maşallah cnm.
ama doktor niye öyle sölemişki açmı kalacaksın yani mecbur yiceksin tam kilo alma döneminki zaten.
ayy yarenim bende hiç sevmiyorum düşünmeyi bana deseki eşim şunu şunu yap yaparım ama oda hiç fikir vermez tek dediği kuzu çevirmebenimde aklıma çeşit gelmiyor hiç sinir oluyorum bulamayıncada.
ayy yarenim bende hiç sevmiyorum düşünmeyi bana deseki eşim şunu şunu yap yaparım ama oda hiç fikir vermez tek dediği kuzu çevirmebenimde aklıma çeşit gelmiyor hiç sinir oluyorum bulamayıncada.
zeynep neden kızdı ki dr aşırı bi kilo almadın ki yanılıo muyum?
bebek döncekmiymiş peki bişi dedi mi onunla ilgili?
annenin gelmesinede az kaldı canım sonra çok daha rahat edeceksin inşallah
eşinde söz verdiği gibi huysuzluk yapmaz umarım valla endişe edioum seni o halde üzmesin
benimkide aramış az önce kapatırken tamam akşam görüşürüz dio:102: yaa belki gelmicem
2 haftada 4 kilo almışım.dün 80 çıktım bugün 84 anlamadım.toplamda 13 kilo aldım.son 1 ayda dahada alıcaksın dedi.benim iyiliğim için kızdı yani.zamanımız var dedi dönebilir dedi.kızın keyfine kaldı yani .sen onunla konuş diyor dönsün diyor konuşuyrum ama dönmüyor diyorum.evet canım az kaldı işalah.işallah üzmez canım arada diyor aralık başında gelse olmazmı diyor .sen evde tek kalma nolurnolmaz diyor.evde babam var 15inde gelicek diyorum kadının tek derdi benmiyim diyorum.annen var diyorum bişe olursa o gelir kalır diyrum.annesinin kendisine faydası yokki .
git canım 5 dakika bile git gör anneni.kıymetini bil yakındasın.uzakta olması daha kötü.anne gibisi yok.ben çok dua ediyorum babam kabul etsede annemlerde buraya gelse.
ayy benimkide öyle hiç demez yaa
dün hatta yemek yok ne yapıyım dedim
gerekte yok geç gelcem dedi tmm dedim annemde yedim indim eve
11de gelmiş azcık laf çarptmı die
karnın aç mı dedim
hıı yerim bişiler dio
tosun gerek yok dedin yapmadım ki
yani bişi yapma der ama bişi yemedende duramaz ben uyuyuncada gidip gizlice pasta yemiş mutfaktayakaladım sabah çatalı görünce
Eki Görüntüle 563785
teyzeleri kızımın fotosunu ekleyeyim size yandan yüzü yanaklara bakın maşallah deyin ama
2 haftada 4 kilo almışım.dün 80 çıktım bugün 84 anlamadım.toplamda 13 kilo aldım.son 1 ayda dahada alıcaksın dedi.benim iyiliğim için kızdı yani.zamanımız var dedi dönebilir dedi.kızın keyfine kaldı yani .sen onunla konuş diyor dönsün diyor konuşuyrum ama dönmüyor diyorum.evet canım az kaldı işalah.işallah üzmez canım arada diyor aralık başında gelse olmazmı diyor .sen evde tek kalma nolurnolmaz diyor.evde babam var 15inde gelicek diyorum kadının tek derdi benmiyim diyorum.annen var diyorum bişe olursa o gelir kalır diyrum.annesinin kendisine faydası yokki .
git canım 5 dakika bile git gör anneni.kıymetini bil yakındasın.uzakta olması daha kötü.anne gibisi yok.ben çok dua ediyorum babam kabul etsede annemlerde buraya gelse.
canım son dönem daha çok alırsın die endişe etti demek ki dr sen çok geç saatte yememeye özen göster bari
konuşunca dönüomuymuş
inşallah kvnin falan gelmesine gerek kalcak bi durumun olmasın canım
maşallahiyisin yani hayırlısıyla sonunada ulaşacaksın umarım kuzum
yarenim ne çok uyuo yaa :44: kaç saat uyanık oluo 24 saatte
annenin yakınında olman çok iyi oldu valla hem taşınıp gelince düzen oturtma hem ilker derken senin için çok büyük avantaj oldu.
benimkide aramış az önce kapatırken tamam akşam görüşürüz dio:102: yaa belki gelmicem
Eki Görüntüle 563785
teyzeleri kızımın fotosunu ekleyeyim size yandan yüzü yanaklara bakın maşallah deyin ama
enkim senin kilon da bana yetişecek galiba. ben 16 kilo almıştım, senin 13 olmuş. insanın canı çekiyor yani napalım, aşeriyoruz bizaman hiç takma canım, zararlı şeyler olmadığı sürece kilo yüzünden yememezlik yapma bence. bak benim sezeryan olmasına rağmen 2 ay olmadan gitti nerdeyse hepsi. 62,5 çıkıyorum şuan. zaten 62 ile hamile kalmıştım. hala deli gibi yiyorum da yani. daha dün akşam bi paket cipsi götürdüm hem önemli olan bebişinin sağlıkla kucağına gelmesi. gerisi boş.
