Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

cnm krediyi kendi çekmiş onun üstüne kredi ama araba annemin üstüne.evrak işte normal ödeme tablosu falan var bizde.aldatma olayınıda nasıl ispatlıcazki off valla gelseydi şu avukat bi.

cnm krediyi kendi çekmiş onun üstüne kredi ama araba annemin üstüne.evrak işte normal ödeme tablosu falan var bizde.aldatma olayınıda nasıl ispatlıcazki off valla gelseydi şu avukat bi.

kredi evrak derken iş biraz karışık canım biz ne düşünüp ne planlasak boş.
bakalım avukat neler dicek

Enkidu bayıldım valla odanıza harika güle güle kullanın cnmSilikon kalıplara baktım da evet çok pahalı küçücük şeyler..:44:
Dilek senin patron seni motor zannediyo galiba ,sıraya koy diyomuş adam ya..Bence kariyer ,yenibiriş coma bak sen cnm..
Bol valla işler sarpa sarıyoAllah babanı ıslah etsin,bi an önce aklı başına gelsin
Yarenay cnm rahatın güzeldi böyle (annen ablan yakın)..Zorlanmayacakmısın ilkerle başka şehirde.:26:

Kv bana salata tabağı almış pazardan:26::26:

Ayşam vilişle evinize baktım çok şekerler..Senin mutfağın rengide çok tatlı..Koridoruna bittim..UpuzunOrada cam var neyin nesi o cam..
Bende ekliyim evimi

valla o büyük jakuzileri koymak için banyoyu komple iptal etmek lazım bizimama o bahsettiğim küvet de jakuzili masajlı olan zaten, inş. ilerde yaptırmak istiom

ya bizde problem ne bilio musun bizde hiç tenke yok, direkt fayansların üstüne duşakabin, kötü görünüo, hem de soğuk oluo
yazık, gerçekten yazık...hala pislik yapma derdinde!!!inş. avukat ii bi çözüm bulur cnm yaaaaa
cnm bence belden uyuşturmalı yaptır derim eğer sezaryen olacaksa, herkes onu tavsiye edio ben hep öle duydumspinal miydi, epidural mıydı:26:

hangi dağda kurt ölmüşgüle güle kullan cnmm

günler süren balık aşermem sonunda bitti, çipura aldık bugün, patlayana kadar yedim

Ayşam vilişle evinize baktım çok şekerler..Senin mutfağın rengide çok tatlı..Koridoruna bittim..UpuzunOrada cam var neyin nesi o cam..
Bende ekliyim evimi

saol cnmelimizden bu kadarı geldi maddi bi gelirimiz yoktu o zaman hem eşimin hem benim. eşimin ailesi yaptırdı birçok şeyi, o yüzden çok yük olmak istemedik bi sürü borca girdiler.evde yapılıcak çok değişiklik var elimizden geldiğince biz yapıcaz artık zamanla

ekle cnm sen de merak ettim

acaba yüklüğümü mi soruosun:26:du bi fotolara bakiim

Eki Görüntüle 561527
bunlar kurabiyelerim acemi kurabiyesi oldu .
harika görünüyolar, ellerine sağlık canım :)

kurtulamadın sen bu hastalıktan, ben mi yanlış hatırlıyorum ama geçen yine hastaydın sanki çok geçmiş olsun canım
yapmadım ben gözlemeleri üşendim
bu akşam yapıcam ama kesin yoksa yufkam bayatliycak..
muzlu sütten bile tiksinmiştim ben hamileyken, en çok sütten tiksinmiştim zaten :/
zuzuşum geçmiş olsun, sen hiç dikkat etmiyosun kendine

nekk drun 3gün sonra dediği yarınmı oluyo,sendemi yarın dra gidicen
evet canım, yarın.. 5 te kontrolüm..
inş ikimiz de güzel haberlerle geliriz dr dan
senin kocişin yanında olacak, sms atar yada arardım yoksa ama çekinirim şimdi
sen unutma da sms atıver olur mu

ıyyy o kurtlar vadisini hala izleyen var mı yaa senelerdir :120:
Allahtan benim kocam izlemiyo.

Kayıp şehir yayından kalkacak gibi geliyo bana:44:
kalkmiycaaak, çünkü reytingleri süper..
hem dizi yayımdan kalkacak olsa 20:00 ye almazlar
sadece iyi reytingi olan diziler 20:00 de yayımlanıyo diye biliyorum ben.
hem hele bi kaldırsınlar Kanal D nin binasını taşlamaya giderim
seviyorum o diziyiiii

kızlar dün bim de gördüm sensodyn in hassas dişler için olanı 10 liraydı normalde fiyatı da böyle mi yoksa bime özel mi uygundu ki?
normal fiyatı 12,5 tl
ben ikisini 12,5 e aldım migrostan :)

sağol ayşam

sirken sanada geçmiş olsun canım, ayşamın alıntıda gördüm ... yaa nekk bugün cepten de hiç girmedi dimmi
gelemiyorum zuzuşum
cepteki net paketim doldu, haftaya yenilenecek inş :/

