kuzum arabayı galiba kredi ile aldınız dimi onlar ödenio elinde bununla ilgili evrak var mı?
aldatma olayı ispatlanınca belkide elinden alınabilcek şeyler vardır bilmioum ki
tabii elinde bişi kaldıysa
avukat zaten sorar şu şöyle mi bu böyle mi die inşallah size yarayacak çözüm yolları bulursunuz
cnm krediyi kendi çekmiş onun üstüne kredi ama araba annemin üstüne.evrak işte normal ödeme tablosu falan var bizde.aldatma olayınıda nasıl ispatlıcazki off valla gelseydi şu avukat bi.
kredi evrak derken iş biraz karışık canım biz ne düşünüp ne planlasak boş.
bakalım avukat neler dicek
enkim oda çooook güzel
güzel güzel uyusun da büyüsün fıstık
valla o büyük jakuzileri koymak için banyoyu komple iptal etmek lazım bizimaa üzüldüm alishiam ne güzel evde olcam die seviniodun kötü olmuş
neyse eşin vakitlice alır inşallah seni
ayy bizim eskiden küvetti ben sevmioum küveti bizim teknede fena diil oturaklı falan güzle yani
ama büyük bi jakuzi de hiç fena olmazdı Eki Görüntüle 562946
yazık, gerçekten yazık...hala pislik yapma derdinde!!!inş. avukat ii bi çözüm bulur cnm yaaaaaayy şimdi öğrendim anneme demişki işleri zorlaştırma bir sürü borç var eğer zorlaştırırsın giderim burdan bütün borçlarda sana kalır hapse girersinallahın belası bukadar nasıl utanmaz olabiliyor ya.
cnm bence belden uyuşturmalı yaptır derim eğer sezaryen olacaksa, herkes onu tavsiye edio ben hep öle duydumyarenim işallah yazdığın yerlerden biri tutar.nasıl olsa eşin her tarafta bulabilr işini.bi devlete at kendinide gerisi önemli değil.
teşekkür ederim canım.amin işallah.evet hemde fena heyecan korku bakalım nolucak.şimdide acaba sezaryan olursa hepmi bayıltsalarki diyorum.yarın özelde randevum var canım .bakalım kaç kilo oldu en son 2kilo 300grdı.onuda yarın öğrenicez.daha dönmedi.doktor son haftada dönen var diyodu.nasıl olcak bilmiyorum.
Enkidu bayıldım valla odanıza harika güle güle kullanın cnmSilikon kalıplara baktım da evet çok pahalı küçücük şeyler..:44:
Dilek senin patron seni motor zannediyo galiba ,sıraya koy diyomuş adam ya..Bence kariyer ,yenibiriş coma bak sen cnm..
Bol valla işler sarpa sarıyoAllah babanı ıslah etsin,bi an önce aklı başına gelsin
Yarenay cnm rahatın güzeldi böyle (annen ablan yakın)..Zorlanmayacakmısın ilkerle başka şehirde.:26:
Kv bana salata tabağı almış pazardan:26::26:
Ayşam vilişle evinize baktım çok şekerler..Senin mutfağın rengide çok tatlı..Koridoruna bittim..Upuzun Orada cam var neyin nesi o cam..
Bende ekliyim evimi
harika görünüyolar, ellerine sağlık canım :)Eki Görüntüle 561527
bunlar kurabiyelerim acemi kurabiyesi oldu .
kurtulamadın sen bu hastalıktan, ben mi yanlış hatırlıyorum ama geçen yine hastaydın sankigunaydın kızlar sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum bademciklerim küçük dilim şişmiş vaziyette zor yutkunuyorum işe de geldim vücuduma iğneler batıyor sanki
işlerin durumuna göre erken çıkıp doktora görünecem
yapmadım ben gözlemeleriçok severim elma kabuğuyla mis gibi de kokuyor
ben de dün sabah gözleme yaptım 1i peynirli biri hazır kavrulmuş ıspanağım vardı onunla yaptım
yaptın mı canım?
ben de geceleri blendırda sütle muzu çırpıyorum bal koyup içiyoruz Nazlının nişanlısı çok zayıf kilo almak istiyor, geçen gece ona da yaptım sabah ne güzel kahvaltı yaptım ben yaa artık her gece yaptırırım anneme diyo, bi de ateş bastı ki diyo
zuzuşum geçmiş olsun, sen hiç dikkat etmiyosun kendinegünaydın kızlar, kötüyümben boğazım genzim dolu çok acıyo,sabah yutkunamıyodum bile bi olips attım ağzıma azcık ama azcık açıldı gibi enazından tükürüğümü yutabiliyom afedersiniz yanisi okadan dolmuş boğazlarım,gec yıkanmıştım kurumadı saçlarım bide üşüdüm biraz ondn oldu :/
akşam zaten rahat durmadı sağolsun 10da geldik eve yukarda yaptım yemeği, illaaaneyse yıkan et saat oldu 11,15 falan kalktım saatte kabak yemeği yaptım bugüne,çinkim yarın dra göstertcem ya :) sire gitcem ablama çıkışta
(ay girimişken ne varsa içimde yazim dedim)
evet canım, yarın.. 5 te kontrolüm..nekk drun 3gün sonra dediği yarınmı oluyo,sendemi yarın dra gidicen
ıyyy o kurtlar vadisini hala izleyen var mı yaa senelerdir :120:ya dizilerin günlerini nie değişmişler
yalan dünyayı pztsiye,
arka sokakları cumaya alıp ikisini yer değişmişler
kayıp şehri prşye almışlar saat 20.00'ye
o gün kurtlar vadisi var eşim gelcek onu açacak al işte aile faciası
polatta artık ölsün yaa yeter yani duy beni polatçık git prş akşamlarımızdan
kalkmiycaaak, çünkü reytingleri süper..Kayıp şehir yayından kalkacak gibi geliyo bana:44:
normal fiyatı 12,5 tlkızlar dün bim de gördüm sensodyn in hassas dişler için olanı 10 liraydı normalde fiyatı da böyle mi yoksa bime özel mi uygundu ki?
