Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

alisha ben yettim

ananedeydik yemek çay meyve derken eve anca gelebildim

ders devam ediyor mu? yoksa eve geçtin mi?

Nek cnm girdim çıktım 10 dk engeline takıldım ö.m attım cnm
aldım canım, cevap yazdım

sirken şöyle yazıyor patolojide

Mikroskopi: Kesitlerde plasental, fetal ve desidual doku parçaları görülmektedir, villuslar ağır trofoblastik, vasküler ve fibröz involusyon bulguları göstermektedir.

alınan dokunun özelliklerini sıralamışlar ait olduğu yer orjini yapısı filan rutin şeyler yazıyor.

yok yazmıyor doku özellikleri yazıyor. ÇOk erken zamanda olan düşükler gelişimsel anomalilerden kaynaklanır organizma bunu tolere edemeyeceği için de düşükle sonlanır.
vilişin patolojisinde iltihap felan yazıyomuş, daha net açıklamışlar.
Biraz baştan savma olmuş benimkisi herhalde

teşekkür ederim canım, açıklamalar içinn :)

yok yazmıyor doku özellikleri yazıyor. ÇOk erken zamanda olan düşükler gelişimsel anomalilerden kaynaklanır organizma bunu tolere edemeyeceği için de düşükle sonlanır.

hıı, sebep yazmıyo yani

Ben kendi düşüğümde genetik anormallik olduğunu düşünüyorum.Çünkü başta da değerim pek yüksek değildi.Kanama azar azar oldu ve parça parça gelmeye başladı..Vücud attı yani.Ama nekin öyle değildi hiç bi sorun yoktu..Doktorlar da olabilir diyolar ilk bebkekte.Öyle işin içinden çıkıyolar

kızlar evet doktorlar da buna pek bir şey diyemiyorlar kalbini durması da sonuçta gelişimsel problemlerden kaynaklanır

farklılaşmanın moleküler biyolojisi diye bir doktora dersi almıştım o kadar çok mekanizma var ki gelişimin ilk aşamalarında açılan sonra kapanan filan insan okudukça hayretler içinde kalıyor

evet öyle diyolar sadece, tek dileğim Allahım tekrarını yaşatmasın.

ufff hala yemek yiyemedim yaa, eşime sıcak olsun diye tavuğu 9u geçiyodu attım fırına hala pişiyo :26:
fırında patatesli tavuk istedi beyimiz, köz biberli bir de salata yapıcam çerilerimden gelsin göbek, basen

ilk üç ay annenin vücudundan besleniyor ya bebek, bu defa bebek çalışmalarına başlamadan önce vitaminlerimi aksatmiycam,
kafein stoklamiycam bünyeme, bol bol süt ve yoğurt tüketicem. Gelişiminde problem oluşmaması için bir etken bunlarda bence..
Umarım bir daha yaşatmaz Allahım..

Allah birdaha yaşatmasın

ya gerçekten dna düzeyinde bile bir hata oluyor ve sistem geri dönüşümlü çalışıp o hatayı görüp düzeltebiliyor düzeltmezse de yanlış hücreler dokular derken kanser oluşumu başlayıveriyor vücudumuz bu kadar kusursuz muşş gibi işlerken şu dönemde sağlıklı olmak mucize bence.

sirkencim sen yazdığında daha yeni çıkmıştım dersten.eşim aldı eve geldik yemek yedim şimdi, ancak yazabiliom

yok cnm bence işin içinden çıkmak için diil gerçekten öleymiş, bence amaçları farklı olsa hemen test isterler mesela sebebini araştıralım die falan, ama ilk 1-2 düşükte sebep aramıolar patoloji sonucunda extrem bişi çıkmazsa

ohhhh afiyet olsunnnben de sabahki çorbayı yedim.aniden canım bi de bulgur pilavı istedi, kv bulgur vermişti tezgahta duruodu ölece, hemen onu da yaptım yoğurtla yedim, oh doydum

evet aslında öncesinde vücut olarak hazırlanmak lazım

Kzılar size face den davet göndercem nivea kutularını doldurursanız hediye kazanıyosunuz..Ben el kremi ve saç spreyi kazandım

sana da afiyet olsun canımm
ben şu bulgur pilavını yapmaya çok üşeniyorum yaa, biber, soğan, domates sadesini hiç yapmadım da

Kzılar size face den davet göndercem nivea kutularını doldurursanız hediye kazanıyosunuz..Ben el kremi ve saç spreyi kazandım
tamamm

bana da kaynım yollamış ilk 3 oyun olayı anlayana kadar boşa gitti.3 başka hesaptan daha oynadım olmuoüçkağıtçılar beklediğim şeyi yollamıolarşimdi eşimden oynıcam ben de.güle güle kullan şanslısın sen
sana da afiyet olsun canımm
ben şu bulgur pilavını yapmaya çok üşeniyorum yaa, biber, soğan, domates sadesini hiç yapmadım da

tamamm

yok ya ben çok nadir yaparım öle domatesli falan.normal sadesini yaptım.çok severim yoğurtla

Sağol cnm..Bana davet gönder 3 hakkın olur..Geçenlerde snickers kazandım 30 tane ..Bugünde başka bi yerden 6 tane:)Avondan 4 tane parfüm kazandım :)
Sebzeli daha güzel oluyo bulgur pilavı..Bide tel şehriyeyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…