ben görmedim canımne zaman geliyon neden geliyon ne kadar kalacaksın?
kızlar bu ayda tatil nasıl olur sizce .ağustostanda vazgeçtik ramazan hem sonuçlardan sonra tedavi aşaması yada hamilelik olursa eşim zor olur dedi çok sıcak olur dayanmazsın diyor.hemde fiyatlar çok yüksek güzel bir yer isityoruz ama fiyatlar tavan kötü olursada tatil rezil olur.denize falan girmeyeceğiz zaten.
bir taraftan da diyorum bu ay olsun eşimle olsunda ne zamn olursa olsun 4-5gün başbaşa tatil.hem kasımda yine gideriz dedi hava güzel olmuyoki dedim belli olmaz diyor .
bana akıl verin .artık sinirlendiğimi eşimebelli edicem ozaman hep vazgeeçicez üff
ben cevabımı verdim kiiiii
kızlar ben yavaştan çıkıom, eşim gelicek yemekhanede balık varmış bugün kaçırmıyım gidip yiyelim. sonra da tekrar buraya dönüp işim biterse eşimle doktora gidicez bu sefer onun için(tabi vazgeçmediyse ) bu aralar çok sık mide yanması yaşıyor ona bi baktıralım neymiş problem:26:
afiyet olsun yemeğe çıkanlaraaa
Selam millet :))
İyice unutuldum( ama haklısınız çok uzun zamandır fırsat bulupta yazamıyorum.
neler neler olmuş , derinlemesine okuyup zaman kaybetmek istemedim. Belliki birşeyler olmuş.
Neyse iyi yapmışsınız inşallah tertemiz bir sayfa olur, hep güzellikleri paylaşırsınız.
çok sık olmasada arada mümkün olduğunca size laf atar, sohbete katılmaya çalışırım ( tabi eğer
benide alırsanız sohbete( ) herkese selam
bugün biraz rahatım aranızda olmaya çalışıcam :))
bu aralar sinemaya giden var mı? amerikan pastası: buluşma vizyondaymış kız kardeşim gitmek istiyor uygun olur mu ki acep?
kuzular ben randevuma geç kalmadan çıkayım yine görüşürz
Selam millet :))
İyice unutuldum( ama haklısınız çok uzun zamandır fırsat bulupta yazamıyorum.
neler neler olmuş , derinlemesine okuyup zaman kaybetmek istemedim. Belliki birşeyler olmuş.
Neyse iyi yapmışsınız inşallah tertemiz bir sayfa olur, hep güzellikleri paylaşırsınız.
çok sık olmasada arada mümkün olduğunca size laf atar, sohbete katılmaya çalışırım ( tabi eğer
benide alırsanız sohbete( ) herkese selam
bugün biraz rahatım aranızda olmaya çalışıcam :))
kuzular ben randevuma geç kalmadan çıkayım yine görüşürz
Canım bende özledim valla anca bugün biraz rahatım hemen saldırdım siteye.
Sen nasılsın iyisin dimi . Çok iyi ol inşallah :))
Aa arse gelmiş nerelerdesin kız.. işlerin çokmu yoğun??
Bunlar çok normal sakın kendini duygularını saklamaya çalışma.
Olabildiğince açık yaşamaya çalış bu duyguları. gizlemeye kalkarsan aman içimde yaşayayım dersen
tek başına bu ağırlığı kaldıramayabilirsin. Bunu söylemem güçsüzsün anlamına gelmesin sakın, Elbetteki çok güçlü bir kadınsın yapabilirsin ama
kendini yıpratmaya gerek yok. Atlatacaksın bunlarda geçecek inşallah sadece zamanla arkadaşım :))
elffiiiiiiiiiii iyiyimmm canım. sen nasılsın nasıl gidiyo ? bebiş için hayırlı olsun diyemedim haberim olmadı hiçbirşeyden kusura bakmayın siteye giremeyince. hayırlısı olsun inşallah :))
çok yogun işler eve kendimi zor atıyorum(
zaten bugüne kadar hep içime attım ama bugün ıııh atamıyorum başaramıyorum acı çekmek istiyorum bilmiyorum neden galiba delirdim
Çok teşekkür ederim canım. demekki bayağıdır gelmiyorsun :))
Darısı senin başına
ayşamm geçmiş olsun eşine ...
arsee hoşgeldin , yaz geliyo, hafifler artık işiniz dimmi
kızlarr karnım ağrıo yaa bi tuhaf oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?