gelemiyorum zuzuşumsağol ayşam
sirken sanada geçmiş olsun canım, ayşamın alıntıda gördüm ... yaa nekk bugün cepten de hiç girmedi dimmi
ayy sorma yaa haftaya ablam geliyo yeğenime bileklik ablam gerek ablam doğaya aldı çünkü hayalim yıkıldı zaten cnm
yaa kuyumcular taksit yapmıyormu hiç 300 lira tık diye nasıl verecem ben bilmiyom hiç
bide benim arabam annemin üstüne şimdi babam dava açmış dün mal paylaşımında sorun olur diyor eşim arabanında daha 12-13 milyar borcu var almamız gerek dedi ama nasıl alacaz bilmiyorumoff off
Allah babana akıl fikir versinayy şimdi öğrendim anneme demişki işleri zorlaştırma bir sürü borç var eğer zorlaştırırsın giderim burdan bütün borçlarda sana kalır hapse girersinallahın belası bukadar nasıl utanmaz olabiliyor ya.
saol cnmelimizden bu kadarı geldi maddi bi gelirimiz yoktu o zaman hem eşimin hem benim. eşimin ailesi yaptırdı birçok şeyi, o yüzden çok yük olmak istemedik bi sürü borca girdiler.evde yapılıcak çok değişiklik var elimizden geldiğince biz yapıcaz artık zamanla
ekle cnm sen de merak ettim
acaba yüklüğümü mi soruosun:26:du bi fotolara bakiim
kkoras, kuzum evin çok güzelmutluluk ve huzurla oturun :)
enkiiim, o nazlı kraliçenin odasını yesinlerrçok güzel herşeyy, Allah bize de nasip etsin inşallah :))
vilişim, göbişin ne ka minik yaa ben de öyle bi hamiş olmak istiyorum, gayet süper gidiyosun kilo konusunda
Bizimde yoktu cnm..Hep borçlandık..Ama istediklerim oldu..kapılar hariç her yer yapıldı..Eşimin kesesine bereketYaptırdığımız yerde sınırlı şeyle vardı o yüzden orada olanları beğendik..
teşekkür ederim canım...ama şimdiki aklım olsa bazı şeylerimi senin gibi koyu renk alırdım...çok kirleniyo böyle...senin evin de çok güzel...bence çok küçük falan da değil yani...güle güle oturun canım....tv ünitmin olduğu duvara ben de duvar kağıdı istiyorum yaaAyşam vilişle evinize baktım çok şekerler..Senin mutfağın rengide çok tatlı..Koridoruna bittim..Upuzun Orada cam var neyin nesi o cam..
Bende ekliyim evimi
biz de banyomuzu yeniden döşeyip jakuzi falan istiyoruzvalla o büyük jakuzileri koymak için banyoyu komple iptal etmek lazım bizimama o bahsettiğim küvet de jakuzili masajlı olan zaten, inş. ilerde yaptırmak istiom
günler süren balık aşermem sonunda bitti, çipura aldık bugün, patlayana kadar yedim
elbiseden minik görünüyo canım ama epey var aslında...ama 3 kilo aldım zaten...dikkat etmeye çalışıyorum işte kuzum ama asıl son aylarda çok kilo alınıyomuş :18:kkoras, kuzum evin çok güzelmutluluk ve huzurla oturun :)
enkiiim, o nazlı kraliçenin odasını yesinlerrçok güzel herşeyy, Allah bize de nasip etsin inşallah :))
vilişim, göbişin ne ka minik yaa ben de öyle bi hamiş olmak istiyorum, gayet süper gidiyosun kilo konusunda
teşekkür ederim canım...ama şimdiki aklım olsa bazı şeylerimi senin gibi koyu renk alırdım...çok kirleniyo böyle...senin evin de çok güzel...bence çok küçük falan da değil yani...güle güle oturun canım....tv ünitmin olduğu duvara ben de duvar kağıdı istiyorum yaa
biz de banyomuzu yeniden döşeyip jakuzi falan istiyoruzevin içini kvler yaptırdığı için isteyememiştik,utandık
afiyet bal şeker olsun balıkta
elbiseden minik görünüyo canım ama epey var aslında...ama 3 kilo aldım zaten...dikkat etmeye çalışıyorum işte kuzum ama asıl son aylarda çok kilo alınıyomuş :18:
kociş içerde maç izlerken bakim size dedimmeyve tabağı hazırladım kendime,minişi beslicem
yaptırın cnm siz de, üff ne eğlenceli olurr
yeni gördüm ben fotonu, cidden çok az kilo almışsın cnm ne güzel maşallahkendini diil bebişi besliosun demek ki
afiyet olsun ,benim koca da başladı yine ne yicez ne içicez demeyeıhlamur koydum şimdi demlensin onu içelim ısınalım
aminn canım inşallah..Amin cnm sağol..Allah sizlere de nasip etsin kendi evinizi inş..Nasılsın nekim kanaman ne durumda..
ohh yarasın minişe :))elbiseden minik görünüyo canım ama epey var aslında...ama 3 kilo aldım zaten...dikkat etmeye çalışıyorum işte kuzum ama asıl son aylarda çok kilo alınıyomuş :18:
kociş içerde maç izlerken bakim size dedimmeyve tabağı hazırladım kendime,minişi beslicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?