Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

senin doktorla benmkinin odası karşılıklıymış
samsunda medical de mi 4 boyutlu?
sen de yarın gidecek olsaydın görüşebilirdik canım...sanırım ordadır 4 boyutlu da...bilmiyorum...geçen kontrolde doktorum bidaha ki sefere detaylı ultrasonla bakıcam sıkışık gel dedi işte...

geç kalkmak güzel de sonrası zor be canım...işleri koştura koştura yapmak zorunda kalıyosun
ev işi olmadı bu arada...3+1'e çıkarmışlar daireyi...oda 120 bin tutuyo...vazgeçtik almaktan...eğer alsaydık ayda 4 bin ödicektik,ev bitince kalanını toptan ödicektik...

bugün hiç yazmamışsınız yaa...topik iyice sessizleşti gerçekten okuldan geldim,yemek yedim,şu an uyku modundayım

aaa geçmişte okunacak bişi yoktu bugün, ne güzel bana yaradı bu iş
viliş ev alıyomuşsunuz, hayırlı olsun.. güle güle oturursunuz inş :))

ben azıcık uzanıp uyusam süper olucak, uyukluyorum resmen
dizim de yok, kalkınca da azcık peynirli makarna yaparım kendime ve salata..
..

yarın belki fin. müd. bizi kahvaltıya götürecekmiş
N.. hanım gelirse gitcem ama, diğer türlü 4 erkekle gitmem..
çıkışta sordular tekrar N.. hanım gelirse arar eşlik ederim dedim
Bakalım napıcaz yarın..

aaa geçmişte okunacak bişi yoktu bugün, ne güzel bana yaradı bu iş
viliş ev alıyomuşsunuz, hayırlı olsun.. güle güle oturursunuz inş :))

ben azıcık uzanıp uyusam süper olucak, uyukluyorum resmen
dizim de yok, kalkınca da azcık peynirli makarna yaparım kendime ve salata..
..

yarın belki fin. müd. bizi kahvaltıya götürecekmiş
N.. hanım gelirse gitcem ama, diğer türlü 4 erkekle gitmem..
çıkışta sordular tekrar N.. hanım gelirse arar eşlik ederim dedim
Bakalım napıcaz yarın..

topikte resmen öldü yani
sedam bi sen bi ben kaldık
arzu yine yazmıo dün boştu oysa
alisiha da derste kaçta çıkcaktı ki
ya evet bu ne hal yaaaa

9da çıktım cnm ben, aynen eve geldim uçarak. yemek yedik az önce de, şimdi buraya bakabiliom ancak
baktım seduşum. tabii ki hiç bir yere atanamamışım. puanlar uçmuş zaten. biz havamızı alırız anca
sağlık olsun yarenim zaten vardır bunda da bi üçkağıt, bu kadar kısa zamanda açıklandığı nerde görülmüş
olsun cnm yine denk gelir, hayırlısı olsun

dimi dimibana da yaradı ii oldu, ama yok yaaa uzun yazılsaydı da ben geçmişle cebelleşseydim o daha zevkliydi sanki beee

gitme bence de cnm, ben olsam gitmem şahsen, napıcan 4 adamla
kahvaltıya götrüceğine netinizi açsın daha ii motivasyon olur

topikte resmen öldü yani
sedam bi sen bi ben kaldık
arzu yine yazmıo dün boştu oysa
alisiha da derste kaçta çıkcaktı ki
Evt cnm maalsf öyle oldu

baktım seduşum. tabii ki hiç bir yere atanamamışım. puanlar uçmuş zaten. biz havamızı alırız anca

hayırlısı olsn cnm

Akşamcılar kim var kim yok göremiyom teldn ayy yoyuldm ya geldm kahvaltı hazırladm eşim istedi topladm tuvalet banyo temizledm çamaşırları toplayp bi sürü ütü yaptım valla sırtım ağrıdı napim kızmla daha fazla vakit geçirim diye yarın o uyurken aradn çıkardm ii oldu bi sil süpürm kaldı yarına..

