Utandırıyosunuz beniEki Görüntüle 563924 Yarın mutfağa girmem artıkBugün bide miksere sıkıştırdım elimi:18:Ben akıllı mikser takılıyken sapını sudan geçiriyim dedim.Ellerimle yıkıyom çalıştırdım parmağım sıkıştı.Çekemedim sonra çırpıcı aparatları fırlatma düğmesi varya ona bastım kurtuldum..
ayyyyydikkat eeet, nazardır nazar bişi oldu mu
zuzuşumm hadi geçmişten dön deanlat ne dedi doktor:26:
O zaman acıdı baya ama şimdi sağlam,sağol ayşamNazr var bende cnm ..20 kilo verdim ya ..Bi kaç kişinin gözü değdi heralde İstanbulda komşulardan biri ,hamile olduğum zaman ablan şimdi kilo alır demiş..Diğer günler de beni soruyomuş ablan devam ediyo mu rejime diye
kardeşine mi soruomuş, versin o da ağzının payını, lüzumsuz insan çok naparsın
vee fitilin tadına bakacak biri daha eklendi aramıza
arzu
onada fitil yazmış dr
aman beeee, fitil kadar pis bişi yok vallaaa, töbe yarabbisi hiç sevmedim ben onu
neden yazmış ki acabaa:26:
nek'ten haberi olan var mı?
10dk.arada girdim çıkıom şimdi yine, görüşürüz kızlar ancak akşama girerim heralde
aradım canım
nigarı aradım marketteymiş.çıkmış doktordan.pıhtı duruyomuş hala .17sinde 20sinde adet olması gerekiyormuş .bekelyelim olmazsan tekrar gelip napıcamza karar veririz demiş.kasadaydı kapattık fazla konuşmadık.
kkoras hap vermemiş canım.bekklicez demiş.
koras eşim zerrine bayılıyo :) taklidini yapıyo bide "kııızzzz" diyo ya zerrin aynı öle yapıyo deli yaa
Zuzum eşin niye vazgeçti ki
o aletten bana da sokmuştu doktor,bi de jel sürüyolar
valla kötülemiyim ama bazı insanların gerçekten niyeti bozukKardeşime soruyomuş cnm.Oda diyomuş zaten devam ediyo ablam çok istikrarlı diye..Kötü niyetli değildir belki ama sürekli kilomla ilgilenmesi tuhafıma gidiyo..Valla artık herşeyn tadına bakmaya yemeye başladım..Tutamıyorum kendimi nedense
Burada birisi ne dese beğenirsin.Kilo verince hamile kaldın bakBiz çocukk düşünmüyoduk ki dedim..Düşünmeye başladık oldu Allaha şükür dedim..İnsanlar neleri inceliyo
yaa üff bende aslında kullanmamayı düşünüyom,kullanmasammıki yaaa fitili biraz akıntın var dedi ondan yazdı ... yumurtalıklarında sorun yok dedi..kocaman uzun bişey soktuonunla baktı ekrandan,başka bişey demedi çünkü smear testi ve kan testi haftaya çıkıcak ozamn gidicez tekrar
bide nekadar pahalıymış o test yaa ,bileydim devlete giderdim 200 tl verdik testlere :/ bide giriş 50tlboğazımda acıyodu ya onuda gösterdim gitmişken
bişiler alıcaktım kaldı yaa eşimde canınsağolsun napalım gitsin boşver dedi ama oturdu resmen içime
he bide eşim görünmekten vazgeçtigirmedi dra ,sinir etti beni çocuk gibi oyun oynuyo sanki kızdım azcık tartıştım zıtlaştık durduk genellikle zati dilek de duymuştur telde konuşurken kimle konuşuyon diyip durdu.. sinir oldum ya iice sinir etcek beni ,kapattıktan sonra yedi fırçayı ama
çok çaysıdım amademledim içcem şimdi, tüm gün yarım simitle durdum yemek yiyemedik çünkü ablamın kbb de bi işlemi oldu dr 3saat yemek yeme dedi, e o yiyemeyince bizde yemedik 6da geldik eve 7 de yemek yedik uyuyo şimdi benmki çok yoruldu yavrucum
hıı ozamn regl olunca atıcak ölemi inşş yanii
canm seninde prensesine maşallah yesinler onu yaa
ohooo o cıbıl görmemişBende bayılıyorum ya ne güzel oyuncu o öyle hergün aynı sahneleri izlerim..Çok komik yaa
Benimki fazla izlemiyo yalan dünyayı..Çok cıbıl cıbıllarmış
neee bilim yaaa kırcam kafasını
jel mel görmedim ama sanki o şeyin üzerine prezvtf geçirdiler,çünkü en son dr o aletten öle bişey söktü attı :26: ay o kelepçeyi çıkarırken sıktım kendimi acıdı azcık,kadın kendini kasmazsan çıkartıcam dedi ,sankim hergün takıp çıkartıyom da onu kasmıcam
neee bilim yaaa kırcam kafasını
jel mel görmedim ama sanki o şeyin üzerine prezvtf geçirdiler,çünkü en son dr o aletten öle bişey söktü attı :26: ay o kelepçeyi çıkarırken sıktım kendimi acıdı azcık,kadın kendini kasmazsan çıkartıcam dedi ,sankim hergün takıp çıkartıyom da onu kasmıcam
valla kötülemiyim ama bazı insanların gerçekten niyeti bozuk
alttan baktı doktor heralde, ultrason aletini mi diosun uzun bişi soktu die.