yemek konusunda annem iyi oluyordu cidden. hatta bazen soruyodu akşama ne yapayım diye, anne valla ne yaparsan yerim diyip geçiştiriyordum. çok tembelleştim galiba. İlker gündüzleri böyle güzel uyumaya devam ederse yaparım rahat rahat yemeği.
seduşum benim eşim de ne zaman sorsam, makarna derya da karnımızı doyursun fark etmez der. sonra yaptığım yemeğe de burun kıvırır
ya yemeğe düşkünlüğünden değil cnm çok düşkün değil öle haftaiçi makarna,tost öle basit şeylerle geçiştirirz bişe demez, ama ona bişe beğendirmek çok zor yani ogün o patlıcanlı yemekten yaptım senin yaptığın misafirde vardı bayıldılar onlar bizimki burun büküyor gıcık oluyorum işte ozman hiçbişe yapasım gelmiyor.
zeynep belki torun olunca babanda kabul eder cnm ayrılamazlar ilk torun olacak değilmi?
41 kere Maşallah cnm ..Evet cnm ailenin yanında olması bambaşka..Mesela bişey oldu mu hayatta bana demezler aklım orda kalır diye..İnşallah hayırlı bi şekilde yanımızda olurlarKilo konusunda da doktorlar temkinli davrınıyo hep ona takılma cnm
41 kere maşallah kuzuna
bu arada az önce annem aradı. geçen gün pirinç pilavını ben yapmıştım, bugün de bulgur pilavı yapcakmışım. yavaş yavaş hazırlıyor beni
zeynebim 41 kere maşallah:
nekle konuşuoum ben 4 gibi izin alıp hastaneye gitcek
umarım sorun çıkmaz iş yerinden biri cenaze yüzünden gelmemiş
birisi çocuğunun okuluna veli toplantısına gitmiş
biriside yarım saate izin alıp çıkcak diodu
en son neke patlayabilirler noluo die umarım canı sıkılmazda gider ordanda annesine gitcek yazar ordan galiba
kkoras ellerine sağlık o poğaçalar yumşak yumşak gözüküokızlar bilir benim poğaçalarım hiç pofur pofur olmaz
bin kere denedim fırına bağlıoum artık napim
zeynebim 41 kere maşallah
ne yapcam ben şimdi
inşallah sorunsuz gider gelir.
cnm belki tarifinden kaynaklanıyordur .
koras ellerine sağlık maşallah döktürmüşsün yani.
Sağol cnm..Puf böreği yapabilirsin cnm..Tarif yukardakorascım eline sağlık, harika görünüyorlar. ben uzun zamandır birşey yapmadım ya. aslında sodalı poğaça yapasım var bu aralar ama annemin gelip bebişin yanında durması lazım. o da sıkıntılı, çok duramıyor benim evdepoğaça yapcam dersem durur belki. hoş mutfakta hangi malzemeler var hiç haberim yok. doğumdan beri hiç yemek yapmadım, mutfak annemin kontrolünde. kendi evinde olanla, benim evdekileri birleştirip yapıyor birşeyler, ben de afiyetle yiyorum ben bu pazar kahvaltıya yapayım birşeyler bari ya, heveslendim korası görünce
fitili ben de kullanmadım hiç, inşallah da hiç gerek kalmaz.
umarım nekin içi temizlenmiştir tamamen. iyi haberler getirir bize.
bende beklioum girer die gelmedi annesinden girebiliodu dimi :26:nekin kontrolü 5teydi demi çıkmıştır doktordan.arayayım bir.
neden öyle oldu ki canım parmakların şiş kaldı :44:dilekcim hamile kaldığım kiloya döndüm sayılır. ama sorun şu ki alyansım girmiyor parmağımaçok özledim ya. arada takıyorum 2dk. şişiyor parmağım diye hemen geri çıkartıyorum. kalacak yoksa parmağımda. kuyumcuya götürdü eşim, yarım numara büyütebildiler, daha fazla yapamazlarmış taşlardan dolayı. çok üzülüyorum ya... parmak nasıl incelir kiiiii
nekin kontrolü 5teydi demi çıkmıştır doktordan.arayayım bir.
zeynebim 41 kere maşallah
yarenim sen epey boşlamışsın yemek adı bile söylemiomuşsun annene yapması dahada koyacak sana
çok iyi verdin kiloları valla harika oldu yani fazla kilon kalmadı hamilelikten diebiliriz
sedacım benimkide zor beğenio hiç çeşit istemez değişiklik istemez hiç bişi aşermez falan ama yapılanı da hemen yemez yani didikler sinir oluoum
az önce sordum ne varsa onu yerim dio:26:
zaten sorun obişi yok ki
ne yapcam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?