Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

oo mandalinayı ne çok yiyosunuz kızlar maşallah ben 1 mandalin yerim akşamları diğer meyveler de olunca çok geliyor, zaten tek mandalinde olsa 1 tane yerim de

bedavaya almışsın canım ne güzeel değerlendirmek lazım.emzirme sütyenide olur canım ozaman büyüyor zaten .bende 95 aldım emzirme sütyenlerimi 85ti önceden.

senmi gidiyodun canım pazaraki.o sandamı sebze alıcak.1kişi 2 evin sebzesini taşıyamaz zaaten ne alacağını bilemez .

Enkudu cnm bana iç malzemesi olarak şeker fazla geldi..Çünkü şeker hamuru da şekerli..Bende bugün baya araştırdım.Şekil verme ,harf,sayı aparatlarından alıcam..Allahın izniyle bebeğim olursa bu kez mevlüdde bunlardan yapıcam..Belki yanına bebek şekerlerinden de yaparım..

İyi o zaman olur bu bana

Belli olmuyo cnm bazen ben gidiyorum bazen o bazen beraber gidiyoruz..Çok tüketmiyoruz biz sebze 1 pazar arabası alıyor zaten..Benim işim var yemek yapıcam dediğimde kahkaha atak ben mi gitcem demesi biraz canımı sıktı çünkü her hafta ben gitmiyorum ya da her zaman beraber gitmiyoruz ki..üstelik onla gidersem 2 saatte gelemiyoruz..küçük bi yer burası herkes az çok birbirini tanıyo sen nasılsın şu nasıl bu nasıl..Sohbet uzayıp gidiyo

bence de 2 paket pudra şekeri çok enkim yaaa

tariflerde öyleydi canım biirnde 240gr=2 paket pudra şekeri diğerindede 400 gr toz şeker =2 su bardağı şeker bide 1 limonun kabuğunu rendeledim.bu tariflerde şeker hamuru ile yapılan kurabiye tarifleri.2tane bulabildim.çok güzel şekiller varda biraz pahalı canım .kalıplar uygunda şeker hamurunun üzerine yapılan şekillerin kalıpları silikondan ben 1 tane silikon zıbın aldım küçük 15tldi ama yine alıcam 5-10tane aynı şekil bir arada olanlarda var ondan alıcam.maaşı bekliyorum.

olur canım.anladım canım senin oruçlu olduğunu bilmiyomu gidiversin işte.

gittim de canım kendim için değil altın takmaya gidiyorum ya sabah hallettim o işi

Geçmişi okumuştum biraz.Doğum yapanlara belediye altın veriyo sen takıyodun galiba:44:

Dün lahana sarmasını pişirmiştim çiğ kalmış biraz lahanası..Dün gece gece uğraşmıyım dedim..Bugün borcama aldım üzerine sos döktüm fırına vericem..Farklı bi lezzet olur belkiBide elmalı kek yapıcam..Üzeri elma dilimli

korass harbi bedava kızz :) güle güle kullan

sağol canım ,ya ben kurutunca kabarıyo saçlarım ondan kurutmuyom..ama kışın sadece kafa kısmına fön tutuyom okadan:) sabahtan berineler içtimşimdide ıhlamur söledim duble
inşş canm

eşim almış halden başka bi ilçeye gitmişti montaja ...
ben sadece mandalin yiceksem 3tane yetiyo..başka meyvede yiceksem enfazla 2tane yerim mandalin :) çeşit meyveyi daha çok seviyom hepsinden birer tane yerim :)

korascım güle güle kullan cnm gerçekten çok ucuza gelmişler.kv niye öle demişki sinir bozucu gerçekten.

ay bendede daha doğrusu eşimdede hiç meyve yeme alışkanlığı yok hiç yemeyiz bitek kızıma göre alırım bende o yer.

evet canım
ohh afiyet olsun

zuzumm ben de çeşit meyve severim, az ondan az ondan.

sağlık ocağına gittim geldim.herşey normal nabız tansiyon kiloda almamışım 80 gösterdi.bakalım yarın özeldekinde kaç çıkıyor.bebeğin kalp atışlarıda iyi 145-150 arası.biizmki dönmicek heralde hala kafası sağda ayaklar solda.hemşire doğuma ne götüreceğimle ilgili bilgi verdi .bebekte topuk kanı falan alınacakmış onlardan bahsetti.3 sayfa yazı verdi.bebeğin beslenmesi ile ilgili doğum sonrası bebekte dikkat edilmesi gerekn şeylerle ilgili.

bende sadece kendime yeşil elma alırım işyerinde onu yerim
annemde muz alır hep
ondan otlanır onu yerim o kaa...

yaz meyvelerini sevioum ben
portakal mandalin sevmioum

aklıma geldi dün leyla ile mecnun vardı
ananas almış babasını bu nası bişi ki aldım bi tonda para verdim şurası kökü herhalde ekerim ben bunu bahçeye dio

selam kızlar. bu aralar akşamları fena oldu İlker. dün gece yine 2'ye kadar kendi de bayıldı, bizi de bayılttı babasıyla. babası en son yalvarıyordu, "babaya biraz insaf et yavrum" diye sabah da oğlumla ben 10 gibi kalktık. etrafı toparladım. beyazları attım makinaya. şimdi daha önceden bekleyen ütülerimi yapcam, ütünün ısınmasını beklerken size bakayım dedim. geçmişi okuyamadım ama genelde 2012'nin bitmesini bekliyor herkes. sadece bana uğurlu geldi sanırım bu yıl. hem İzmir'ime döndüm, hem oğluşuma kavuştum. 2013 de bu kadar iyi gelir inşallah bana. size de 2012'de yaşadığınız tüm kötü olayları unutturacak kadar güzel bir 2013 diliyorum. inşallah hepimiz çooook daha mutlu oluruz.

dilek dün akşam yaptım tercihlerimi, maraş, urfa, nevşehir, kilis... ne ararsan var

koras aldıklarını güle güle kullan canım, gerçekten bedavaya gelmiş

enkimm maşallah döner ya dönmezse de sezeryan olur sağlıkla gelsin de
ben hiç düşünmüyorum nasılsa sezeryana mecburum hele bi o günler gelsin de tabii
dilekk çok gülldüm ananasa yaaa
yarenaycım annem bugün ütülükleri ütücüye vermiş tanesi 1 buçuk lira hem sanayi ütüsüyle yapılınca bozulmuyor hemen, ben de hamilelik ilerleyince nasipse vericem oraya uğraşamam valla.
sen ii yapıyorsun maşallah

evet bende ölee diyorum hangisi hayırlıysa bizim için o olsun diyorum.bu zamana kadar geldimde kendimde bir tırsma hissediyorum.normaldende sezeryandanda korkmya başladım.aklıma geldikçe kalbim hızla çarpmaya bşlıyor.nasıl olcak bilmiyorum.allahım işallah bir avazda doğurmayı nasip eder.
işallah gelecek canım o günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…