ayy kızlar geçende yazmıştım ya size kasım bebelerinden biri lösemi olmuş falan diye meğer annesi millet para yardım koparsın diye yalan söylemiş ve bu kadın bir öğretmen şok oldum resmen insan böyle bir hastalığı çocuğuna nasıl yakıştırabilir yaa..
evt cnm maalsf o bir anne ve bir öğretmen okadar üzülmüştümki insan böle bişe olunca ya başıma gelirse diye düşünmeden edemiyor gerçekten günlerce etkisinde kaldım bunun süreklide aklıma gelir okadar dualar edildi bide allah akıl fikir versin.
gözüm ağrıdı die kapatıp masanın üstüne koymuştum kafamı 15 dk uyumuşum Eki Görüntüle 564691 şaka gibi
nasıl öğrendinizve halen kkya üyemii
ayy kızlar geçende yazmıştım ya size kasım bebelerinden biri lösemi olmuş falan diye meğer annesi millet para yardım koparsın diye yalan söylemiş ve bu kadın bir öğretmen şok oldum resmen insan böyle bir hastalığı çocuğuna nasıl yakıştırabilir yaa..
sürekli görüştüğü bir varmış kk dan kadın şüphelenmiş araştırmış bulmuş kadının çalıştığı okulu,hastaneleri aramış falan anlaşılmış işte üyedir heralde cnm bilmiyorum.
ayy kadın savunma yapmışmı rezill
valla diğer hatuna da maşallah nasıl araştırmış afferin benm hiç aklıma gelmezdi yaa:26:
...
buarada patrona yakalandımkapatamadım kkyı Allah'tan anasayfadaydı .. "ne o kadınlar kulübü müü heh" dedi... telaşla "sanane bee önemli bilgiler alıyom ben" dedim ama o "sanane bee" nasıl çıktı ağzımdan anlamadım,Allah'tan takılmadı o lafıma kaynadı gitti
saol bebeyim dükkanda ses olmasa epey dalardım galibaohhh ii uykular cnm
sürekli görüştüğü bir varmış kk dan kadın şüphelenmiş araştırmış bulmuş kadının çalıştığı okulu,hastaneleri aramış falan anlaşılmış işte üyedir heralde cnm bilmiyorum.
buarada patrona yakalandımkapatamadım kkyı Allah'tan anasayfadaydı .. "ne o kadınlar kulübü müü heh" dedi... telaşla "sanane bee önemli bilgiler alıyom ben" dedim ama o "sanane bee" nasıl çıktı ağzımdan anlamadım,Allah'tan takılmadı o lafıma kaynadı gitti
saol bebeyim dükkanda ses olmasa epey dalardım galiba
duyarlı kk üyesi tebrik ederim o bulan kadını
sanal ortam die yalan hikayeler yazmamak lazım dimi ama
dövseydin adamı terbiyesiz ne bakıosun ekrana diil yapmıcan şey diil yani
neyseki anasayfadaymışsın
sirken kadını sınır dışı bile eder valla
anladım ben onu tabiki öyle
aa sirken öle bişemi var gerçekten yaa hiç bilmiyodum.
sıkıldm yaa zamn durdu sanki kızımı özledimmm
yazıklar olsun nası insanlar var allahım yaaaaayy kızlar geçende yazmıştım ya size kasım bebelerinden biri lösemi olmuş falan diye meğer annesi millet para yardım koparsın diye yalan söylemiş ve bu kadın bir öğretmen şok oldum resmen insan böyle bir hastalığı çocuğuna nasıl yakıştırabilir yaa..
ayy kadın savunma yapmışmı rezill
valla diğer hatuna da maşallah nasıl araştırmış afferin benm hiç aklıma gelmezdi yaa:26:
...
ne anladın ben anlamadımmm birine laf çarptı sanki ay kafam basmadı ama yaaaaanladım ben onu tabiki öyle
aa sirken öle bişemi var gerçekten yaa hiç bilmiyodum.
Slm herkesee napionuz
alishiam yaa daha dersin mi var yoğunsun yani
benimde son 10 dkm bitsin ve gidip hemen makarnayı yapıp kayıp şehrin başına oturcam
birde çay demleyip mısır patlatıyım bari.
üf yaaa şansıma tüküriim benim boş olduğum zaman da siz olmuosunuz
evet cnm perş-cuma gececiyim malum
sana afiyetle yemeler ii seyirler
çok geçmiş olsun canımii geceler kızlar
direk anneme gittim hemen pijamalarımı giydirip yatırdı beni bi güzel de besledi akşama kadar uyumuşum ilaçlardan sanırım; akşam iş çıkışı da eşim geldi orda yedik içtik eve de yatmaya geldik
kas ağrılarım azaldı baya ama öksürük başladı sesim de travestiler gibi çıkıyorateş de olmuyor o yüzden antibiyotiğe başlamadım çok terliyorum duşa girdim eve gelince
nektar patoloji sonucunu merak ettim bir ara benimle de paylaşabilir misin?
başka ne yzacaktım unuttum
ay sinirim bozuldu he okuyuncaannem demişki
annem-ii sen gidecn sevgilinin yanında olacaksın ben napacam tek başıma
babam-seninde çocukların torunlar var
an-benim sevgilim olmıcak yani
b-hayır olamaz öyle bişe yıkarım heryeri öle bişe yapamazsın ben sana güveniyorum hiçbirzaman böle bişe yapacağını düşünmedm düşünmem
saçmalığa bakarmısınız yani.çok bekler o gezsin etsin hastalansın yatağa düşsün gelsin annem baksın ohh ne ala memleket.
dava konusunda nasıl bukadar rahat bilmiyorum doğrusu belki kendiside emin değildir hala ne yapmak istediğinden.
bana yok yaniiKızlar size ö.m. atmak istiyorum ama biranda herkese gönderemiyorum:44:
bana da gelmemişbana ö.m. gelmedi
aldım dilekten dilşadın haberlerini.. dualarım onlarla, inş hiç bişi olmiycak miniğinetabi cnm kimse kendi işi gibi özverili çalışmazki hayırlısı olsun inşallah.
dilşatın sonucu ii çıkmış doktora gösterecekmiş onu bekliyorlar şimdi 24 saat olmadan 2 ye katlamış inşallah ii olur.
çok ii demiş doktor herhangibir sorun yokmuş kızlar.
hayretttttthiç işim yok yaaa sıkıldıımmmm
boşboş oturuyom bigaripsedim :26:
ay yok artık yaa :26: :26: hiç başıma gelir Allah korusun diye geçirmemiş mi aklından, pesayy kızlar geçende yazmıştım ya size kasım bebelerinden biri lösemi olmuş falan diye meğer annesi millet para yardım koparsın diye yalan söylemiş ve bu kadın bir öğretmen şok oldum resmen insan böyle bir hastalığı çocuğuna nasıl yakıştırabilir yaa..
azcık iş yaptım, sonra hep kitap okudum..bencede
nek ne yaptı acaba konuştunuzmu hiç cnm?
nekle sabah mesaisinden beri konuşuouz ki
sıkılıo oda yaa kitap okuomuş
hıh hatta mail geldi ben bakim
posta güvercinim beniiiimevt ya son 2 saati bende zor geçirdim valla yarım saatim kaldı bitsinde gidiyim
nekte çıktı slmı var sizlere :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?