evt yapabilceğin bi iş ticketın olur paranı bankadan gününde geçersin rahat edersin kafan rahat olur belli saat aralığında çalışırsın demiş
ben tek çalışıoum eşim çalışmıo evim kira yetio yani arabamı da aldım onun borcunu ödüoum
sizin kira yok eşin çalışıo daha nolsun demiş
biz geçinmeyi bilmiouz galiba:26:
benim iş ne bilim yaa hiç bi yere umut bağlamak istemioum
kim kimin işini çıkarsızca yapar ki
evt 2012nin son çeyreğinde resmen döküldük yani hepimiz
canım bişi demedim yaa :101:
ben eşimin yapmasını istemem yaa :26:
hı çerez 8de eve gidince o çerezler tadından yenmio anlatamam yani
iki günlük yemek çok nadir oluo mesela nohut, barbunya 2 günlük olabilio daha fazla yapılıo
onun dışında zaten biliosun eşim herşeyi yemio ki off off
hatun sen bu saatte mi kalkıosun bakim
gayet ii ozman cnm maaşların düzenli alınması gerçekten çok ii bişe kurumsal oldumu hiç o sıkıntıyı yaşamıyosun tıcketta çok ii yaa market alışverişimi hep onla yapıyorum bende kurtarıyor resmen kafasıda rahat olacaksa daha ne istersin.
aynen bende istemem eşimin yapmasını garip hissederim kendimi
dilek peki eşin daha garanti bi işe geçemez mi kurumsal bir firma olsa çalışma saatleri de ücreti de belli olsa?
bana da mı yokk
kokişşş daha sık geeeeel
sabah kahvaltısını da çorbayla yaptık az önce, canım istedi sıcak sıcak, ii oldu bi hazır çorba yapıverdim.
şimdi hazırlanıp çıkıcaz okuldan girerim
evt yapabilceğin bi iş ticketın olur paranı bankadan gününde geçersin rahat edersin kafan rahat olur belli saat aralığında çalışırsın demiş
ben tek çalışıoum eşim çalışmıo evim kira yetio yani arabamı da aldım onun borcunu ödüoum
sizin kira yok eşin çalışıo daha nolsun demiş
biz geçinmeyi bilmiouz galiba:26:
benim iş ne bilim yaa hiç bi yere umut bağlamak istemioum
kim kimin işini çıkarsızca yapar ki
evt 2012nin son çeyreğinde resmen döküldük yani hepimiz
canım bişi demedim yaa :101:
ben eşimin yapmasını istemem yaa :26:
hı çerez 8de eve gidince o çerezler tadından yenmio anlatamam yani
iki günlük yemek çok nadir oluo mesela nohut, barbunya 2 günlük olabilio daha fazla yapılıo
onun dışında zaten biliosun eşim herşeyi yemio ki off off
hatun sen bu saatte mi kalkıosun bakim
biyandan laf yetiştirirken bir yandan da geçmişe bakınıyorum yazdıktan sonra gördüm teleses i. Bence bi düşünün taşının iyice ölçün biçin sürekli gelirinin belli olması ona iyi gelecektir. Dükkan işi zor baksana eşkiyası hırsızı ergeni türlü türlü orda kurumsal olduğundan bu tarz şeylerle karşılaşması güç
sen yazdıklarımı iyi okumuo musun bakim
dedim ya zaten telesesi düşünüo kurumsal arkadaşları var orda konuşup aldırabiliriz demişler die
ama işte zamanlamayı iş gidişatını iyi yapmak lazımm
kızlar ben bi yemeğe gidip geliyim tmm mı
şaka yapıyom kuzu hemen vuruyosun,ben senden büyüğüm ayıp
kkdan bi kişiye attım şimdiye kadar ondan dedim
bizde yemeklerde biz yemeden önce herhangi bir mikroorganizma ürememişse yeriz bu arada ben hastalıktan en son ptesi bir şeyler pişirdim evde yemek yok bu akşama kereviz yapmayı mı denesem uzun sürüyor mu pişmesi? bi tarif verin noluuuurrr
