Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayyyyydikkat eeet, nazardır nazarbişi oldu mu

zuzuşumm hadi geçmişten dön deanlat ne dedi doktor:26:

ayyyyydikkat eeet, nazardır nazarbişi oldu mu

zuzuşumm hadi geçmişten dön deanlat ne dedi doktor:26:

O zaman acıdı baya ama şimdi sağlam,sağol ayşamNazr var bende cnm ..20 kilo verdim ya ..Bi kaç kişinin gözü değdi heraldeİstanbulda komşulardan biri ,hamile olduğum zaman ablan şimdi kilo alır demiş..Diğer günler de beni soruyomuş ablan devam ediyo mu rejime diye

kardeşine mi soruomuş, versin o da ağzının payını, lüzumsuz insan çok naparsın

kardeşine mi soruomuş, versin o da ağzının payını, lüzumsuz insan çok naparsın

Kardeşime soruyomuş cnm.Oda diyomuş zaten devam ediyo ablam çok istikrarlı diye..Kötü niyetli değildir belki ama sürekli kilomla ilgilenmesi tuhafıma gidiyo..Valla artık herşeyn tadına bakmaya yemeye başladım..Tutamıyorum kendimi nedense
Burada birisi ne dese beğenirsin.Kilo verince hamile kaldın bakBiz çocukk düşünmüyoduk ki dedim..Düşünmeye başladık oldu Allaha şükür dedim..İnsanlar neleri inceliyo

[video=youtube;ORu2PtOAJpI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ORu2PtOAJpI[/video]
Kopmaca

vee fitilin tadına bakacak biri daha eklendi aramıza
arzu
onada fitil yazmış dr

yaa üff bende aslında kullanmamayı düşünüyom,kullanmasammıki yaaa fitili biraz akıntın var dedi ondan yazdı ... yumurtalıklarında sorun yok dedi..kocaman uzun bişey soktu onunla baktı ekrandan,başka bişey demedi çünkü smear testi ve kan testi haftaya çıkıcak ozamn gidicez tekrar

bide nekadar pahalıymış o test yaa ,bileydim devlete giderdim 200 tl verdik testlere :/ bide giriş 50tl boğazımda acıyodu ya onuda gösterdim gitmişken

bişiler alıcaktım kaldı yaa eşimde canınsağolsun napalım gitsin boşver dedi ama oturdu resmen içime

he bide eşim görünmekten vazgeçti girmedi dra ,sinir etti beni çocuk gibi oyun oynuyo sanki kızdım azcık tartıştım zıtlaştık durduk genellikle zati dilek de duymuştur telde konuşurken kimle konuşuyon diyip durdu.. sinir oldum ya iice sinir etcek beni ,kapattıktan sonra yedi fırçayı ama

çok çaysıdım ama demledim içcem şimdi, tüm gün yarım simitle durdum yemek yiyemedik çünkü ablamın kbb de bi işlemi oldu dr 3saat yemek yeme dedi, e o yiyemeyince bizde yemedik 6da geldik eve 7 de yemek yedik uyuyo şimdi benmki çok yoruldu yavrucum

hıı ozamn regl olunca atıcak ölemi inşş yanii

canm seninde prensesine maşallah yesinler onu yaa

koras eşim zerrine bayılıyo :) taklidini yapıyo bide "kııızzzz" diyo ya zerrin aynı öle yapıyo deli yaa

koras eşim zerrine bayılıyo :) taklidini yapıyo bide "kııızzzz" diyo ya zerrin aynı öle yapıyo deli yaa

Bende bayılıyorum ya ne güzel oyuncu o öyle hergün aynı sahneleri izlerim..Çok komik yaa
Benimki fazla izlemiyo yalan dünyayı..Çok cıbıl cıbıllarmış

