hiç okadar uzunu girmemişti içimeeşime böle dedim ağzıma çarpıyodu :))))) ama güldü de
:
aaaahhhhahahaaaaaaeşin duymasın sakın dicektim ama sölemişsin bile
öle bi topic vardı milletsohbete bakbizim topik mimlenecek yakında...ne aletmiş yaa
hemide yerleştirmiş
bende biberi doldurdum,kv gitmeden lahana sarıp buzluğuma koymuştu onuda çıkardım çözülsün,pişircem yaa 12ye kadar yatmam zaten pişsin hazır olsun yarında gelnce taze fasulye yapıcam onuda kv den çalıcam kışlık kavanoza yapmıştı domatesli falan bi soğan doğrayıp pişircem hemenyanına da brokoli ohh menüm hazır
3tane mandalin aldım önüme yiyom :))
ya aslında dolmanın yanına bende mercimek çorbası severim amma ve lakin kim yapcek onu :76:
yes tazefasulyenin yanına makarna severim ben
vede şöle bişey var dolmanın yanına gene bişey yapmam lazımki doysunlar eşim ve kaynım..her tabaktan sonra ne var başka diye soruyo uyuz kaynımsadece eşim olsa bişey demez de kaynımla kp de varya bişey yapmam lazım ilaa
kız mercimekten kolay çorba mı var koy düdüklüde bas blender'ı, al sana çorba
aa ama ivit kp falan da var dimi doğru ya, tamam o zaman haklısın
ii geceler kızlarrrr
nek de gelmedi yaaa,patoloji sonucunu da aldılar mı ki:26:
öle bi topic vardı milletmuhabbetlerini falan anlatıodu, kapandı sanırım sonra
kuzeye kopuyorum yaaaaboş işler müdürüüü, artissssst
valla ii iş yaptım haaa, 2 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim bence aferini hakettimbirazdan da kocişime tavuk kızartıcam, çorbaya üşendim hem onun da işine geldi
ya sanırım ben acccık tembelim
ben seni sakinleştiririm yawrum gelne yazıyım ki bişi bulamıoum bazen yazacak bazende sinirlenioum yazmak istemioum
maşallah kuzuyamerhaba kızlar
ben geldim.bugün kontrolüm vardı .gittik doktorum sabahtan 2 doğum yaptırmıış.11.30da girdik.burdada kilom 84 çıktı doktor biraz kızdı.aldın başını gidiyosun diye.canım istiyor ama diyorum yemiceksin tutacaksın diyor.bebişte 2kilo 700 gr olmuş.suyu flan iyi dedi.bebiş dönmemiş hala kafası sağdaydı sol tarafa doğru gelmş tam ortaya gelmiş.2 hafta sonraya gün verdi.ordan eşim iş yerine götürdü .ordan kuaföre geçtim kaç bıyık kltuk altımı aldrttım.kızıma nazar boncuğu baktım geldim.
Eki Görüntüle 563785
teyzeleri kızımın fotosunu ekleyeyim size yandan yüzü yanaklara bakın maşallah deyin ama
hıı al al sanki yapacak, plateslinle kaç defa yuvarlandın aldığından beri
canım whatsapp'ım kapanmış benim. anlamadım nolmuş, sürüm güncelleyin diyo, güncelledim ama açılmadı. anlayan birini göstermem lazımbende whatsuppdan yazdım ama cvp vermedi neti açıkdeğil heralde
enkimmnigarı aradım marketteymiş.çıkmış doktordan.pıhtı duruyomuş hala .17sinde 20sinde adet olması gerekiyormuş .bekelyelim olmazsan tekrar gelip napıcamza karar veririz demiş.kasadaydı kapattık fazla konuşmadık.
