sen de yarın gidecek olsaydın görüşebilirdik canım...sanırım ordadır 4 boyutlu da...bilmiyorum...geçen kontrolde doktorum bidaha ki sefere detaylı ultrasonla bakıcam sıkışık gel dedi işte...senin doktorla benmkinin odası karşılıklıymış
samsunda medical de mi 4 boyutlu?
geç kalkmak güzel de sonrası zor be canım...işleri koştura koştura yapmak zorunda kalıyosunaa öle deme geç kalkmak süpperrrsen alışık olmayınca zor geldi tabi, sonuçta bi düzene oturtmuştun ya
hadi hayırlı olsun cnm ev, bence altından kalkarsınız endişe etme
sen bize hiç bebişin fotosunu eklemedin dimiii
ya evet bu ne hal yaaaatopikte resmen öldü yani
sedam bi sen bi ben kaldık
arzu yine yazmıo dün boştu oysa
alisiha da derste kaçta çıkcaktı ki
sağlık olsun yarenim zaten vardır bunda da bi üçkağıt, bu kadar kısa zamanda açıklandığı nerde görülmüşbaktım seduşum. tabii ki hiç bir yere atanamamışım. puanlar uçmuş zaten. biz havamızı alırız anca
olsun cnm yine denk gelir, hayırlısı olsunsen de yarın gidecek olsaydın görüşebilirdik canım...sanırım ordadır 4 boyutlu da...bilmiyorum...geçen kontrolde doktorum bidaha ki sefere detaylı ultrasonla bakıcam sıkışık gel dedi işte...
geç kalkmak güzel de sonrası zor be canım...işleri koştura koştura yapmak zorunda kalıyosun
ev işi olmadı bu arada...3+1'e çıkarmışlar daireyi...oda 120 bin tutuyo...vazgeçtik almaktan...eğer alsaydık ayda 4 bin ödicektik,ev bitince kalanını toptan ödicektik...
bugün hiç yazmamışsınız yaa...topik iyice sessizleşti gerçektenokuldan geldim,yemek yedim,şu an uyku modundayım
aaa geçmişte okunacak bişi yoktu bugün, ne güzel bana yaradı bu iş
viliş ev alıyomuşsunuz, hayırlı olsun.. güle güle oturursunuz inş :))
ben azıcık uzanıp uyusam süper olucak, uyukluyorum resmen
dizim de yok, kalkınca da azcık peynirli makarna yaparım kendime ve salata..
..
yarın belki fin. müd. bizi kahvaltıya götürecekmiş
N.. hanım gelirse gitcem ama, diğer türlü 4 erkekle gitmem..
çıkışta sordular tekrar N.. hanım gelirse arar eşlik ederim dedim
Bakalım napıcaz yarın..
Evt cnm maalsf öyle oldutopikte resmen öldü yani
sedam bi sen bi ben kaldık
arzu yine yazmıo dün boştu oysa
alisiha da derste kaçta çıkcaktı ki
baktım seduşum. tabii ki hiç bir yere atanamamışım. puanlar uçmuş zaten. biz havamızı alırız anca
ahh Ayşam yaa, keşke fikir olarak sunsaydım bunugitme bence de cnm, ben olsam gitmem şahsen, napıcan 4 adamla
kahvaltıya götrüceğine netinizi açsın daha ii motivasyon olur
ohh bitmiş bile temizliğin, hafta sonu bol bol vakit geçirirsin pamuğunlaEvt cnm maalsf öyle oldu
hayırlısı olsn cnm
Akşamcılar kim var kim yok göremiyom teldn ayy yoyuldm ya geldm kahvaltı hazırladm eşim istedi topladm tuvalet banyo temizledm çamaşırları toplayp bi sürü ütü yaptım valla sırtım ağrıdı napim kızmla daha fazla vakit geçirim diye yarın o uyurken aradn çıkardm ii oldu bi sil süpürm kaldı yarına..
eşim göndermez zaten bol'um, ama N.. hanım gelirse (40 yaşında evli bi kadın) ve belki onun 10 yaşındaki kızı gelir, o zaman bişi demez..Vilin hayırlısı olsn cnm ev için belki daha ii bir fırsat çıkar karşınıza.
Nekim bencede gitme gelmzse eşin bırakırmı hem yalnız?
ahh Ayşam yaa, keşke fikir olarak sunsaydım bunuaçtırmaz kii, kabullendim ben artık ama bazen çok bunalıyorum :/
ohh bitmiş bile temizliğin, hafta sonu bol bol vakit geçirirsin pamuğunla
cadı ne çabuk büyüyor yaafacede gördüm çok tatlııı
eşim göndermez zaten bol'um, ama N.. hanım gelirse (40 yaşında evli bi kadın) ve belki onun 10 yaşındaki kızı gelir, o zaman bişi demez..
ne güzel uyumuşum ben 2 saat, kalktım makarna ve salata yaptım..
yağmur da yağıyo, girdim battaniyemin altına muhteşem yüzyılın kaçırdığım bölümünü izliyorum
keşke yarın iş olmasaydııı :105:
günaydın yazcam ama kime yazcam yani kim okuyacak ki
mrh ysmc :80: nasılsın?
mide bulantısını vilinden çok iyi biliriz çok çekti odaMigde bulantisi hafiften basetmeye calisiyorum 12. Haftadan yani bu haftadan sonra yok olacak diyorlar onu sabirsizlikla bekliyorum.Resmen birde usengec oldum esim kahvaltiya anneme gidelim dedi hic yok demiyorum.Sonrada starcity alisveris merkezine gidice outletmis gidip dolaniyim biraz alisveris yapasim var.Sen nasilsin?Bu arada hangi sehirde yasiyorsun ya sonradan gelince boyle yavas yavas tanicam sizi galiba :)
mide bulantısını vilinden çok iyi biliriz çok çekti oda
işin kolayına kaçıosun yani biraz ağır kanlı olmuşsun
ben şuanda çalışıoum bi avmye gitmek ister miydim bilmioum :26:
evde mi pineklemek isterdim, yoksa temizlik mi yapardım
ama sen eşin yanındaysa gez valla ne güzel
ben ankaradayım canım
bi yayınevinde çalışıoum grafikerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?