Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

gayet ii ozman cnm maaşların düzenli alınması gerçekten çok ii bişe kurumsal oldumu hiç o sıkıntıyı yaşamıyosun tıcketta çok ii yaa market alışverişimi hep onla yapıyorum bende kurtarıyor resmen kafasıda rahat olacaksa daha ne istersin.

aynen bende istemem eşimin yapmasını garip hissederim kendimi

bizde yemeklerde biz yemeden önce herhangi bir mikroorganizma ürememişse yeriz bu arada ben hastalıktan en son ptesi bir şeyler pişirdim evde yemek yok bu akşama kereviz yapmayı mı denesem uzun sürüyor mu pişmesi? bi tarif verin noluuuurrr

işte oraya başvursa belki hemen çağırcaklar o ara dükkan nolcak
dükkanı kapatmayı beklese aylarca satamıcak belki
o arada zaten dükkandan gelir gelmio iyice bunalacak
hadi onu sattı bu sefer diğer taraf alım yapmıcak
öyle kötü bi durum ki herşeyin iyi ayarlanması lazım ama imkansız gibi gözüko
bi şans olacak dükkan satılacak adamlarlada görüşüp başlayacak
düzen bozulmadan devam edilecek
ama çok çok zor
kış dönemi herşey artış gösterirken onun işinin olmayışı çok zor olur
derdim para da diil ya onun yüzü gülmüo gelip oturup tvye boş boş bakıo ya canımdan can gidio
sürekli şebeklik yapıoum evde gülsün die

dilek peki eşin daha garanti bi işe geçemez mi kurumsal bir firma olsa çalışma saatleri de ücreti de belli olsa?

dilek peki eşin daha garanti bi işe geçemez mi kurumsal bir firma olsa çalışma saatleri de ücreti de belli olsa?

sen yazdıklarımı iyi okumuo musun bakim

dedim ya zaten telesesi düşünüo kurumsal arkadaşları var orda konuşup aldırabiliriz demişler die

ama işte zamanlamayı iş gidişatını iyi yapmak lazımm

kızlar ben bi yemeğe gidip geliyim tmm mı

ay ben hazır çorba içemiyorum nedense zaten yapılmış çorbalardanda çok seçerim.

Antalyanın havası bugün berbat yaa kapalı ruhum daraldı..kızlara bakıyım dedm onlarda yemeğe gitmiş..

kızszz çalışyom yaa bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biyandan laf yetiştirirken bir yandan da geçmişe bakınıyorum yazdıktan sonra gördüm teleses i. Bence bi düşünün taşının iyice ölçün biçin sürekli gelirinin belli olması ona iyi gelecektir. Dükkan işi zor baksana eşkiyası hırsızı ergeni türlü türlü orda kurumsal olduğundan bu tarz şeylerle karşılaşması güç

şaka yapıyom kuzu hemen vuruyosun,ben senden büyüğüm ayıp
kkdan bi kişiye attım şimdiye kadar ondan dedim

ama halen gelmedi mesajın..bol yada sirken siz atın bana barii duyun sesimii

valla kereviz hiç sevmem yapmadımda hiçç bilmiyom oyüzden

ay midem yanıyo yaa sabh bi türkkahvesi içtim içmez olaydım ondan sonra kötü oldu midem ,gidip soda alcam

koras cnm yeni geldim yazcam sana..

ayy cnm yaa zor bi durum gerçekten peki senin baban emekli değilmi eşin işe girerse enazından işyeri satılana kadar dükkanda duramazmı acaba yada eşinin ailesinden birisi?

kızszz çalışyom yaa bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 564379
hee ben orayı atlamışım yaa seni evde sanıoum

evt yaa aslında o iş olsa dükkanda hemen satılsa onun parasıyla borçlar kapanıo artıo bile
2 maaş kira yok borç yok keyfimiz yerinde olur valla kafamızda rahat tabiki

ayy cnm yaa zor bi durum gerçekten peki senin baban emekli değilmi eşin işe girerse enazından işyeri satılana kadar dükkanda duramazmı acaba yada eşinin ailesinden birisi?
babam mı? asla durmaz kuzum o
zaten o herkesin yapcağı şey diil ki
cihazı bilcen tamirini iyi kötü yapcan
tarifeleri takip etcen 3 hattında bilgisine sahip olcan

babam kendi tlfnundaki msjı okuyamaz ki

ortağının 2 dükkanı daha vardı onları satıolar zaten belki o arada bunu elden çıkarırlar inşallah yani
dioum ya hayırlısı ne ise o olsun inşallah

sana mail attım özel mesaj diil mail

yazdım cnm
çok güldüm ama itiraf edim

yaa ben internet kafe gibi sanıyodum sizinkinide cnm ondan dedim nebilim
ozaman inşallah dediğin gibi olur diğeriyle beraber orasıda satılırda sizde rahata erersiniz.

koras ben yazdım zuzuya.

Son düzenleme:

Aylık ne kadar getirisi var ki dükkanın:44:

yazdım cnm
çok güldüm ama itiraf edim

yaa ben internet kafe gibi sanıyodum sizinkinide cnm ondan dedim nebilim
ozaman inşallah dediğin gibi olur diğeriyle beraber orasıda satılırda sizde rahata erersiniz.

ama öyle :101:
alis ile karıştırdın sen canım
bizimki vodafone ama diğer hatlarda var
bakalım yaa zaten 20 milyara devralmış yine o fiyata satarsa ortağına vercek yarısını 10 lira kalıo girdiği paraya çıkıo ama ne kadar satılır ki

Aylık ne kadar getirisi var ki dükkanın:44:
canım bu çok değişio
hat geçişlerinde falan vodafone avea prim verio
500-600 gibi satışlar var kontor yükleme paraları var
eline kalan kar 2000 lira gibiydi 1000 lirası ortağının işte
birde eşim ekstra maaş alıodu
ama toplu alamıoki hiç bi zaman bugün 100 yarın 30 sonra 50 ne maaş gecio ele ne kar

ama bu teleseste çalışırsa 1500 gibi bişi alcak ee zaten nerdeyse aynı hesaba gelir
kafası rahat olur hemde

abiside iddia bayii açalım diomuş
ama 70-80 milyar lazım teminat için galiba
bende hayır dedim

ay iddaa bayi olmasın yaa,gece yarılarına kadar
o teleses olur inşş , nezamn netleşcek arki nezamn haber vercekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…