Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar.

nekim inşallah adetle atacaksın canım o pıhtıyı. strese sokma canım kendini artık. doktora da asistan kızlara da sinir oldum mesai saatleri içerisinde yapılır mı kutlama ya!!!

zuzu ve alishiam gece gece pek hamaratmışsınız

vilinnn okuluna bayıldım ya, ne eğlenceli oluyor, yemekler, ızgaralar.

zuzumm eşine ben de kızdım, niye kapıda fikir değiştiriyor ki. ne kaybederdi o da bir kontrolden geçse.

korasss senin dün yaptıklarını ben yapsam, 1 hafta sürünürdü sanırım evde bitirdiler mi eşinle arkadaşları?

sirken annelerimiz acil servis gibiler dimi. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

ben oğlumu uyutmuşken kahvaltımı yapayım kızlar. öptüm herkesi

Pofuduklar azaldı,diğerleri yarılandı cnm

günaydınnn kızlar

zuzum sevindim senin sonucun temizmiş kan sonucundada bişecik çıkmaz inşallah ama keşke eşini zorlasaydın yaa nekimin dediği gibi aklında soru işareti kalmazdı enazından bence sen sonucu almaya gittiğinizde kandır onu tekrar götür

nekimm adetle atılr dediyse sorun yapma şimdi kendine yaa niye strese sokuyosun kendini hiçbişeyin kalmıcak işte dert etme.

ayşamm affin sana çamaşırlar katlanmış kız biriktirmeden katlasana öle birikince daha çok gözünde büyüyor insanın.bende akşam çamaşır atacaktım yarın atim dedm makine dolmamıştı yağmur yağacaksa yine kurumicak desene
kasım annelerinden biride kurutma makinesi almış 3 günlük iş 3 saatte bitti diyor valla iyce hoşuma gitmeye başladı bu makine ama nerden alacam

vilin gerçekten negüzel şeyler yapıyosunuz okulda zamnda güzel geçiyordur sizin için.

sirken iyileşmişsin cnm biraz kaloriferlerde yanmış sorun olmaz artık.
başka kime yazcaktımki:26:

Son düzenleme:
nası abarttın yaa bizde biliouz herhalde kocaman dio sahtekar
evt bıdır bıdır susmadı eşin kim o o kim deyip duruodu
keşke devlete gitseydin valla aynı şeyi yapıolar ne kadar çok tutmuş testler
neyse herşeyden önce can sağlığı

Cnm alttan bakarken alete hep sürüldü..kuru kuru girmezki
ayy reziller sizi
ne güldüm yaa sabah sabah aklıma gelmeyen kalmadı yani

deli yaa adama söyleme bari mannak
valla kkoras eklediği gibi bi alet evet ben hiç hatırlıyamadım jel mi sürdü bişi mi taktı bide benimki erkek drdu smear testi için parça alırken içim gıcıklandı ama

bak bak oralarımı takip ediodun
kuzey beni bitirio yaa hem çok gülüoum hem duygusala bağlıoum
şaka dimi sen mi katladın çamaşırı hadi katlamayı geçtim yerleştirdin bi de şu an şoklardayım

mrh canım evet arada yazıosun daha sık bekleriz ama fırsat buldukça gel
hepimiz kendi çapımızda bişiler yapıouz işte işten eşten vakit buldukça

geliyim de ben gelioum sen yoksun ben gidioum sen giriosun ayrı kaldık
top verdiğim para kadar yuvarlanmamışımdır galiba
bende bi whatsApp sahibi olamadım koçişi bekleyince böyle oluo işte :106:
bende dioum bu kız bi kere duysun şu tlfnu ailesi nası ulaşıo acaba diodum :26:
canım yaa drun terbiyesizliği hem beklet hem baştan savma konuşmalar yap
normal işte ne demek yaa normal olsa böyle mi olurdu aptal herif
reglini beklicez mecbur o zaman inşallah kurtulursun o pıhtılardan

canım iyi olmana sevindim ilaç almadığın daha iyi bende hiç sevmioum ilaç içmeyi
en kısa zamanda toparlarsın inşallah

bugündü zaten sabah açılmamıştı akşama da bilmioum
şimdi ona 40 lira veremem aslında param kalmadı ki şu kartlar yüzünden haftayı beklioum

gunaydın kızlar

sabah eşim bıraktı ofiste de suyum ve yiyecek adına pek bi şeyim kalmamıştı alışverişe çıktı şimdi

bune akidiş yaaa 40 lirada eczaneye verdim ilaçlara nekadn pahalı hayret bişey yaa ,Allah tan ssk var yani o olmasa nekadar ödücez kimbilir...