Vilin hayırlısı olsn cnm ev için belki daha ii bir fırsat çıkar karşınıza.
Nekim bencede gitme gelmzse eşin bırakırmı hem yalnız?

gitme bence de cnm, ben olsam gitmem şahsen, napıcan 4 adamla
kahvaltıya götrüceğine netinizi açsın daha ii motivasyon olur
ahh Ayşam yaa, keşke fikir olarak sunsaydım bunu açtırmaz kii, kabullendim ben artık ama bazen çok bunalıyorum :/

ohh bitmiş bile temizliğin, hafta sonu bol bol vakit geçirirsin pamuğunla
cadı ne çabuk büyüyor yaa facede gördüm çok tatlııı
Vilin hayırlısı olsn cnm ev için belki daha ii bir fırsat çıkar karşınıza.
Nekim bencede gitme gelmzse eşin bırakırmı hem yalnız?
eşim göndermez zaten bol'um, ama N.. hanım gelirse (40 yaşında evli bi kadın) ve belki onun 10 yaşındaki kızı gelir, o zaman bişi demez..

ne güzel uyumuşum ben 2 saat, kalktım makarna ve salata yaptım..
yağmur da yağıyo, girdim battaniyemin altına muhteşem yüzyılın kaçırdığım bölümünü izliyorum
keşke yarın iş olmasaydııı :105:

2gündür eşimin işleri var . Bil.giremiyorum teldende yazamıyorum uzun süre tutamıyorum teli.dün eşim iş yerine götürdü yine.bi tanıdığın kızı torunu gelmişti ziyarete gittm .eşimi bekledim hem .geç geldik.bugünde arkadaşla son eksiklerimi aldık.şükürler olsun artık alışveriş işi bitti.

Nekim dediğin bayan gelirse gidersin .gelmezse gitmezsin.bende 1 saat uyumuşum.kociş geldi o salonda tv izliyo ben yatak odasında izliyorum

mrh ysmc :80: nasılsın?

Migde bulantisi hafiften basetmeye calisiyorum 12. Haftadan yani bu haftadan sonra yok olacak diyorlar onu sabirsizlikla bekliyorum.Resmen birde usengec oldum esim kahvaltiya anneme gidelim dedi hic yok demiyorum.Sonrada starcity alisveris merkezine gidice outletmis gidip dolaniyim biraz alisveris yapasim var.Sen nasilsin?Bu arada hangi sehirde yasiyorsun ya sonradan gelince boyle yavas yavas tanicam sizi galiba :)

mide bulantısını vilinden çok iyi biliriz çok çekti oda
işin kolayına kaçıosun yani biraz ağır kanlı olmuşsun
ben şuanda çalışıoum bi avmye gitmek ister miydim bilmioum :26:
evde mi pineklemek isterdim, yoksa temizlik mi yapardım
ama sen eşin yanındaysa gez valla ne güzel
ben ankaradayım canım
bi yayınevinde çalışıoum grafikerim.

:) isin kolayina kaciyorum aynen iste arada bana jest oluyor , hamilelikte biraz naz yapip simartmak lazim tabi abartmadan.
Hava yagmurlu disarda gezemeyiz yarinda evde pineklemek istiyorum.Tabi sen calistigin icin 1 gunluk izindede insan dinlenmek ister.
Bende İstanbuldayim ,mersin dogumluyum aslen elazigliyim :) ,ulusal bir televizyon kanalinda arastirma ve planlama bolumunde calisiyorum yayin akislari ve reyting olcumlerinin raporlarlamalarini yapiyorum.Ben cikiyorum tekrar gorusmek uzere

dileğimmm
naber

biri zile bastı ona uyandım kapı deliğinden baktım kimse yok sonra kv'nin kapısı çaldı, açıldı ve kv içeri girdi.zile basan oymuş yani ne istiodu kimbilir sabah sabah

59 kg olmuşum yaaa, ben bugünden itibaren aşırı yemeyi kesiom.dün mesela arka arkaya dersim var die yemeğe gidemedim kumpir sölemiştim. aralarda çiko bisküvi bişiler yedim enerji versin die.e akşam zaten geç yiom

öğrencim gelicek bugün, yavaş yavaş ortalığı topliim ben

zuzu yok mu ya, patron görür die mi giremio ki:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…