Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bende sevmiyom küvet yaa ama evet jakuzi ye varım

böle küvet diyince tiksiniyom yaa ,küçükken hiç sevmezdim içine girip yıkanmayı

ayy sorma yaa haftaya ablam geliyo yeğenime bileklik ablam gerek ablam doğaya aldı çünkü hayalim yıkıldı zaten cnm
yaa kuyumcular taksit yapmıyormu hiç 300 lira tık diye nasıl verecem ben bilmiyom hiç
bide benim arabam annemin üstüne şimdi babam dava açmış dün mal paylaşımında sorun olur diyor eşim arabanında daha 12-13 milyar borcu var almamız gerek dedi ama nasıl alacaz bilmiyorum off off

konuştum sıraya koy yap dedi
bende arayanlara hallederiz tmm hftaya yollarım falan fişman dioum :101: napim ki

amann hiç bi zaman bi patron çalışanı anlayamaz

zaten çok yakınmış kuzum çok ağırlık yapmıcak şekilde al bişiler gel yemeklik çıkar hemde :125:

kuyumcular taksit yapıyor canım k.kna ama komisyon koyuyyorlar üstüne.
boşanma davasımı açmış baban .kendi üzerine alman için napman gerekiyor onun içindemi para lazım.

taksit yapıolar canım ama fazla para alırlar yok mu hiç kenarında falan nerden biliosun ki 300 lira olduğunu nası bişi alcaksın :44:
yaaa araba işi çok kötü olmuş gerçekten
bu saatten sonra üstüne de alamazsın dimi
babanda o öfkeyle o kızımın arabası onu mal paylaşımı dışında bırakın demez
ama daha borcu varmış onun için o dahil olmasın desin ikiside mal paylaşımına oluo mu öyle bişi bilmioum ama :26:
sende üstüne al neden annenin üstüne yapmıştın ki gerçi nerden bilceksin hayatın neler getireceğini

kuyumcular taksit yapıyor canım k.kna ama komisyon koyuyyorlar üstüne.
boşanma davasımı açmış baban .kendi üzerine alman için napman gerekiyor onun içindemi para lazım.

evt cnm dün açmış üstümüze almak içinde para gerek ama önce borcu kapatmamız gerek nerden bulcaz oparayı imkansız yani.

hiç param yokki cnm kenarda hep karttan yiyorum zaten aldığımda karta gidiyor para artırmam imkansız yanisürekli bi eksik çıkıyor işte.
valla bilmiyorumki dermi demezmi biz zaten babamdan aldık arabayı oyüzden işyeri falanda hep annemin üstüne onuda annemin üstüne almış nerden bilebilirizki işte.onu üstümüze almak için bile 1-2 milyar gerek ama borcu kapatmadanda alamayız. nasıl olacak bilmiyorum zaten biton borcu varmış iflasmı etmiş napmışsa artık kıza yedirmekten belki yetişemedi salak.

Son düzenleme:
ayy şimdi öğrendim anneme demişki işleri zorlaştırma bir sürü borç var eğer zorlaştırırsın giderim burdan bütün borçlarda sana kalır hapse girersin allahın belası bukadar nasıl utanmaz olabiliyor ya.

komble işinizi halletmek için 20bine yakın para lazım .işallah arabanızıda almazlar canım elinizden.annende kalırda .babanın napıcağı belli olmaz.

canım biliosun benim hiç umudum yok ama senin hem puanın daha yüksek hem başka yerleride yazdın umarım olur çok rahat edersin
izmir de yazdın mı hiç:26: var mıydı yani

hiç izmir yoktu canım maalesef

canım ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne diyim. gerçekten zor bir durum. boşandıktan sonra aynı şeyi yapmayacağı ne malum, nasıl inanılacak şimdi bu adama

dilşadcım hamileyken de yapıyordum ben, çok biriktirmeden. şimdi bebişin eşyaları çok oluyor, küçük küçük olsa da oyalıyor işte. İlker uyuduğu sürece problem yok. hem bana değişiklik gibi geliyor dışarı vermek iyi bir seçenek tabii. hoş ben vermeye kalksam annem saçımı başımı yolar benim

enkimmm odanız harika olmuş canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Ece Naz hanımı. heyecan iyice artmıştır artık. bebişin kilosu nasıl, doğum şekline ne zaman karar verilecek?

bizim Kıbrıstaki evde vardı küvetimiz, çoooooook seviyorduk eşimle. mumları yakıp biralarımızı alıp keyif yapıyorduk. inşallah kendi evimizde de olur

bolum ne utazmaz adam ya yaptığın abak.tabi işyeri annenin üzerine.sizde acilen avukata danışın canım böle bişe olablilrmi diye .gözü kararmış yada korkutmaya çalışıyor.

görüo musun yaa resmen seninde anneninde başına iş açtı.
kuzum yaa moralini bozmak istemem ama senin arabada sıkıntıya girio dimi:26:
eşin konuşsun olmazsa yaa bizim yani senin mal beyanına bunu sokma desin

yarenim işallah yazdığın yerlerden biri tutar.nasıl olsa eşin her tarafta bulabilr işini.bi devlete at kendinide gerisi önemli değil.

teşekkür ederim canım.amin işallah.evet hemde fena heyecan korku bakalım nolucak.şimdide acaba sezaryan olursa hepmi bayıltsalarki diyorum.yarın özelde randevum var canım .bakalım kaç kilo oldu en son 2kilo 300grdı.onuda yarın öğrenicez.daha dönmedi.doktor son haftada dönen var diyodu.nasıl olcak bilmiyorum.

hiç izmir yoktu canım maalesef

bizim Kıbrıstaki evde vardı küvetimiz, çoooooook seviyorduk eşimle. mumları yakıp biralarımızı alıp keyif yapıyorduk. inşallah kendi evimizde de olur

aa bu çok kötü olmuş yaa ablanla ortak yerler yazdıysanız belki yine beraber gidersiniz aynı yere şans işte ne güzel olur aslında:106:

vayy bee romantizme bak

görüo musun yaa resmen seninde anneninde başına iş açtı.
kuzum yaa moralini bozmak istemem ama senin arabada sıkıntıya girio dimi:26:
eşin konuşsun olmazsa yaa bizim yani senin mal beyanına bunu sokma desin

böyle düşünen adam herşeyi yapar demektir inandım buna yapmaz diyodum ama bukadar pis düşünebiliyorsa herşey beklenir artık.eşim konuşmaz öyle arabayı almanın yollarını arar nasıl olacaksa işte
avukatı aradım birazdan yanıma gelecek sorarım artık aklınıza gelen bişe varmı sormam gereken yaa beynim durdu resmen.

kuzum arabayı galiba kredi ile aldınız dimi onlar ödenio elinde bununla ilgili evrak var mı?
aldatma olayı ispatlanınca belkide elinden alınabilcek şeyler vardır bilmioum ki
tabii elinde bişi kaldıysa
avukat zaten sorar şu şöyle mi bu böyle mi die inşallah size yarayacak çözüm yolları bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…