dilekcim hamile kaldığım kiloya döndüm sayılır. ama sorun şu ki alyansım girmiyor parmağımaçok özledim ya. arada takıyorum 2dk. şişiyor parmağım diye hemen geri çıkartıyorum. kalacak yoksa parmağımda. kuyumcuya götürdü eşim, yarım numara büyütebildiler, daha fazla yapamazlarmış taşlardan dolayı. çok üzülüyorum ya... parmak nasıl incelir kiiiii
iyiymiş bişe yok ozman yemicez de sende.aynen hiç değişik tatlara gelemiyor beşamelli karnıbaharıda yaptım bi lokma yedi bıraktı bende severim değişik uydurma şeyler yapmayı ama tek başımada olmuyo tabi
dün gittim makarna suyu koymuş neyli yapim diyorum nasıl yapıyosan yap dei bişede yok salçaladım bıraktım bende.
buzklukta lahmacunla içli köfte var onlardan birini yapim bugünde.
cnm alıp kenara atmıcaksan alıyoz alıyoz öle duruyor aldıklarımız
dilekcim hamile kaldığım kiloya döndüm sayılır. ama sorun şu ki alyansım girmiyor parmağımaçok özledim ya. arada takıyorum 2dk. şişiyor parmağım diye hemen geri çıkartıyorum. kalacak yoksa parmağımda. kuyumcuya götürdü eşim, yarım numara büyütebildiler, daha fazla yapamazlarmış taşlardan dolayı. çok üzülüyorum ya... parmak nasıl incelir kiiiii
bende beklioum girer die gelmedi annesinden girebiliodu dimi :26:
neden öyle oldu ki canım parmakların şiş kaldı :44:
fazla büyütmüolar canım bende eşiminkini büyüttürdüm yinede kesio dio. eli de çok çabuk şişer onun
ee kuzum git onu ver yenisi al, eşin takıo mu?
teşekkür ederim vaktim olmadğını bir kez daha hatırlattınallah razı olsun dileğim.alsan kullanabilecekmiisn canım zamanın zaten yok. boşu boşuna ne gerek var.
Onları yağda kızarttım..çok pretik bugun yapabilirsin..1 çay bardağı yoğurt tuz bi tane kabartma tozuyla yoğur.Tezgahta aççKare kare kes yağda kızart..Yumuşacık oluyo..Bi de fırında yapılan poğaça tairifim var o da pamuk gibi oluynu veririm bi ara..
Cnm ödemdir o şişlik ,iner belki:26:
dilekcim bence alma canım. kocaman şey, evde yer kaplar. emin ol kullanmazsın da. benim yürüyüş bandı bile ütü odasında duruyor öyle boş boş...
eşim hiç çıkartmaz alyansınıyenisini almak için üstüne verecek para şuan için yok. eşim mesaiye giderse ancak o zaman değiştirebilirim. bizim alyanslar ağır biraz, pahalıya mal oluyor. alırsam aynısını alırım zaten, farklı bi alyans istemem. farklı olacaksa da eşiminkini de değiştirmem lazım. takıntılıyım ben, illa takım olacak.
teşekkür ederim vaktim olmadğını bir kez daha hatırlattın
keşke ununu da yazsaydın
daha iyi anlardım 2 kere okudum bu saatte kafa gidik oluo bilünn müü
evt annemde yapardı bundan dünde annem ıspanaklı gözleme yapmıştı ama 2 gündür hamur yioum bi öncede pirinç pilavı falan
bugün canım salata istio aslında tavuk salatası mı yapsam ki yaa
yada makarna salatası daha pratik, bi çay, yanınada peynirli milföy oldu bitti
tabii anneme gidince fikrim değişmezse
Benim babam hiç gelemez değişik tatlara...Hünkar beğendi yapmıştım içinde süt var diye ağzına koymadıYemekte sütmü olur diyo Eşinde gelenekselci galiba:26:
nigarı aradım marketteymiş.çıkmış doktordan.pıhtı duruyomuş hala .17sinde 20sinde adet olması gerekiyormuş .bekelyelim olmazsan tekrar gelip napıcamza karar veririz demiş.kasadaydı kapattık fazla konuşmadık.
