selam kızlar. bu aralar akşamları fena oldu İlker. dün gece yine 2'ye kadar kendi de bayıldı, bizi de bayılttı babasıyla. babası en son yalvarıyordu, "babaya biraz insaf et yavrum" diyesabah da oğlumla ben 10 gibi kalktık. etrafı toparladım. beyazları attım makinaya. şimdi daha önceden bekleyen ütülerimi yapcam, ütünün ısınmasını beklerken size bakayım dedim. geçmişi okuyamadım ama genelde 2012'nin bitmesini bekliyor herkes. sadece bana uğurlu geldi sanırım bu yıl. hem İzmir'ime döndüm, hem oğluşuma kavuştum. 2013 de bu kadar iyi gelir inşallah bana. size de 2012'de yaşadığınız tüm kötü olayları unutturacak kadar güzel bir 2013 diliyorum. inşallah hepimiz çooook daha mutlu oluruz.
dilek dün akşam yaptım tercihlerimi, maraş, urfa, nevşehir, kilis... ne ararsan var
koras aldıklarını güle güle kullan canım, gerçekten bedavaya gelmiş
patronum bu hft yok baküye gitti sessiz sakin çalışıodum ama yine beni delirtti
bi dr yeni kitap dizgisi yolladı toplam 10 kitap oldu hergün birisinin editörü arıo benim iş noldu die
nası sonuca varcam bilmioum valla
artık öfkelenemioum bile öylesine alıştım ki bu saçma düzensiz duruma
dileğim söylesene patronuna 1 kşi nasıl yapabilir bu kadar işi .arayanlarada bişe diyemiyosundur ben tekim ancak bu kadar elimden geliyor diye.insan alışınca normal geliyor tepki veremezsin.yeni bir iş araştırsana canım.babanın falan yokmu tanıdığı yada patrona blöf yap olmuyor böle kimse bu kadar işi yapamaz uğraşmaz diye en azından çalışma düzenini iyileştirir.
dileğim kimse kalmamış bende bi pazara gidip geleyim.belki farklı bişe buluurm yemeğimde yok akşama.kardeşimde gelecek kalmaya ne yicekler bilmiyorum.
konuştum sıraya koy yap dedi
bende arayanlara hallederiz tmm hftaya yollarım falan fişman dioum :101: napim ki
amann hiç bi zaman bi patron çalışanı anlayamaz
ayy hiçbi zaman anlamazlar cnm zaten bunu beklemek hata sende kendini kasma rahat rahat çalış hiç strese girme yani.
uff uykum geldi cadı 5 te kalktı bugün uyutmadıda
aşkım :109: bana şemsiye çikolata almıştı onu yioum mutluluk verir belki :122:
benim çocukluğumun çikolatasıdır annem işten gelirken alırdı. birde arap kızlı sakız.
dedemde (Allah rahmet eylesin) hergün tombi alırdı ne kadar lezzetliydi tüm bunlar şimdi ise
geçmiş olsun regl ile beraber olduğundan daha da sarsmıştır senigunaydın kızlar sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum bademciklerim küçük dilim şişmiş vaziyette zor yutkunuyorum işe de geldim vücuduma iğneler batıyor sanki
işlerin durumuna göre erken çıkıp doktora görünecem
sana da geçmiş olsun zuzummm, hadi izni kapmışsın ama iisinnngünaydın kızlar, kötüyümben boğazım genzim dolu çok acıyo,sabah yutkunamıyodum bile bi olips attım ağzıma azcık ama azcık açıldı gibi enazından tükürüğümü yutabiliyom afedersiniz yanisi okadan dolmuş boğazlarım,gec yıkanmıştım kurumadı saçlarım bide üşüdüm biraz ondn oldu :/
akşam zaten rahat durmadı sağolsun 10da geldik eve yukarda yaptım yemeği, illaaaneyse yıkan et saat oldu 11,15 falan kalktım saatte kabak yemeği yaptım bugüne,çinkim yarın dra göstertcem ya :) sire gitcem ablama çıkışta
(ay girimişken ne varsa içimde yazim dedim)
çay demledim sıcak sıcak içeyim
he bide boll küsüşme yok demişin (okuyamadım geçmişi ama) sevindim ,yalnış anladım galibasi..
o kadar olmuo beeeeya dizilerin günlerini nie değişmişler
yalan dünyayı pztsiye,
arka sokakları cumaya alıp ikisini yer değişmişler
kayıp şehri prşye almışlar saat 20.00'ye
o gün kurtlar vadisi var eşim gelcek onu açacak al işte aile faciası
polatta artık ölsün yaa yeter yani duy beni polatçık git prş akşamlarımızdan
hay maşallah yaa yılda toplasan 2 tane falan yioumdur oda çok zor geçen kış hiç yemedim şuana kadarda hiç yemedim
bu durumda 2 yıl falan olmuş
çok şükür şuan kurtulduk gibi zaten bi daha ararsa hiç karışmıcam annemleride karıştırmıcam vercem eşime numarayı
onun yapacağı konuşma :99: yeterli olur zaten Eki Görüntüle 561590
benimki en az 40 zaten ve 40 yada 60da yanıo ama yinede içimi ısıtmıo
oysa soba olsa kemiklerime kadar ısınırım ne güzel
soğuk evde banyo eziyet yani
bende gece girdim yıkanıyım die bi baktım tosunda gelmiş kaynar suyla bol boy yıkandık Eki Görüntüle 561591
saçlarımızı kurutup mis gibi yattık güzel uyumuşum ama sabah kalkmaları kış mevsiminde benim için çok zor Eki Görüntüle 561592
bizimkide :13:
senin saçların kurur mu yaa ben bile zor kurutuoum omzumun altındaki saçı Eki Görüntüle 561596
eşlerimizde kaptırdı kendini topikimize
ama zeynepcim inkar etme çok iyi gezdin yani hava soğuyup son ayına girince evine girdin iyide ettin kış günü insan işe gelirken zoraki çıkıo dışarı gezmeyi hiç canı çekmio yani
vilin ellerine sağlık yeşil hırkayı çok beğendim modelini ve rengini falan güzel günlerde giysin minnoşun.
