ben de yemeğimi yedim tokum mutluyum, kanal 7 de Bizim aile'yi izliyorum
Her defasında salya sümük oluyorum yaa bu filmde
Kitabımı bitirmeye 70 sf felan kaldı onu okuycam şimdi, dizim yok bu akşam..
daha bıcı yapıcam, gözleme yapıcam, azcık şamaşır katliycam, bulaşık mak. boşaltıcaam..
ama azcık uzanıcam yaa, yorgunum
sıcak su torbamı hazırlıyım..
ama napim canım yaa, bugün pek bi yoruldumasıl sana ohhhkeyif yapcaksın...ben de bulaşık makinesini az önce boşalttım...masayı da zorla topladım valla canım hiç istemiyodu...ama onlar orda 40 yıl beklese benimki toplamicaandan mecbur kalkıp topladım işte
bizim şirketin çiçekçisi var, ordaki F.. bey nezaman bizim tarafa dağıtım olsa bi çiçek bana bi de fin. müd. gönderiyo
ama bu sık sık oluyo, haftada 1 yada 10 günde bir.
ben de kocişi gıcık ediyorum, çiçeklerim geldi yinee diye.
Çiçekleri hep almıyorum zaten ya şirkette bırakıyorum yada kızlara veriyorum, bazen alıyorum.
Süper bişi ama yaa çiçek almak :)
Kocişime diyorum ki telde, F.. bey çiçeklerimi göndermiş gene..
deliriyo tabii, ay ben de pislik miyim neyim hoşuma gidiyo
eve geliyim atıcam o çiçekleri, ne bu yaa kim bu F.. bey? ağzını burnunu kırıcam o çiçekçinin nerde onun dükkanı diyo..
ay çok zalimim ama seviyorum onu kızdırmayı
adam da var ya F bey, daha merhaba, saolun, güle güle den başka muhabbetimiz yok. Kibarlığından yani çiçek göndermesi, daha çok sipariş almak için..
Başka niyet sezsem asla almam o çiçekleri.. insan anlar yanii...
evettçok gıcıksın yaaaadamı her 7-10 günde bi çıldırtıyosun yani ben böyle bi şeyi söylesem kociş kafamı kırar
evette biliyo şirketin çiçekçisi olduğunu, sipariş almak için gönderdiğini ona rağmen deliriyo
normal karşılasınnn
ben de öle yaptım elma kabuğu attım bi de limonben akşam yemeğini erken yediğimiz için şanslıyım canım...sonrasında azcık meyve yiyorum...akşam başka da bi şey yemiyorum...yarın ben de ıhlamur kaynatıcam,boğazlarım sinyal veriyo hafiftennekin yaptığı gibi elma kabuğu da atarım,ohhhh...sirken hiç gelemedi bugün,daha kötü olmamıştır inşallah...
bizim şirketin çiçekçisi var, ordaki F.. bey nezaman bizim tarafa dağıtım olsa bi çiçek bana bi de fin. müd. gönderiyo
ama bu sık sık oluyo, haftada 1 yada 10 günde bir.
ben de kocişi gıcık ediyorum, çiçeklerim geldi yinee diye.
Çiçekleri hep almıyorum zaten ya şirkette bırakıyorum yada kızlara veriyorum, bazen alıyorum.
Süper bişi ama yaa çiçek almak :)
Kocişime diyorum ki telde, F.. bey çiçeklerimi göndermiş gene..
deliriyo tabii, ay ben de pislik miyim neyim hoşuma gidiyo
eve geliyim atıcam o çiçekleri, ne bu yaa kim bu F.. bey? ağzını burnunu kırıcam o çiçekçinin nerde onun dükkanı diyo..
ay çok zalimim ama seviyorum onu kızdırmayı
adam da var ya F bey, daha merhaba, saolun, güle güle den başka muhabbetimiz yok. Kibarlığından yani çiçek göndermesi, daha çok sipariş almak için..
Başka niyet sezsem asla almam o çiçekleri.. insan anlar yanii...
ben de öle yaptım elma kabuğu attım bi de limon
vay hain seniii
evet yaaa kimden olursa olsun çiçek almak çok süper bişiiiadam da ne düşünceliymişş
ama benim eşim nolursa olsun kızardı heralde böle bi şeye
ben de uzun zamandır eve çiçek almıom, eskiden karanfil, kasımpatı,nergis, şu büyük çiçeklerden(adı her neyse)falan alırdım bi demet, hoşuma gidio görünce
Tek taşımı kendim aldın gibi söyledin ayşam
napalım cnm yok ki tektaş alanımız
elma kurutucam ben, ne alaka diceksiniz bu mevsimde ama denicem.evde bi sürü elma var yenmio bakıom şimdi netten, aklıma uyan birini seçicem.
fikirleriniz varsa alabilirim
aaaa ne iyi fikir...bizde de çok elma var...sen araştır,belki ben de kuruturum
ben de tüm erkek arkadaşlarımla bağımı kopardım evlenince, hiçç biriyle görüştürmüyo, telefon numaramı felan değişti.. bu farklı bişe canımViliş evime küçük demedim ki ben muntazam değil dedim
Nigarım valla iyi dayanıyo eşin ben nişanlıyken falan bırak çiçeği arkadaşlarımın adını duyduğunda çıldırıyodu.Şu açıdan bak eşin senin taz bi işte çalışsa bi sponsor bayan çiçek gönderse ne dersin
Pıhtı inş düşmüştür.
