Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

acemiliğime gelmiş şimdi seninkini kabul edemiyorum ben hakkım olmadığı için yada kabul oluyomu öyle biliyorum cnm.
oluo heralde ya tam bilmiom :26:

aa öle deme geç kalkmak süpperrrsen alışık olmayınca zor geldi tabi, sonuçta bi düzene oturtmuştun ya

hadi hayırlı olsun cnm ev, bence altından kalkarsınız endişe etme

sen bize hiç bebişin fotosunu eklemedin dimiii

bankayla konuştum az önce gittim şubeye

maaş müşterisi olduğum halde benim bile kredi kartım olursa yine kart ücretini alırız diyorlar

yanisi en kısa zamanda başka bir karta geçip bu world kartımızı iptal ettirmemiz gerekecek

selamlar kızlar. bir sürü alıntı yapmıştım ama İlker tam da şuan ağlamaya başladığından herkese cevap yazamıyorum.

koketa bebişim iyi canım çok şükür. gittikçe ses çıkartmaya başladı, gülüyor falan. daha eğlenceli bir ev arkadaşı oluyor bana.

dilşadcım dualarımız seninle tatlım, sen de kötü şeyler getirme aklına.

sirkenn bizim kart garanti müşteri hizmetleriyle konuştum, kartı kapattıracağımızı bile söyledik ama geri adım atmadılar. şu dilekçeyi yazıp göndercem. bakalım belki birşeyler çıkar.

koras mail gelmedi bana da yaaa

kart ücretleri yasal olduğundan artık iade istesenizde vermezler kızlar.
bize de bunu öne sürerek şimdiye kadar hep alıyorlardı geçmişte de hep ödedik geriye dönük de alamadık hiç sadece şu alternatifi sunuyorlar harcamalarınızdan kazandığınız world puanlarınızdan kart ücretini düşebiliriz isterseniz diyorlar yada 3 ay boyunca 3 bin liralık harcama yapacağınıza dair taahütte bulunun yine almayalım diyorlar bu da bize hiç ahlaki gelmiyor çok çirkin bir teklif; biz zaten aylık harcama olarak 1100-1200 den aşağı ödeme yapmıyoruz

bu ne zaman oldu yaa ben geçen ay istedim ya garantiden verdiler
otomatik ödeme yaptırsak aslında almıolar dimi?

canım o heasp işletim ücreti için. bizm var 2 ödeme talimatı, ayrıca vadeli hesap da var. ama yine de alıyolar

tşk ederim canım allah razı olsun

sirkennn fotonu değişsene artık, sıkıldım :)
ben de değiştimm azcık umudum olsun diye :)

Dilşad çok sevindim cnm bi problemin olmamasına..Erkek gibi geliyo bebişin hayırlısı bakalımKaç kiloyla hamile kaldın bu arada
Sirken boşuna senin yanında çalışıyım demiyorum valla
Dilek kolay gelsin cnm..
Vilin inş kolaylıkla alırsınız evi cnm.Maşallah güzel kazanıyosunuz
Hilma seninde hayırlı olsun cnm,arkadaşların dediği gibi 4 te 1 i bitmiş..
Bol yaptır bence künyeni tekrar düşebilir.Bende eşimin hediye aldığı kolyenin ucunu düşürmüştüm.Boynumda asılıydı düşmüş

bende eşimin kıyafetlerini ütüedim.temizlik yaptım biraz.kapuska yemeği ile havuçlı pilav yaptım..Kv gelmiş bizde yiyin diye yemeğim var dedim.ondan da barbunya alıcam yeter..Aşure getirdi komşusu yollamış bana sıcak sıcak(zuzu)..Eşim yer artık

bide rüyamda kız çocuğu gördüm bu benim yatağım gibi bişeyler diyo ama çok tatlıydı hayal meyal hatırlıyorum,çok seviyoum onu

topikte resmen öldü yani
sedam bi sen bi ben kaldık
arzu yine yazmıo dün boştu oysa
alisiha da derste kaçta çıkcaktı ki

baktım seduşum. tabii ki hiç bir yere atanamamışım. puanlar uçmuş zaten. biz havamızı alırız anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…