kendimden de eşimden de oynadım ben de toplayamadım :)
bol zuzu dilşad yaren özgim size dün nivea istekleri gönderdim kabul eder misiniz kiiiibi de siz de oynaıyın çok sinir bozucu bi oyun hırs yaptım çok fena, ama yine de olmuo 4 tane ürün topluom 5.gelmio arkadaş
okula geldim ben de az önce. kahvaltı ediom şimdi
ayy bendenasıl bir hırsla oynamışım bilmiyorum mouse nereye koyacağımı şaşırdım nerdeyse şimdi boş gelenleri almıyoruz dimi ben onlarda toplanıyo sanıyorum bazılrı geliyo çantanın üstünde duruyor girmiyor içine ama sinir etti beni
yok sadece nivea ürünlerinden toplıcaksın. ben mesela ilk çantaya ne attıysam onunla devam etmeye çalışıom diğer şeyleri toplamıom ki çanta dolmasın
geç kalkmak ne kaa kötü bi şeymiş yaa...elim ayağıma dolandı
nasıl bi oyunmuş bu yaa,akşam ben de deniyim bakim...
yarın için randevu aldım...4 boyutlu ultrasona giricem...bakalım minik 1 ayda ne kadar büyümüş
kızlar galiba biz ev alıyoruz...ev henüz yapılmaya başlanmamış...taksit taksit ödicez...ev bitince de kalanını vercekmişiz...kızımız için alıyomuş eşim öyle diyo
geç kalkmak ne kaa kötü bi şeymiş yaa...elim ayağıma dolandı
yarın için randevu aldım...4 boyutlu ultrasona giricem...bakalım minik 1 ayda ne kadar büyümüş
kızlar galiba biz ev alıyoruz...ev henüz yapılmaya başlanmamış...taksit taksit ödicez...ev bitince de kalanını vercekmişiz...kızımız için alıyomuş eşim öyle diyo
ayy hadi bakalım hayırlı olsun cnm onların geleceği için bişelr yapmak mutlu ediyor insanı gerçekten.
4 boyutludada baya net gözükür tabi cadı gösterirse kendini.kız evin toplu değilmi senin zaten kim dağıtıyor senin evini böyle.
biz 2 yıldır çatır çatır ödüyoruz canım kapatacaz diye bölf yapıyoruz yemiyorlar sizin kartınız hangisi? Bana biraz daha ayrıntı verebilir misin?kredi kartı aidatını geri alabilirsiniz internetten göndereceğin bir maile bakarsadece ben senelerdir böl yapıorum
sağ ol canım...2+1 miş ev...100 binmiş...inşallah bunalmayız öderkenyeri çok güzel diye eşim kaçırmak istemiyo...
canım yaa bizim ev çok dağılıyo,nasıl oluyo anlamıyorum hiçtoparladım,yarın samsuna gidicez yaa bi şey yapamam...pazara kaldı temizlik...
siz de bi gelişme var mı canım?
hilmacım teşekkür ederim canım...sizinki de hayırlı olsun...
gunaydın kızlar eşim gtirdi yine işe
biz 2 yıldır çatır çatır ödüyoruz canım kapatacaz diye bölf yapıyoruz yemiyorlar sizin kartınız hangisi? Bana biraz daha ayrıntı verebilir misin?
vilin hayırlısı olsun Allah ödeme kolaylığı versin diyelim şimdiden
bizde yapıkredi world var adamlar burunlarndan kıl aldırmıyorlar resmenaxcess canım niye ödediniz ki hatta 10 yıla geri dönük de alabiliyoırsunuz
sağ ol canım...2+1 miş ev...100 binmiş...inşallah bunalmayız öderkenyeri çok güzel diye eşim kaçırmak istemiyo...
canım yaa bizim ev çok dağılıyo,nasıl oluyo anlamıyorum hiçtoparladım,yarın samsuna gidicez yaa bi şey yapamam...pazara kaldı temizlik...