kuzum boş vaktin olmadığını hatırlatmak değildi niyetim.ama boşu boşuna alıcak parana yazık
ıhh hiç bişi yazmadı.. pıhtılar duruyo dedi, adette atılır bunlar dedi.. eğer 20sine kadar adet olmazsan tekrar gelmen gerekio dedi.Hap yazmıştır inş
bebeyim yaa, sen aradığında uyuyomuşumdur ben, sessize almıştım telefonu.neki aradın mı zeynep
gelmedi de:26: bende çıkarım birazdan çıkınca arayım burda her konuşmamı herkes duyduğu için rahat olmuo konuşmak
ne güzel yaa sizin şu yemekler, ızgaralar.. okulunuzu çok merak ediyorum :)ooooo
kızlar acayip yoğun bi gündü bugün...20 öğretmenden dersi boş olanlar ızgara yaptılar,yedik...eşim de ben de tokuz diye yemek yemedik...meyveyle geçiştirdik...ama az sonra bi kaçamak yapıcamcips aldık,muhteşem yüzyılı izlerken yicem...arada olur o kadarcık napim yarın akşamda okuldan bi arkiye davetliyiz...orda yicez yemek...muhabbetin gözüne vururuz artık
nekim,o pıhtı adet olunca kesin düşer canım...doktorun ilaç vermemesi daha iyi olmuş bence...boşu boşuna niye içesin ki?
zuzum güzel geçmiş kontrolünyaa üff bende aslında kullanmamayı düşünüyom,kullanmasammıki yaaa fitili biraz akıntın var dedi ondan yazdı ... yumurtalıklarında sorun yok dedi..kocaman uzun bişey soktuonunla baktı ekrandan,başka bişey demedi çünkü smear testi ve kan testi haftaya çıkıcak ozamn gidicez tekrar
bide nekadar pahalıymış o test yaa ,bileydim devlete giderdim 200 tl verdik testlere :/ bide giriş 50tlboğazımda acıyodu ya onuda gösterdim gitmişken
bişiler alıcaktım kaldı yaa eşimde canınsağolsun napalım gitsin boşver dedi ama oturdu resmen içime
he bide eşim görünmekten vazgeçtigirmedi dra ,sinir etti beni çocuk gibi oyun oynuyo sanki kızdım azcık tartıştım zıtlaştık durduk genellikle zati dilek de duymuştur telde konuşurken kimle konuşuyon diyip durdu.. sinir oldum ya iice sinir etcek beni ,kapattıktan sonra yedi fırçayı ama
çok çaysıdım amademledim içcem şimdi, tüm gün yarım simitle durdum yemek yiyemedik çünkü ablamın kbb de bi işlemi oldu dr 3saat yemek yeme dedi, e o yiyemeyince bizde yemedik 6da geldik eve 7 de yemek yedik uyuyo şimdi benmki çok yoruldu yavrucum
hıı ozamn regl olunca atıcak ölemi inşş yanii
canm seninde prensesine maşallah yesinler onu yaa
aldım canım patoloji sonucunu, bilimsel bişiler yazıyo hiç bişi anlamadım.nek de gelmedi yaaa,patoloji sonucunu da aldılar mı ki:26:
hoşgeldin canım, haziran anneleri topiğinden hatırlıyorum seni :)Kizlar ben yaklasik 5 aydir falan topigi takip ediyorum aradabirde yaziyorum belki farketmemissinizdir, bende 2010 geliniyim 11 haftalik hamileyim, bu topigi seviyorum hepiniz cok tatlisiniz birde farkedilmek istedim :) yaziyim dedim.
