Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bu aralar sinemaya giden var mı? amerikan pastası: buluşma vizyondaymış kız kardeşim gitmek istiyor uygun olur mu ki acep?

ben görmedim canım ne zaman geliyon neden geliyon ne kadar kalacaksın?

23 nisanda, teyzemin torunlarının sünneti var. ama hafta sonundan geliriz büyük ihtimal. ne kadar kalcam bilmiorum 2 gün kadar diyelim.

ne güzel sakin sakin tatil yapmanın tadını çıkar başbaşa canım

eşine geçmiş olsun canım

canımm nerelerdesin özledik

bu aralar sinemaya giden var mı? amerikan pastası: buluşma vizyondaymış kız kardeşim gitmek istiyor uygun olur mu ki acep?

valla ben en son Fetih 1453 e gittim onuda milli duygular falan diyerek gittim, tüm duygularımı aldırarak geri geldim.

Odur budur gitmeye fırsat olmadı. ama Amerikan pastası diğer serileri gibiyse feciii :)))

canımm nerelerdesin özledik[/QUOTE]

Canım bende özledim valla anca bugün biraz rahatım hemen saldırdım siteye.

Sen nasılsın iyisin dimi . Çok iyi ol inşallah :))

Aa arse gelmiş nerelerdesin kız.. işlerin çokmu yoğun??

Son düzenleme:
Aa arse gelmiş nerelerdesin kız.. işlerin çokmu yoğun??

elffiiiiiiiiiii iyiyimmm canım. sen nasılsın nasıl gidiyo ? bebiş için hayırlı olsun diyemedim haberim olmadı hiçbirşeyden kusura bakmayın siteye giremeyince. hayırlısı olsun inşallah :))

çok yogun işler eve kendimi zor atıyorum (

KIZLARRRRRRRR AAAAAAA YENİ TOPİKİNİZE Mİ TAŞINDINIZZZZZ

YENİ TOPİKİNİZ
HAYIRLI UĞURLUU SAĞLIKLI MUSMUTLU HABERLERLE AKSIN İNŞ.:

ii diyelim canım bugün duygusala bağladım bunalım takılıyorum [/QUOTE]

Bunlar çok normal sakın kendini duygularını saklamaya çalışma.

Olabildiğince açık yaşamaya çalış bu duyguları. gizlemeye kalkarsan aman içimde yaşayayım dersen

tek başına bu ağırlığı kaldıramayabilirsin. Bunu söylemem güçsüzsün anlamına gelmesin sakın, Elbetteki çok güçlü bir kadınsın yapabilirsin ama

kendini yıpratmaya gerek yok. Atlatacaksın bunlarda geçecek inşallah sadece zamanla arkadaşım :))

zaten bugüne kadar hep içime attım ama bugün ıııh atamıyorum başaramıyorum acı çekmek istiyorum bilmiyorum neden galiba delirdim

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım. demekki bayağıdır gelmiyorsun :))

Darısı senin başına

ayşamm geçmiş olsun eşine ...

arsee hoşgeldin , yaz geliyo, hafifler artık işiniz dimmi

zaten bugüne kadar hep içime attım ama bugün ıııh atamıyorum başaramıyorum acı çekmek istiyorum bilmiyorum neden galiba delirdim

ayır delirmedin canım benim, sadece içineatmaya çalışıoun yine ama için almıyo artık doldu taşıyo.
bak burda yaz anlat paylaş ne güzel arkadaşlıkla edindik herkes birşey paylaşıyo birbirine gücü yettiğince akıl veriyo danışıyo. lütfen sende
yaz hiç olmazsa yazdıkçaferahlarsın inan bana.

Çok teşekkür ederim canım. demekki bayağıdır gelmiyorsun :))

Darısı senin başına

sağol tatlım ama bunu bana söylediğine sende inanmıyosundur :))

ben sizinkileri sevmeye devam edice :)) herşeyin hayırlısı

ayşamm geçmiş olsun eşine ...

arsee hoşgeldin , yaz geliyo, hafifler artık işiniz dimmi

ahhh zuzumm sağo h.b.
ne hafiflemesi bu sene dahada zorlaşacak.
bizde ylül ayında seçimler var felaket olacak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…