Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

noktalı virgül müydü :44:

hımm galiba noktalıydı

tabiki ondan sağlığınızdan önemli değil cnm.ee kapatırsa napcak peki düşündüğü bişeler varmı?sonuçta yine esnaflık yapar heralde maasfki böle şeyler herkesin başına gelebilir.

nekaa güzel bilgiler veriyosun sağol canım hemen mesaj atıcam

abisi bişiler diomuş ama ben istemioum
arkadaşı var telesekte o orayı sölüomuş kurumsal garantili memur gibi olursun die
hakkımızrda hayırlısı neyse o olsun sadece bunu istioum
oda benim işim için bişiler olsun istio önümüzdeki ay belediye çalışanlarında değişiklik olcakmış onu araştıo falan ne bilim
herşey üst üste gelio

cnm ben seni hep görüom hep de yazıcam daha sık gel aramıza die, ama ben yazana kadar sen kayboluosunismini de bi topikten hatırlıom sanırım hamile topiclerinin birinden:26:
cnm sakin ol öncelikle inş. önemli bişi diildir, ilacını kullan mutlaka ve de kızların dediği gibi hiççç kendini yorma
parça diil de böle bi sıvı gibi bişi alıolar sanırım:26:böle cam gibi bişeyin üstüne koymuştu benim doktorum, hani akıntı olur ya öle bişidi sanki üstünde:26:
seni var ya seni naparım bilio musun oraya gelirsemmmm
aşkolsun yaaa bak tee o pazar oldu bi de az önce işte, bence arası gayet iii
dileğinkullandığındandı benim de, üçgenimsi gibi bişi. valla kocan yaparsa ii, benimki yapmadı
biz senle yarışabilir miyiz bee, senin için çamaşır çerez gibi bişi

iki günlük yemek yenir mi sizde, biz de ne yazık ki yenmio, ben de sevmem eşim de. o yüzden bu da dert cidden
burgeri tuttum

oh valla ne ala memleket kendisi bi ton fındık kırsın sefa sürsün kadına gelince asla olmaz.yazık yazık

işlerden yazamadım bir türlü eşimi yolladım arabayı burda bıraktı akşama yanıma gelecek arabayla geçecez

siz de baya yazmışsınız

dilek eşine hala vermedi mi o çocuklar telefonun parasını ne demek paramız olunca verecez getirsin cihazı iade etsin PARALARI OLUNCA GELSİNLER SATIN ALSINLAR eşinin durduğu kabahat valla eşkiyalık o çocukların yaptıkları birinin onlara hadlerini bildirmesi gerekiyor.

banbik hoşgeldin aramıza kızını da sağlıkla büyüt biliyor musun ilerde benim de kızım olursa ismini defne vermek istiyorum

kkoras aynı anda çoklu mesaj gönderimi kk da pro üyelerin yapabileceği bir şey biz yapamıyoruz

hımm kurumsal olması tabiki daha güvenli olur cnm inşallah nasıl iyiyse öle olsun sizin için keşke belediye işinde olsada kurtulsan sende ordan başımıza başka bişelr gelmeden bitirsek şu seneyi ii olacak.

ayşam dersin yokmu bugün?

Son düzenleme:
sana yok brütüs

ben geldimmm vesselammm ahanda beyin jimnastiği yaptım ve çözdüm olayıııı buyrunnnnEki Görüntüle 564329 bu sizeeee

elfinin bebeği ve yarenin bebeği nasıl kızlarr

hoşgeldin canım
elfim gelemiyoki pek

Şaka şakaMailinizi versenize cnm 10 dk engeli var işte..

ne maili kızım işte kkdan atmıcanmı ö.m.
ama gerçi bana yoktu

ayşamm valla atsın banane,nasıl görcem ben sokamam yaa :/ iğrençç :18:

bu ay yine bize kredi kartı için üyelik ücreti gelmiş eşim küplere biniyor haklı da sanırım kredi kartımızı tamamen kpattıracaz ama bi engelimiz var o da eşimin bireysel emekliliği; onu da aradık sorduk başka bir kredi kartından da ödeme talimatı verip ödetebilirmişiz önce gidip bonusa başvuracak kredi kartı için sonra da yapıkredi worldü kapatıracak

evt yapabilceğin bi iş ticketın olur paranı bankadan gününde geçersin rahat edersin kafan rahat olur belli saat aralığında çalışırsın demiş
ben tek çalışıoum eşim çalışmıo evim kira yetio yani arabamı da aldım onun borcunu ödüoum
sizin kira yok eşin çalışıo daha nolsun demiş
biz geçinmeyi bilmiouz galiba:26:
benim iş ne bilim yaa hiç bi yere umut bağlamak istemioum
kim kimin işini çıkarsızca yapar ki
evt 2012nin son çeyreğinde resmen döküldük yani hepimiz

canım bişi demedim yaa :101:
ben eşimin yapmasını istemem yaa :26:
hı çerez 8de eve gidince o çerezler tadından yenmio anlatamam yani
iki günlük yemek çok nadir oluo mesela nohut, barbunya 2 günlük olabilio daha fazla yapılıo
onun dışında zaten biliosun eşim herşeyi yemio ki off off

ben geldimmm vesselammm ahanda beyin jimnastiği yaptım ve çözdüm olayıııı buyrunnnnEki Görüntüle 564329 bu sizeeee

hatun sen bu saatte mi kalkıosun bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…