kuzum boş vaktin olmadığını hatırlatmak değildi niyetim.ama boşu boşuna alıcak parana yazık
dilekcim bence alma canım. kocaman şey, evde yer kaplar. emin ol kullanmazsın da. benim yürüyüş bandı bile ütü odasında duruyor öyle boş boş...
eşim hiç çıkartmaz alyansınıyenisini almak için üstüne verecek para şuan için yok. eşim mesaiye giderse ancak o zaman değiştirebilirim. bizim alyanslar ağır biraz, pahalıya mal oluyor. alırsam aynısını alırım zaten, farklı bi alyans istemem. farklı olacaksa da eşiminkini de değiştirmem lazım. takıntılıyım ben, illa takım olacak.
un aldığı kadarkulak memesinden biraz sert olacak..
Neki aradınız mı kızlar:44:
neki aradın mı zeynep
gelmedi de:26: bende çıkarım birazdan çıkınca arayım burda her konuşmamı herkes duyduğu için rahat olmuo konuşmak
nigarı aradım marketteymiş.çıkmış doktordan.pıhtı duruyomuş hala .17sinde 20sinde adet olması gerekiyormuş .bekelyelim olmazsan tekrar gelip napıcamza karar veririz demiş.kasadaydı kapattık fazla konuşmadık.
kuzum boş vaktin olmadığını hatırlatmak değildi niyetim.ama boşu boşuna alıcak parana yazık
oooooselam millet. biz dün akşam 12,30 da yattık ve çooooook sevindik erken yattığımıza.kutlama yaptık sabah da 9,30 da kalktık oğlumla. kahvaltı ettim. sonra onu uyuttum. mutfağı, koridoru, yatak odasını ve ütü odasını süpürdüm, yerlerini sildim. salonun tozunu aldım. oğluş hala uyuyor
nek ve zuzu iyi haberlerle dönerler inşallah doktordan.
fitil deyince aklıma ayşinim dediği geliyo hepvee fitilin tadına bakacak biri daha eklendi aramıza
arzu
onada fitil yazmış dr
bundan sonra azcık dikkat edersin olur bitermerhaba kızlar
ben geldim.bugün kontrolüm vardı .gittik doktorum sabahtan 2 doğum yaptırmıış.11.30da girdik.burdada kilom 84 çıktı doktor biraz kızdı.aldın başını gidiyosun diye.canım istiyor ama diyorum yemiceksin tutacaksın diyor.bebişte 2kilo 700 gr olmuş.suyu flan iyi dedi.bebiş dönmemiş hala kafası sağdaydı sol tarafa doğru gelmş tam ortaya gelmiş.2 hafta sonraya gün verdi.ordan eşim iş yerine götürdü .ordan kuaföre geçtim kaç bıyık kltuk altımı aldrttım.kızıma nazar boncuğu baktım geldim.
bizim evdede menüyü hep eşim belirlermaşallah cnm.
ama doktor niye öyle sölemişki açmı kalacaksın yani mecbur yiceksin tam kilo alma döneminki zaten.
ayy yarenim bende hiç sevmiyorum düşünmeyi bana deseki eşim şunu şunu yap yaparım ama oda hiç fikir vermez tek dediği kuzu çevirmebenimde aklıma çeşit gelmiyor hiç sinir oluyorum bulamayıncada.
