bune akidiş yaaa 40 lirada eczaneye verdim ilaçlara nekadn pahalı hayret bişey yaa ,Allah tan ssk var yani o olmasa nekadar ödücez kimbilir...
bide otobüste arkadaş dediki, 200 lira test için fazla almışlar ssklı daha az ödüyo,faturanla bi dilekçe yaz tüketici haklarına paranı geri iade ederler dedi,böle bişey varmı .. hoş olsada uğraşmam ben zaten sağlığımla ilgili sonuçta ama varsa da böle bişey bilelim yani dimi
dilekkk
ay ama hakket yaa şimdi akşama fitilimi attırayım yoksam randevumu gerçekleştirelim :)) zaten ben atamam fitili eşime attırırımadamın canı çeker yaa :))))
he bide ne dicem bu fitil hap gibi yaa uzun ince değil,oval ve hapa benziyo bakınca
o yok mu zaten saman altından su yürütüo
bide bana derler düşkün dio
yok efendim küvet yokmuş olmuomuş
fitili gece kullanıp gündüzü mü değerlendirseymiş
adama kur yapmaymış falan
hepsi onda ama hiç çaktırmıo
saol canım
günaydın kızlar
dün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 260dan 806 ya çıkmış 2 günde. ama progesteronum 17den 10,45e düşmüş, geceyi korkarak geçirdim sabah doktora gittik, düşmesi ii değil diyor. düşük olabilir. progestan kullanıcam 1 hafta, sonra ultrasonda bakacak
canım moralini yüksek tut,allahın izniyle hiç bi şey olmicak görceksin...sen ilacını kullanıp dikkat et yeter...günaydın kızlar
dün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 260dan 806 ya çıkmış 2 günde. ama progesteronum 17den 10,45e düşmüş, geceyi korkarak geçirdim sabah doktora gittik, düşmesi ii değil diyor. düşük olabilir. progestan kullanıcam 1 hafta, sonra ultrasonda bakacak
yahu akşamdan beri sizin muhabbetinizi okuyup okuyup gülüyorumdilekkk
ay ama hakket yaa şimdi akşama fitilimi attırayım yoksam randevumu gerçekleştirelim :)) zaten ben atamam fitili eşime attırırımadamın canı çeker yaa :))))
he bide ne dicem bu fitil hap gibi yaa uzun ince değil,oval ve hapa benziyo bakınca
zorunlu olunca yenmez ki yaa ama napcak minnoş için katlanmalısın
zuzum yaa arayıp sorsana mesela sigortalıyım smear testini ne kadar yapıosunuz die
acaba sigorta olayına girmeden mi aldı parayı
bi araştır yani bence:44:
off uykum var kuzeyden sonra transit vardı onu izledik saat 1de yattık bi gün önce 2de yattık yorgunum
evdede bişi yapasım gelmio
dün gittim çamaşır topladım KATLADIM, YERLEŞTİRDİM (zuzu, alishia)
sonra kv köfte getirmişti ona şekil verip kızarttım yanına biber kızarttım
yaprak sarma getirmişti onu pişirdim bir tabaklı
tosuna da kremalı tavuk çabuk çorba yaptım
çayıda demledim cheesecake ve yemişide hazırladım tamam işte bitti
bu akşama yine bişi yok delircem yaa en azından 2 günlük olsa yemekler çok sevincem
makarna ve burger kızartabilirim bu akşama da
seda noldu avukatla konuşma işi
eşin araba işi için bişiler düşünmüş mü ?