Kredi Kart Aiadatı İptali İadesi Dilekçesi 2012 - eYardim.com Türkiye'nin Yardım Forumu
BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
..
Konu: Kredi kartı üyelik aidatının iadesi Hk.
Bankanızın . numaralı kredi kartı müşterisiyim. Her yıl bankanıza, anılan karta ait kredi kartı aidatı ödemekteyim.
Ancak , çeşitli tüketici mahkemeleri ve Yargıtay kararlarıyla da Kredi kartı aidat ücretlerinin haksız şart niteliğinde ve tüketicilerden tahsilinin haksız olduğu sabitlenmiştir.
Ayrıca , bu konuda , Yargıtay 13.Hukuk Dairesince verilen ve ekte sunulan 2011/4736 esas ve 2011/11579 sayılı son karara göre ise söz konusu yıllık kart aidatının BK. 125 Md ve HGK 2010/1-93-88 sayılı kararı uyarınca on yıl geriye dönük olarak tüketiciler tarafından alınabileceğine ilişkin hükmü de kesinleşmiş bulunmaktadır.
Bu çerçevede ve yukarıdaki gerekçeler doğrultusunda;
1- On yılla sınırlı olmak üzere şimdiye kadar bankanıza yaptığım kredi kartı aidat ödentilerinin on yıl geriye dönük olarak ve dökümünü içeren bir listenin tarafıma verilmesini,
2- On yıl geriye dönük olarak benden kesilen yıllık kart ücretlerinin toplam miktarının yasal faizi ile birlikte defaten tarafıma iadesini,
Aksi taktirde alacağımın faiziyle birlikte tahsili için her türlü mahkeme masrafları ve avukatlık ücretlerini bankanızdan tahsil etmek üzere yasal yollara baş vuracağımı bildiririm
Saygılarımla,
../ /2012
Adı, Soyadı
ADRES : İMZA
ben her sene dileşkçe gönderirirm ve bir sonraki ay borcumdan düşerler
kaç kere oynadım bilio musunnnnkkoras akşam kazandım diyince gaza geldim ama yok yani gelmio beklediğim ürün
ayyy tırsıommmmm aralıksız 8 saate giricem 13.30da, geçer mi beeeeeee
nasılsın sen cnm bu arada?
ayy bendenasıl bir hırsla oynamışım bilmiyorum mouse nereye koyacağımı şaşırdım nerdeyse şimdi boş gelenleri almıyoruz dimi ben onlarda toplanıyo sanıyorum bazılrı geliyo çantanın üstünde duruyor girmiyor içine ama sinir etti beni
ben de en başta hep doldurdum başka almadı da öğrendim ama beceremedim şimdi deyok sadece nivea ürünlerinden toplıcaksın. ben mesela ilk çantaya ne attıysam onunla devam etmeye çalışıom diğer şeyleri toplamıom ki çanta dolmasın
hayırlı uğurlu olsun canım borç olmadan bişe sahibi olunmuyor işte.geç kalkmak ne kaa kötü bi şeymiş yaa...elim ayağıma dolandı
face de nivea nın sayfasında canımne oyunu????????????????????????
Allah ödeme kolaylığı versin 4 te biri bitmiş bilehayuırlısı olsun bizde aldık bakalım hayırlısı daha 25 ini verdik 75 daha verilecek
bizim evde acayip dağılır her gün topla topla bıktımsağ ol canım...2+1 miş ev...100 binmiş...inşallah bunalmayız öderkenyeri çok güzel diye eşim kaçırmak istemiyo...
bizde yapıkredi world var adamlar burunlarndan kıl aldırmıyorlar resmen
axess i iade ediyorlar bizim arkadaşlardan da kapatmak istiyorum diyenlere özür dileyip hemen iade ediyorlar ben sandım ki sizde world var
son gelişmelerse şu şekilde
Kredi kartlarnda ibre dnd - Hrriyet EKONOM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?