Aslinda hicde usengec bulmadim gece gece camasir katlayip tavuk yapmalar diger arkadas dolma yapmis utandim :) asil usengec benim galiba bunlari yapmam cok zor :) bir tek gece cocuga mama hazirlarim o kadar heralde.
günaydın ....
ayşin,zuzu gözlerimi yaşarttınız kızsizi böyle hamarat görmeye alışkın değiliz
nekim yine başlama bi şeyleri kafana takmaya...olumsuz şeyler düşüdükçe üzerine çekiyosun kuzum...küçücük bi pıhtı,adette düşer...sana bi zararı da yok şu an...bırak adet olmayı bekle,o zaman da düşmezse düşünürsün...don't panik
sirken ohhh anneciinden allah razı olsun...bundan sonra evinde 24 saat sıcak olcak yaa üşütmezsin...tekrar geçmiş olsun canım...sesine de çok güldümm
koraaaaas sen ne zaman uyuyosungece ben yatarken açıktın,sabah girdim baktım açıksın
bizde kahvaltımızı yaptık...kocişi gönderdim...pırasayla havuç getircek birazdan bana,pişircem akşam için...okula gitmeden önce pişerse yer de giderimşimdi kimsecikler yokken evimi toparlıyım...bugün okulda kuymak yicez dün ızgara yapınca o kalmıştı...akşam da yokum kociş tek takılcak
zuzum güzel geçmiş kontrolün
ama sen zaten gitmiştin dr'a.. hiç bir şeyin yoktu, eşine kızdım yine seni sokmuş kontrole, kendisi de girseydi aklınızdan soru işaretleri kalkardı :44:
ablana da sana da geçmiş olsun
aldım canım patoloji sonucunu, bilimsel bişiler yazıyo hiç bişi anlamadım.
netten bakmam lazım bi ara.. beni geçiştirdi azcık doktorum, zaten 1 saat de bekledim sinir oldum.
Doktorumun doğum günü mü ne varmış, tüm asistan kızlar minileri ve topuklularıyla koşuşturuyolar pastalar, mumlar süpiz yaptılar adama
hediyeleşmeler felan, biz de bekliyoruz tabi bu sırada
kontrolde de adam doğum gününün heyecanıyla çok bi ilgilenmedi.
paolojiye baktı, normal işte, ölü bebek dediğimiz durum felan dedi bişiler zırvaladı.. ama benim bebeğim hep ölü değildi ki, kalp atışı vardı..
ben de sustum hiç bişi sormadım, demedim.
direk anneme gittim hemen pijamalarımı giydirip yatırdı beni bi güzel de besledi akşama kadar uyumuşum ilaçlardan sanırım; akşam iş çıkışı da eşim geldi orda yedik içtik eve de yatmaya geldik
kas ağrılarım azaldı baya ama öksürük başladı sesim de travestiler gibi çıkıyorateş de olmuyor o yüzden antibiyotiğe başlamadım çok terliyorum duşa girdim eve gelince
bu aarada kaloriferlerimiz çok güzel yanıyor ev sıcacık yine
zuzu o fitilleri mutlaka kullan o aletlerden kondom takılanı ultrason oluyor hijyen açısından takıyorlar onu yani her seferinde ultrasonu temizleyemeceklerine göre;
diğer bahsettiğin de sanırım spekulum olsa gerek... geçmiş olsun
günaydın ....
ayşin,zuzu gözlerimi yaşarttınız kızsizi böyle hamarat görmeye alışkın değiliz
nekim yine başlama bi şeyleri kafana takmaya...olumsuz şeyler düşüdükçe üzerine çekiyosun kuzum...küçücük bi pıhtı,adette düşer...sana bi zararı da yok şu an...bırak adet olmayı bekle,o zaman da düşmezse düşünürsün...don't panik
sirken ohhh anneciinden allah razı olsun...bundan sonra evinde 24 saat sıcak olcak yaa üşütmezsin...tekrar geçmiş olsun canım...sesine de çok güldümm
koraaaaas sen ne zaman uyuyosungece ben yatarken açıktın,sabah girdim baktım açıksın
bizde kahvaltımızı yaptık...kocişi gönderdim...pırasayla havuç getircek birazdan bana,pişircem akşam için...okula gitmeden önce pişerse yer de giderimşimdi kimsecikler yokken evimi toparlıyım...bugün okulda kuymak yicez dün ızgara yapınca o kalmıştı...akşam da yokum kociş tek takılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?