kkoras Eki Görüntüle 564201 buaşkımla benim smile olsun
görünce kendimizi düşündüm siz ne dersiniz kızlar
her özel gün hazırlanıpözel yemek yapıp Eki Görüntüle 564203 tosunu ellerinde çiçekle beklioum yaa zaten
dilekkk
bu yemek derdinden nedir çektiğimiz yaasende eve o kadar geç gidip bu kadar şey yapıyosun nasıl bi enerjin var kuzum yaa işte de yoruluyosun o kadar...kaşı bi yerlerini de nazar değmesin
minnoş için yiyorum zaten bi çok şeyiyerken söylüyorum bi de miniiiiik,annecin sana ceviz yedircek,ister misin kızım diye
bune akidiş yaaa 40 lirada eczaneye verdim ilaçlara nekadn pahalı hayret bişey yaa ,Allah tan ssk var yani o olmasa nekadar ödücez kimbilir...
bide otobüste arkadaş dediki, 200 lira test için fazla almışlar ssklı daha az ödüyo,faturanla bi dilekçe yaz tüketici haklarına paranı geri iade ederler dedi,böle bişey varmı .. hoş olsada uğraşmam ben zaten sağlığımla ilgili sonuçta ama varsa da böle bişey bilelim yani dimi
dün babam annemin yanına gitmiş salak naptığıda belli değil biliyorum 3 yıl sürer dava enaz bu yılda neyaparım bilmiyorum dayanabilirmiyim demiş yaşlanıırm ozmana kadar vs.
ben konuşmalarından anladımki ben gezim edim istediğim gibi 3 yılda sürerse sürsün zaten ozmana yaşlanmış olurum gene yanına gelirim yap et kürkçü dükkanına dön yan ohh ne ala o kadında yaşadıklarıyla kalsın.
çok beğendimm
bu nasıl bi zihniyet yaaa...sefasını eller sürsün,cefasını annen çeksin...ohh ne ala memleketgelemedi bi türlü cnm.saol vilincim
dün babam annemin yanına gitmiş salak naptığıda belli değil biliyorum 3 yıl sürer dava enaz bu yılda neyaparım bilmiyorum dayanabilirmiyim demiş yaşlanıırm ozmana kadar vs.
ben konuşmalarından anladımki ben gezim edim istediğim gibi 3 yılda sürerse sürsün zaten ozmana yaşlanmış olurum gene yanına gelirim yap et kürkçü dükkanına dön yan ohh ne ala o kadında yaşadıklarıyla kalsın.
ismim elçin 25 yaşındayım kocaeli de oturuyorum hemşireyim ben.Dünyalar tatlısıda kızım var ismi defne henüz 3.5 aylık :)
canım bazen enerji falan olmuo ama mecbur yapıoum aç yatılmıo yani
önemli olan ne pişirceğine karar verip malzemenin olması yoksa yapmak zor gelmio valla.
kaşıdım canım
ister annesi ister yesen ona faydası olacak herşeyi
bu nasıl bi zihniyet yaaa...sefasını eller sürsün,cefasını annen çeksin...ohh ne ala memleketbence baban o kadına tam olarak güvenmiyo ama aşkında da geçemiyo...annen ne diyo peki bol?
annem demişkinası yaa dava işine falan hiç girmeyelim mi demeye getirmiş
şimdi ona yedirio paraları ama 2-3 yıl sonra yaşlanıp gelcek annene kalacak yükü parasızlığı
kız beni terkeder die düşünüo demekki yaşlanınca
nası b.ktan bi iş yaa insanı çıldırtır yani
saol bebeyim
annem demişki
annem-ii sen gidecn sevgilinin yanında olacaksın ben napacam tek başıma
babam-seninde çocukların torunlar var
an-benim sevgilim olmıcak yani
b-hayır olamaz öyle bişe yıkarım heryeri öle bişe yapamazsın ben sana güveniyorum hiçbirzaman böle bişe yapacağını düşünmedm düşünmemsaçmalığa bakarmısınız yani.çok bekler o gezsin etsin hastalansın yatağa düşsün gelsin annem baksın ohh ne ala memleket.
dava konusunda nasıl bukadar rahat bilmiyorum doğrusu belki kendiside emin değildir hala ne yapmak istediğinden.
BABNİK HOŞ GELDİN CANIMBENİM DE KIZIM OLACAK İNAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?