dileğim bende sevmem haşlamayı ama çorbada güzel oluyor gerçekten dene bence.
geçmiş olsun fatma dikkat et geçmesin çocuğa.
ben de yarın yapiim bari, akşamdan tavuk çıkarıyım datavuk haşlanırken kokuyo sadece canım...sonrasında sarımsak ve nane kokuyo
dün gece başladıı bogazım şişmiş salak yönetci kaloriferi sadece akşam yanıo sabaha kadarda ev buz gibi oluyo 100 kere dedik ama hala yakmıyorlar gündüz
ben de yarın yapiim bari, akşamdan tavuk çıkarıyım daartık kış geldi çorba ii gidio
ne alaka yaa artık gündüzleri de soğuk yani, dışarısı sıcak bile olsa evlerin içi buz gibi, başka kimse şikayetçi diil mi neden yakmıolar
ben de yarın yapiim bari, akşamdan tavuk çıkarıyım daartık kış geldi çorba ii gidio
ne alaka yaa artık gündüzleri de soğuk yani, dışarısı sıcak bile olsa evlerin içi buz gibi, başka kimse şikayetçi diil mi neden yakmıolar
gunaydın kızlar
bugün işe geldim ama hala iyi değilim işm de hi yok gibi hocam git eve dinlen dedi bugün de anneme geçip orda dinlenecem
gunaydın kızlar
bugün işe geldim ama hala iyi değilim işm de hi yok gibi hocam git eve dinlen dedi bugün de anneme geçip orda dinlenecem
kkoras fa...ook önerin için sağol düzelttim sanırım
dişten beklediğim bir grup vardı onların projesine başlayacaktım ama adamların malzemelerinde bi sıkıntı olmuş gelemeyeceklermiş bu hafta. Yoksa bugün gelmeyeceklerini bilsem hiç gelmezdim işesen niye gittin ki işe ya
hayret bişisin hiç çıkmasaydın yataktan keşke
git tabii eve yat dinlen annen bakar bişiler hazırlar sıcacık yat uyu
yoksa dinlenmeden kolay kolay atlatılmıo tekrarlıo maalesef
gunaydın kızlar
kkoras fa...ook önerin için sağol düzelttim sanırım
kızlar şuraya baksanıza 1 tl ye ocakta ızgara ama 20 liralık bişe almak gerek
Taşhan Ocak Üstü Pratik Dumansız Izgara almanın tam zamanı.En ucuz modelleri ve fiyatları burada. Şimdi Tüm Fiyatları İndirdik.
koras ne ayıpmış yaptıkları karşılık olarak çağırmaları gerek mutlaka utanır insan yani.
kkoras bn de hep eşim istedikçe çağırıyordum arkadaşları karı koca. baktık hep biz çağırıyoruz bi de bize gelince kalıyorlardı artık sesimizi çıkarmıyoruz,çok sık gelmek isterlerse de bahane buluyoruz
valla bizde de öledir yani karşılığı mutlaka verilir işte onlar çağırdıysa biz de çağırırız mutlaka falan, o taraf ilginçmiş gerçekten:26:Eşim aradı şimdi..Akşama birilerini çağıralım mı dedi..Kaılı kocalı mı dedim ..Evet dedi..Yok o zaman bugün çağırmayalım dedimBaşım götürmez..Eğer sadece arkadaşlarını çağıracaksan olur dedim soracak bakalım.Arkadaşları da biri babam yaşında Biride normal arkasdaşı ..Onlar gelince yatak odasına geçerim tv seyrederim.Bi tatlı bi tuzlu yaparım..Belki bi de kabak tatlısı..
Burdaki insanlar çağırma yönünden o kadar tembelki..Öyle olunca bende çağırmıyorum her zaman bana neRamazan da 5 aileyi çağırdık..Hiçbi Allahın kulu çağırmadı bizi çok şaşırdım Herkesin kültürü farklı tabi
Taşhan Ocak Üstü Pratik Dumansız Izgara almanın tam zamanı.En ucuz modelleri ve fiyatları burada. Şimdi Tüm Fiyatları İndirdik.
koras ne ayıpmış yaptıkları karşılık olarak çağırmaları gerek mutlaka utanır insan yani.
bundan oktay ustada da var kullanıyor
kkoras bn de hep eşim istedikçe çağırıyordum arkadaşları karı koca. baktık hep biz çağırıyoruz bi de bize gelince kalıyorlardı artık sesimizi çıkarmıyoruz,çok sık gelmek isterlerse de bahane buluyoruz
valla bizde de öledir yani karşılığı mutlaka verilir işte onlar çağırdıysa biz de çağırırız mutlaka falan, o taraf ilginçmiş gerçekten:26:
benim ilgimi çekmedi kullanmam heralde ne biliim:26:
cnm hani eşim bilmemkaç kw yakan bişi aldı demiştin ya ısınmak için, nası bişimiş o, ve ne kadar zamandır kullanıosunuz, ve ilk faturanız geldi mibu soruları bana cevaplayabilir misin
yaa nasıl ii pişiriyomuydu peki?
evt siz hep ölesiniz ii akıllanmışsın artık
valla geliyorlarsa sende gidecen biz haftaiçi hiç gitmeyiz biyere zaten geç oluyor haftasonu ya biri gelir ya biz gideriz zaten belirlide hep görüştüklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?