Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ya bizimde bugün pazar var.5 dakikalık mesafe var.gitsemmi gitmesemmi bilemedim.dün çok yorulmuşum ayakta.sebzemde yok .markettekiyle pazardaki farklı oluyor.

canım biliosun benim hiç umudum yok ama senin hem puanın daha yüksek hem başka yerleride yazdın umarım olur çok rahat edersin
izmir de yazdın mı hiç:26: var mıydı yani

patronum bu hft yok baküye gitti sessiz sakin çalışıodum ama yine beni delirtti
bi dr yeni kitap dizgisi yolladı toplam 10 kitap oldu hergün birisinin editörü arıo benim iş noldu die
nası sonuca varcam bilmioum valla
artık öfkelenemioum bile öylesine alıştım ki bu saçma düzensiz duruma

dileğim söylesene patronuna 1 kşi nasıl yapabilir bu kadar işi .arayanlarada bişe diyemiyosundur ben tekim ancak bu kadar elimden geliyor diye.insan alışınca normal geliyor tepki veremezsin.yeni bir iş araştırsana canım.babanın falan yokmu tanıdığı yada patrona blöf yap olmuyor böle kimse bu kadar işi yapamaz uğraşmaz diye en azından çalışma düzenini iyileştirir.

dileğim kimse kalmamış bende bi pazara gidip geleyim.belki farklı bişe buluurm yemeğimde yok akşama.kardeşimde gelecek kalmaya ne yicekler bilmiyorum.

konuştum sıraya koy yap dedi
bende arayanlara hallederiz tmm hftaya yollarım falan fişman dioum :101: napim ki

amann hiç bi zaman bi patron çalışanı anlayamaz

dileğim kimse kalmamış bende bi pazara gidip geleyim.belki farklı bişe buluurm yemeğimde yok akşama.kardeşimde gelecek kalmaya ne yicekler bilmiyorum.

zaten çok yakınmış kuzum çok ağırlık yapmıcak şekilde al bişiler gel yemeklik çıkar hemde :125:

bende arayanlara hallederiz tmm hftaya yollarım falan fişman dioum :101: napim ki

ayy hiçbi zaman anlamazlar cnm zaten bunu beklemek hata sende kendini kasma rahat rahat çalış hiç strese girme yani.

uff uykum geldi cadı 5 te kalktı bugün uyutmadıda

aşkım :109: bana şemsiye çikolata almıştı onu yioum mutluluk verir belki :122:

benim çocukluğumun çikolatasıdır annem işten gelirken alırdı. birde arap kızlı sakız.
dedemde (Allah rahmet eylesin) hergün tombi alırdı ne kadar lezzetliydi tüm bunlar şimdi ise

ayy hiçbi zaman anlamazlar cnm zaten bunu beklemek hata sende kendini kasma rahat rahat çalış hiç strese girme yani.

uff uykum geldi cadı 5 te kalktı bugün uyutmadıda

kasmıoum zaten babam işine geliosa bu kadar yapabilioum de dedi
cmt günü erken çıkıp gittim ya dalga geçio benimle noldu emekli mi oldun dio kovuldum sandı

o uykusuzluk ve iş varken gelen uyku ne tatlıdır yaa
şurda birileri olsa benimde gözlerim kapanır kimse yok yatsam 3 saat uyurum ya gelmio uyku falan

valla çocukken herşey nede güzeldi ne kolaydı hayat geçen biri yazmıştı facede büyümeyi istemekle çocukluk etmişiz diye gerçektende öyle büyüdük işte

geçmiş olsun regl ile beraber olduğundan daha da sarsmıştır seni
sana da geçmiş olsun zuzummm, hadi izni kapmışsın ama iisinnn
o kadar olmuo beeee

kocişle banyo keyfi benim de vazgeçilmezim sırf o zevk için küvet alıcaktık ya işte, o da kaldı başka bahara...
ufo cidden yakıo cnm yaa. bak biz geçen sene sadece yatarken yatak odasında en kısıkta açardık 150ye kadar dayanırdı faturabu sene yine başladık ufo kullanmaya ne yazık ki. bi gece açmasam eşim sabaha burnu akıo boğazı ağrıo olarak uyanıo. ben öle çok üşümüom alında ama o hemen hasta oluo
maşallah cnmbakalım özeldeki doktorun ne dicek dönmesiyle alakalı:26:

aman o ne bilcek allaşkına, her şey o kadar basit zannediolar, babanı da arkana almışsın kuzum kim tutat seni, sallama patronu falan

bugün ne güzel evde yatıp yuvarlancaktık yaaa, müd.yard.aradı 11 gibi, bi görümşesi mi ne varmış ilk 2 dersime girer misin dedi girerim dedim napiim...geldik yine anlıcağınız.dersim bitti şimdi, eşim de bi arkadaşıyla ev bakıomuş onu bekliom işi biticek de beni alıcak

inşallah canım hepimiz için hayırlsı

aman canım olduğu kadar boşver yaptıkça fazlasını isteyecek

ayy annemde bize çok alırdı ama ben arap kızlı sakız bilmiyorum yaa

süper olmuş enkim ellerine sağlıkk

kızlar selammm

geçmişteyim dönücem

hg canımm

eşim msn den yazdı
akşama esnaf arkadaşlarla rakı balık yapsak dedi tamam git aşkım nere gideceksiniz dedim? annenlerin bağa dedi saydım sövdüm ben zaten seni denemiştim tepkini ölçmüştüm akşama bişe ister misin yazmış. beni denemek falan hikaye git desem gidecekti. bağı öyle bi pis bırakıyor ki babam çok kızdı geçen de. onların içki pisliğini mangal pisliğini ben temizlemek zorunda değilim dedi. haklı adam. damat içip kp temizler miymiş.

ayy alemmiş kız eşinde ayıp ama ölede bırakılmazki yani babann kızdığından haberi yokmu eşinin?

ayy yazmamışım zuzum izni koparmışsın cnm hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.

enkim bak o pasta şeylerini gittigidiyordanda alabilirsin ben hep ordan aldım baya uyguna geldi.

sağol ayşam

sirken sanada geçmiş olsun canım, ayşamın alıntıda gördüm ... yaa nekk bugün cepten de hiç girmedi dimmi

aa üzüldüm alishiam ne güzel evde olcam die seviniodun kötü olmuş
neyse eşin vakitlice alır inşallah seni
ayy bizim eskiden küvetti ben sevmioum küveti bizim teknede fena diil oturaklı falan güzle yani
ama büyük bi jakuzi de hiç fena olmazdı

posta die okudum ne kaçırdım dioum kim ne posta şeysi alıo die panik yaptım azcık geç oldu ama neyseki çaktım durumu

hıı pantolonun parasıyla hemen 2 yeni pantolon hayali kurmuşsun ama altın almam gerekio dimi 50 50'dir koy kenara sanki pantolonun mu yok :95:

altın birazcık artmış zaten gramını 103 liradan aldım :26: yani senin iyilğin için dioum

Son düzenleme:

biliyo ama yüzsüz işteee
siz alın sonraki doğuranlara da verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…