sirkencim geçmiş olsun
alishia çaktırmadan bizi geçmiş gibisiniz 2 günde bir die bana laf sölüodunuz sizinki her gün gibi sanki aradaki kaçamakları saymıoum
atomlar falanda gözümden kaçmadı
günaydın kızlar Eki Görüntüle 561602
ufo cidden yakıo cnm yaa. bak biz geçen sene sadece yatarken yatak odasında en kısıkta açardık 150ye kadar dayanırdı faturainşallah canımmm
Boll bizimde klima salonda e salon büyük ama ısıtıyo hatta diğer odaları kapatıp, salonlamutfağı açıyorum sıcaklık dağılıyo iyi oluyo yetiyo şuan bize, banyo yapcağım zaman da sadece bayo ve salonun kapısını açıyorum ısınıyo orası da ama tabi sizin çocuk da var biz ısınırız ama ısınamazki öle
Eşim şimdi tutturmuş oturma odasına da alalım klima,kışın oraya geçicez ufo var orda ama çok yakıyo ... Nerdeyse wcye bile takıcak adam ya ,zaten şuan bi salonda bi yatakodasında var yetmiyo sanki
maşallah cnmsağlık ocağına gittim geldim.herşey normal nabız tansiyon kiloda almamışım 80 gösterdi.bakalım yarın özeldekinde kaç çıkıyor.bebeğin kalp atışlarıda iyi 145-150 arası.biizmki dönmicek heralde hala kafası sağda ayaklar solda.hemşire doğuma ne götüreceğimle ilgili bilgi verdi .bebekte topuk kanı falan alınacakmış onlardan bahsetti.3 sayfa yazı verdi.bebeğin beslenmesi ile ilgili doğum sonrası bebekte dikkat edilmesi gerekn şeylerle ilgili.
konuştum sıraya koy yap dedi
bende arayanlara hallederiz tmm hftaya yollarım falan fişman dioum :101: napim ki
amann hiç bi zaman bi patron çalışanı anlayamaz
inşallah canım hepimiz için hayırlsıevet bende ölee diyorum hangisi hayırlıysa bizim için o olsun diyorum.bu zamana kadar geldimde kendimde bir tırsma hissediyorum.normaldende sezeryandanda korkmya başladım.aklıma geldikçe kalbim hızla çarpmaya bşlıyor.nasıl olcak bilmiyorum.allahım işallah bir avazda doğurmayı nasip eder.
işallah gelecek canım o günler.
aman canım olduğu kadar boşver yaptıkça fazlasını isteyecekpatronum bu hft yok baküye gitti sessiz sakin çalışıodum ama yine beni delirtti
bi dr yeni kitap dizgisi yolladı toplam 10 kitap oldu hergün birisinin editörü arıo benim iş noldu die
nası sonuca varcam bilmioum valla
artık öfkelenemioum bile öylesine alıştım ki bu saçma düzensiz duruma
ayy annemde bize çok alırdı ama ben arap kızlı sakız bilmiyorum yaaaşkım :109: bana şemsiye çikolata almıştı onu yioum mutluluk verir belki :122:
benim çocukluğumun çikolatasıdır annem işten gelirken alırdı. birde arap kızlı sakız.
dedemde (Allah rahmet eylesin) hergün tombi alırdı ne kadar lezzetliydi tüm bunlar şimdi ise
süper olmuş enkim ellerine sağlıkk
kızlar selammm
geçmişteyim dönücem
inşallah canım hepimiz için hayırlsı
aman canım olduğu kadar boşver yaptıkça fazlasını isteyecek
ayy annemde bize çok alırdı ama ben arap kızlı sakız bilmiyorum yaa
hg canımm
eşim msn den yazdı
akşama esnaf arkadaşlarla rakı balık yapsak dedi tamam git aşkım nere gideceksiniz dedim? annenlerin bağa dedisaydım sövdüm ben zaten seni denemiştim tepkini ölçmüştüm akşama bişe ister misin yazmış. beni denemek falan hikaye git desem gidecekti. bağı öyle bi pis bırakıyor ki babam çok kızdı geçen de. onların içki pisliğini mangal pisliğini ben temizlemek zorunda değilim dedi. haklı adam. damat içip kp temizler miymiş.
ayy alemmiş kız eşinde ayıp ama ölede bırakılmazki yani babann kızdığından haberi yokmu eşinin?
ayy yazmamışım zuzum izni koparmışsın cnm hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.
enkim bak o pasta şeylerini gittigidiyordanda alabilirsin ben hep ordan aldım baya uyguna geldi.
ayy alemmiş kız eşinde ayıp ama ölede bırakılmazki yani babann kızdığından haberi yokmu eşinin?
ayy yazmamışım zuzum izni koparmışsın cnm hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.
enkim bak o pasta şeylerini gittigidiyordanda alabilirsin ben hep ordan aldım baya uyguna geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?