benim kereviz de yarına kaldı
vilin de buralardaymış
Sağol cnm..Bana davet gönder 3 hakkın olur..Geçenlerde snickers kazandım 30 tane ..Bugünde başka bi yerden 6 tane:)Avondan 4 tane parfüm kazandım :)
Sebzeli daha güzel oluyo bulgur pilavı..Bide tel şehriyeyle..
Sağol cnm..Bana davet gönder 3 hakkın olur..Geçenlerde snickers kazandım 30 tane ..Bugünde başka bi yerden 6 tane:)Avondan 4 tane parfüm kazandım :)
Sebzeli daha güzel oluyo bulgur pilavı..Bide tel şehriyeyle..
önceden ben de kereviz yemem diyordum k validemden aldm tarifini bu akşam içine portakal suyu da giriyor harika bir tatmaşallah allah artırsın
gönderdim, eşimden de oynadım ama olmuo olmuo 4 tanesini dolduruom o lanet 5.ürün gelmio
ben kereviz yemem
paşa iyi çok şükür ne yapsın büyümeye hayatı keşfetmeye çalışıyor...cnm paşan nasıl bakalım senden haber almamıştım
bu ay yine bize kredi kartı için üyelik ücreti gelmiş eşim küplere biniyor haklı da sanırım kredi kartımızı tamamen kpattıracaz ama bi engelimiz var o da eşimin bireysel emekliliği; onu da aradık sorduk başka bir kredi kartından da ödeme talimatı verip ödetebilirmişiz önce gidip bonusa başvuracak kredi kartı için sonra da yapıkredi worldü kapatıracak
bende çok sinirliyim...günaydın kızlar
benim uykum varr yaaa
ve yarında çalışcağımı bilmek beni sinir edio
ben şu bulgur pilavını yapmaya çok üşeniyorum yaa, biber, soğan, domatesSadesini hiç yapmadım da
bende çok sinirliyim...
sabah yiğiti bakıcısına bıraktım uyuyordu içeri girdim yatırmak için işçerde sigara içmişler kültablası öle duruyordu yiğiti bıraktıgım için seslenmedim çocuga ii baksın diye almaya gidince söylücem hiç hoş değil
sabah beşiğinde uyanık öle bakıyordu aldım kucagıma yataga yattık beraber kucagımda yatakda uyumuş ölece uyudu kaldı yattık beraber yarım saat babasıda uyandı hep beraber yattık öle onu öle uykusunda aşağıya bırak
günaydınn
ayy sabah sabah ödüm koptu annemin doğum hediyesi olarak aldığı bilekliğimin bi yeri kırılmıştı Yaptırım diye 2 gündür çantada gezdiriyorum sabah markete uğradım bi baktım yok ödüm koptu arabaya baktım yokgeldim işyerinde yok burdaki arkadaşlar bulmuş sonradan sölediler biraz arayım dikkat edim diye ayy çok mutlu oldum yaa.
Yiğitin yanında içmiyodur umarım :26:
önceden ben de kereviz yemem diyordum k validemden aldm tarifini bu akşam içine portakal suyu da giriyor harika bir tat
odaya siniyor koku içmesin yaabende çok sinirliyim...
sabah yiğiti bakıcısına bıraktım uyuyordu içeri girdim yatırmak için işçerde sigara içmişler kültablası öle duruyordu yiğiti bıraktıgım için seslenmedim çocuga ii baksın diye almaya gidince söylücem hiç hoş değil
sabah beşiğinde uyanık öle bakıyordu aldım kucagıma yataga yattık beraber kucagımda yatakda uyumuş ölece uyudu kaldı yattık beraber yarım saat babasıda uyandı hep beraber yattık öle onu öle uykusunda aşağıya bırak
Allah akıl fikir versin nasıl hesabını verecek insanların duygularıyla oynamanınayy kızlar geçende yazmıştım ya size kasım bebelerinden biri lösemi olmuş falan diye meğer annesi millet para yardım koparsın diye yalan söylemiş ve bu kadın bir öğretmen şok oldum resmen insan böyle bir hastalığı çocuğuna nasıl yakıştırabilir yaa..
canım inşallah sizin için en iisi ne olacaksa o olsuninşallah canım
dua edin kızlar şu işlerimiz yoluna girsin zaten başka da bişi istemioum
işim iyi olsun çalışır çırpınır herşeyi yapabilirim ama işlerimiz iyi olsun lütfen
günaydınn
ayy sabah sabah ödüm koptu annemin doğum hediyesi olarak aldığı bilekliğimin bi yeri kırılmıştı Yaptırım diye 2 gündür çantada gezdiriyorum sabah markete uğradım bi baktım yok ödüm koptu arabaya baktım yokgeldim işyerinde yok burdaki arkadaşlar bulmuş sonradan sölediler biraz arayım dikkat edim diye ayy çok mutlu oldum yaa.
ayy çok kötü bişidir o insanın yüreği sızlar yaa bin tane şey düşünür aynı anda en son nereye koymuştum falan die
bulmana çok sevindim canım. bulan kişide sağolsun geri vermiş
ne insanlar vargörmedim bilmioum deyip üç maynunu oynayıp kandırıolar
aynen öyle cnm neyseki öyle insanlar değiller yani bende nasıl sevindim anlatamam
fatma sizin evinizde bakmazmı kadın?
yanında içmiosa bile kapalı alan, bu soğukt havalandıramaz da, bence içerde içmemelerini söle uyar, çocuk bakıosa bunun sorumluluklarını da göze alması lazımbende çok sinirliyim...
günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?