Son düzenleme:
Zuzum eşin niye vazgeçti ki
o aletten bana da sokmuştu doktor,bi de jel sürüyolar

neee bilim yaaa kırcam kafasını
jel mel görmedim ama sanki o şeyin üzerine prezvtf geçirdiler,çünkü en son dr o aletten öle bişey söktü attı :26: ay o kelepçeyi çıkarırken sıktım kendimi acıdı azcık,kadın kendini kasmazsan çıkartıcam dedi ,sankim hergün takıp çıkartıyom da onu kasmıcam

valla kötülemiyim ama bazı insanların gerçekten niyeti bozuk

kaç tanelik fitil zuzum toplamda, bence kullan doktor verdiyse.sevindim bi problem çıkmamışzaten çıkmasını da beklemiodum

eşin nie vazgeçti ki yaaa, nese olsun bakalım ya boşver gitme fazla üstüne adamın

alttan baktı doktor heralde, ultrason aletini mi diosun uzun bişi soktu die.
ama ona jel sürülmü ki kkoras:26:

pahalıymış biraz evet ama olsun sağlık bu

Bende bayılıyorum ya ne güzel oyuncu o öyle hergün aynı sahneleri izlerim..Çok komik yaa
Benimki fazla izlemiyo yalan dünyayı..Çok cıbıl cıbıllarmış
ohooo o cıbıl görmemiş

hıhı prez. geçiriolar. ve evet ultrasonla alttan bakma problem diil rahatsz etmio ama o alet biraz sinir bozucu, benden de doktor bi kere smear için örnek almıştı baya öncedeni ordan biliom ben de

zuzum fitili kullan mutlaka
ayyy kızlar muhteşem yüzyıl çok heyecanlı...ceeeee diyip çıkıyorum zuzumla neki merak edip girdim...

Smear iççin mi o alet cnm bana ilki bebeğe bakmak için.ikincisi parça kalmış mı diye baktı ultrason dr u..Evet prz takıyo ondan sonra jel sürüyo içeri soktuktan sonra çeviriyo detaylı bakıyo.gıcıkmış kadın..insan daha nazik der.kelepçe ne ki:44:

Cnm alttan bakarken alete hep sürüldü..kuru kuru girmezki
şu alet benim dediğim..
Ayy bunu bulcam diye arattım görsellerde normal doğıum görselide varmış içim kalktı tuhaf oldum

hı evet böle bişi.
evet şimdi düşündüm de zart die girio içeri evet, bi jel olmasa o kadar kolay giremezdi

Misafirler geldi ben oturma odasındayım.Kabak tatlısıda yaptım..Orta sehpaya herşeyi hazırladım onlar gelmeden.kuzeyi izliyorum..Eki Görüntüle 563918

akşamları yemem canım.son zamanlarda bozmuştum düzeni öncedende yiyodum ama gündüz. akşam 7den sonra meyve yiyodum tek.yine öle yaparım.
ne güzel canım okulda hep birlikte yemekler yapıp yiyonuz maşallah .herkes birbiryle anlaşıyor galiba.

evet canım ilk defa böle net gösterdi .tombiş tombiş olmuş.eşim diyor bana benzyor yanakları..dönebilirmiş zamanımız var dedi.beklicez artık.ne yemek istersem gündüz yerim artık.doktorda benim için diyor zaten .

maşallah canım bugün çok yoruldun iş yaptın.ellerine sağlık.afiyetle yesinler.

zuzum yumurtalıklarda bişe yokmuş.işallah testlerinde temiz çıkar.smerar testi biraz pahalı .özelde zaten pahalı testler.bişe çıkmasında giden para olsun .vajinal bakmış ultrason o çubuk ucunada prez.takıyolar.

bilmiyomki yarın alcak eşim ilaçları ..sağol canım

evet alttan baktı canm evet upuzun bişey, hiç okadar uzunu girmemişti içime eşime böle dedim ağzıma çarpıyodu :))))) ama güldü de

sağlık olsun evet canım

zuzum fitili kullan mutlaka

yaa ama üfff

yaa adı kelepçemi bilmiyom ben öle ad koydum :)

yaa orayı açıyo ya işte o aleti sokmadan önce ...bişeyle açtı orayı sonra soktu o aleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…