herzamnki halimiz bikerem
pırasayı pek sevmem ,çok da yemem koca kış 1kere beeelllkiiiiii
günaydın kızlar.
nekim inşallah adetle atacaksın canım o pıhtıyı. strese sokma canım kendini artık. doktora da asistan kızlara da sinir oldummesai saatleri içerisinde yapılır mı kutlama ya!!!
zuzu ve alishiam gece gece pek hamaratmışsınız
vilinnn okuluna bayıldım ya, ne eğlenceli oluyor, yemekler, ızgaralar.
zuzumm eşine ben de kızdım, niye kapıda fikir değiştiriyor ki. ne kaybederdi o da bir kontrolden geçse.
korasss senin dün yaptıklarını ben yapsam, 1 hafta sürünürdü sanırım evdebitirdiler mi eşinle arkadaşları?
sirken annelerimiz acil servis gibiler dimi. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
ben oğlumu uyutmuşken kahvaltımı yapayım kızlar. öptüm herkesi
nası abarttın yaa bizde biliouz herhaldeyaa üff bende aslında kullanmamayı düşünüyom,kullanmasammıki yaaa fitili biraz akıntın var dedi ondan yazdı ... yumurtalıklarında sorun yok dedi..kocaman uzun bişey soktuonunla baktı ekrandan,başka bişey demedi çünkü smear testi ve kan testi haftaya çıkıcak ozamn gidicez tekrar
bide nekadar pahalıymış o test yaa ,bileydim devlete giderdim 200 tl verdik testlere :/ bide giriş 50tlboğazımda acıyodu ya onuda gösterdim gitmişken
he bide eşim görünmekten vazgeçtigirmedi dra ,sinir etti beni çocuk gibi oyun oynuyo sanki kızdım azcık tartıştım zıtlaştık durduk genellikle zati dilek de duymuştur telde konuşurken kimle konuşuyon diyip durdu.. sinir oldum ya iice sinir etcek beni ,kapattıktan sonra yedi fırçayı ama
ayy reziller siziCnm alttan bakarken alete hep sürüldü..kuru kuru girmezki
deli yaaevet alttan baktı canm evet upuzun bişey, hiç okadar uzunu girmemişti içimeeşime böle dedim ağzıma çarpıyodu :))))) ama güldü de
yaa orayı açıyo ya işte o aleti sokmadan önce ...bişeyle açtı orayı sonra soktu o aleti
öle bi topic vardı milletmuhabbetlerini falan anlatıodu, kapandı sanırım sonra
kuzeye kopuyorum yaaaaboş işler müdürüüü, artissssst
valla ii iş yaptım haaa, 2 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim bence aferini hakettimbirazdan da kocişime tavuk kızartıcam, çorbaya üşendim hem onun da işine geldi
ya sanırım ben acccık tembelim
mrh canım evet arada yazıosun daha sık bekleriz amaKizlar ben yaklasik 5 aydir falan topigi takip ediyorum aradabirde yaziyorum belki farketmemissinizdir, bende 2010 geliniyim 11 haftalik hamileyim, bu topigi seviyorum hepiniz cok tatlisiniz birde farkedilmek istedim :) yaziyim dedim.
Aslinda hicde usengec bulmadim gece gece camasir katlayip tavuk yapmalar diger arkadas dolma yapmis utandim :) asil usengec benim galiba bunlari yapmam cok zor :) bir tek gece cocuga mama hazirlarim o kadar heralde.
ben seni sakinleştiririm yawrum gel Eki Görüntüle 564129
hıı al al sanki yapacak, plateslinle kaç defa yuvarlandın aldığından beri
canım whatsapp'ım kapanmış benim. anlamadım nolmuş, sürüm güncelleyin diyo, güncelledim ama açılmadı. anlayan birini göstermem lazım
bebeyim yaa, sen aradığında uyuyomuşumdur ben, sessize almıştım telefonu.
sonra da geri aramadım yemek yedik felan saat 10 a geliyodu((
aldım canım patoloji sonucunu, bilimsel bişiler yazıyo hiç bişi anlamadım.
netten bakmam lazım bi ara.. beni geçiştirdi azcık doktorum, zaten 1 saat de bekledim sinir oldum.