bide otobüste arkadaş dediki, 200 lira test için fazla almışlar ssklı daha az ödüyo,faturanla bi dilekçe yaz tüketici haklarına paranı geri iade ederler dedi,böle bişey varmı .. hoş olsada uğraşmam ben zaten sağlığımla ilgili sonuçta ama varsa da böle bişey bilelim yani dimi

Ayşam jel sürülüyomu dedi , o tahrik etti beni

Olsun cnm

günaydın kızlar
dün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 260dan 806 ya çıkmış 2 günde. ama progesteronum 17den 10,45e düşmüş, geceyi korkarak geçirdim sabah doktora gittik, düşmesi ii değil diyor. düşük olabilir. progestan kullanıcam 1 hafta, sonra ultrasonda bakacak

seda noldu avukatla konuşma işi
eşin araba işi için bişiler düşünmüş mü ?

tam ben de bunu sorcaktım,baktım ki sen yazmışsın bile...

bütüüüün işlermi bitirdim,yemeğimin pişmesini bekliyorum şu an sabırsızlıkla...nassıl canım çekti yaa
2 gündür ceviz yemiyodum...ceviz yiyorum şimdi...insan bi şeyi yemeye mecbur olunca yiyemiyo yaa ceviz yemek istemiyorum artık

bana göre kocamandı ama
bilseydim devlete giderdim vallabillaa :)

söledim işte sinir olsun diye :)) bn parça alındığını hissetmedim ilk baş bi çubuğun ucunda pamuğu evirdi çevirdi sonra o pamuğu asistanına verdi tüpe koydu ...bi tüp daha vardı onun içine ne koydu görmedim belkide parça aldı koydu ama hiç hissetmedim kadın muhabbet etti hep

ossun şeker şeyy

Ayşam jel sürülüyomu dedi , o tahrik etti beni
Olsun cnm

o yok mu zaten saman altından su yürütüo
bide bana derler düşkün dio

yok efendim küvet yokmuş olmuomuş
fitili gece kullanıp gündüzü mü değerlendirseymiş
adama kur yapmaymış falan
hepsi onda ama hiç çaktırmıo

saol canım

canm yaa dikkat et iş miş yapma ozamn yorma kendini sağa sola çok gitme nebilim işte otur hep :18:

dilekkk

ay ama hakket yaa şimdi akşama fitilimi attırayım yoksam randevumu gerçekleştirelim :)) zaten ben atamam fitili eşime attırırım adamın canı çeker yaa :))))

he bide ne dicem bu fitil hap gibi yaa uzun ince değil,oval ve hapa benziyo bakınca

Son düzenleme:

zorunlu olunca yenmez ki yaa ama napcak minnoş için katlanmalısın

zuzum yaa arayıp sorsana mesela sigortalıyım smear testini ne kadar yapıosunuz die
acaba sigorta olayına girmeden mi aldı parayı
bi araştır yani bence:44:

off uykum var kuzeyden sonra transit vardı onu izledik saat 1de yattık bi gün önce 2de yattık yorgunum
evdede bişi yapasım gelmio
dün gittim çamaşır topladım KATLADIM, YERLEŞTİRDİM (zuzu, alishia)
sonra kv köfte getirmişti ona şekil verip kızarttım yanına biber kızarttım
yaprak sarma getirmişti onu pişirdim bir tabaklı
tosuna da kremalı tavuk çabuk çorba yaptım
çayıda demledim cheesecake ve yemişide hazırladım tamam işte bitti

bu akşama yine bişi yok delircem yaa en azından 2 günlük olsa yemekler çok sevincem
makarna ve burger kızartabilirim bu akşama da

canm yaa dikkat et iş miş yapma ozamn yorma kendini sağa sola çok gitme nebilim işte otur hep :18:

yapmıyodum ki zaten temizliği bile eşim yapıyor sadece akşamdan akaşam bulaşıkları makinaya atıyorum o kadar yemeği yeyip uzanıyorum bilmiyorum yaa hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…