Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Karadenizlisin ve ilk defamı yiceksin cnmAfiyet şeker olsun..Güzel besleniyosun maşallahBenimki de gece yarı uykulu moddaydı ama yorgundu diye yanaşmadım

canım buranın karadenizle pek alakası yok ki...samsunda öyle lazlar gibi konuşan falan da bulamazsın...trabzondan falan gelenler öyle konuşur iyi yapmışsın yanaşmamakla

hımm anlıoum canım kötü tabii fayans üzerine oturamazsın ee ayakta dursan ayacıkların(ız) üşür
çok iyi anladım sorununuzu

osmancık ne üzüldü bee, ne zor üff
ya sen hala osmancık mı izliosun

ben akşam ajan saltı izledim bi bölümünde uyumuşum sonra işler güçler başladı ve sözde lost'u çekiolar onu izliodum saat 11de eşim geldi bira ve yemiş almış oturduk onları yedik içtik
saat 12 tekrar ajan salt başladı eşimle tekrar onu izledim sonra yine uyuyup izleyemediğıim yerde uyumuşum gözümü açtım saat 1,5 düzen ve kanun başladı ona azcık baktık ama
başım ağrımıştı kalkıp yattık uykusuz kaldım sayılır

nek ve zuzu bugün dr gitceklerdi umarım iyi haberlerle gelirler.

ben yine rüya gördüm artık yorumuna bakmaya okumaya birine anlatmaya korkuoum :18: hayır olsun inşallah
bu arada birbirinizin evine yorum yapmışsınız sanırım fays mağduru olduğum için fransız kaldım :117:

Hayır olsun inş.
Face de değil ki fotoğraflarımız burdaki albümde

günaydın kızlar..
akşam sohbet almış gitmiş yine.
dün eşim aldı kızımı eve gelene kadar uyumuş cadı gündüz uyumadığı için göremedim tabi öptüm sadece.bizde yemek yedik eşim ajan salta bakıyodu bende duşa girdim o girdi çıktı beraber baktık biraz saçmaydı yaa okadar adamla bi kadın başgeliyor tabi ben seyrederken uyudum gittim sonra yatağa geçtik eşim durmadı tabi oysa yatağa atlayıp hemen uyumak istiyodum.

evleri facemi attınız bende bakim burda yok çünkü.

biz de ajan saltı izledik sonra işler güçleri

günaydın kızlar
dün burda banyo muhabbetleri döndü ya akşam başıma geldi
eşim eve gider gitmez üstümü değiştirirken zorladı azcık ağladım korkumdan çocuğa bişe olursa die, doktor tehlike yok kanaman yok dedi ya diyor ama ya olursa diye yanaşamadım yemekten sonra duşa girdim bi baktım yanıma geldi
sonra çıktık tv izledik ben yine 11i geçerek uyudum bi de bana duygu sömürüsü yapıyor sıkıldım 2 senedir geceleri yalnız oturmakan hep uyuyorsun diyor. yazın geziyoruz 1 de eve geliyoruz 2 ye kadar durabiliyorum ama kışın duramıyorum napiim.

evet cnm aynen öle, sorun bu işte

ya denk gelirse izliom salı günleri izlicek bişi olmuo ki

kuzum evler burda, ben taa eskiden bi konu açmıştım salak gibi ne gerek varsa

ağladın mııdoktorun bu konuda bişi demiş miydi? çok da endişelenme cnm bişi olmaz riskli bi gebelik olsa doktorun mutlaka sölerdi zaten, ama sen de hiç karşı koyamıosun haa

günaydınn

ağladım ama kendi korkumdan, doktora sorduk geçen gidişimizde kanaman yok düşük tehliken yok istediğini yapabilirsin dedi ama bende korku var işte, napiim kii gelmiş banyoya :) nası reddediyim

şu saat oldu daha hiiiiç bi şey yapmadım...uykum geldi...tv izleyip nette takılıyorum...evi kim toplayacaksa aslında 15 dklık işim var ama çok üşengeç oldum yaaa...banyo yapınca hep böyle oluyorum,uyuşuyorum,uyukluyorum

dilek aklıma gelmişken çorbanın tarifini yazıyım sana...tavukları haşlayıp ince ince doğruyorum...tenceredeki tavuk suyuna azıcık pirinç ve tavukları atıyorum...1 kase yoğurdu ve 1-2 kaşık unu çırpıp tavuk suyuna ekliyorum...istersen bi de yumurta sarısı ekleyebilirsin...sarımsak ekleyip pişirmeye başlıyorum...kaynamaya başlayınca tuzunu ekliyorum...son olarak üzerine naneli pul biberli sos yapıp döküyorum...eşim çorbaları çok yoğun sevdiği için ben pirinci çok koyuyorum ama sen kendi damak tadınıza göre yaparsın...bazen içine azıcık haşlanmış nohut da atıyorum....güzel oluyo tavsiye ederim canım...aslında yoğurt çorbasının tavuklu hali gibi işte

Son düzenleme:

ben de çorbaları çok katı severim mesela mercimek durdukça katılaşır ya öylece yerim püre gibi :)
akşama ben de yapıyım bu çorbadan

Eki Görüntüle 563369

yiğitten selamlar..................

ooyy hg canım

sıpa nasıl büyümüş yaa öp yerime fatma.

diloşum korkma cnm allahın izniyle sağlıkla gelecek inşallah..

okurken anladım canım ama bu benim için ağır olur tavuk sevmioum haşlaması falan ve onun suyunada beni bayabilir bilemedim ki şimdi :44: hiç ama hiç sevmioum tavuk haşlamasını

okurken anladım canım ama bu benim için ağır olur tavuk sevmioum haşlaması falan ve onun suyunada beni bayabilir bilemedim ki şimdi :44: hiç ama hiç sevmioum tavuk haşlamasını

tavuk haşlanırken kokuyo sadece canım...sonrasında sarımsak ve nane kokuyo

dileğim bende sevmem haşlamayı ama çorbada güzel oluyor gerçekten dene bence.

geçmiş olsun fatma dikkat et geçmesin çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…