Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım eczaneye gittiğinde daha önce hastaneye gittiğin ilaç ayzdırmasan bile hastaneye kaydın yapılan muayenelerin falan ücretleri çıkıyo ondan 40 lira çıkmıştır senden öyle bir dilekçe var

neyi canı çeker bee :26: bakıoum da beni geçtiniz
önce randevu ver sonra yatarken fitili kullan yat:101:

şöyle bişi benim kullandığım alttaki beyaz olan üçgenimsi gibi

Aynen

Cnm hapla yükselir zaten .Strese girme

zuzum evet muayene ücreti önceden kalan ilaç paranı falan alıolar fatmanın dediği gibi
hatta bunlar belkide öncenin parasıdır bi sonrasında gittiğinde de bu dün gittiğin muayenin parasını veriosun galiba
ama devlet için böyle yani eczanedeki kadın bana buna benzer bişi sölemişti hep borçlu kalıosun devlete işin özü bu yani

sen bi araştır hastane test parasını eczaneye verilen para için yapılcak bişi yok zaten

canım moralini yüksek tut,allahın izniyle hiç bi şey olmicak görceksin...sen ilacını kullanıp dikkat et yeter...

yahu akşamdan beri sizin muhabbetinizi okuyup okuyup gülüyorum illa yapcan yani o zaman önce yapın,sonra da fitili koyup yat bari

bu yemek derdinden nedir çektiğimiz yaa sende eve o kadar geç gidip bu kadar şey yapıyosun nasıl bi enerjin var kuzum yaa işte de yoruluyosun o kadar...kaşı bi yerlerini de nazar değmesin
minnoş için yiyorum zaten bi çok şeyi yerken söylüyorum bi de miniiiiik,annecin sana ceviz yedircek,ister misin kızım diye

seda noldu avukatla konuşma işi
eşin araba işi için bişiler düşünmüş mü ?

gelemedi bi türlü cnm.saol vilincim
dün babam annemin yanına gitmiş salak naptığıda belli değil biliyorum 3 yıl sürer dava enaz bu yılda neyaparım bilmiyorum dayanabilirmiyim demiş yaşlanıırm ozmana kadar vs.
ben konuşmalarından anladımki ben gezim edim istediğim gibi 3 yılda sürerse sürsün zaten ozmana yaşlanmış olurum gene yanına gelirim yap et kürkçü dükkanına dön yan ohh ne ala o kadında yaşadıklarıyla kalsın.

çok beğendimm

ayy zuzum alemsin kız randevuyu gerçekleştir ozman ondan sonra attır

dilşat ozaman ilacı kullanp dikkat et sende ama betahcg artmış yani.

canım bazen enerji falan olmuo ama mecbur yapıoum aç yatılmıo yani
önemli olan ne pişirceğine karar verip malzemenin olması yoksa yapmak zor gelmio valla.
kaşıdım canım

ister annesi ister yesen ona faydası olacak herşeyi

İlaçların bazısında sigorta geçmiyodur belki

nası yaa dava işine falan hiç girmeyelim mi demeye getirmiş
şimdi ona yedirio paraları ama 2-3 yıl sonra yaşlanıp gelcek annene kalacak yükü parasızlığı
kız beni terkeder die düşünüo demekki yaşlanınca
nası b.ktan bi iş yaa insanı çıldırtır yani

saol bebeyim

bu nasıl bi zihniyet yaaa...sefasını eller sürsün,cefasını annen çeksin...ohh ne ala memleket bence baban o kadına tam olarak güvenmiyo ama aşkında da geçemiyo...annen ne diyo peki bol?

samsun da doğum yaptığım doktordan randevu aldık, öğleden sonra orda olucaz birazdan yola çıkıcaz, adam riskli gebelikler uzmanı daha etkili olur sanırım tabii olacaksa önüne geçemeyiz de

ismim elçin 25 yaşındayım kocaeli de oturuyorum hemşireyim ben.Dünyalar tatlısıda kızım var ismi defne henüz 3.5 aylık :)

valla aynen öyle benim içinde yoksa yapmak zor gelmiyor akşam fasulye geldi aklıma sadece ıslattım sabahta koydum pişirdim düdüklüye akşam yemeyim hazır neyseki bi pilav yapcam.

bu nasıl bi zihniyet yaaa...sefasını eller sürsün,cefasını annen çeksin...ohh ne ala memleket bence baban o kadına tam olarak güvenmiyo ama aşkında da geçemiyo...annen ne diyo peki bol?

zaten güvendiğini sanmıyorumki.
annem demişki
annem-ii sen gidecn sevgilinin yanında olacaksın ben napacam tek başıma
babam-seninde çocukların torunlar var
an-benim sevgilim olmıcak yani
b-hayır olamaz öyle bişe yıkarım heryeri öle bişe yapamazsın ben sana güveniyorum hiçbirzaman böle bişe yapacağını düşünmedm düşünmem
saçmalığa bakarmısınız yani.çok bekler o gezsin etsin hastalansın yatağa düşsün gelsin annem baksın ohh ne ala memleket.
dava konusunda nasıl bukadar rahat bilmiyorum doğrusu belki kendiside emin değildir hala ne yapmak istediğinden.

yuh yani...dicek söz bulamıyorum artık...annenin çocukları torunları varsa onun da var bu kadar tepki göstereceğinizi bilmediğinden şimdi ne yaptığını-yapacağını bilemiyo gibi geldi bana...annen boşanmayı düşünüyo mu? sizin araba olayında bi gelişme var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…