noktalı virgül müydü :44:
çocuklar paramız olunca vercez durumundalarmış
yakasına yapışma boşver artık dedim napim yaa ondan önemli mi?
bakalım kapatmayı düşünüo dükkanı artık sıkıldım dio hakkımızda hayırlısı iyileşsin die dua ediodum ama galiba olmıcak
hay maşallah ne zaman dogdu oğluşiun
kızlar dilşadla telde görüşen varsa şunu iletebilir mi Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
evlendım ve hamile kaldım ilk ay şimdi bi bucuk yasından az eksık..
bnm oglumun adı da yiğit:)
nekaa güzel bilgiler veriyosun sağol canım hemen mesaj atıcam
hımm galiba noktalıydı
tabiki ondan sağlığınızdan önemli değil cnm.ee kapatırsa napcak peki düşündüğü bişeler varmı?sonuçta yine esnaflık yapar heralde maasfki böle şeyler herkesin başına gelebilir.
onu çok ii anlıyorum şuan çok korkuyor
cnm ben seni hep görüom hep de yazıcam daha sık gel aramıza die, ama ben yazana kadar sen kayboluosunKizlar ben yaklasik 5 aydir falan topigi takip ediyorum aradabirde yaziyorum belki farketmemissinizdir, bende 2010 geliniyim 11 haftalik hamileyim, bu topigi seviyorum hepiniz cok tatlisiniz birde farkedilmek istedim :) yaziyim dedim.
Aslinda hicde usengec bulmadim gece gece camasir katlayip tavuk yapmalar diger arkadas dolma yapmis utandim :) asil usengec benim galiba bunlari yapmam cok zor :) bir tek gece cocuga mama hazirlarim o kadar heralde.
cnm sakin ol öncelikle inş. önemli bişi diildir, ilacını kullan mutlaka ve de kızların dediği gibi hiççç kendini yormagünaydın kızlar
dün tekrar tahlil yaptırdım beta hcg 260dan 806 ya çıkmış 2 günde. ama progesteronum 17den 10,45e düşmüş, geceyi korkarak geçirdim sabah doktora gittik, düşmesi ii değil diyor. düşük olabilir. progestan kullanıcam 1 hafta, sonra ultrasonda bakacak
parça diil de böle bi sıvı gibi bişi alıolar sanırım:26:böle cam gibi bişeyin üstüne koymuştu benim doktorum, hani akıntı olur ya öle bişidi sanki üstünde:26:bana göre kocamandı ama
bilseydim devlete giderdim vallabillaa :)
söledim işte sinir olsun diye :)) bn parça alındığını hissetmedim ilk baş bi çubuğun ucunda pamuğu evirdi çevirdi sonra o pamuğu asistanına verdi tüpe koydu ...bi tüp daha vardı onun içine ne koydu görmedim belkide parça aldı koydu ama hiç hissetmedim kadın muhabbet etti hep
ossun şeker şeyy
seni var ya seni naparım bilio musun oraya gelirsemmmmo yok mu zaten saman altından su yürütüo
bide bana derler düşkün dio
yok efendim küvet yokmuş olmuomuş
fitili gece kullanıp gündüzü mü değerlendirseymiş
adama kur yapmaymış falan
hepsi onda ama hiç çaktırmıo
saol canım
dileğinkullandığındandı benim de, üçgenimsi gibi bişi. valla kocan yaparsa ii, benimki yapmadıdilekkk
ay ama hakket yaa şimdi akşama fitilimi attırayım yoksam randevumu gerçekleştirelim :)) zaten ben atamam fitili eşime attırırımadamın canı çeker yaa :))))
he bide ne dicem bu fitil hap gibi yaa uzun ince değil,oval ve hapa benziyo bakınca
biz senle yarışabilir miyiz bee, senin için çamaşır çerez gibi bişioff uykum var kuzeyden sonra transit vardı onu izledik saat 1de yattık bi gün önce 2de yattık yorgunum
evdede bişi yapasım gelmio
dün gittim çamaşır topladım KATLADIM, YERLEŞTİRDİM (zuzu, alishia)
sonra kv köfte getirmişti ona şekil verip kızarttım yanına biber kızarttım
yaprak sarma getirmişti onu pişirdim bir tabaklı
tosuna da kremalı tavuk çabuk çorba yaptım
çayıda demledim cheesecake ve yemişide hazırladım tamam işte bitti
bu akşama yine bişi yok delircem yaa en azından 2 günlük olsa yemekler çok sevincem
makarna ve burger kızartabilirim bu akşama da
valla aynen öyle benim içinde yoksa yapmak zor gelmiyor akşam fasulye geldi aklıma sadece ıslattım sabahta koydum pişirdim düdüklüye akşam yemeyim hazır neyseki bi pilav yapcam.
zaten güvendiğini sanmıyorumki.
annem demişki
annem-ii sen gidecn sevgilinin yanında olacaksın ben napacam tek başıma
babam-seninde çocukların torunlar var
an-benim sevgilim olmıcak yani
b-hayır olamaz öyle bişe yıkarım heryeri öle bişe yapamazsın ben sana güveniyorum hiçbirzaman böle bişe yapacağını düşünmedm düşünmem
saçmalığa bakarmısınız yani.çok bekler o gezsin etsin hastalansın yatağa düşsün gelsin annem baksın ohh ne ala memleket.
dava konusunda nasıl bukadar rahat bilmiyorum doğrusu belki kendiside emin değildir hala ne yapmak istediğinden.
bana da mı yokksana yok brütüs
ben geldimmm vesselammm ahanda beyin jimnastiği yaptım ve çözdüm olayıııı buyrunnnnEki Görüntüle 564329 bu sizeeee
elfinin bebeği ve yarenin bebeği nasıl kızlarr
abisi bişiler diomuş ama ben istemioum
arkadaşı var telesekte o orayı sölüomuş kurumsal garantili memur gibi olursun die
hakkımızrda hayırlısı neyse o olsun sadece bunu istioum
oda benim işim için bişiler olsun istio önümüzdeki ay belediye çalışanlarında değişiklik olcakmış onu araştıo falan ne bilim
herşey üst üste gelio
bana da mı yokk
sana yok brütüs
ben geldimmm vesselammm ahanda beyin jimnastiği yaptım ve çözdüm olayıııı buyrunnnnEki Görüntüle 564329 bu sizeeee
elfinin bebeği ve yarenin bebeği nasıl kızlarr
Şaka şakaMailinizi versenize cnm 10 dk engeli var işte ..
evt yapabilceğin bi iş ticketın olur paranı bankadan gününde geçersin rahat edersin kafan rahat olur belli saat aralığında çalışırsın demişhımm kurumsal olması tabiki daha güvenli olur cnm inşallah nasıl iyiyse öle olsun sizin için keşke belediye işinde olsada kurtulsan sende ordan başımıza başka bişelr gelmeden bitirsek şu seneyi ii olacak.
ayşam dersin yokmu bugün?
canım bişi demedim yaa :101:seni var ya seni naparım bilio musun oraya gelirsemmmm
aşkolsun yaaa bak tee o pazar oldu bi de az önce işte, bence arası gayet iii
dileğinkullandığındandı benim de, üçgenimsi gibi bişi. valla kocan yaparsa ii, benimki yapmadı
biz senle yarışabilir miyiz bee, senin için çamaşır çerez gibi bişi
iki günlük yemek yenir mi sizde, biz de ne yazık ki yenmio, ben de sevmem eşim de. o yüzden bu da dert cidden
burgeri tuttum
ne maili kızım işte kkdan atmıcanmı ö.m.
ama gerçi bana yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?