Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dileğim bende sevmem haşlamayı ama çorbada güzel oluyor gerçekten dene bence.

geçmiş olsun fatma dikkat et geçmesin çocuğa.

dün gece başladıı bogazım şişmiş salak yönetci kaloriferi sadece akşam yanıo sabaha kadarda ev buz gibi oluyo 100 kere dedik ama hala yakmıyorlar gündüz

tavuk haşlanırken kokuyo sadece canım...sonrasında sarımsak ve nane kokuyo
ben de yarın yapiim bari, akşamdan tavuk çıkarıyım daartık kış geldi çorba ii gidio
dün gece başladıı bogazım şişmiş salak yönetci kaloriferi sadece akşam yanıo sabaha kadarda ev buz gibi oluyo 100 kere dedik ama hala yakmıyorlar gündüz

ne alaka yaa artık gündüzleri de soğuk yani, dışarısı sıcak bile olsa evlerin içi buz gibi, başka kimse şikayetçi diil mi neden yakmıolar

kk'nın bazen olan şu probemli halleri beni sinir edio, cevapla'ya bas, bekle allah beklesonra da tekrar basınca yazı 2-3 kere çıkıo hoppaa git onları düzelt bu sefer

gunaydın kızlar

bugün işe geldim ama hala iyi değilim işm de hi yok gibi hocam git eve dinlen dedi bugün de anneme geçip orda dinlenecem

kkoras fa...ook önerin için sağol düzelttim sanırım

valla anlamış değilim eşimde bende demekten dilimizde tüy bitti artık... 2 hafta oldu yanalı öncesinde akşamda yakmıyordu sebebini sorduk apartmandan biri kapıcı parasını çok buluyormuş vermiyormuş herkes toplanacakmış adama gidip dicekmişiz neden vermiyorsun ver diye diyecekmiş herkes ne alakaysa olmaz öle şey falan dedik biz diğerleri ne dedi ise akşamları yanmaya başladı ama sabaha karşı soguyor ev yiğitde gece terliyo sabaha karşıda soğuyor işte

ben de mecbur yarın yapıcam sabah kıyma çıkarmıştım eşim kıymalı şehriye çorbasını çok seviyo, onu yaparım gidince.
evet gündüzleri de sürekli yanması gerekiyo buz gibi havalar artık
sirken geçmiş olsunn

gunaydın kızlar

bugün işe geldim ama hala iyi değilim işm de hi yok gibi hocam git eve dinlen dedi bugün de anneme geçip orda dinlenecem

sen niye gittin ki işe ya
hayret bişisin hiç çıkmasaydın yataktan keşke
git tabii eve yat dinlen annen bakar bişiler hazırlar sıcacık yat uyu
yoksa dinlenmeden kolay kolay atlatılmıo tekrarlıo maalesef

sen niye gittin ki işe ya
hayret bişisin hiç çıkmasaydın yataktan keşke
git tabii eve yat dinlen annen bakar bişiler hazırlar sıcacık yat uyu
yoksa dinlenmeden kolay kolay atlatılmıo tekrarlıo maalesef
dişten beklediğim bir grup vardı onların projesine başlayacaktım ama adamların malzemelerinde bi sıkıntı olmuş gelemeyeceklermiş bu hafta. Yoksa bugün gelmeyeceklerini bilsem hiç gelmezdim işe

neyse kızlar ben kaçar herkese iyi günler

gunaydın kızlar

kkoras fa...ook önerin için sağol düzelttim sanırım

geçmiş olsn cnm gelmeseydin git dinlen bencede ii gelir.

çocuklu evdede kalorifer yanmaması kötü gerçekten biri düzeni bozuyorsa herkes mağdur olacak değil ya.

Eşim aradı şimdi..Akşama birilerini çağıralım mı dedi..Kaılı kocalı mı dedim ..Evet dedi..Yok o zaman bugün çağırmayalım dedimBaşım götürmez..Eğer sadece arkadaşlarını çağıracaksan olur dedim soracak bakalım.Arkadaşları da biri babam yaşında Biride normal arkasdaşı ..Onlar gelince yatak odasına geçerim tv seyrederim.Bi tatlı bi tuzlu yaparım..Belki bi de kabak tatlısı..
Burdaki insanlar çağırma yönünden o kadar tembelki..Öyle olunca bende çağırmıyorum her zaman bana neRamazan da 5 aileyi çağırdık..Hiçbi Allahın kulu çağırmadı bizi çok şaşırdımHerkesin kültürü farklı tabi

kkoras bn de hep eşim istedikçe çağırıyordum arkadaşları karı koca. baktık hep biz çağırıyoruz bi de bize gelince kalıyorlardı artık sesimizi çıkarmıyoruz,çok sık gelmek isterlerse de bahane buluyoruz

burda yeniyiz ne bir arkadaşımız var nede bir tanıdık ne gelen misafirimiz va nede gidecek yerimiz çok kötü

valla bizde de öledir yani karşılığı mutlaka verilir işte onlar çağırdıysa biz de çağırırız mutlaka falan, o taraf ilginçmiş gerçekten:26:

benim ilgimi çekmedi kullanmam heralde ne biliim:26:

cnm hani eşim bilmemkaç kw yakan bişi aldı demiştin ya ısınmak için, nası bişimiş o, ve ne kadar zamandır kullanıosunuz, ve ilk faturanız geldi mibu soruları bana cevaplayabilir misin

Bende çok ayıpladım cnm herşey karşılıklı değil iftara misafir çağırmak sevap ama, beni çağırsalar da ben çağırmasam utanırım.Durumları da var yani..Dedim seneye ömrümüz olursa kim çağırırsa onu çağırcam dedim..

bundan oktay ustada da var kullanıyor

yaa nasıl ii pişiriyomuydu peki?

evt siz hep ölesiniz ii akıllanmışsın artık
valla geliyorlarsa sende gidecen biz haftaiçi hiç gitmeyiz biyere zaten geç oluyor haftasonu ya biri gelir ya biz gideriz zaten belirlide hep görüştüklerimiz.

cnm daha yeni aldı cumadan beri kullanıyoruz sabaha kadar yanıyor derecesi var çok sıcak yapmıyorum ılıtıyor odayı ii oluyor ilk aldığında sonunda kadar açmış yandık
bakalım bu ay sonunda faturada belli olur yalnız komik bişe oldu geçen ay 61 geldi fatura dün gelmil 52 anlamadım ben bu işi 2 kez klima açtık bu ay işte cumadan beride o soba yanıyor.

valla közlenecek şeylerini közlüyo o kullanıyorsa iyidir herhalde. burda fırına götürüp veriyorsun bedava közleniyor sıknıtı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…