü öldürmek için geç almışın "dedi Bende "yoo valla o saatte vardı , e artık ver işte sende tüm gün" dedim "iipeki" dedi

yırtık personel yaa
iyi olmuş zaten sen bunu haketmiştin pazar günü bile gidip çalıştın o kadar geç çıktın falan çok iyi olmuş yarın hastanedende iyi haberler alırsınız inşallah ve günün tadını çıkarırsınız

bana sonra tarifini versene çorbanın

kömür pisliği daha kötü canım ya

unutmazsan akşam yazarım benim tosunun en sevdiği çorba...onu yapınca başka yemek yapmıyorum,yenmiyo çünkü...akşam bi de salata yaparım,yeter
kızlar foto ekliyorum bi tane....
ayrıca çıkıyorum da evden...bilgisayarımı götürücem okula,arada bakarım

Bende eylül 2010 geliniyim.dış gebelikten ameliyat oldum 8 kasımda.şu an evdeyim 30 kasım işbaşı.

inşallah canımmm

Boll bizimde klima salonda e salon büyük ama ısıtıyo hatta diğer odaları kapatıp, salonlamutfağı açıyorum sıcaklık dağılıyo iyi oluyo yetiyo şuan bize, banyo yapcağım zaman da sadece bayo ve salonun kapısını açıyorum ısınıyo orası da ama tabi sizin çocuk da var biz ısınırız ama ısınamazki öle

Eşim şimdi tutturmuş oturma odasına da alalım klima,kışın oraya geçicez ufo var orda ama çok yakıyo ... Nerdeyse wcye bile takıcak adam ya ,zaten şuan bi salonda bi yatakodasında var yetmiyo sanki

ya sevmiyorum klimayı ya tabi çocuk olunca zor oluyor işte bir odadada durmak istemiyor peşimde gezcek bizim salondakide büyük klimada işte insan soba sıcaklığını arıyor gerçekten ufolar evt çok yakıyomuş eşim şimdi yeni bi soba almış saatte 2 kw yakıyor diyor inşlallh doğrudur sıcaklık ayarı var kalorifer gibi bişe yatak odasında onu yakıyoruz sabaha kadar.sizin orda doğalgaz yokmu cnm?

kızlar pantolunu verdiğim yer sinir etti aramadılar dün aradım oyaladılar bende şirkete mail attım böl böle diye hemen aradılar pantolonu yaptık sorun yok diye ben istemiyorum dedim pantolunu para iadesi yapılsın tamam dediler paramı geri alcam yani onun yerine 2 pantol alabilirim

ben çıkıyorum kızlar eşimin işyerine gidiyorum orda doktora görünürüm sonra da ev soğuksa gider ananede yatarım zaten bugüne aşure yapacakmış yemeğe gelin demişti dünden

tamam canım en kolay şekliyle atlatır inşallah

bizim de dilekgil gibi toplamda 1000-1200 dür en fazla tüm yıl toplam faturamız, ocak banyo dahil

hayra yor Dilekcim yaa
kızlar dün bim de gördüm sensodyn in hassas dişler için olanı 10 liraydı normalde fiyatı da böyle mi yoksa bime özel mi uygundu ki?
biz 12.50 ye alıyoruz
ohh ohh :) yırtık :)

kömürün pisliği çok olur doğal gaz daha temizdir onun dışında yakarsan doğal gaz da ısıtır ocakta suda süperdir ama su için sanırım doğalgazlı şofben almanız gerekir.
yoo banyo için şohben gerekmiyor, kombiden geliyor sıcak su

Bende eylül 2010 geliniyim.dış gebelikten ameliyat oldum 8 kasımda.şu an evdeyim 30 kasım işbaşı.
geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda yeni sağlıklı bir bebek versin

huysuzzz aldın mı sonunda Adanalıı :) şaka bi yana canım, al paranı aynısından 2 tane alırsın valla, diğer yerde daha ucuz demiştin ya
gittim geldim hasaneye hava güzel diye dönüşte arabayı çağırmadım ama yoruldum 40 dk yürüdüm sabah da işe yürüyerek gelmiştik

Son düzenleme:

geçmiş olsun.

dilekk yazmamışm cnm hayrayor rüyanı kötü düşünme kötü rüya gördünmü suya anlat der annem su gibi akıp gitsin diye.

valla aldım diloşum yanlarına bırakmadım.

inşş çok yakmıyodur ,bizim buralarda yok malesef

inşş parayı sallamazlar

Kargom geldi kızlarBunların hepsi 8 tl ye mal oldu bana..Çekim vardı daybuy.. de ..hem indirim hem çek baya ekonomik oldu..Üzerinde ki fiyatlar toplamı da 90 falanTakım,emzirme sütyeni ve korse..
Hepsi güzel fakat emzirme sütyeni 100 numara o vardı bi tek.. bi beden büyükAma o zamana göğüslerim dolar heralde..

Şimdi kv geldi pazara gitcen mi dedi..Yemek yapıcam dedim..Sonra kahkaha atıyo karşımda ben mi gitcem diyo..Önceleri de(benden) sen gitmiyomuydun dedim..Allahım ya..oruç oruç pazara mı gidicem bi de..

Son düzenleme:

enki kurabiyeler gayet güzel olmuş bence...ellerine sağlık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…