Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

toplamda 13 kilo almış bulunmaktayım.son 1 ayda dahada alırsın diyor dikkat etmen lazım diyor.şu ana kadar iyi gittin diyor.önceden en geç 7den sonra bişe yemiyodum.yersem meyve yiyodum .son sıralar abarttım eşimle yiyorum yemeği sonrada çerez falan.artık eşimi beklemicem.kendim yicem 8den önce.

zeynep neden kızdı ki dr aşırı bi kilo almadın ki yanılıo muyum?

bebek döncekmiymiş peki bişi dedi mi onunla ilgili?
annenin gelmesinede az kaldı canım sonra çok daha rahat edeceksin inşallah
eşinde söz verdiği gibi huysuzluk yapmaz umarım valla endişe edioum seni o halde üzmesin

yarenim ne çok uyuo yaa :44: kaç saat uyanık oluo 24 saatte
annenin yakınında olman çok iyi oldu valla hem taşınıp gelince düzen oturtma hem ilker derken senin için çok büyük avantaj oldu.

benimkide aramış az önce kapatırken tamam akşam görüşürüz dio:102: yaa belki gelmicem

ayy yarenim bende hiç sevmiyorum düşünmeyi bana deseki eşim şunu şunu yap yaparım ama oda hiç fikir vermez tek dediği kuzu çevirme benimde aklıma çeşit gelmiyor hiç sinir oluyorum bulamayıncada.

ayy benimkide öyle hiç demez yaa

dün hatta yemek yok ne yapıyım dedim
gerekte yok geç gelcem dedi tmm dedim annemde yedim indim eve
11de gelmiş azcık laf çarptmı die
karnın aç mı dedim

hıı yerim bişiler dio
tosun gerek yok dedin yapmadım ki

yani bişi yapma der ama bişi yemedende duramaz ben uyuyuncada gidip gizlice pasta yemiş mutfakta yakaladım sabah çatalı görünce

2 haftada 4 kilo almışım.dün 80 çıktım bugün 84 anlamadım.toplamda 13 kilo aldım.son 1 ayda dahada alıcaksın dedi.benim iyiliğim için kızdı yani.zamanımız var dedi dönebilir dedi.kızın keyfine kaldı yani .sen onunla konuş diyor dönsün diyor konuşuyrum ama dönmüyor diyorum.evet canım az kaldı işalah.işallah üzmez canım arada diyor aralık başında gelse olmazmı diyor .sen evde tek kalma nolurnolmaz diyor.evde babam var 15inde gelicek diyorum kadının tek derdi benmiyim diyorum.annen var diyorum bişe olursa o gelir kalır diyrum.annesinin kendisine faydası yokki .

git canım 5 dakika bile git gör anneni.kıymetini bil yakındasın.uzakta olması daha kötü.anne gibisi yok.ben çok dua ediyorum babam kabul etsede annemlerde buraya gelse.

canım son dönem daha çok alırsın die endişe etti demek ki dr sen çok geç saatte yememeye özen göster bari
konuşunca dönüomuymuş
inşallah kvnin falan gelmesine gerek kalcak bi durumun olmasın canım
maşallah iyisin yani hayırlısıyla sonunada ulaşacaksın umarım kuzum

enkim senin kilon da bana yetişecek galiba. ben 16 kilo almıştım, senin 13 olmuş. insanın canı çekiyor yani napalım, aşeriyoruz biz aman hiç takma canım, zararlı şeyler olmadığı sürece kilo yüzünden yememezlik yapma bence. bak benim sezeryan olmasına rağmen 2 ay olmadan gitti nerdeyse hepsi. 62,5 çıkıyorum şuan. zaten 62 ile hamile kalmıştım. hala deli gibi yiyorum da yani. daha dün akşam bi paket cipsi götürdüm hem önemli olan bebişinin sağlıkla kucağına gelmesi. gerisi boş.

yemek konusunda annem iyi oluyordu cidden. hatta bazen soruyodu akşama ne yapayım diye, anne valla ne yaparsan yerim diyip geçiştiriyordum. çok tembelleştim galiba. İlker gündüzleri böyle güzel uyumaya devam ederse yaparım rahat rahat yemeği.

seduşum benim eşim de ne zaman sorsam, makarna der ya da karnımızı doyursun fark etmez der. sonra yaptığım yemeğe de burun kıvırır

ya yemeğe düşkünlüğünden değil cnm çok düşkün değil öle haftaiçi makarna,tost öle basit şeylerle geçiştirirz bişe demez, ama ona bişe beğendirmek çok zor yani ogün o patlıcanlı yemekten yaptım senin yaptığın misafirde vardı bayıldılar onlar bizimki burun büküyor gıcık oluyorum işte ozman hiçbişe yapasım gelmiyor.

zeynep belki torun olunca babanda kabul eder cnm ayrılamazlar ilk torun olacak değilmi?

Eki Görüntüle 563785

teyzeleri kızımın fotosunu ekleyeyim size yandan yüzü yanaklara bakın maşallah deyin ama

41 kere Maşallah cnm ..Evet cnm ailenin yanında olması bambaşka..Mesela bişey oldu mu hayatta bana demezler aklım orda kalır diye..İnşallah hayırlı bi şekilde yanımızda olurlarKilo konusunda da doktorlar temkinli davrınıyo hep ona takılma cnm

evet canım o yüzden.bende öle yapıcam eşim beni bekleme sen ye diyor .bende ayaküstü yiyeyim diyor otuurnca çok yiyorum seninle yarışıyorum diyor.yoo dönse dönerdi keyfine kalmış.duyuyorya beni belki döner diye .işallah canım zamanında gelsin .1 haftada önde gidiyor şimdi.annem yanımda olsunda .sonra gelsin.işallah canım onun için dua ediyrum canım.

canım daha 2 ay bile olmadı ya, normal bu kadar uyuması. günde ortalama 8-9 saat uyanık kalıyor. özellikle akşamları zaten standart 7-12 arası uyanık oluyor. gündüz uyumayan çocuklar anneyi, akşam uyumayanlar anneyi sevmez diyorlar bizimki de babasına iş kesiyor. biliyor nazının geçtiğini.