bilmiyorummmböyle bi şeyi eşin yapsa sen sanki normal karşılican
benimkisi de kızıyoben de öle yaptım elma kabuğu attım bi de limon
vay hain seniii
evet yaaa kimden olursa olsun çiçek almak çok süper bişiiiadam da ne düşünceliymişş
ama benim eşim nolursa olsun kızardı heralde böle bi şeye
ben de uzun zamandır eve çiçek almıom, eskiden karanfil, kasımpatı,nergis, şu büyük çiçeklerden(adı her neyse)falan alırdım bi demet, hoşuma gidio görünce
bu fırında yapılanı cips gibi ama
Elma Cipsi (Kurusu) tarifi
bu da güneşte kurutulanı
LezzetHane: Elma Kurusu
benim işten bi ark.yazın incir kurutmuş ama nerde bilio musunuz buzdolabında.incirleri açıp aıp kurutmuş.çok değişikve lezzetli olmuş.acaba elma da dolapta kurur mu ki, dilimleyip atsak, ne güzel ne toz olur ne bişi olur netten aradım ama dolapta kurutmayı bulamadım:26:
ben de tüm erkek arkadaşlarımla bağımı kopardım evlenince, hiçç biriyle görüştürmüyo, telefon numaramı felan değişti.. bu farklı bişe canım
bilmiyorummm
çiçekleri kabul etmesem çok ayıp olur ama adamcağıza.. kendi de getirmiyo ki, elemanından gönderiyo.. ne münasebet gibi kezban kız modlarına girsem şirkettekiler "bu kendi kendine ne sandı acaba, adam buna hoşlandığı için mi çiçek gönderiyo" durumuna düşerim. Koskocaman şirkette rezil olurum yanisi
benimkisi de kızıyoama anlıyo da, şirkette triplere girersem esas tuhaf bi durum olur..
ayy ben çok severim kurutulmuş elmaa, babannem yapıyodu bize ama o güneşte kurutuyodu sanırsam
anneboyutundan kitabım geldi bugün.
çok sevdim ben, şirketteki hamiş kıza verdim okuyup geri verecek..
doğum anının fotoları var onlar çok ürkütücü ama yaa :18:
nese anlıosa problem yok cnm, çiçekleri almaya devammm
ben de balkona koyucam gündüz güneş oluo burda kuruduğu kadar kurusun, olmazsa sonra bi de fırınlarımdie karar verdim kendimce
Enkidu bayıldım valla odanıza harika güle güle kullanın cnmSilikon kalıplara baktım da evet çok pahalı küçücük şeyler..:44:
Kv bana salata tabağı almış pazardan:26::26:
cnm bence belden uyuşturmalı yaptır derim eğer sezaryen olacaksa, herkes onu tavsiye edio ben hep öle duydumspinal miydi, epidural mıydı:26:
günler süren balık aşermem sonunda bitti, çipura aldık bugün, patlayana kadar yedim
harika görünüyolar, ellerine sağlık canım :):
enkiiim, o nazlı kraliçenin odasını yesinlerrçok güzel herşeyy, Allah bize de nasip etsin inşallah :)):
GünaydınnEki Görüntüle 563243 Eki Görüntüle 563243
Enkim sürekli değil de ayda yılda bir alır.2 ay önce pijama takımı vermişti..
Sirken geçmiş olsun..
Midem tuhaf yaa..Çok yedim sanırım..Sağolsun eşim niyetlenicem dedi..4 buçukta kalktım bişeyler hazırladım yedik..Bu sefer de güneşin altında çalışcam bugün tutmıyım bari dedi.Dedim bi daha tutacağın zaman söyle o zaman kalkıyım.öteki türlü hazırlıyorum bende yiyorum rahatsız oluyorum..Bide uyumuyorum eşim gidene kadar bi uyursam bi daha kalkamam,onu uyandıramam diye..
3 pantolon bi gömleğini ütüledim.Bulaşık makinesini boşalttım,mutfağı toparladım,askıdaki çamaşırları katladım yerleştirdim.Oturma odasını sildim tozunu aldım mutfağı sildim..Belki birazdan yatarımEki Görüntüle 563246
selam kızlar baya yazmışsınız geçmişe hiç bakamadım
kızlar size bi soru soracam hani şu fa...ook ta arkadaşlarımızı diğer arkadaşların görebilme ayarını nerden değiştiriyorduk?:44: Eşimin arkadaşıyla benim bir arkadaşın aralarını yapma işine kalkıştık da..
maşallah sabah sabah ne çok iş yapmışsın
bizde 7'de kalktık...daha doğrusu eşim uyandırdıtek gözüm açık teki kapalı ne olduğunu anlamadım duş aldık,o kahvaltısını yaptı gitti...bende 2 hurma hüplettim şimdi,akşamdan ayıklanmış narım var nar yicem...birazdanda portakal suyu sıkıp ceviz yerim...kahvaltı sonraya...bugün yemek derdim yok,evi toplicam sadece...okula götürmek için bakır tavamı çıkarıcam...okulda kuymak yapıcaklar bugün hiç yememiştim merak ediyorum...
ayşinim yaa burda artık güneşin g'si bile yok...o şekilde kurutamam bensen bi dene bakalım nasıl olacak...bizde hiçbi şey kurutulmaz...merak ediyorum o yüzden...
sirken iyice iyileşene kadar spora falan gitme canım...bugün de evde durmayın yine...üşütmeyin...artık havalar çok soğuk...
zuzum bugün doktorda...inşallah güzel haberlerle döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?