oo resmen bedavaya almışsıngüle güle kullan canım
Eki Görüntüle 561974 Eki Görüntüle 561975 Eki Görüntüle 561976
Kargom geldi kızlarBunların hepsi 8 tl ye mal oldu bana..Çekim vardı daybuy.. de ..hem indirim hem çek baya ekonomik oldu..Üzerinde ki fiyatlar toplamı da 90 falan Takım,emzirme sütyeni ve korse..
Hepsi güzel fakat emzirme sütyeni 100 numara o vardı bi tek.. bi beden büyükAma o zamana göğüslerim dolar heralde..
Şimdi kv geldi pazara gitcen mi dedi..Yemek yapıcam dedim..Sonra kahkaha atıyo karşımda ben mi gitcem diyo..Önceleri de(benden) sen gitmiyomuydun dedim..Allahım ya..oruç oruç pazara mı gidicem bi de..
bedavaya almışsın canım ne güzeel değerlendirmek lazım.emzirme sütyenide olur canım ozaman büyüyor zaten .bende 95 aldım emzirme sütyenlerimi 85ti önceden.
senmi gidiyodun canım pazaraki.o sandamı sebze alıcak.1kişi 2 evin sebzesini taşıyamaz zaaten ne alacağını bilemez .
bence de 2 paket pudra şekeri çok enkim yaaa
Dilşad hastaneye gidecektin gittin mi cnm:44:
Enkudu cnm bana iç malzemesi olarak şeker fazla geldi..Çünkü şeker hamuru da şekerli..Bende bugün baya araştırdım.Şekil verme ,harf,sayı aparatlarından alıcam..Allahın izniyle bebeğim olursa bu kez mevlüdde bunlardan yapıcam..Belki yanına bebek şekerlerinden de yaparım..
İyi o zaman olur bu banaEki Görüntüle 561986
Belli olmuyo cnm bazen ben gidiyorum bazen o bazen beraber gidiyoruz..Çok tüketmiyoruz biz sebze 1 pazar arabası alıyor zaten..Benim işim var yemek yapıcam dediğimde kahkaha atak ben mi gitcem demesi biraz canımı sıktı çünkü her hafta ben gitmiyorum ya da her zaman beraber gitmiyoruz ki..üstelik onla gidersem 2 saatte gelemiyoruz..küçük bi yer burası herkes az çok birbirini tanıyo sen nasılsın şu nasıl bu nasıl..Sohbet uzayıp gidiyo
bence de 2 paket pudra şekeri çok enkim yaaa
gittim de canım kendim için değil altın takmaya gidiyorum ya sabah hallettim o işi
zuzum sanada çok geçmiş olsun.aman banyo yapıp açlarını kurulamadan yatma havalr soğuk artık.bide yorgunluk var tabi işe eve herşeye koşuştur.işallah yarın doktordan güzel haberler alırsında hepsini unutuverirsin.
zuzum 1 kasa mandalin nerden geldi öle.bende bayılırım mandalinaya oturdummu rahat 1-2 kiloyu bitiririm .eşim az az alır şunu 4-5 kilo al derim ee hemen bitiryosun başka meyvede ye der ozaman 3er 4er tane yerim.
evet canımGeçmişi okumuştum biraz.Doğum yapanlara belediye altın veriyo sen takıyodun galiba:44:
Dün lahana sarmasını pişirmiştim çiğ kalmış biraz lahanası..Dün gece gece uğraşmıyım dedim..Bugün borcama aldım üzerine sos döktüm fırına vericem..Farklı bi lezzet olur belkiBide elmalı kek yapıcam..Üzeri elma dilimli
korascım güle güle kullan cnm gerçekten çok ucuza gelmişler.kv niye öle demişki sinir bozucu gerçekten.
ay bendede daha doğrusu eşimdede hiç meyve yeme alışkanlığı yok hiç yemeyiz bitek kızıma göre alırım bende o yer.
enkimm maşallah döner ya dönmezse de sezeryan olur sağlıkla gelsin de
ben hiç düşünmüyorum nasılsa sezeryana mecburumhele bi o günler gelsin de tabii
dilekk çok gülldüm ananasa yaaa
yarenaycım annem bugün ütülükleri ütücüye vermiş tanesi 1 buçuk lira hem sanayi ütüsüyle yapılınca bozulmuyor hemen, ben de hamilelik ilerleyince nasipse vericem oraya uğraşamam valla.
sen ii yapıyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?