aldım canım, cevap yazdımNek cnm girdim çıktım 10 dk engeline takıldım ö.m attım cnm
alınan dokunun özelliklerini sıralamışlar ait olduğu yer orjini yapısı filan rutin şeyler yazıyor.aldım canım, cevap yazdım
sirkenşöyle yazıyor patolojide
Mikroskopi: Kesitlerde plasental, fetal ve desidual doku parçaları görülmektedir, villuslar ağır trofoblastik, vasküler ve fibröz involusyon bulguları göstermektedir.
hıı, sebep yazmıyo yanialınan dokunun özelliklerini sıralamışlar ait olduğu yer orjini yapısı filan rutin şeyler yazıyor.
yok yazmıyor doku özellikleri yazıyor. ÇOk erken zamanda olan düşükler gelişimsel anomalilerden kaynaklanır organizma bunu tolere edemeyeceği için de düşükle sonlanır.hıı, sebep yazmıyo yani
vilişin patolojisinde iltihap felan yazıyomuş, daha net açıklamışlar.yok yazmıyor doku özellikleri yazıyor. ÇOk erken zamanda olan düşükler gelişimsel anomalilerden kaynaklanır organizma bunu tolere edemeyeceği için de düşükle sonlanır.
yok yazmıyor doku özellikleri yazıyor. ÇOk erken zamanda olan düşükler gelişimsel anomalilerden kaynaklanır organizma bunu tolere edemeyeceği için de düşükle sonlanır.
hıı, sebep yazmıyo yani
evet öyle diyolar sadece, tek dileğim Allahım tekrarını yaşatmasın.Ben kendi düşüğümde genetik anormallik olduğunu düşünüyorum.Çünkü başta da değerim pek yüksek değildi.Kanama azar azar oldu ve parça parça gelmeye başladı..Vücud attı yani.Ama nekin öyle değildi hiç bi sorun yoktu..Doktorlar da olabilir diyolar ilk bebkekte.Öyle işin içinden çıkıyolar
kızlar evet doktorlar da buna pek bir şey diyemiyorlar kalbini durması da sonuçta gelişimsel problemlerden kaynaklanır
farklılaşmanın moleküler biyolojisi diye bir doktora dersi almıştım o kadar çok mekanizma var ki gelişimin ilk aşamalarında açılan sonra kapanan filan insan okudukça hayretler içinde kalıyor
Allah birdaha yaşatmasınilk üç ay annenin vücudundan besleniyor ya bebek, bu defa bebek çalışmalarına başlamadan önce vitaminlerimi aksatmiycam,
kafein stoklamiycam bünyeme, bol bol süt ve yoğurt tüketicem. Gelişiminde problem oluşmaması için bir etken bunlarda bence..
Umarım bir daha yaşatmaz Allahım..
Ben kendi düşüğümde genetik anormallik olduğunu düşünüyorum.Çünkü başta da değerim pek yüksek değildi.Kanama azar azar oldu ve parça parça gelmeye başladı..Vücud attı yani.Ama nekin öyle değildi hiç bi sorun yoktu..Doktorlar da olabilir diyolar ilk bebkekte.Öyle işin içinden çıkıyolar
ohhhh afiyet olsunnnevet öyle diyolar sadece, tek dileğim Allahım tekrarını yaşatmasın.
ufff hala yemek yiyemedim yaa, eşime sıcak olsun diye tavuğu 9u geçiyodu attım fırına hala pişiyo :26:
fırında patatesli tavuk istedi beyimiz, köz biberli bir de salata yapıcam çerilerimden gelsin göbek, basen
ilk üç ay annenin vücudundan besleniyor ya bebek, bu defa bebek çalışmalarına başlamadan önce vitaminlerimi aksatmiycam,
kafein stoklamiycam bünyeme, bol bol süt ve yoğurt tüketicem. Gelişiminde problem oluşmaması için bir etken bunlarda bence..
Umarım bir daha yaşatmaz Allahım..
sana da afiyet olsun canımmohhhh afiyet olsunnnben de sabahki çorbayı yedim.aniden canım bi de bulgur pilavı istedi, kv bulgur vermişti tezgahta duruodu ölece, hemen onu da yaptım yoğurtla yedim, oh doydum
evet aslında öncesinde vücut olarak hazırlanmak lazım
tamammKzılar size face den davet göndercem nivea kutularını doldurursanız hediye kazanıyosunuz..Ben el kremi ve saç spreyi kazandım
bana da kaynım yollamış ilk 3 oyun olayı anlayana kadar boşa gitti.3 başka hesaptan daha oynadım olmuoKzılar size face den davet göndercem nivea kutularını doldurursanız hediye kazanıyosunuz..Ben el kremi ve saç spreyi kazandım
sana da afiyet olsun canımm
ben şu bulgur pilavını yapmaya çok üşeniyorum yaa, biber, soğan, domatessadesini hiç yapmadım da
tamamm
bana da kaynım yollamış ilk 3 oyun olayı anlayana kadar boşa gitti.3 başka hesaptan daha oynadım olmuoüçkağıtçılar beklediğim şeyi yollamıolar şimdi eşimden oynıcam ben de.güle güle kullan şanslısın sen
yok ya ben çok nadir yaparım öle domatesli falan.normal sadesini yaptım.çok severim yoğurtla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?