Allah babana akıl fikir versin nekadar üzüyo çocuklarını, okadar yıl hayatını paylaştığı kadını bi k... için
inş araba konusunda problem çıkmaz canım size :26:

kkoras, kuzum evin çok güzel mutluluk ve huzurla oturun :)

enkiiim, o nazlı kraliçenin odasını yesinlerr çok güzel herşeyy, Allah bize de nasip etsin inşallah :))

vilişim, göbişin ne ka minik yaa ben de öyle bi hamiş olmak istiyorum, gayet süper gidiyosun kilo konusunda

Bizimde yoktu cnm..Hep borçlandık..Ama istediklerim oldu..kapılar hariç her yer yapıldı..Eşimin kesesine bereketYaptırdığımız yerde sınırlı şeyle vardı o yüzden orada olanları beğendik..

Amin cnm sağol..Allah sizlere de nasip etsin kendi evinizi inş..Nasılsın nekim kanaman ne durumda..

Bizimde yoktu cnm..Hep borçlandık..Ama istediklerim oldu..kapılar hariç her yer yapıldı..Eşimin kesesine bereketYaptırdığımız yerde sınırlı şeyle vardı o yüzden orada olanları beğendik..

ii olmuş cnm en azından istediğin gibi olmuş her şey

osmancık ne üzüldü bee, ne zor üff

Bende ekliyim evimi
teşekkür ederim canım...ama şimdiki aklım olsa bazı şeylerimi senin gibi koyu renk alırdım...çok kirleniyo böyle...senin evin de çok güzel...bence çok küçük falan da değil yani...güle güle oturun canım....tv ünitmin olduğu duvara ben de duvar kağıdı istiyorum yaa

biz de banyomuzu yeniden döşeyip jakuzi falan istiyoruz evin içini kvler yaptırdığı için isteyememiştik,utandık
afiyet bal şeker olsun balıkta

elbiseden minik görünüyo canım ama epey var aslında...ama 3 kilo aldım zaten...dikkat etmeye çalışıyorum işte kuzum ama asıl son aylarda çok kilo alınıyomuş :18:
kociş içerde maç izlerken bakim size dedim meyve tabağı hazırladım kendime,minişi beslicem

yaptırın cnm siz de, üff ne eğlenceli olurr

yeni gördüm ben fotonu, cidden çok az kilo almışsın cnm ne güzel maşallah kendini diil bebişi besliosun demek ki

afiyet olsun ,benim koca da başladı yine ne yicez ne içicez demeyeıhlamur koydum şimdi demlensin onu içelim ısınalım

ben akşam yemeğini erken yediğimiz için şanslıyım canım...sonrasında azcık meyve yiyorum...akşam başka da bi şey yemiyorum...yarın ben de ıhlamur kaynatıcam,boğazlarım sinyal veriyo hafiften nekin yaptığı gibi elma kabuğu da atarım,ohhhh...sirken hiç gelemedi bugün,daha kötü olmamıştır inşallah...

Amin cnm sağol..Allah sizlere de nasip etsin kendi evinizi inş..Nasılsın nekim kanaman ne durumda..
aminn canım inşallah..
kanamam yokk :26: inş yarın iyi şeyler söyler dr ama hiç sanmıyorum..

ohh yarasın minişe :))
ben de yemeğimi yedim tokum mutluyum, kanal 7 de Bizim aile'yi izliyorum
Her defasında salya sümük oluyorum yaa bu filmde

Kitabımı bitirmeye 70 sf felan kaldı onu okuycam şimdi, dizim yok bu akşam..
daha bıcı yapıcam, gözleme yapıcam, azcık şamaşır katliycam, bulaşık mak. boşaltıcaam..
ama azcık uzanıcam yaa, yorgunum
sıcak su torbamı hazırlıyım..

bizim şirketin çiçekçisi var, ordaki F.. bey nezaman bizim tarafa dağıtım olsa bi çiçek bana bi de fin. müd. gönderiyo
ama bu sık sık oluyo, haftada 1 yada 10 günde bir.
ben de kocişi gıcık ediyorum, çiçeklerim geldi yinee diye.
Çiçekleri hep almıyorum zaten ya şirkette bırakıyorum yada kızlara veriyorum, bazen alıyorum.
Süper bişi ama yaa çiçek almak :)
Kocişime diyorum ki telde, F.. bey çiçeklerimi göndermiş gene..
deliriyo tabii, ay ben de pislik miyim neyim hoşuma gidiyo
eve geliyim atıcam o çiçekleri, ne bu yaa kim bu F.. bey? ağzını burnunu kırıcam o çiçekçinin nerde onun dükkanı diyo..
ay çok zalimim ama seviyorum onu kızdırmayı
adam da var ya F bey, daha merhaba, saolun, güle güle den başka muhabbetimiz yok. Kibarlığından yani çiçek göndermesi, daha çok sipariş almak için..
Başka niyet sezsem asla almam o çiçekleri.. insan anlar yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…