Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Cnm ödemdir o şişlik ,iner belki:26:

Enki ye katılıyorum dilek kullanmazsın bence..

Benim babam hiç gelemez değişik tatlara...Hünkar beğendi yapmıştım içinde süt var diye ağzına koymadıYemekte sütmü olur diyoEşinde gelenekselci galiba:26:

cnm benimde öyle olmadı çok sıktı benimki genişletilmiyordu bide oyüzden değiştirmek zorunda kaldım maalsf.

dilekcim bence alma canım. kocaman şey, evde yer kaplar. emin ol kullanmazsın da. benim yürüyüş bandı bile ütü odasında duruyor öyle boş boş...

eşim hiç çıkartmaz alyansını yenisini almak için üstüne verecek para şuan için yok. eşim mesaiye giderse ancak o zaman değiştirebilirim. bizim alyanslar ağır biraz, pahalıya mal oluyor. alırsam aynısını alırım zaten, farklı bi alyans istemem. farklı olacaksa da eşiminkini de değiştirmem lazım. takıntılıyım ben, illa takım olacak.

allah razı olsun dileğim.alsan kullanabilecekmiisn canım zamanın zaten yok. boşu boşuna ne gerek var.
teşekkür ederim vaktim olmadğını bir kez daha hatırlattın

keşke ununu da yazsaydın
daha iyi anlardım 2 kere okudum bu saatte kafa gidik oluo bilünn müü
evt annemde yapardı bundan dünde annem ıspanaklı gözleme yapmıştı ama 2 gündür hamur yioum bi öncede pirinç pilavı falan
bugün canım salata istio aslında tavuk salatası mı yapsam ki yaa
yada makarna salatası daha pratik, bi çay, yanınada peynirli milföy oldu bitti

tabii anneme gidince fikrim değişmezse

1 senedir falan eşim takmıyo altını sattı zaten gümüş aldı kendine.Küçük parmağınatakıyo ağır abi .Bende pek takıyorum sayılmaz..Evde hiç takmam zaten

un aldığı kadar kulak memesinden biraz sert olacak..
Neki aradınız mı kızlar:44:

nigarı aradım marketteymiş.çıkmış doktordan.pıhtı duruyomuş hala .17sinde 20sinde adet olması gerekiyormuş .bekelyelim olmazsan tekrar gelip napıcamza karar veririz demiş.kasadaydı kapattık fazla konuşmadık.

kuzum boş vaktin olmadığını hatırlatmak değildi niyetim.ama boşu boşuna alıcak parana yazık

Hap yazmıştır inş

canım onu takamıcanı düşünürsek ikiniz değişip şimdilik daha makul fiyatlı bişiler alabilirsiniz
takamadğın için üzülüosun die böyle söylüoum
tabiki senin içine nası sincekse önemli olan o

neki aradın mı zeynep
gelmedi de:26: bende çıkarım birazdan çıkınca arayım burda her konuşmamı herkes duyduğu için rahat olmuo konuşmak

un aldığı kadar kulak memesinden biraz sert olacak..
Neki aradınız mı kızlar:44:

bende unu sorucaktım ne kadar diye .ben hamur kızartmasını severim normal un su tuzla yoğuruyodum sert oluyodu .üzerine çikolata sosu döküp yiyorum.

aradım canım yazdım.

neki aradın mı zeynep
gelmedi de:26: bende çıkarım birazdan çıkınca arayım burda her konuşmamı herkes duyduğu için rahat olmuo konuşmak

aradım canım

nigarı aradım marketteymiş.çıkmış doktordan.pıhtı duruyomuş hala .17sinde 20sinde adet olması gerekiyormuş .bekelyelim olmazsan tekrar gelip napıcamza karar veririz demiş.kasadaydı kapattık fazla konuşmadık.

kkoras hap vermemiş canım.bekklicez demiş.

kanamsı olmadı oyüzden atamadı işte ilaç verdiyse onla atar aslında.

