biliyo ama yüzsüz işteee
siz alın sonraki doğuranlara da verirsiniz
aa üzüldüm alishiam ne güzel evde olcam die seviniodun kötü olmuş
neyse eşin vakitlice alır inşallah seni
ayy bizim eskiden küvetti ben sevmioum küveti bizim teknede fena diil oturaklı falan güzle yani
ama büyük bi jakuzi de hiç fena olmazdı Eki Görüntüle 562946
veririm cnm nedemek 2-3 şeklim var ama diğerlerini arkadaşımdan aldım siz benim doğumgününde yaptıklarımı görmedinizmi yaa okadar emek verdim ama
posta die okudum ne kaçırdım dioum kim ne posta şeysi alıo die panik yaptım azcık geç oldu ama neyseki çaktım durumu
hıı pantolonun parasıyla hemen 2 yeni pantolon hayali kurmuşsun ama altın almam gerekio dimi 50 50'dir koy kenara sanki pantolonun mu yok :95:
altın birazcık artmış zaten gramını 103 liradan aldım :26: yani senin iyilğin için dioum
konuştum sıraya koy yap dedi
bende arayanlara hallederiz tmm hftaya yollarım falan fişman dioum :101: napim ki
amann hiç bi zaman bi patron çalışanı anlayamaz
zaten çok yakınmış kuzum çok ağırlık yapmıcak şekilde al bişiler gel yemeklik çıkar hemde :125:
biliyo ama yüzsüz işteee
siz alın sonraki doğuranlara da verirsiniz
ozaman problem yok .send esalla gitsin.dediğin gibi patron anlamaz .
gittm geldim canım .kara lahana pırasa havuç karnıbahar domates kendimede muz aldım.diğer meyve çeşitlerinide eşim almıştı geçen .canım ıspanak yada kara lahana çorbası istedi.kocişede yumurtalı karnıbahar kızartıcam.et balık tavuk türü yiyemiyorum ancak canım çekecek .sebzeye ağırlık verdik.
görmeden almak istemedim canım naıldır iyimidir hiç almadım.eminönünde çok yer var görüp alayım dedim silikonlara baya tuzluymuş.bi bakayım yinede .
ne demek canım veririz.göndeririz postayla.
ayy sorma yaa haftaya ablam geliyo yeğenime bileklik ablam gerek ablam doğaya aldı çünkü hayalim yıkıldı zaten cnm
yaa kuyumcular taksit yapmıyormu hiç 300 lira tık diye nasıl verecem ben bilmiyom hiç
bide benim arabam annemin üstüne şimdi babam dava açmış dün mal paylaşımında sorun olur diyor eşim arabanında daha 12-13 milyar borcu var almamız gerek dedi ama nasıl alacaz bilmiyorumoff off
ayy sorma yaa haftaya ablam geliyo yeğenime bileklik ablam gerek ablam doğaya aldı çünkü hayalim yıkıldı zaten cnm
yaa kuyumcular taksit yapmıyormu hiç 300 lira tık diye nasıl verecem ben bilmiyom hiç
bide benim arabam annemin üstüne şimdi babam dava açmış dün mal paylaşımında sorun olur diyor eşim arabanında daha 12-13 milyar borcu var almamız gerek dedi ama nasıl alacaz bilmiyorumoff off
kuyumcular taksit yapıyor canım k.kna ama komisyon koyuyyorlar üstüne.
boşanma davasımı açmış baban .kendi üzerine alman için napman gerekiyor onun içindemi para lazım.
taksit yapıolar canım ama fazla para alırlar yok mu hiç kenarında falan nerden biliosun ki 300 lira olduğunu nası bişi alcaksın :44:
yaaaaraba işi çok kötü olmuş gerçekten
bu saatten sonra üstüne de alamazsın dimi
babanda o öfkeyle o kızımın arabası onu mal paylaşımı dışında bırakın demez
ama daha borcu varmış onun için o dahil olmasın desin ikiside mal paylaşımına oluo mu öyle bişi bilmioum ama :26:
sende üstüne al neden annenin üstüne yapmıştın ki gerçi nerden bilceksin hayatın neler getireceğini
evt cnm dün açmış üstümüze almak içinde para gerek ama önce borcu kapatmamız gerek nerden bulcaz oparayı imkansız yani.
hiç param yokki cnm kenarda hep karttan yiyorum zaten aldığımda karta gidiyor para artırmam imkansız yanisürekli bi eksik çıkıyor işte.
valla bilmiyorumki dermi demezmi biz zaten babamdan aldık arabayı oyüzden işyeri falanda hep annemin üstüne onuda annemin üstüne almış nerden bilebilirizki işte.onu üstümüze almak için bile 1-2 milyar gerek ama borcu kapatmadanda alamayız. nasıl olacak bilmiyorum zaten biton borcu varmış iflasmı etmiş napmışsa artık kıza yedirmekten belki yetişemedi salak.
canım biliosun benim hiç umudum yok ama senin hem puanın daha yüksek hem başka yerleride yazdın umarım olur çok rahat edersin
izmir de yazdın mı hiç:26: var mıydı yani
ayy şimdi öğrendim anneme demişki işleri zorlaştırma bir sürü borç var eğer zorlaştırırsın giderim burdan bütün borçlarda sana kalır hapse girersinallahın belası bukadar nasıl utanmaz olabiliyor ya.
ayy şimdi öğrendim anneme demişki işleri zorlaştırma bir sürü borç var eğer zorlaştırırsın giderim burdan bütün borçlarda sana kalır hapse girersinallahın belası bukadar nasıl utanmaz olabiliyor ya.
hiç izmir yoktu canım maalesef
enkimmm odanız harika olmuş canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Ece Naz hanımı. heyecan iyice artmıştır artık. bebişin kilosu nasıl, doğum şekline ne zaman karar verilecek?:
hiç izmir yoktu canım maalesef
bizim Kıbrıstaki evde vardı küvetimiz, çoooooook seviyorduk eşimle. mumları yakıp biralarımızı alıp keyif yapıyorduk. inşallah kendi evimizde de olur
görüo musun yaa resmen seninde anneninde başına iş açtı.
kuzum yaa moralini bozmak istemem ama senin arabada sıkıntıya girio dimi:26:
eşin konuşsun olmazsa yaa bizim yani senin mal beyanına bunu sokma desin
böyle düşünen adam herşeyi yapar demektir inandım buna yapmaz diyodum ama bukadar pis düşünebiliyorsa herşey beklenir artık.eşim konuşmaz öyle arabayı almanın yollarını arar nasıl olacaksa işte
avukatı aradım birazdan yanıma gelecek sorarım artık aklınıza gelen bişe varmı sormam gereken yaa beynim durdu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?