ama ona jel sürülmü ki kkoras:26:
pahalıymış biraz evet ama olsun sağlık bu
Cnm alttan bakarken alete hep sürüldü..kuru kuru girmezki
Eki Görüntüle 563935 şu alet benim dediğim..
Ayy bunu bulcam diye arattım görsellerde normal doğıum görselide varmış içim kalktı tuhaf oldum
bundan sonra azcık dikkat edersin olur biterama insanın canı isterken de nasıl dikkat eder orasını bilmiyorum
koras pırasa yaptım yazmış yaa canım çekti mesela...bi ara alıp yapıyım ben de
kızlar acayip yoğun bi gündü bugün...20 öğretmenden dersi boş olanlar ızgara yaptılar,yedik...eşim de ben de tokuz diye yemek yemedik...meyveyle geçiştirdik...ama az sonra bi kaçamak yapıcamcips aldık,muhteşem yüzyılı izlerken yicem...arada olur o kadarcık napim yarın akşamda okuldan bi arkiye davetliyiz...orda yicez yemek...muhabbetin gözüne vururuz artık ?
enkim maşallah ultrason fotosun nası da net çıkmışşştombiş yanaklıı
daha zamanın var cnm dönebilir deama evet son ay çok kilo alınıomuş o yüzden canın isterse de bi lokma al nefsini köreltecek kadar. gerçi yaren örneğini vericektim ama o da demiş çıtı pıtı kaldı eskisi gibi, öle tamamen sınırlama hiç kendini, az da olsa ye abartmadan ::
Misafirler geldi ben oturma odasındayım.Kabak tatlısıda yaptım..Orta sehpaya herşeyi hazırladım onlar gelmeden.kuzeyi izliyorum..Eki Görüntüle 563918
yaa üff bende aslında kullanmamayı düşünüyom,kullanmasammıki yaaa fitili biraz akıntın var dedi ondan yazdı ... yumurtalıklarında sorun yok dedi..kocaman uzun bişey soktuonunla baktı ekrandan,başka bişey demedi çünkü smear testi ve kan testi haftaya çıkıcak ozamn gidicez tekrar
bide nekadar pahalıymış o test yaa ,bileydim devlete giderdim 200 tl verdik testlere :/ bide giriş 50tlboğazımda acıyodu ya onuda gösterdim gitmişken
bişiler alıcaktım kaldı yaa eşimde canınsağolsun napalım gitsin boşver dedi ama oturdu resmen içime
he bide eşim görünmekten vazgeçtigirmedi dra ,sinir etti beni çocuk gibi oyun oynuyo sanki kızdım azcık tartıştım zıtlaştık durduk genellikle zati dilek de duymuştur telde konuşurken kimle konuşuyon diyip durdu.. sinir oldum ya iice sinir etcek beni ,kapattıktan sonra yedi fırçayı ama
canm seninde prensesine maşallah yesinler onu yaa
kaç tanelik fitil zuzum toplamda, bence kullan doktor verdiyse.sevindim bi problem çıkmamışzaten çıkmasını da beklemiodum
eşin nie vazgeçti ki yaaa, nese olsun bakalım ya boşver gitme fazla üstüne adamın
alttan baktı doktor heralde, ultrason aletini mi diosun uzun bişi soktu die.
ama ona jel sürülmü ki kkoras:26:
pahalıymış biraz evet ama olsun sağlık bu
zuzum fitili kullan mutlaka
Smear iççin mi o alet cnm bana ilki bebeğe bakmak için.ikincisi parça kalmış mı diye baktı ultrason dr u..Evet prz takıyo ondan sonra jel sürüyo içeri soktuktan sonra çeviriyo detaylı bakıyo.gıcıkmış kadın..insan daha nazik der.kelepçe ne ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?