Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

waaooowww brravooo ayşamm alkışşşş

ay aklıma getirdin bende kalkıp dolma doldurayım yarına pişiririm sadece

sohbete bak bizim topik mimlenecek yakında...ne aletmiş yaa
öle bi topic vardı millet muhabbetlerini falan anlatıodu, kapandı sanırım sonra

kuzeye kopuyorum yaaaa boş işler müdürüüü, artissssst

valla ii iş yaptım haaa, 2 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim bence aferini hakettimbirazdan da kocişime tavuk kızartıcam, çorbaya üşendimhem onun da işine geldi
ya sanırım ben acccık tembelim

hemide yerleştirmiş

bende biberi doldurdum,kv gitmeden lahana sarıp buzluğuma koymuştu onuda çıkardım çözülsün,pişircem yaa 12ye kadar yatmam zaten pişsin hazır olsun yarında gelnce taze fasulye yapıcam onuda kv den çalıcam kışlık kavanoza yapmıştı domatesli falan bi soğan doğrayıp pişircem hemen yanına da brokoli ohh menüm hazır

3tane mandalin aldım önüme yiyom :))

benc ikisi de sebze oldu yemeklerin, dolmanın yanına çorba yap.ertesi gün de fasulyenin yanına ben pilav severim ama sen makarna mı seviodun:26: onu yap
afiyet olsun, sen sağlıklı besleniosun aferin ben yarım paket çiko bulmuştum mutfakta onu ycem şimdi

ya aslında dolmanın yanına bende mercimek çorbası severim amma ve lakin kim yapcek onu :76:

yes tazefasulyenin yanına makarna severim ben

vede şöle bişey var dolmanın yanına gene bişey yapmam lazımki doysunlar eşim ve kaynım..her tabaktan sonra ne var başka diye soruyo uyuz kaynım sadece eşim olsa bişey demez de kaynımla kp de varya bişey yapmam lazım ilaa

kız mercimekten kolay çorba mı var koy düdüklüde bas blender'ı, al sana çorba
aa ama ivit kp falan da var dimi doğru ya, tamam o zaman haklısın

ii geceler kızlarrrr

nek de gelmedi yaaa,patoloji sonucunu da aldılar mı ki:26:

ayşamm yaa acıktım ben sankii, ekmek de yok ne yesemkiii öle abur cubur yiyemem ben çiko bisküvi falan ,aç kaldım :/

gidiyim dolmalar pişerken ortalığı toplayım

hadi iyi gecelerr

hmm taam ok yapcam ama yarın değil başka gün

yarın kendi ağzıyla yazar inşşş

Kizlar ben yaklasik 5 aydir falan topigi takip ediyorum aradabirde yaziyorum belki farketmemissinizdir, bende 2010 geliniyim 11 haftalik hamileyim, bu topigi seviyorum hepiniz cok tatlisiniz birde farkedilmek istedim :) yaziyim dedim.
Aslinda hicde usengec bulmadim gece gece camasir katlayip tavuk yapmalar diger arkadas dolma yapmis utandim :) asil usengec benim galiba bunlari yapmam cok zor :) bir tek gece cocuga mama hazirlarim o kadar heralde.

ne yazıyım ki bişi bulamıoum bazen yazacak bazende sinirlenioum yazmak istemioum
ben seni sakinleştiririm yawrum gel

maşallah kuzuya aman bebiş sağlıklı olsun da kilolara hiçç takılma canım
Eki Görüntüle 563785
teyzeleri kızımın fotosunu ekleyeyim size yandan yüzü yanaklara bakın maşallah deyin ama

Eki Görüntüle 563796

kızlar mekik aletini alsam mı acaba?
hıı al al sanki yapacak, plateslinle kaç defa yuvarlandın aldığından beri

bende whatsuppdan yazdım ama cvp vermedi neti açıkdeğil heralde
canım whatsapp'ım kapanmış benim. anlamadım nolmuş, sürüm güncelleyin diyo, güncelledim ama açılmadı. anlayan birini göstermem lazım
enkimm teşekkür ederim aradığın için..
konuşamadım da çok yaa, aklım doktorun söylediklerindeydi, kusuruma bakma
senle ilk kez konuştuk bu arada, çok mutlu oldum
Hap yazmıştır inş
ıhh hiç bişi yazmadı.. pıhtılar duruyo dedi, adette atılır bunlar dedi.. eğer 20sine kadar adet olmazsan tekrar gelmen gerekio dedi.
Bukadar.
neki aradın mı zeynep
gelmedi de:26: bende çıkarım birazdan çıkınca arayım burda her konuşmamı herkes duyduğu için rahat olmuo konuşmak
bebeyim yaa, sen aradığında uyuyomuşumdur ben, sessize almıştım telefonu.
sonra da geri aramadım yemek yedik felan saat 10 a geliyodu ((

