Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ay iddaa bayi olmasın yaa,gece yarılarına kadar
o teleses olur inşş , nezamn netleşcek arki nezamn haber vercekki

eşim tamam çalışırım orda demedi ki şuan herşey çok karışık zuzum ortağı belkide satma burayı dicek
ticari ismi var adamın diğer işlerini ordan yürütüo
yani durum tahmin ettiğinizden çok daha b.ktan

biraz zamana biraz ortağının kararına biraz eşimin düşüncesine biraz paraya göre derken beklemedeyiz maalesef
hemen bişiler yapılamıo

ay iddaa bayi olmasın yaa,gece yarılarına kadar
evt yaa normal bi saati olsun, haberleri izlerken akşam yemeğimizi yiyelim falan istioum artık saat 22,00 diil

canım bi esnaflığı kapatıp ötekine geçmen saçma yine kafanda hep bişiler olcak rahat olamıcaksın çalış işte bi yerde dedim
öyle diil mi yani ikiside dükkan işletme ikiside sıkıntı sonuçta
git çalış 8 saat primini, maaşını ticket gününde al gel bu mis gibi umarım olur yaa

Arada ücret te farketmiyorEn iyisi maaşlı bi işe girmek..her türlü insanla uğraşacağına sadece üstüne patronuna bağlı olursun..Ortak olmasa bile satış işlemleri ,elindeki ürünleri satma gibi işlemleride uzun sürer..Ama gün doğmadan neler doğar dileğim umudunu kesme sen..İmkansız diye bişey yok

inşallah canım
dua edin kızlar şu işlerimiz yoluna girsin zaten başka da bişi istemioum
işim iyi olsun çalışır çırpınır herşeyi yapabilirim ama işlerimiz iyi olsun lütfen

dilek eşin de sen de çok sıkıntı çekiyorsunuz umarım en kısa zamanda düzlüğe çıkabilirsiniz

peki eşin o maaşlı işte çalışmaya başlasa ama aynı zamanda ortaklığı da olsa olmuyor mu?

inşallah canım
dua edin kızlar şu işlerimiz yoluna girsin zaten başka da bişi istemioum
işim iyi olsun çalışır çırpınır herşeyi yapabilirim ama işlerimiz iyi olsun lütfen

inşallah cnm en kısa zamanda düzlüğe çıkarsınız şu karabulutlar dağılsın artık üzerimizden.

hımm ben ayşamla karıştırmışım cnm evt bencede iddia bayi olmasın çok zor iş o hiç göremezsn sonra evt ii para kazanıyorlar ama ne haftsonları var nebişeleri.

Son düzenleme:

bende dioum ama dükkana bakacak kimse yok çırak nisanda askere gidio
üstelik eşimin çok çevresi var çokta iyi dili var o yürütebiliodu
çalışan dükkan için kendini hırpalamaz ki daha da kötüye gider
bir yıl sonra belkdi 20ye bile satamaz

saol canım inşallah çıkarız düzlüğe

tabi cnm kimse kendi işi gibi özverili çalışmazki hayırlısı olsun inşallah.

dilşatın sonucu ii çıkmış doktora gösterecekmiş onu bekliyorlar şimdi 24 saat olmadan 2 ye katlamış inşallah ii olur.

ya hani bi değeri düşmüştü yaa , o düşüş kötü bişey değilmiymiş .... betası artmış da diğer değeri düşmüştü hani neydi onun adı gelmedi aklıma yaa

20 dk.sonra başlıo cnm.gececiyim bugün

hoşgeldin canım
elfim gelemiyoki pek

ne maili kızım işte kkdan atmıcanmı ö.m.
ama gerçi bana yoktu

ayşamm valla atsın banane,nasıl görcem ben sokamam yaa :/ iğrençç :18:
görmene ne gerek vari yatıcan parmakla ittircen işte, üf iğrenç biliom napiiiiim
peki cnm eşin öle bi yerde çalışabilir mi, yani ben şöle tahmin ediom azcık, esnaflık yapan insan rahat insan oluo genelde, kimseye bağlı olmayı sevmeyen, kafasına göre takılmayı seven, yani benim eşim öle
ay ben hazır çorba içemiyorum nedense zaten yapılmış çorbalardanda çok seçerim.

Antalyanın havası bugün berbat yaa kapalı ruhum daraldı..kızlara bakıyım dedm onlarda yemeğe gitmiş..
evet yaaaaa, yağsam mı yağmasam mı die düşünüo
O sırada dileğe yazdım 10 dk hakkımı doldurdum sonra çıktım dicem onada kızcanMail adresini göndersene zuzu..
bana da atsın be biriiiiidileek bana mail atar mısın kuzum sende var edresim

ay pardon ben bu teleses ne oluo bilmediğim için attım tuttum rahat olamaz die ama rahat olabilceği bi yerse tamam o zaman, hayırlısı olsun cnm yaaa inşşşşşşşşş. olur

üf ya çıkıom ben, derse gircem işte birazdan, 18.15 gibi gelirim bekleyin beniii

dilşada sevindim ayrıca da

ya hani bi değeri düşmüştü yaa , o düşüş kötü bişey değilmiymiş .... betası artmış da diğer değeri düşmüştü hani neydi onun adı gelmedi aklıma yaa

progestreon normal demiş düşük ihtimali her gebede olabilir ilk 3 ay hap vermiş işte tutunmazsa yapacak bişe yok demiş ama şuanda sorun yokmuş yani.

alishiam sende hiç giremez oldun yaa

bende işe dalmışım
bugün çok çene çaldım valla

neyi mail atcam yaaww orayı kaçırdım :44:

ayy kızlar geçende yazmıştım ya size kasım bebelerinden biri lösemi olmuş falan diye meğer annesi millet para yardım koparsın diye yalan söylemiş ve bu kadın bir öğretmen şok oldum resmen insan böyle bir hastalığı çocuğuna nasıl yakıştırabilir yaa..

ohaa yaa nası anneymiş o öyle yaa
acaba gercekten anne mi var mı yani bebeği :26:

ohaa yaa nası anneymiş o öyle yaa
acaba gercekten anne mi var mı yani bebeği :26:

evt cnm maalsf o bir anne ve bir öğretmen okadar üzülmüştümki insan böle bişe olunca ya başıma gelirse diye düşünmeden edemiyor gerçekten günlerce etkisinde kaldım bunun süreklide aklıma gelir okadar dualar edildi bide allah akıl fikir versin.

gözüm ağrıdı die kapatıp masanın üstüne koymuştum kafamı 15 dk uyumuşum şaka gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…