ay iddaa bayi olmasın yaa,gece yarılarına kadar
o teleses olur inşş , nezamn netleşcek arki nezamn haber vercekki
evt yaa normal bi saati olsun, haberleri izlerken akşam yemeğimizi yiyelim falan istioum artıkay iddaa bayi olmasın yaa,gece yarılarına kadar
evt yaa normal bi saati olsun, haberleri izlerken akşam yemeğimizi yiyelim falan istioum artıksaat 22,00 diil
canım bi esnaflığı kapatıp ötekine geçmen saçma yine kafanda hep bişiler olcak rahat olamıcaksın çalış işte bi yerde dedim
öyle diil mi yani ikiside dükkan işletme ikiside sıkıntı sonuçta
git çalış 8 saat primini, maaşını ticket gününde al gel bu mis gibi umarım olur yaa
Arada ücret te farketmiyorEn iyisi maaşlı bi işe girmek..her türlü insanla uğraşacağına sadece üstüne patronuna bağlı olursun..Ortak olmasa bile satış işlemleri ,elindeki ürünleri satma gibi işlemleride uzun sürer..Ama gün doğmadan neler doğar dileğim umudunu kesme sen..İmkansız diye bişey yok
inşallah canım
dua edin kızlar şu işlerimiz yoluna girsin zaten başka da bişi istemioum
işim iyi olsun çalışır çırpınır herşeyi yapabilirim ama işlerimiz iyi olsun lütfen
ama öyle :101:
alis ile karıştırdın sen canım
bizimki vodafone ama diğer hatlarda var
bakalım yaa zaten 20 milyara devralmış yine o fiyata satarsa ortağına vercek yarısını 10 lira kalıo girdiği paraya çıkıo ama ne kadar satılır ki
canım bu çok değişio
hat geçişlerinde falan vodafone avea prim verio
500-600 gibi satışlar var kontor yükleme paraları var
eline kalan kar 2000 lira gibiydi 1000 lirası ortağının işte
birde eşim ekstra maaş alıodu
ama toplu alamıoki hiç bi zaman bugün 100 yarın 30 sonra 50 ne maaş gecio ele ne kar
ama bu teleseste çalışırsa 1500 gibi bişi alcak ee zaten nerdeyse aynı hesaba gelir
kafası rahat olur hemde
abiside iddia bayii açalım diomuş
ama 70-80 milyar lazım teminat için galiba
bende hayır dedim
dilek eşin de sen de çok sıkıntı çekiyorsunuz umarım en kısa zamanda düzlüğe çıkabilirsiniz
peki eşin o maaşlı işte çalışmaya başlasa ama aynı zamanda ortaklığı da olsa olmuyor mu?
20 dk.sonra başlıo cnm.gececiyim bugünhımm kurumsal olması tabiki daha güvenli olur cnm inşallah nasıl iyiyse öle olsun sizin için keşke belediye işinde olsada kurtulsan sende ordan başımıza başka bişelr gelmeden bitirsek şu seneyi ii olacak.
ayşam dersin yokmu bugün?
görmene ne gerek vari yatıcan parmakla ittircen işte, üf iğrenç biliom napiiiiim
hoşgeldin canım
elfim gelemiyoki pek
ne maili kızım işte kkdan atmıcanmı ö.m.
ama gerçi bana yoktu
ayşamm valla atsın banane,nasıl görcem ben sokamam yaa :/ iğrençç :18:
peki cnm eşin öle bi yerde çalışabilir mi, yani ben şöle tahmin ediom azcık, esnaflık yapan insan rahat insan oluo genelde, kimseye bağlı olmayı sevmeyen, kafasına göre takılmayı seven, yani benim eşim öleişte oraya başvursa belki hemen çağırcaklar o ara dükkan nolcak
dükkanı kapatmayı beklese aylarca satamıcak belki
o arada zaten dükkandan gelir gelmio iyice bunalacak
hadi onu sattı bu sefer diğer taraf alım yapmıcak
öyle kötü bi durum ki herşeyin iyi ayarlanması lazım ama imkansız gibi gözüko
bi şans olacak dükkan satılacak adamlarlada görüşüp başlayacak
düzen bozulmadan devam edilecek
ama çok çok zor
kış dönemi herşey artış gösterirken onun işinin olmayışı çok zor olur
derdim para da diil ya onun yüzü gülmüo gelip oturup tvye boş boş bakıo ya canımdan can gidio
sürekli şebeklik yapıoum evde gülsün die
evet yaaaaa, yağsam mı yağmasam mı die düşünüoay ben hazır çorba içemiyorum nedense zaten yapılmış çorbalardanda çok seçerim.
Antalyanın havası bugün berbat yaa kapalı ruhum daraldı..kızlara bakıyım dedm onlarda yemeğe gitmiş..
bana da atsın be biriiiiiO sırada dileğe yazdım 10 dk hakkımı doldurdum sonra çıktım dicem onada kızcanMail adresini göndersene zuzu..
ama öyle :101:
alis ile karıştırdın sen canım
bizimki vodafone ama diğer hatlarda var
bakalım yaa zaten 20 milyara devralmış yine o fiyata satarsa ortağına vercek yarısını 10 lira kalıo girdiği paraya çıkıo ama ne kadar satılır ki
canım bu çok değişio
hat geçişlerinde falan vodafone avea prim verio
500-600 gibi satışlar var kontor yükleme paraları var
eline kalan kar 2000 lira gibiydi 1000 lirası ortağının işte
birde eşim ekstra maaş alıodu
ama toplu alamıoki hiç bi zaman bugün 100 yarın 30 sonra 50 ne maaş gecio ele ne kar
ama bu teleseste çalışırsa 1500 gibi bişi alcak ee zaten nerdeyse aynı hesaba gelir
kafası rahat olur hemde
abiside iddia bayii açalım diomuş
ama 70-80 milyar lazım teminat için galiba
bende hayır dedim
ya hani bi değeri düşmüştü yaa , o düşüş kötü bişey değilmiymiş .... betası artmış da diğer değeri düşmüştü hani neydi onun adı gelmedi aklıma yaa
ayy kızlar geçende yazmıştım ya size kasım bebelerinden biri lösemi olmuş falan diye meğer annesi millet para yardım koparsın diye yalan söylemiş ve bu kadın bir öğretmen şok oldum resmen insan böyle bir hastalığı çocuğuna nasıl yakıştırabilir yaa..
ohaa yaa nası anneymiş o öyle yaa
acaba gercekten anne mi var mı yani bebeği :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?