- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
valla bizde de öledir yani karşılığı mutlaka verilir işte onlar çağırdıysa biz de çağırırız mutlaka falan, o taraf ilginçmiş gerçekten:26:
benim ilgimi çekmedi kullanmam heralde ne biliim:26:
cnm hani eşim bilmemkaç kw yakan bişi aldı demiştin ya ısınmak için, nası bişimiş o, ve ne kadar zamandır kullanıosunuz, ve ilk faturanız geldi mibu soruları bana cevaplayabilir misin
cnm daha yeni aldı cumadan beri kullanıyoruz sabaha kadar yanıyor derecesi var çok sıcak yapmıyorum ılıtıyor odayı ii oluyor ilk aldığında sonunda kadar açmış yandık
bakalım bu ay sonunda faturada belli olur yalnız komik bişe oldu geçen ay 61 geldi fatura dün gelmil 52anlamadım ben bu işi 2 kez klima açtık bu ay işte cumadan beride o soba yanıyor.
Mllet tembel cnm biz gibi mikkoras bn de hep eşim istedikçe çağırıyordum arkadaşları karı koca. baktık hep biz çağırıyoruz bi de bize gelince kalıyorlardı artık sesimizi çıkarmıyoruz,çok sık gelmek isterlerse de bahane buluyoruz
valla bizde de öledir yani karşılığı mutlaka verilir işte onlar çağırdıysa biz de çağırırız mutlaka falan, o taraf ilginçmiş gerçekten:26:
tipi nası bişi bulabilir misin cnm netten, kızların dediği gibi o elektrikli kalorferlerden mi:26:bizim eskiden vardı onlar ne kadar yakıodu bilmiom ama çok severdimcnm daha yeni aldı cumadan beri kullanıyoruz sabaha kadar yanıyor derecesi var çok sıcak yapmıyorum ılıtıyor odayı ii oluyor ilk aldığında sonunda kadar açmış yandık
bakalım bu ay sonunda faturada belli olur yalnız komik bişe oldu geçen ay 61 geldi fatura dün gelmil 52anlamadım ben bu işi 2 kez klima açtık bu ay işte cumadan beride o soba yanıyor.
Mllet tembel cnm biz gibi mi..Bi de kalıyolarmış Bahane bulmak en iyisi anlarlar onlarda
Bende kullanmam gibi grilli
Evet cnm ilginçler..İnsanlar gün oldumu nasıl telaşlanıyo kaç gün önceden ..kv deye telaşa gerek yok ben hallederim diyorum..10 kişi oluyo bazen 15 ikramlarıda yapıyorum serviside biraz yoruluyorum o kadarKafaya takıcak bi durum yok ki
Neyse ben yemeklerimi hallediyim..Bi yandan da açık bilg kuzey güneyi seyrediyim..
tipi nası bişi bulabilir misin cnm netten, kızların dediği gibi o elektrikli kalorferlerden mi:26:bizim eskiden vardı onlar ne kadar yakıodu bilmiom ama çok severdim
ama bi de şöle bişi var sen hamarat hatunsun, ben mesela sen kadar yapamam öle bi sürü ikram servis falan, ne biliim
cnm daha yeni aldı cumadan beri kullanıyoruz sabaha kadar yanıyor derecesi var çok sıcak yapmıyorum ılıtıyor odayı ii oluyor ilk aldığında sonunda kadar açmış yandık
hmm anladım cnm şimdi, saoltamam o zaman yorumlarını bekliom
ama sen geçen ay temizlik işlerinde doğum günü hazırlığında falan artırmışsındır faturayı
fırın mesela epey etkilio gibi gelio bana ben fırını daha çok kullandıkça epey artırıo o artınca algısı vergisi kksı artıo zaten.
nasılnız kızlar nasıl gidiyor
mrh koket:80:
napıosun?
biz durgunuz nek giremio zuzu hastanede özge çalışıo elfi artık gelemio zaten
yani burada olanlarda iş-ev işi arası bakmaya çalışıo
valla anlamış değilim eşimde bende demekten dilimizde tüy bitti artık... 2 hafta oldu yanalı öncesinde akşamda yakmıyordu sebebini sorduk apartmandan biri kapıcı parasını çok buluyormuş vermiyormuş herkes toplanacakmış adama gidip dicekmişiz neden vermiyorsun ver diye diyecekmiş herkes ne alakaysa olmaz öle şey falan dedik biz diğerleri ne dedi ise akşamları yanmaya başladı ama sabaha karşı soguyor ev yiğitde gece terliyo sabaha karşıda soğuyor işte
yine size gelen var ben tümden çektim kepenkleri...:26:
bizdede kızların çoğu giremez oldu bebekliler zaten gelemiyolar öyle oldu malesef...nekkki bilyom cnm konuştum kendiisi ile msjlaştım
zuzu nie hastanede hayırdır kötü bişi yoktur umarım?
elfi işi bıraktımı cnm?
merhaba bende aranıza katılabilirmiyim bende bir 2010 geliniyim :) aranıza benide kabul edermisiniz :))
1 kişi için herkes mağdur mu edilirmiş ya, şaşırmış sizin yönetim. ne zaman tüm gün yakmaya başlayacaklarmış peki???
elfişin işyeri kapandı canım, o doğum iznindeyken. şuanda evde bebişine bakıyor. bakalım ne zaman işe başlayacak.
hoşgeldin canım. tabii ki herkese yer var :) kendini tanıtır mısın bize biraz? adın, yaşın, yaşadığın yer, mesleğin vs. vs.
selam millet. biz dün akşam 12,30 da yattık ve çooooook sevindik erken yattığımıza.kutlama yaptık sabah da 9,30 da kalktık oğlumla. kahvaltı ettim. sonra onu uyuttum. mutfağı, koridoru, yatak odasını ve ütü odasını süpürdüm, yerlerini sildim. salonun tozunu aldım. oğluş hala uyuyor
nek ve zuzu iyi haberlerle dönerler inşallah doktordan.
maşallah uyusun bizimki hiç uyumazdı biliyomusun bütün gün başını beklemekten iş yapamaz hatta yemek bile yiyemezdim ben küçüklükten belli oluyor işte hala aynı cadılığa devam ediyor.
dün gerçekten halvet gecesi olmuşhadi bakim darısı diğer gecelerinize. akşam üzeri fazla uyutmasan erken yatmazmı acaba?
maşallah uyusun bizimki hiç uyumazdı biliyomusun bütün gün başını beklemekten iş yapamaz hatta yemek bile yiyemezdim ben küçüklükten belli oluyor işte hala aynı cadılığa devam ediyor.
dün gerçekten halvet gecesi olmuşhadi bakim darısı diğer gecelerinize. akşam üzeri fazla uyutmasan erken yatmazmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?