Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

petek şeklinde ısıtıcılar oluyor ya ondan aldılar sanırım

kaçak kullanım bedelinden kaynaklanıyor kullanımın artınca o bedelde artıyor

Mllet tembel cnm biz gibi mi..Bi de kalıyolarmışBahane bulmak en iyisi anlarlar onlarda

valla bizde de öledir yani karşılığı mutlaka verilir işte onlar çağırdıysa biz de çağırırız mutlaka falan, o taraf ilginçmiş gerçekten:26:

Bende kullanmam gibi grilli
Evet cnm ilginçler..İnsanlar gün oldumu nasıl telaşlanıyo kaç gün önceden ..kv deye telaşa gerek yok ben hallederim diyorum..10 kişi oluyo bazen 15 ikramlarıda yapıyorum serviside biraz yoruluyorum o kadarKafaya takıcak bi durum yok ki

Neyse ben yemeklerimi hallediyim..Bi yandan da açık bilg kuzey güneyi seyrediyim..

Son düzenleme:
tipi nası bişi bulabilir misin cnm netten, kızların dediği gibi o elektrikli kalorferlerden mi:26:bizim eskiden vardı onlar ne kadar yakıodu bilmiom ama çok severdim

ama bi de şöle bişi var sen hamarat hatunsun, ben mesela sen kadar yapamam öle bi sürü ikram servis falan, ne biliim

bakim cnm netten bi evt elektrikli kaorifer gibi düşün ama yanlar kapalı üstten veriyor ısısını sadece.

ama sen geçen ay temizlik işlerinde doğum günü hazırlığında falan artırmışsındır faturayı
fırın mesela epey etkilio gibi gelio bana ben fırını daha çok kullandıkça epey artırıo o artınca algısı vergisi kksı artıo zaten.

hmm anladım cnm şimdi, saoltamam o zaman yorumlarını bekliom

ben fatura gelince yorum yaparım sana bakalım gerçekmi az yakması

evt bende ondan şaşırdım zaten nasıl düştü bu fatura diye bide kaçak kullanımda artmış olmalı sonuçta kış geldi herkes yakıyo bişler bence gelecek ay çıkaracaklar acısını bizden.

mrh koket:80:

napıosun?
biz durgunuz nek giremio zuzu hastanede özge çalışıo elfi artık gelemio zaten
yani burada olanlarda iş-ev işi arası bakmaya çalışıo

yine size gelen var ben tümden çektim kepenkleri...:26:

bizdede kızların çoğu giremez oldu bebekliler zaten gelemiyolar öyle oldu malesef...nekkki bilyom cnm konuştum kendiisi ile msjlaştım

zuzu nie hastanede hayırdır kötü bişi yoktur umarım?

elfi işi bıraktımı cnm?

1 kişi için herkes mağdur mu edilirmiş ya, şaşırmış sizin yönetim. ne zaman tüm gün yakmaya başlayacaklarmış peki???

elfişin işyeri kapandı canım, o doğum iznindeyken. şuanda evde bebişine bakıyor. bakalım ne zaman işe başlayacak.

merhaba bende aranıza katılabilirmiyim bende bir 2010 geliniyim :) aranıza benide kabul edermisiniz :))

hoşgeldin canım. tabii ki herkese yer var :) kendini tanıtır mısın bize biraz? adın, yaşın, yaşadığın yer, mesleğin vs. vs.

selam millet. biz dün akşam 12,30 da yattık ve çooooook sevindik erken yattığımıza. kutlama yaptık sabah da 9,30 da kalktık oğlumla. kahvaltı ettim. sonra onu uyuttum. mutfağı, koridoru, yatak odasını ve ütü odasını süpürdüm, yerlerini sildim. salonun tozunu aldım. oğluş hala uyuyor

nek ve zuzu iyi haberlerle dönerler inşallah doktordan.

maşallah uyusun bizimki hiç uyumazdı biliyomusun bütün gün başını beklemekten iş yapamaz hatta yemek bile yiyemezdim ben küçüklükten belli oluyor işte hala aynı cadılığa devam ediyor.
dün gerçekten halvet gecesi olmuş hadi bakim darısı diğer gecelerinize. akşam üzeri fazla uyutmasan erken yatmazmı acaba?

hangi iş bebeyim

kızlar zuzudan haber var mı?
ben bi arayım olmazsa :102:

yok canım ya hiç fark etmiyor. önceden 12'den önce uyumuyor diye şikayet ederdim, şimdi o saatte uyudu mu parti veriyoruz genelde gündüz ne kadar iyi uyur dinlenirse, akşam da o kadar iyi uyur diyor doktorlar. gündüz uyanık tutayım, gece uyusun derseniz çok yorulur, hiç uyumazmış. bakıyoruz işte şansımıza. size yazdıktan sonra uyandı, mırıldanıyor şimdi ana kucağında. artık sesleniyor bakmadığım zaman

arzuyu aradım

hastanede işleri bitmiş ablasının yanına gitmişler oda hastanede olcaktı yaa
müsait olunca ararım dedi
zaten kan testi falan yaptırmışlar galiba hafta içi sonuçlancakmış sesten çok iyi duyup anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…