Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hadiyaa sırayla herkesten geçti yani ama kadınlarda sık rastlanan bişe zaten.yaa hala kontrole gidecem bende erteleyip duruyorum.

Ben hariç
Öldüm yaaEzogelin çorbası,beşamel soslu fırında kıymalı pırasa ,puf böreği,dereotlu poğaça,kurbik yaptım ..Ama canıma okudu kurabiye tırtıl şeklni veremedim bi türlü ..daha doğru doğru düzgün aparatım yok.Ama çok yoruldum..Mutfak berbat..Akşama gelecekiş eşim,in misafirleri..Uyurum kuzeyden sonra..
Bunlar da size

nasılnız kızlar nasıl gidiyor
kokişimm iiyiz seni sormalı? gelsene buraya sık sıkk, burası da durgun evet ama arada bi coşuoz

vee fitilin tadına bakacak biri daha eklendi aramıza
arzu
onada fitil yazmış dr

aman beeee, fitil kadar pis bişi yok vallaaa, töbe yarabbisi hiç sevmedim ben onu
neden yazmış ki acabaa:26:

nek'ten haberi olan var mı?
10dk.arada girdim çıkıom şimdi yine, görüşürüz kızlar ancak akşama girerim heralde

nekle konuşuoum ben 4 gibi izin alıp hastaneye gitcek
umarım sorun çıkmaz iş yerinden biri cenaze yüzünden gelmemiş
birisi çocuğunun okuluna veli toplantısına gitmiş
biriside yarım saate izin alıp çıkcak diodu

en son neke patlayabilirler noluo die umarım canı sıkılmazda gider ordanda annesine gitcek yazar ordan galiba

kkoras ellerine sağlık o poğaçalar yumşak yumşak gözüküo kızlar bilir benim poğaçalarım hiç pofur pofur olmaz
bin kere denedim fırına bağlıoum artık napim

inşallah sorunsuz gider gelir.
cnm belki tarifinden kaynaklanıyordur .
koras ellerine sağlık maşallah döktürmüşsün yani.

korascım eline sağlık, harika görünüyorlar. ben uzun zamandır birşey yapmadım ya. aslında sodalı poğaça yapasım var bu aralar ama annemin gelip bebişin yanında durması lazım. o da sıkıntılı, çok duramıyor benim evde poğaça yapcam dersem durur belki. hoş mutfakta hangi malzemeler var hiç haberim yok. doğumdan beri hiç yemek yapmadım, mutfak annemin kontrolünde. kendi evinde olanla, benim evdekileri birleştirip yapıyor birşeyler, ben de afiyetle yiyorum ben bu pazar kahvaltıya yapayım birşeyler bari ya, heveslendim korası görünce

fitili ben de kullanmadım hiç, inşallah da hiç gerek kalmaz.

umarım nekin içi temizlenmiştir tamamen. iyi haberler getirir bize.

bende milföylü basit tariflere bakıoum olmazsa akşama bişiler yapim
ama anneme gidioum ordan eve gitmem 9 oluo
sonra da bişi yapasım olmuo yatıoum tv karşısına battaniye altına

nek çıkıomuş işten
pıhtılar geçmemiştir dio kanaması olmamış ki bakalım neler dicek dr

alishia sen nerelerdesin bakim ce deyip yok oluosun

sende yoksunki gidiyon gelmiyon bi türlü

merhaba kızlar

ben geldim.bugün kontrolüm vardı .gittik doktorum sabahtan 2 doğum yaptırmıış.11.30da girdik.burdada kilom 84 çıktı doktor biraz kızdı.aldın başını gidiyosun diye.canım istiyor ama diyorum yemiceksin tutacaksın diyor.bebişte 2kilo 700 gr olmuş.suyu flan iyi dedi.bebiş dönmemiş hala kafası sağdaydı sol tarafa doğru gelmş tam ortaya gelmiş.2 hafta sonraya gün verdi.ordan eşim iş yerine götürdü .ordan kuaföre geçtim kaç bıyık kltuk altımı aldrttım.kızıma nazar boncuğu baktım geldim.

oğlumu uyuttum, yemeğimi yedim geldim. ayy bu arada yemek düşünmeyeceğim son 15-20 gün kızlar. aralık 15'te annemler köye gidiyor, babaanneme bakmaya. 15 gün yoklar. bakalım unutmuş muyum yemek yapmayı ne yapsam diye düşünmek yoruyor beni ya. neyse idare ederiz artık.

dilekcimmm boldan sonra sana da daha iyi bir iş için dua ediyorum tatlım. ya da yanına iş gören bir eleman alsınlar da azcık rahatla diye.

canım maşallah bebişe son haftalarda artacak iyice kilosu. sen kaç kiloyla hamile kalmıştın canım? bu zamana kadar çok iyi gitti senin kilon, bu hafta mı artış olmuş birden? doğum şekli için birşey dedi mi?

evet canım 3buçuğu falan bulur belkide geçer kilosu .71le hamile kalmıştım ama 6aydan sonra iştahım açıldı.ne görsem ccanım istiyor.eşimde maşallah markete gittiğinde dolu dolu geliyor alma diyorum.onu gönderiyorum benim canım çekiyor almayayım diye o benden çok alıyor.bide geç saatte yiiyince .2 haftada 4 kilo almışım işte.yok canım daha zamanımız var dedi dönebilr dedi dönerse normal diyor ama ben bel fıtığından dolayı kararsızım.doktoruna sor dedi fıtık dersin sana sezeryan der dedi ya komple uyuşturarak yada başlangıçtaysa belden iğne vurup yapılır dedi.doktoruna sor dedi.

maşallah cnm.
ama doktor niye öyle sölemişki açmı kalacaksın yani mecbur yiceksin tam kilo alma döneminki zaten.

ayy yarenim bende hiç sevmiyorum düşünmeyi bana deseki eşim şunu şunu yap yaparım ama oda hiç fikir vermez tek dediği kuzu çevirme benimde aklıma çeşit gelmiyor hiç sinir oluyorum bulamayıncada.

yarenim ne güzel annen yemek derdine derman oluyor.onlar gidincede artık hazır bişile ryaparsın eşinde yardım eder.oğlun uyurken yemeğini yaparsın.bende dört gözle bekliyorum annemi aralık 15te gelecek işalalh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…