Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım o zannetti ki bırakmaz kadın beni napcak tek başına kabullenip oturcak bende bu şırpıntı beni terkedene kadar takılıyım
amaaa sen devreye girince annen bitti deyince
acaba değermi bu kız zaten bi gün bırakıp gidecek eldekinden olmasak mı düşüncesine kapıldı galiba

ama olmaz artık yaa direkt boşasın annen

hıı evet öle yapayım ben oda müsait olunca

herakşam aynı dert dimmi dileğim,benm canım browni istiyo gidince yapıcam inşşş

yapmıyodum ki zaten temizliği bile eşim yapıyor sadece akşamdan akaşam bulaşıkları makinaya atıyorum o kadar yemeği yeyip uzanıyorum bilmiyorum yaa hayırlısı

samsun da doğum yaptığım doktordan randevu aldık, öğleden sonra orda olucaz birazdan yola çıkıcaz, adam riskli gebelikler uzmanı daha etkili olur sanırım tabii olacaksa önüne geçemeyiz de

yapma bebeğim devam et böle

iyi düşünmüşün canım git tabii

canım eczaneye gittiğinde daha önce hastaneye gittiğin ilaç ayzdırmasan bile hastaneye kaydın yapılan muayenelerin falan ücretleri çıkıyo ondan 40 lira çıkmıştır senden öyle bir dilekçe var

ne fitili bu?...........ne için)?

hımm evet olabilir

dr biraz akıntın var onun için yazıcam dedi

neyi canı çeker bee :26: bakıoum da beni geçtiniz
önce randevu ver sonra yatarken fitili kullan yat:101:

şöyle bişi benim kullandığım alttaki beyaz olan üçgenimsi gibi
Eki Görüntüle 564248

benki böle değil fotosunu çekicem birazdan canım

yahu akşamdan beri sizin muhabbetinizi okuyup okuyup gülüyorum illa yapcan yani o zaman önce yapın,sonra da fitili koyup yat bari

e heralde yani yapcam :) taam öle yapimm

İlaçların bazısında sigorta geçmiyodur belki

kbb nin yazdığı bi ilaç çok pahalıymış ecz.cı öle dedi

hoş bulduk :) çok sevindim o kadar tatlı oluyorlarki anlatamam sana bi güldümü dünyalar senin oluyo :) burda çıkan tarih doğrumu nisan annesi mi olacaksın ?

ayyy benim minik de gelse de sevsek cadımı tarih doğru canım,nisan annesi olucam inşallah....

allah bağışlasın canım:) ismi nedir ? nasıl bir bebek annesini üzdü mü yada üzüyor mu nasıl bebeklik geçiriyorsunuz?

ismi yiğit valla üzsede üzmese her şeklini her halini çok seviyorum hiç off demedim dememde o benim en kıymetlim

[
araba olayıyla ilgili bilmiyorum napacağımız ablamlarınkide aynı bizimki gibi annemin üstüne ama onların borcu yok ablam iş ozamana gelsin mal paylaşımına yani ozaman düşünürüz diyor.

valla kızlar biz istemiyoruz süründüğü kadar sürünsün emeline ulaşamasın o or..pu nekadar geç ulaşırsa okadar mutlu olucam valla.

ahh dileğim ne düşündüğünü bir bilebilsek..

ayyy benim minik de gelse de sevsek cadımı tarih doğru canım,nisan annesi olucam inşallah....

inşallah hayırlısıyla zamanında alıcan kucağına minişini.

babnik hoşgeldin sende sağlıkla büyüsün bebişin.

Son düzenleme:

gelir gelir zaman su gibi akıp geçiyo hiç anlamıyorsun bile :) bizim kız daha kendini yeni yeni sevdirmeye basladı çok huzursuz bir bebekti sürekli ağlıyordu çok şükür düzeldi biraz artık öyle sevdiriyoki anlatamam sana :)

dilekk siz naptınız cnm eşinin işini?

çocuklar paramız olunca vercez durumundalarmış
yakasına yapışma boşver artık dedim napim yaa ondan önemli mi?

bakalım kapatmayı düşünüo dükkanı artık sıkıldım dio hakkımızda hayırlısı iyileşsin die dua ediodum ama galiba olmıcak

kızlar dilşadla telde görüşen varsa şunu iletebilir mi Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…