ne güzel yaa sizin şu yemekler, ızgaralar.. okulunuzu çok merak ediyorum :)
inşallah temizlenir pıhtılar adette viliş, şimdi de kafayı onlara takar stres yaparım kendime

zuzum güzel geçmiş kontrolün
ama sen zaten gitmiştin dr'a.. hiç bir şeyin yoktu, eşine kızdım yine seni sokmuş kontrole, kendisi de girseydi aklınızdan soru işaretleri kalkardı :44:
ablana da sana da geçmiş olsun

nek de gelmedi yaaa,patoloji sonucunu da aldılar mı ki:26:
aldım canım patoloji sonucunu, bilimsel bişiler yazıyo hiç bişi anlamadım.
netten bakmam lazım bi ara.. beni geçiştirdi azcık doktorum, zaten 1 saat de bekledim sinir oldum.
Doktorumun doğum günü mü ne varmış, tüm asistan kızlar minileri ve topuklularıyla koşuşturuyolar pastalar, mumlar süpiz yaptılar adama
hediyeleşmeler felan, biz de bekliyoruz tabi bu sırada
kontrolde de adam doğum gününün heyecanıyla çok bi ilgilenmedi.
paolojiye baktı, normal işte, ölü bebek dediğimiz durum felan dedi bişiler zırvaladı.. ama benim bebeğim hep ölü değildi ki, kalp atışı vardı..
ben de sustum hiç bişi sormadım, demedim.

hoşgeldin canım, haziran anneleri topiğinden hatırlıyorum seni :)
sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına..

uff ne çok yazmışsınız, geçmişi okuyorum ve yazdım tam 40 dk
eşim aha 2 dk önce bastı fırçayı, yatalım sen ne yazıyon bi saattir diye
kaçıyorum ben :18: :18:

ii geceler kızlar

direk anneme gittim hemen pijamalarımı giydirip yatırdı beni bi güzel de besledi akşama kadar uyumuşum ilaçlardan sanırım; akşam iş çıkışı da eşim geldi orda yedik içtik eve de yatmaya geldik

kas ağrılarım azaldı baya ama öksürük başladı sesim de travestiler gibi çıkıyor ateş de olmuyor o yüzden antibiyotiğe başlamadım çok terliyorum duşa girdim eve gelince

bu aarada kaloriferlerimiz çok güzel yanıyor ev sıcacık yine

zuzu o fitilleri mutlaka kullan o aletlerden kondom takılanı ultrason oluyor hijyen açısından takıyorlar onu yani her seferinde ultrasonu temizleyemeceklerine göre;
diğer bahsettiğin de sanırım spekulum olsa gerek... geçmiş olsun

dilek o mekik aleti eğlenceli bence ben spora gittiğimde vaktim varsa onda mekik de çekiyorum karnımı baya acıtıyor demek faydası oluyor
enkidu sen de dikkat et tatlım son ayın esas son ayda kilo alımı çok oluyormuş.
kkoras yaptıkların çok lezzetli görünüyor

nektar patoloji sonucunu merak ettim bir ara benimle de paylaşabilir misin?

başka ne yzacaktım unuttum

Nek adetinle atarsın inş,doğum gününü de akşama kutlayaydı doktor
Sirken iyileşmişsin ne güzel
Günaydın kızlar

günaydın ....
ayşin,zuzu gözlerimi yaşarttınız kız sizi böyle hamarat görmeye alışkın değiliz
nekim yine başlama bi şeyleri kafana takmaya...olumsuz şeyler düşüdükçe üzerine çekiyosun kuzum...küçücük bi pıhtı,adette düşer...sana bi zararı da yok şu an...bırak adet olmayı bekle,o zaman da düşmezse düşünürsün...don't panik
sirken ohhh anneciinden allah razı olsun...bundan sonra evinde 24 saat sıcak olcak yaa üşütmezsin...tekrar geçmiş olsun canım...sesine de çok güldümm
koraaaaas sen ne zaman uyuyosun gece ben yatarken açıktın,sabah girdim baktım açıksın

bizde kahvaltımızı yaptık...kocişi gönderdim...pırasayla havuç getircek birazdan bana,pişircem akşam için...okula gitmeden önce pişerse yer de giderim şimdi kimsecikler yokken evimi toparlıyım...bugün okulda kuymak yicez dün ızgara yapınca o kalmıştı...akşam da yokum kociş tek takılcak

Eşimi gönderiyorum bazen uyumuyorumEki Görüntüle 564171

günaydınnn

sağol canım valla bu son zaten bidaa gitmicem,haftya sonuç ne çıkıcak bakalım

canm inşş adetle söküp atarsın sende

ay canım rahatlamışın sende biraz ii gelmiş anneciin :)

hmm doğrudur canım

herzamnki halimiz bikerem

pırasayı pek sevmem ,çok da yemem koca kış 1kere beeelllkiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…