vee fitilin tadına bakacak biri daha eklendi aramıza
arzu
onada fitil yazmış dr
hadiyaa sırayla herkesten geçti yani ama kadınlarda sık rastlanan bişe zaten.yaa hala kontrole gidecem bende erteleyip duruyorum.
kokişimm iiyiz seni sormalı? gelsene buraya sık sıkk, burası da durgun evet ama arada bi coşuoznasılnız kızlar nasıl gidiyor
vee fitilin tadına bakacak biri daha eklendi aramıza
arzu
onada fitil yazmış dr
nekle konuşuoum ben 4 gibi izin alıp hastaneye gitcek
umarım sorun çıkmaz iş yerinden biri cenaze yüzünden gelmemiş
birisi çocuğunun okuluna veli toplantısına gitmiş
biriside yarım saate izin alıp çıkcak diodu
en son neke patlayabilirler noluo die umarım canı sıkılmazda gider ordanda annesine gitcek yazar ordan galiba
kkoras ellerine sağlık o poğaçalar yumşak yumşak gözüküokızlar bilir benim poğaçalarım hiç pofur pofur olmaz
bin kere denedim fırına bağlıoum artık napim
korascım eline sağlık, harika görünüyorlar. ben uzun zamandır birşey yapmadım ya. aslında sodalı poğaça yapasım var bu aralar ama annemin gelip bebişin yanında durması lazım. o da sıkıntılı, çok duramıyor benim evdepoğaça yapcam dersem durur belki. hoş mutfakta hangi malzemeler var hiç haberim yok. doğumdan beri hiç yemek yapmadım, mutfak annemin kontrolünde. kendi evinde olanla, benim evdekileri birleştirip yapıyor birşeyler, ben de afiyetle yiyorum ben bu pazar kahvaltıya yapayım birşeyler bari ya, heveslendim korası görünce
fitili ben de kullanmadım hiç, inşallah da hiç gerek kalmaz.
umarım nekin içi temizlenmiştir tamamen. iyi haberler getirir bize.
bende milföylü basit tariflere bakıoum olmazsa akşama bişiler yapim
ama anneme gidioum ordan eve gitmem 9 oluo
sonra da bişi yapasım olmuo yatıoum tv karşısına battaniye altına
nek çıkıomuş işten
pıhtılar geçmemiştir dio kanaması olmamış ki bakalım neler dicek dr
alishia sen nerelerdesin bakim ce deyip yok oluosun Eki Görüntüle 563717
ne yazıyım ki bişi bulamıoum bazen yazacak bazende sinirlenioum yazmak istemioum
kime sinirleniyon gene
merhaba kızlar
ben geldim.bugün kontrolüm vardı .gittik doktorum sabahtan 2 doğum yaptırmıış.11.30da girdik.burdada kilom 84 çıktı doktor biraz kızdı.aldın başını gidiyosun diye.canım istiyor ama diyorum yemiceksin tutacaksın diyor.bebişte 2kilo 700 gr olmuş.suyu flan iyi dedi.bebiş dönmemiş hala kafası sağdaydı sol tarafa doğru gelmş tam ortaya gelmiş.2 hafta sonraya gün verdi.ordan eşim iş yerine götürdü .ordan kuaföre geçtim kaç bıyık kltuk altımı aldrttım.kızıma nazar boncuğu baktım geldim.
canım maşallah bebişeson haftalarda artacak iyice kilosu. sen kaç kiloyla hamile kalmıştın canım? bu zamana kadar çok iyi gitti senin kilon, bu hafta mı artış olmuş birden? doğum şekli için birşey dedi mi?
merhaba kızlar
ben geldim.bugün kontrolüm vardı .gittik doktorum sabahtan 2 doğum yaptırmıış.11.30da girdik.burdada kilom 84 çıktı doktor biraz kızdı.aldın başını gidiyosun diye.canım istiyor ama diyorum yemiceksin tutacaksın diyor.bebişte 2kilo 700 gr olmuş.suyu flan iyi dedi.bebiş dönmemiş hala kafası sağdaydı sol tarafa doğru gelmş tam ortaya gelmiş.2 hafta sonraya gün verdi.ordan eşim iş yerine götürdü .ordan kuaföre geçtim kaç bıyık kltuk altımı aldrttım.kızıma nazar boncuğu baktım geldim.
oğlumu uyuttum, yemeğimi yedim geldim. ayy bu arada yemek düşünmeyeceğim son 15-20 gün kızlar. aralık 15'te annemler köye gidiyor, babaanneme bakmaya. 15 gün yoklar. bakalım unutmuş muyum yemek yapmayıne yapsam diye düşünmek yoruyor beni ya. neyse idare ederiz artık.
dilekcimmm boldan sonra sana da daha iyi bir iş için dua ediyorum tatlım. ya da yanına iş gören bir eleman alsınlar da azcık rahatla diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?