Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

asıl sana ohhh keyif yapcaksın...ben de bulaşık makinesini az önce boşalttım...masayı da zorla topladım valla canım hiç istemiyodu...ama onlar orda 40 yıl beklese benimki toplamicaandan mecbur kalkıp topladım işte

ama napim canım yaa, bugün pek bi yoruldum sen de keyif yap azcık

çok gıcıksın yaaa adamı her 7-10 günde bi çıldırtıyosun yani ben böyle bi şeyi söylesem kociş kafamı kırar

çok gıcıksın yaaa adamı her 7-10 günde bi çıldırtıyosun yani ben böyle bi şeyi söylesem kociş kafamı kırar
evett e biliyo şirketin çiçekçisi olduğunu, sipariş almak için gönderdiğini ona rağmen deliriyo
normal karşılasınnn

Viliş evime küçük demedim ki ben muntazam değil dedim
Nigarım valla iyi dayanıyo eşin ben nişanlıyken falan bırak çiçeği arkadaşlarımın adını duyduğunda çıldırıyodu.Şu açıdan bak eşin senin taz bi işte çalışsa bi sponsor bayan çiçek gönderse ne dersin

Pıhtı inş düşmüştür.

Son düzenleme:
ben de öle yaptım elma kabuğu attım bi de limon

vay hain seniii
evet yaaa kimden olursa olsun çiçek almak çok süper bişiiiadam da ne düşünceliymişş

ama benim eşim nolursa olsun kızardı heralde böle bi şeye

ben de uzun zamandır eve çiçek almıom, eskiden karanfil, kasımpatı,nergis, şu büyük çiçeklerden(adı her neyse)falan alırdım bi demet, hoşuma gidio görünce

Tek taşımı kendim aldın gibi söyledin ayşam

Tek taşımı kendim aldın gibi söyledin ayşam

napalım cnm yok ki tektaş alanımız

elma kurutucam ben, ne alaka diceksiniz bu mevsimde ama denicem.evde bi sürü elma var yenmio bakıom şimdi netten, aklıma uyan birini seçicem.

fikirleriniz varsa alabilirim

napalım cnm yok ki tektaş alanımız

elma kurutucam ben, ne alaka diceksiniz bu mevsimde ama denicem.evde bi sürü elma var yenmio bakıom şimdi netten, aklıma uyan birini seçicem.

fikirleriniz varsa alabilirim

aaaa ne iyi fikir...bizde de çok elma var...sen araştır,belki ben de kuruturum

aaaa ne iyi fikir...bizde de çok elma var...sen araştır,belki ben de kuruturum

bu fırında yapılanı cips gibi ama
Elma Cipsi (Kurusu) tarifi

bu da güneşte kurutulanı
LezzetHane: Elma Kurusu

benim işten bi ark.yazın incir kurutmuş ama nerde bilio musunuz buzdolabında.incirleri açıp aıp kurutmuş.çok değişikve lezzetli olmuş.acaba elma da dolapta kurur mu ki, dilimleyip atsak, ne güzel ne toz olur ne bişi olurnetten aradım ama dolapta kurutmayı bulamadım:26:

ben de tüm erkek arkadaşlarımla bağımı kopardım evlenince, hiçç biriyle görüştürmüyo, telefon numaramı felan değişti.. bu farklı bişe canım
böyle bi şeyi eşin yapsa sen sanki normal karşılican
bilmiyorummm
çiçekleri kabul etmesem çok ayıp olur ama adamcağıza.. kendi de getirmiyo ki, elemanından gönderiyo.. ne münasebet gibi kezban kız modlarına girsem şirkettekiler "bu kendi kendine ne sandı acaba, adam buna hoşlandığı için mi çiçek gönderiyo" durumuna düşerim. Koskocaman şirkette rezil olurum yanisi

benimkisi de kızıyo ama anlıyo da, şirkette triplere girersem esas tuhaf bi durum olur..

ayy ben çok severim kurutulmuş elmaa, babannem yapıyodu bize ama o güneşte kurutuyodu sanırsam

anneboyutundan kitabım geldi bugün.
çok sevdim ben, şirketteki hamiş kıza verdim okuyup geri verecek..
doğum anının fotoları var onlar çok ürkütücü ama yaa :18:

nese anlıosa problem yok cnm, çiçekleri almaya devammm

ben de balkona koyucam gündüz güneş oluo burda kuruduğu kadar kurusun, olmazsa sonra bi de fırınlarımdie karar verdim kendimce

nese anlıosa problem yok cnm, çiçekleri almaya devammm

ben de balkona koyucam gündüz güneş oluo burda kuruduğu kadar kurusun, olmazsa sonra bi de fırınlarımdie karar verdim kendimce

hı hım :) fin. müd. hasta annesine götürüyo mutlu ediyo sekreterimiz annesine veriyo, ben annişime götürüyorum, hepimize iyi geliyo :)

