Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Sağol cnm..Bana davet gönder 3 hakkın olur..Geçenlerde snickers kazandım 30 tane ..Bugünde başka bi yerden 6 tane:)Avondan 4 tane parfüm kazandım :)
Sebzeli daha güzel oluyo bulgur pilavı..Bide tel şehriyeyle..

toplayamadım ben bu kremleri yaa (
kkoras, şu kolay kampanyaları bize de duyur canım oyunlu olanları felan ben akşamları bakarım..
beğen paylaşlılara yetişemem de

kaçıyorum şimdii, banyo yapıcam daha
herkese iyi geceler

Sağol cnm..Bana davet gönder 3 hakkın olur..Geçenlerde snickers kazandım 30 tane ..Bugünde başka bi yerden 6 tane:)Avondan 4 tane parfüm kazandım :)
Sebzeli daha güzel oluyo bulgur pilavı..Bide tel şehriyeyle..

maşallah allah artırsın

gönderdim, eşimden de oynadım ama olmuo olmuo 4 tanesini dolduruom o lanet 5.ürün gelmio

ben kereviz yemem

günaydın

cnm paşan nasıl bakalım senden haber almamıştım
paşa iyi çok şükür ne yapsın büyümeye hayatı keşfetmeye çalışıyor...

kredi kartı aidatını geri alabilirsiniz internetten göndereceğin bir maile bakarsadece ben senelerdir böl yapıorum

günaydın kızlar

benim uykum varr yaaa
ve yarında çalışcağımı bilmek beni sinir edio

günaydın kızlar

benim uykum varr yaaa
ve yarında çalışcağımı bilmek beni sinir edio
bende çok sinirliyim...
sabah yiğiti bakıcısına bıraktım uyuyordu içeri girdim yatırmak için işçerde sigara içmişler kültablası öle duruyordu yiğiti bıraktıgım için seslenmedim çocuga ii baksın diye almaya gidince söylücem hiç hoş değil
sabah beşiğinde uyanık öle bakıyordu aldım kucagıma yataga yattık beraber kucagımda yatakda uyumuş ölece uyudu kaldı yattık beraber yarım saat babasıda uyandı hep beraber yattık öle onu öle uykusunda aşağıya bırak

Günaydın kızlarr

ben şu bulgur pilavını yapmaya çok üşeniyorum yaa, biber, soğan, domates Sadesini hiç yapmadım da

aa çok kolay canım neden üşeniyosun ki ...ben çok severim yapmasını da yemesinide hatta buakşamki menümde o var Eve gidince yapıcam bide pattis yahnisi yapcam ımhh

günaydınn
ayy sabah sabah ödüm koptu annemin doğum hediyesi olarak aldığı bilekliğimin bi yeri kırılmıştı Yaptırım diye 2 gündür çantada gezdiriyorum sabah markete uğradım bi baktım yok ödüm koptu arabaya baktım yok geldim işyerinde yok burdaki arkadaşlar bulmuş sonradan sölediler biraz arayım dikkat edim diye ayy çok mutlu oldum yaa.

bebeğin yanında içmiodur sanırım :26: bakıcılık yapıosa bunun bilincindedir dimi zaten öyle fosur fosur içse ortamda yada yananda üstüne siner sen hissederdin :44:

ayy çok kötü bişidir o insanın yüreği sızlar yaa bin tane şey düşünür aynı anda en son nereye koymuştum falan die
bulmana çok sevindim canım. bulan kişide sağolsun geri vermiş
ne insanlar var görmedim bilmioum deyip üç maynunu oynayıp kandırıolar

önceden ben de kereviz yemem diyordum k validemden aldm tarifini bu akşam içine portakal suyu da giriyor harika bir tat

benm annemde portakal sulu yapar ama ben hiç yapmadım annem yapınca veryor bize. eşim yemez gerçi.

odaya siniyor koku içmesin yaa

Allah akıl fikir versin nasıl hesabını verecek insanların duygularıyla oynamanın

inşallah canım
dua edin kızlar şu işlerimiz yoluna girsin zaten başka da bişi istemioum
işim iyi olsun çalışır çırpınır herşeyi yapabilirim ama işlerimiz iyi olsun lütfen
canım inşallah sizin için en iisi ne olacaksa o olsun

canımm geçmiş olsun bişeyi kaybetmiş gibi olunca çok korkuyor insan, neyseki bulup vermişler.
günaydın kızlar

aynen öyle cnm neyseki öyle insanlar değiller yani bende nasıl sevindim anlatamam

fatma sizin evinizde bakmazmı kadın?

aynen öyle cnm neyseki öyle insanlar değiller yani bende nasıl sevindim anlatamam

fatma sizin evinizde bakmazmı kadın?

gelmez canım alt kat komşum 3 çocuu var çocugunun biri sabah biri öğleden sonra okula gidiyo

günaydınnnnnnnnn

yanında içmiosa bile kapalı alan, bu soğukt havalandıramaz da, bence içerde içmemelerini söle uyar, çocuk bakıosa bunun sorumluluklarını da göze alması lazım

çokşükür cnm bulmana çokkk sevindim eminim çok üzülürdü kim olsakendim almış olsam neyse ama böle annemin falan hediye ettiği özel şeyleri kaybetsem yıkılırdım ben de

bol zuzu dilşad yaren özgim size dün nivea istekleri gönderdim kabul eder misiniz kiiiibi de siz de oynaıyın çok sinir bozucu bi oyun hırs yaptım çok fena, ama yine de olmuo 4 tane ürün topluom 5.gelmio arkadaş

okula geldim ben de az önce. kahvaltı ediom şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…