işte oraya başvursa belki hemen çağırcaklar o ara dükkan nolcak
dükkanı kapatmayı beklese aylarca satamıcak belki
o arada zaten dükkandan gelir gelmio iyice bunalacak
hadi onu sattı bu sefer diğer taraf alım yapmıcak
öyle kötü bi durum ki herşeyin iyi ayarlanması lazım ama imkansız gibi gözüko
bi şans olacak dükkan satılacak adamlarlada görüşüp başlayacak
düzen bozulmadan devam edilecek
ama çok çok zor
kış dönemi herşey artış gösterirken onun işinin olmayışı çok zor olur
derdim para da diil ya onun yüzü gülmüo gelip oturup tvye boş boş bakıo ya canımdan can gidio
sürekli şebeklik yapıoum evde gülsün die
heekızszz çalışyom yaa bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 564379
evt yaa aslında o iş olsa dükkanda hemen satılsa onun parasıyla borçlar kapanıo artıo bilebiyandan laf yetiştirirken bir yandan da geçmişe bakınıyorum yazdıktan sonra gördüm teleses i. Bence bi düşünün taşının iyice ölçün biçin sürekli gelirinin belli olması ona iyi gelecektir. Dükkan işi zor baksana eşkiyası hırsızı ergeni türlü türlü orda kurumsal olduğundan bu tarz şeylerle karşılaşması güç
ayy cnm yaa zor bi durum gerçekten peki senin baban emekli değilmi eşin işe girerse enazından işyeri satılana kadar dükkanda duramazmı acaba yada eşinin ailesinden birisi?
O sırada dileğe yazdım 10 dk hakkımı doldurdum sonra çıktım dicem onada kızcanama halen gelmedi mesajın..bol yada sirken siz atın bana barii duyun sesimii
heeben orayı atlamışım yaa seni evde sanıoum
evt yaa aslında o iş olsa dükkanda hemen satılsa onun parasıyla borçlar kapanıo artıo bile
2 maaş kira yok borç yok keyfimiz yerinde olur valla kafamızda rahat tabiki
babam mı? asla durmaz kuzum o
zaten o herkesin yapcağı şey diil ki
cihazı bilcen tamirini iyi kötü yapcan
tarifeleri takip etcen 3 hattında bilgisine sahip olcan
babam kendi tlfnundaki msjı okuyamaz ki
ortağının 2 dükkanı daha vardı onları satıolar zaten belki o arada bunu elden çıkarırlar inşallah yani
dioum ya hayırlısı ne ise o olsun inşallah
sana mail attım özel mesaj diil mail
heeben orayı atlamışım yaa seni evde sanıoum
evt yaa aslında o iş olsa dükkanda hemen satılsa onun parasıyla borçlar kapanıo artıo bile
2 maaş kira yok borç yok keyfimiz yerinde olur valla kafamızda rahat tabiki
babam mı? asla durmaz kuzum o
zaten o herkesin yapcağı şey diil ki
cihazı bilcen tamirini iyi kötü yapcan
tarifeleri takip etcen 3 hattında bilgisine sahip olcan
babam kendi tlfnundaki msjı okuyamaz ki
ortağının 2 dükkanı daha vardı onları satıolar zaten belki o arada bunu elden çıkarırlar inşallah yani
dioum ya hayırlısı ne ise o olsun inşallah
sana mail attım özel mesaj diil mail
O sırada dileğe yazdım 10 dk hakkımı doldurdum sonra çıktım dicem onada kızcanMail adresini göndersene zuzu..
yazdım cnm
çok güldüm ama itiraf edim
yaa ben internet kafe gibi sanıyodum sizinkinide cnm ondan dedim nebilim
ozaman inşallah dediğin gibi olur diğeriyle beraber orasıda satılırda sizde rahata erersiniz.
canım bu çok değişioAylık ne kadar getirisi var ki dükkanın:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?