yaa ben daha burdayım offf

ooooo

vee fitilin tadına bakacak biri daha eklendi aramıza
arzu
onada fitil yazmış dr
fitil deyince aklıma ayşinim dediği geliyo hep

bundan sonra azcık dikkat edersin olur biter ama insanın canı isterken de nasıl dikkat eder orasını bilmiyorum
koras pırasa yaptım yazmış yaa canım çekti mesela...bi ara alıp yapıyım ben de

bizim evdede menüyü hep eşim belirler

kızlar acayip yoğun bi gündü bugün...20 öğretmenden dersi boş olanlar ızgara yaptılar,yedik...eşim de ben de tokuz diye yemek yemedik...meyveyle geçiştirdik...ama az sonra bi kaçamak yapıcam cips aldık,muhteşem yüzyılı izlerken yicem...arada olur o kadarcık napim yarın akşamda okuldan bi arkiye davetliyiz...orda yicez yemek...muhabbetin gözüne vururuz artık
zuzum hiçbi şey yazmamış...inşallah dr iyi şeyler söylemiştir...
nekim,o pıhtı adet olunca kesin düşer canım...doktorun ilaç vermemesi daha iyi olmuş bence...boşu boşuna niye içesin ki?

Son düzenleme:
cnm heralde fırınına bağlı evet, mesela o nöbet poğaçalarını da yapmıştın dimi sen? onlar çok güzel pofuduk oluodu sende olmadı
üf ya 13.30-18.20 dersteydim işte, 10 dk.arada bi girdim o kadar onda da bişi anlamıom ki
enkim maşallah ultrason fotosun nası da net çıkmışşş tombiş yanaklıı

daha zamanın var cnm dönebilir deama evet son ay çok kilo alınıomuş o yüzden canın isterse de bi lokma al nefsini köreltecek kadar. gerçi yaren örneğini vericektim ama o da demiş çıtı pıtı kaldı eskisi gibi, öle tamamen sınırlama hiç kendini, az da olsa ye abartmadan
15 günden bişi olmaz bee annenler dönünce yine annenin yemekleriyle devam ediceksen bu 15 gün için kendine bi liste yap istersen şu gün şunu yapiim die, işin kolaylaşır

Eki Görüntüle 563796

kızlar mekik aletini alsam mı acaba?
ı-ıhhh alma, annemde vardı eskiden, rahat diil, sıkıcı yapması
hadi ya, o kadar kilo verdin parmakların neden eski haline dönmedi ki:26:

aynı mantık mıdır bilmiom ama babamda da bi ara kan pıhtısı görmüşlerdi, doktor pıhtı zamanla kendiliğinden yok olur demişti, eğer bu da aynı şekildeyse kendiliğinden yok olur ya da adetiyle düşer heralde. şu an ağrısı sızısı ona herhangi bi zararı yok ki doktor nie takmış o pıhtıya:26:ya da takmamış ben mi yanlış anladım:44:

enkim yaaaa face'e bişi oldu benim kapandı açamıom da, çok ayıp oldu ya kusura bakmaaa

ya sizin örtmenler ne tatlı yaaa, her gün bişiler yapıp yiosunuz ne güzellafiyet olsun

şu tavuk çorbasından yapıcam, ama terbiyeli, yoğurdum azmış çünküeşim gece gelince yesin sıcak sıcak

Son düzenleme:
Misafirler geldi ben oturma odasındayım.Kabak tatlısıda yaptım..Orta sehpaya herşeyi hazırladım onlar gelmeden.kuzeyi izliyorum..

hamarat hatunsun vesselam. ne çok şey yaptın bugün

Utandırıyosunuz beni Yarın mutfağa girmem artıkBugün bide miksere sıkıştırdım elimi:18:Ben akıllı mikser takılıyken sapını sudan geçiriyim dedim.Ellerimle yıkıyom çalıştırdım parmağım sıkıştı.Çekemedim sonra çırpıcı aparatları fırlatma düğmesi varya ona bastım kurtuldum..

Sizde hamaratsınız cnm ben evde daha çok vakit geçirdiğimden yapıyorum böyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…