zuzum yaa arayıp sorsana mesela sigortalıyım smear testini ne kadar yapıosunuz die
acaba sigorta olayına girmeden mi aldı parayı
bi araştır yani bence:44:
off uykum var kuzeyden sonra transit vardı onu izledik saat 1de yattık bi gün önce 2de yattık yorgunum
evdede bişi yapasım gelmio
dün gittim çamaşır topladım KATLADIM, YERLEŞTİRDİM (zuzu, alishia)
sonra kv köfte getirmişti ona şekil verip kızarttım yanına biber kızarttım
yaprak sarma getirmişti onu pişirdim bir tabaklı
tosuna da kremalı tavuk çabuk çorba yaptım
çayıda demledim cheesecake ve yemişide hazırladım tamam işte bitti
bu akşama yine bişi yok delircem yaa en azından 2 günlük olsa yemekler çok sevincem
makarna ve burger kızartabilirim bu akşama da
yapmıyodum ki zatentemizliği bile eşim yapıyor sadece akşamdan akaşam bulaşıkları makinaya atıyorum o kadar yemeği yeyip uzanıyorum bilmiyorum yaa hayırlısı
samsun da doğum yaptığım doktordan randevu aldık, öğleden sonra orda olucaz birazdan yola çıkıcaz, adam riskli gebelikler uzmanı daha etkili olur sanırım tabii olacaksa önüne geçemeyiz de
canım eczaneye gittiğinde daha önce hastaneye gittiğin ilaç ayzdırmasan bile hastaneye kaydın yapılan muayenelerin falan ücretleri çıkıyo ondan 40 lira çıkmıştır senden öyle bir dilekçe var
ne fitili bu?...........ne için)?
neyi canı çeker bee :26: bakıoum da beni geçtiniz
önce randevu ver sonra yatarken fitili kullan yat:101:
şöyle bişi benim kullandığım alttaki beyaz olan üçgenimsi gibi
Eki Görüntüle 564248
zuzum evet muayene ücreti önceden kalan ilaç paranı falan alıolar fatmanın dediği gibi
hatta bunlar belkide öncenin parasıdır bi sonrasında gittiğinde de bu dün gittiğin muayenin parasını veriosun galiba
ama devlet için böyle yani eczanedeki kadın bana buna benzer bişi sölemişti hep borçlu kalıosun devlete işin özü bu yani
sen bi araştır hastane test parasını eczaneye verilen para için yapılcak bişi yok zaten
yahu akşamdan beri sizin muhabbetinizi okuyup okuyup gülüyorumilla yapcan yani o zaman önce yapın,sonra da fitili koyup yat bari
gelemedi bi türlü cnm.saol vilincim
dün babam annemin yanına gitmiş salak naptığıda belli değil biliyorum 3 yıl sürer dava enaz bu yılda neyaparım bilmiyorum dayanabilirmiyim demiş yaşlanıırm ozmana kadar vs.
ben konuşmalarından anladımki ben gezim edim istediğim gibi 3 yılda sürerse sürsün zaten ozmana yaşlanmış olurum gene yanına gelirim yap et kürkçü dükkanına dön yan ohh ne ala o kadında yaşadıklarıyla kalsın.
ayy zuzum alemsin kız randevuyu gerçekleştir ozman ondan sonra attır
İlaçların bazısında sigorta geçmiyodur belki
hoş bulduk :) çok sevindim o kadar tatlı oluyorlarki anlatamam sana bi güldümü dünyalar senin oluyo :) burda çıkan tarih doğrumu nisan annesi mi olacaksın ?
hoş bulduk :) çok sevindim o kadar tatlı oluyorlarki anlatamam sana bi güldümü dünyalar senin oluyo :) burda çıkan tarih doğrumu nisan annesi mi olacaksın ?
kızlar konu 2600 sayfaya yaklaşmış ama ben yenı gördüm bende 2010 da evlendım 1 buçuk yasında da oğlum var........
benimde 6 aylık bir oğlum var
allah bağışlasın canım:) ismi nedir ? nasıl bir bebek annesini üzdü mü yada üzüyor mu nasıl bebeklik geçiriyorsunuz?
yuh yani...dicek söz bulamıyorum artık...annenin çocukları torunları varsa onun da var bu kadar tepki göstereceğinizi bilmediğinden şimdi ne yaptığını-yapacağını bilemiyo gibi geldi bana...annen boşanmayı düşünüyo mu? sizin araba olayında bi gelişme var mı?
ayyy benim minik de gelse de sevsek cadımıtarih doğru canım,nisan annesi olucam inşallah....
ayyy benim minik de gelse de sevsek cadımıtarih doğru canım,nisan annesi olucam inşallah....
ismi yiğit valla üzsede üzmese her şeklini her halini çok seviyorum hiç off demedim dememde o benim en kıymetlim
öyle canım kesinlikle o ağladığında içim parcalanıyordu oturup ben de ağlıyordum birsey mi var diye o benim ömrüm hayatımın anlamı :)
Kızlar size ö.m. atmak istiyorum ama biranda herkese gönderemiyorum:44:
dilekk siz naptınız cnm eşinin işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?