Doktorumun doğum günü mü ne varmış, tüm asistan kızlar minileri ve topuklularıyla koşuşturuyolar pastalar, mumlar süpiz yaptılar adama
hediyeleşmeler felan, biz de bekliyoruz tabi bu sırada
kontrolde de adam doğum gününün heyecanıyla çok bi ilgilenmedi.
paolojiye baktı, normal işte, ölü bebek dediğimiz durum felan dedi bişiler zırvaladı.. ama benim bebeğim hep ölü değildi ki, kalp atışı vardı..
ben de sustum hiç bişi sormadım, demedim.
ii geceler kızlar
direk anneme gittim hemen pijamalarımı giydirip yatırdı beni bi güzel de besledi akşama kadar uyumuşum ilaçlardan sanırım; akşam iş çıkışı da eşim geldi orda yedik içtik eve de yatmaya geldik
kas ağrılarım azaldı baya ama öksürük başladı sesim de travestiler gibi çıkıyorateş de olmuyor o yüzden antibiyotiğe başlamadım çok terliyorum duşa girdim eve gelince
bu aarada kaloriferlerimiz çok güzel yanıyor ev sıcacık yine
dilek o mekik aleti eğlenceli bence ben spora gittiğimde vaktim varsa onda mekik de çekiyorum karnımı baya acıtıyor demek faydası oluyor
ayy reziller sizi
ne güldüm yaa sabah sabah aklıma gelmeyen kalmadı yani
deli yaaadama söyleme bari mannak
valla kkoras eklediği gibi bi alet evet ben hiç hatırlıyamadım jel mi sürdü bişi mi taktı bide benimki erkek drdusmear testi için parça alırken içim gıcıklandı ama
kkoras Eki Görüntüle 564201 buaşkımla benim smile olsun
görünce kendimizi düşündüm siz ne dersiniz kızlar
her özel gün hazırlanıpözel yemek yapıp Eki Görüntüle 564203 tosunu ellerinde çiçekle beklioum yaa zaten
seda noldu avukatla konuşma işi
eşin araba işi için bişiler düşünmüş mü ?
nası abarttın yaa bizde biliouz herhaldekocaman dio sahtekar
evt bıdır bıdır susmadı eşin kim oo kim deyip duruodu
keşke devlete gitseydin valla aynı şeyi yapıolar ne kadar çok tutmuş testler
neyse herşeyden önce can sağlığı
deli yaaadama söyleme bari mannak
valla kkoras eklediği gibi bi alet evet ben hiç hatırlıyamadım jel mi sürdü bişi mi taktı bide benimki erkek drdusmear testi için parça alırken içim gıcıklandı ama
kkoras Eki Görüntüle 564201 buaşkımla benim smile olsun
görünce kendimizi düşündüm siz ne dersiniz kızlar
her özel gün hazırlanıpözel yemek yapıp Eki Görüntüle 564203 tosunu ellerinde çiçekle beklioum yaa zaten
Ayşam jel sürülüyomu dedi , o tahrik etti beni
Olsun cnm
günaydın kızlar
dün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 260dan 806 ya çıkmış 2 günde. ama progesteronum 17den 10,45e düşmüş, geceyi korkarak geçirdim sabah doktora gittik, düşmesi ii değil diyor. düşük olabilir. progestan kullanıcam 1 hafta, sonra ultrasonda bakacak
tam ben de bunu sorcaktım,baktım ki sen yazmışsın bile...
bütüüüün işlermi bitirdim,yemeğimin pişmesini bekliyorum şu an sabırsızlıkla...nassıl canım çekti yaa
2 gündür ceviz yemiyodum...ceviz yiyorum şimdi...insan bi şeyi yemeye mecbur olunca yiyemiyo yaaceviz yemek istemiyorum artık
canm yaa dikkat et iş miş yapma ozamn yorma kendini sağa sola çok gitme nebilim işte otur hep :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?