cnm heralde fırınına bağlı evet, mesela o nöbet poğaçalarını da yapmıştın dimi sen? onlar çok güzel pofuduk oluodu sende olmadınekle konuşuoum ben 4 gibi izin alıp hastaneye gitcek
umarım sorun çıkmaz iş yerinden biri cenaze yüzünden gelmemiş
birisi çocuğunun okuluna veli toplantısına gitmiş
biriside yarım saate izin alıp çıkcak diodu
en son neke patlayabilirler noluo die umarım canı sıkılmazda gider ordanda annesine gitcek yazar ordan galiba
kkoras ellerine sağlık o poğaçalar yumşak yumşak gözüküokızlar bilir benim poğaçalarım hiç pofur pofur olmaz
bin kere denedim fırına bağlıoum artık napim
üf ya 13.30-18.20 dersteydim işte, 10 dk.arada bi girdim o kadarbende milföylü basit tariflere bakıoum olmazsa akşama bişiler yapim
ama anneme gidioum ordan eve gitmem 9 oluo
sonra da bişi yapasım olmuo yatıoum tv karşısına battaniye altına
nek çıkıomuş işten
pıhtılar geçmemiştir dio kanaması olmamış ki bakalım neler dicek dr
alishia sen nerelerdesin bakim ce deyip yok oluosun Eki Görüntüle 563717
enkim maşallah ultrason fotosun nası da net çıkmışşşmerhaba kızlar
ben geldim.bugün kontrolüm vardı .gittik doktorum sabahtan 2 doğum yaptırmıış.11.30da girdik.burdada kilom 84 çıktı doktor biraz kızdı.aldın başını gidiyosun diye.canım istiyor ama diyorum yemiceksin tutacaksın diyor.bebişte 2kilo 700 gr olmuş.suyu flan iyi dedi.bebiş dönmemiş hala kafası sağdaydı sol tarafa doğru gelmş tam ortaya gelmiş.2 hafta sonraya gün verdi.ordan eşim iş yerine götürdü .ordan kuaföre geçtim kaç bıyık kltuk altımı aldrttım.kızıma nazar boncuğu baktım geldim.
15 günden bişi olmaz beeoğlumu uyuttum, yemeğimi yedim geldim. ayy bu arada yemek düşünmeyeceğim son 15-20 gün kızlar. aralık 15'te annemler köye gidiyor, babaanneme bakmaya. 15 gün yoklar. bakalım unutmuş muyum yemek yapmayıne yapsam diye düşünmek yoruyor beni ya. neyse idare ederiz artık.
dilekcimmm boldan sonra sana da daha iyi bir iş için dua ediyorum tatlım. ya da yanına iş gören bir eleman alsınlar da azcık rahatla diye.
ı-ıhhh alma, annemde vardı eskiden, rahat diil, sıkıcı yapması
hadi ya, o kadar kilo verdin parmakların neden eski haline dönmedi ki:26:dilekcim hamile kaldığım kiloya döndüm sayılır. ama sorun şu ki alyansım girmiyor parmağımaçok özledim ya. arada takıyorum 2dk. şişiyor parmağım diye hemen geri çıkartıyorum. kalacak yoksa parmağımda. kuyumcuya götürdü eşim, yarım numara büyütebildiler, daha fazla yapamazlarmış taşlardan dolayı. çok üzülüyorum ya... parmak nasıl incelir kiiiii
ooooo
fitil deyince aklıma ayşinim dediği geliyo hep
bundan sonra azcık dikkat edersin olur biterama insanın canı isterken de nasıl dikkat eder orasını bilmiyorum
koras pırasa yaptım yazmış yaa canım çekti mesela...bi ara alıp yapıyım ben de
bizim evdede menüyü hep eşim belirler
kızlar acayip yoğun bi gündü bugün...20 öğretmenden dersi boş olanlar ızgara yaptılar,yedik...eşim de ben de tokuz diye yemek yemedik...meyveyle geçiştirdik...ama az sonra bi kaçamak yapıcamcips aldık,muhteşem yüzyılı izlerken yicem...arada olur o kadarcık napim yarın akşamda okuldan bi arkiye davetliyiz...orda yicez yemek...muhabbetin gözüne vururuz artık
zuzum hiçbi şey yazmamış...inşallah dr iyi şeyler söylemiştir...
nekim,o pıhtı adet olunca kesin düşer canım...doktorun ilaç vermemesi daha iyi olmuş bence...boşu boşuna niye içesin ki?
Misafirler geldi ben oturma odasındayım.Kabak tatlısıda yaptım..Orta sehpaya herşeyi hazırladım onlar gelmeden.kuzeyi izliyorum..Eki Görüntüle 563918
hamarat hatunsun vesselam. ne çok şey yaptın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?