oluo heralde ya tam bilmiom :26:acemiliğime gelmiş şimdi seninkini kabul edemiyorum ben hakkım olmadığı için yada kabul oluyomu öyle biliyorum cnm.
geç kalkmak ne kaa kötü bi şeymiş yaa...elim ayağıma dolandı
nasıl bi oyunmuş bu yaa,akşam ben de deniyim bakim...
yarın için randevu aldım...4 boyutlu ultrasona giricem...bakalım minik 1 ayda ne kadar büyümüş
kızlar galiba biz ev alıyoruz...ev henüz yapılmaya başlanmamış...taksit taksit ödicez...ev bitince de kalanını vercekmişiz...kızımız için alıyomuş eşim öyle diyo
kart ücretleri yasal olduğundan artık iade istesenizde vermezler kızlar.
kart ücretleri yasal olduğundan artık iade istesenizde vermezler kızlar.
bize de bunu öne sürerek şimdiye kadar hep alıyorlardı geçmişte de hep ödedik geriye dönük de alamadık hiç sadece şu alternatifi sunuyorlar harcamalarınızdan kazandığınız world puanlarınızdan kart ücretini düşebiliriz isterseniz diyorlar yada 3 ay boyunca 3 bin liralık harcama yapacağınıza dair taahütte bulunun yine almayalım diyorlar bu da bize hiç ahlaki gelmiyor çok çirkin bir teklif; biz zaten aylık harcama olarak 1100-1200 den aşağı ödeme yapmıyoruzkart ücretleri yasal olduğundan artık iade istesenizde vermezler kızlar.
bu ne zaman oldu yaa ben geçen ay istedim ya garantiden verdiler
otomatik ödeme yaptırsak aslında almıolar dimi?
bu ne zaman oldu yaa ben geçen ay istedim ya garantiden verdiler
otomatik ödeme yaptırsak aslında almıolar dimi?
selamlar kızlar. Bir sürü alıntı yapmıştım ama ilker tam da şuan ağlamaya başladığından herkese cevap yazamıyorum.
Koketa bebişim iyi canım çok şükür. Gittikçe ses çıkartmaya başladı, gülüyor falan. Daha eğlenceli bir ev arkadaşı oluyor bana.
Dilşadcım dualarımız seninle tatlım, sen de kötü şeyler getirme aklına.
Sirkenn bizim kart garanti müşteri hizmetleriyle konuştum, kartı kapattıracağımızı bile söyledik ama geri adım atmadılar. şu dilekçeyi yazıp göndercem. Bakalım belki birşeyler çıkar.
Koras mail gelmedi bana da yaaa
ben de değiştimm azcık umudum olsun diye :)sirkennn fotonu değişsene artık, sıkıldım :)
tşk ederim canım allah razı olsun
ben de değiştimm azcık umudum olsun diye :)
sirkennn fotonu değişsene artık, sıkıldım :)
inşallah canımcanım heyecanlan artık biraz, tadını çıkar. mutlu ol lütfen. hepimiz inanıyoruz bebişin sağlıkla geleceksüper olmuş foto :)
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?