dene bakim nasıl olucak, güneşte kuruyanlar çok kuru olmuyo ama fırındakiler bayaa kurur gibime geliyo.. kıtır olur
uff keşke şu kolayı içmeseydim de ben de ıhlamur kaynatsaydım

kalkıp duş alıyım bari, eşimin gelmesine daha 40 dk var

Son düzenleme:
güle güle kullan canım.hayırdır alırmıydı öle.
Enkidu bayıldım valla odanıza harika güle güle kullanın cnmSilikon kalıplara baktım da evet çok pahalı küçücük şeyler..:44:
Kv bana salata tabağı almış pazardan:26::26:

harika görünüyolar, ellerine sağlık canım :):

enkiiim, o nazlı kraliçenin odasını yesinlerr çok güzel herşeyy, Allah bize de nasip etsin inşallah :)):

çok teşekkür ederim canım işallah.allahım hayırlıs zamanda sanada nasip eder.evet canım küçücükler pahalılarda.

bende öle istiyorum ama eşim korkutuyo beni kendi korkuyor istemiyorya.afiyet olsun canım.ben hamilelikte balıktan tiksindim yiyemiyorum .canım isticek ancak ozaman.

teşekkür ederim canım.çok teşekkür ederim canım .benim bile bebek olasım geldi.işallah canım allahım hayırlı zamanda tekrar nasip eder sende bu telaşları yaşarsın.

selam kızlar baya yazmışsınız geçmişe hiç bakamadım

doktor çıkışı eve geldim soğuktu hala yanmamış kaloriflerler eşofmanlarımı giyip direk ananeye gittim şimdiye kadar da yattım orda yedik içtik eve de uyumaya geldik anane bende kalın dedi ama yerimizi yadırgarız diye düşündük size de battaniye altından yazıyorum yarını da atlatırsak tamam dır. Bademciklerimi ffeci şişirmişim ağır bi grip atlatıyomuşum ateş olursa antibiyotiğe öyle başlıyacaz boğazımdaki iltihaplar için. Yoksa şimdilik antivirütikler bol bol da meyve yiyorum

bugün hasta olmayaydım ne güzel spora gidip bölgesel çalışacaktm

kızlar size bi soru soracam hani şu fa...ook ta arkadaşlarımızı diğer arkadaşların görebilme ayarını nerden değiştiriyorduk?:44: Eşimin arkadaşıyla benim bir arkadaşın aralarını yapma işine kalkıştık da..

Günaydınn

Enkim sürekli değil de ayda yılda bir alır.2 ay önce pijama takımı vermişti..
Sirken geçmiş olsun..
Midem tuhaf yaa..Çok yedim sanırım..Sağolsun eşim niyetlenicem dedi..4 buçukta kalktım bişeyler hazırladım yedik..Bu sefer de güneşin altında çalışcam bugün tutmıyım bari dedi.Dedim bi daha tutacağın zaman söyle o zaman kalkıyım.öteki türlü hazırlıyorum bende yiyorum rahatsız oluyorum..Bide uyumuyorum eşim gidene kadar bi uyursam bi daha kalkamam,onu uyandıramam diye..
3 pantolon bi gömleğini ütüledim.Bulaşık makinesini boşalttım,mutfağı toparladım,askıdaki çamaşırları katladım yerleştirdim.Oturma odasını sildim tozunu aldım mutfağı sildim..Belki birazdan yatarım

maşallah sabah sabah ne çok iş yapmışsın
bizde 7'de kalktık...daha doğrusu eşim uyandırdı tek gözüm açık teki kapalı ne olduğunu anlamadım duş aldık,o kahvaltısını yaptı gitti...bende 2 hurma hüplettim şimdi,akşamdan ayıklanmış narım var nar yicem...birazdanda portakal suyu sıkıp ceviz yerim...kahvaltı sonraya...bugün yemek derdim yok,evi toplicam sadece...okula götürmek için bakır tavamı çıkarıcam...okulda kuymak yapıcaklar bugün hiç yememiştim merak ediyorum...
ayşinim yaa burda artık güneşin g'si bile yok...o şekilde kurutamam ben sen bi dene bakalım nasıl olacak...bizde hiçbi şey kurutulmaz...merak ediyorum o yüzden...
sirken iyice iyileşene kadar spora falan gitme canım...bugün de evde durmayın yine...üşütmeyin...artık havalar çok soğuk...
zuzum bugün doktorda...inşallah güzel haberlerle döner

Face de arkadaşlarıma tıkla sonra çıkan sayfanın üst kısmında düzenle yazan bi yer var oraya tıkla ordan seçebiliyosun..

Karadenizlisin ve ilk defamı yiceksin cnmAfiyet şeker olsun..Güzel besleniyosun maşallahBenimki de gece yarı uykulu moddaydı ama yorgundu diye yanaşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…