Eki Görüntüle 563785

teyzeleri kızımın fotosunu ekleyeyim size yandan yüzü yanaklara bakın maşallah deyin ama

41 kere maşallah kuzuna

bu arada az önce annem aradı. geçen gün pirinç pilavını ben yapmıştım, bugün de bulgur pilavı yapcakmışım. yavaş yavaş hazırlıyor beni

zeynebim 41 kere maşallah

yarenim sen epey boşlamışsın yemek adı bile söylemiomuşsun annene yapması dahada koyacak sana
çok iyi verdin kiloları valla harika oldu yani fazla kilon kalmadı hamilelikten diebiliriz

sedacım benimkide zor beğenio hiç çeşit istemez değişiklik istemez hiç bişi aşermez falan ama yapılanı da hemen yemez yani didikler sinir oluoum
az önce sordum ne varsa onu yerim dio:26:
zaten sorun o bişi yok ki
ne yapcam ben şimdi

ben senide geçerim yarenim bu gidişle.ama napalım canımız istiyor işte.yemesem aklımda kalıyor yiyene kadarda rahatlamıyorum illa yicem.evet bebiş sağlıklı doğsunda kilo önemli değil.ben vücudumda kilo aldığımı hissetmiyorum fazla biraz göğüsler büyüdü.artık bide şişmeye başladım .40 numara aykkabı olmuyor.istirahat etmen lazım dedi.şişleirn başlamış diyor.bilmiyorumki gezdiğimi bide ondan fırça yerdim.
annem burda olunca bende yemek yapmıyodum.eşime diyorum yemek yapamam bebiş doğduktan sonra diye kaynanam olacak o yapar bana diyor oldu kadın sana yemek mi yapacak diyorum.allahtan eşim ne olursa yer yaparda o konuda şanslıyım.

evet ilk torun canım.işallah.babamın emekliliği doldu ama çalışıyor o.2 sene sonra mecburen emekliye ayrılıyorlar.kardeşimde arkadaşıyl kalıyor burda .buraya gelseler hem kardeşim onlarla olacak hem annem bebişe bakar ben çalışırım.kardeşimde kenara para atar ama babam yapamazmış burda öle diyor.

allah razı olsun canım.evet öyle.işallah bizde o günleri görürüz.evet temkinli olmaları iyi onlarda bizi düşünüyolar.

dilekcim hamile kaldığım kiloya döndüm sayılır. ama sorun şu ki alyansım girmiyor parmağıma çok özledim ya. arada takıyorum 2dk. şişiyor parmağım diye hemen geri çıkartıyorum. kalacak yoksa parmağımda. kuyumcuya götürdü eşim, yarım numara büyütebildiler, daha fazla yapamazlarmış taşlardan dolayı. çok üzülüyorum ya... parmak nasıl incelir kiiiii

41 kere maşallah kuzuna

bu arada az önce annem aradı. geçen gün pirinç pilavını ben yapmıştım, bugün de bulgur pilavı yapcakmışım. yavaş yavaş hazırlıyor beni

zeynebim 41 kere maşallah :

Eki Görüntüle 563796

kızlar mekik aletini alsam mı acaba?

allah razı olsun yarenim.bencede annen hazılamaya başlamış.

allah razı olsun dileğim.alsan kullanabilecekmiisn canım zamanın zaten yok. boşu boşuna ne gerek var.

zeynebim 41 kere maşallah

ne yapcam ben şimdi

Onları yağda kızarttım..çok pretik bugun yapabilirsin..1 çay bardağı yoğurt tuz bi tane kabartma tozuyla yoğur.Tezgahta aççKare kare kes yağda kızart..Yumuşacık oluyo..Bi de fırında yapılan poğaça tairifim var o da pamuk gibi oluynu veririm bi ara..

inşallah sorunsuz gider gelir.
cnm belki tarifinden kaynaklanıyordur .
koras ellerine sağlık maşallah döktürmüşsün yani.

Sağol cnm
Sağol cnm..Puf böreği yapabilirsin cnm..Tarif yukarda

Nekten bi haber var mı:26:

nekin kontrolü 5teydi demi çıkmıştır doktordan.arayayım bir.
bende beklioum girer die gelmedi annesinden girebiliodu dimi :26:

neden öyle oldu ki canım parmakların şiş kaldı :44:
fazla büyütmüolar canım bende eşiminkini büyüttürdüm yinede kesio dio. eli de çok çabuk şişer onun
ee kuzum git onu ver yenisi al, eşin takıo mu?

nekin kontrolü 5teydi demi çıkmıştır doktordan.arayayım bir.

bende whatsuppdan yazdım ama cvp vermedi neti açıkdeğil heralde

iyiymiş bişe yok ozman yemicez de sende.aynen hiç değişik tatlara gelemiyor beşamelli karnıbaharıda yaptım bi lokma yedi bıraktı bende severim değişik uydurma şeyler yapmayı ama tek başımada olmuyo tabi
dün gittim makarna suyu koymuş neyli yapim diyorum nasıl yapıyosan yap dei bişede yok salçaladım bıraktım bende.
buzklukta lahmacunla içli köfte var onlardan birini yapim bugünde.

cnm alıp kenara atmıcaksan alıyoz alıyoz öle duruyor aldıklarımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…