Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Gunaydiiiiin herkesee...
yeni bir ayın yeni gününe başlamış bulunmaktayız iş yoğunluğunu bi kenara attık artık ayı hedefi tamamlayarak bitirdik..
Dileğim yavrum yine cmt, yine biz :) eskisi kadar gelemiyorum ama

tünaydın hatunlar temizlik yeni bitti

dün tüm gün patronun pc deydim ,o da yanımdaydı giremedim hiçç

gece 12de kısır yaptım işe getirdim öğleni bekliyoz çayla yicez,bide turşumdan getidimm

bugün belki erken çıkarız inşş yanii

heyy kızlar şaşırttınız beni
bende çalışıoum işim var yaa epey çok hemde

sağ kasığım mı desem yumurtalığım mı desem dün akşam 1-2 saat çorabım inceydi ayağım üşüdü ağrı girdi ve giriş o giriş sıcak su torbası patik hiç bişi fayda etmedi oturup kalkarken bile bacakla kuku arası bi yerde acı hissedioum

salonu toparladım kahvaltımı ettim şimdi mutfağa giricem

rüşvet yani erken çıkmak içinnnnnn

ama cnm yaaaa sizin oralar soğuktur artık öle ince çorap falan giyme ya da yanında yedek çorap blundur üstüne geçiriverirsin.işteyken mi üşüttün:26:geçmiş olsunn

günaydın kızlar. annemlerin gidişi erkene alınmış, yarın gidiyorlar 15 gün yok annem ya oğlanın da aşısı var perşembe günü, ateş falan yapıyor diyolar. ben de o gün için annem burda diye rahatlıyordum, şimdiden tırsmaya başladım, inşallah ateş falan olmaz İlker'de.:18::18:

alishiamm senin yine boyun iyi kuzum, öyle kilolu durmazsın. benim boy 160, kilo 62

zuzum inşallah erken çıkarsın. bugün İzmir'de hava güzel, sizin orası da güneşlidir sanırım. tadını çıkarırsın günün.

dilekcim bak günaydının karşılıksız kalmadı bugün, seni yalnız bırakmıyoruz

bugün öğleden sonra kvlere gitcez. dönerken de forum bornovaya gidelim istiyorum. ikeayı falan gezeriz. zaten kipadan alınacaklar da var. inşallah zamanımız kalır, araba işini de çözeriz de biraz hava almış olurum. yoksa patlıcam evde durmaktan, 4 duvar arasında

geçmiş olsun canım dikkat et artık havalar soğuk iice

rüşvet yani erken çıkmak içinnnnnn

kiiimmm benmiiiii Ayıp sana

nereye gidiyo canım kaçırmışım ben hoş dün hiç giremedim de

burası kapalı canım ama yumuşak bi hava var

ohh gezersiniz inşşş

tünaydın kızlar

biizm burda hava kapalı ve yağmurlu soğuk.bugün evdeyim ev savaş alanı gibi .temzilik yapayım derken evi hep dağıtıyorum.kocişi yeni gönderdim kahvaltımı yapıyorum.

zuzum annemler babaanneme bakmak için Aydın'a gidiyorlar 15 gün. babaannemin rahatsızlığı ciddi, ayağa kalkamıyormuş artık. 2 kardeş 15'er gün dönüşümlü bakacaklar.

dilekcim, işyerinde sıcak su varsa bi pet şişenin içine koyup ayaklarını bassan üstüne. iyi gelir belki:44::44:

evde banyodan sonra üşüttüm yaa
ev toparlamaktan 2 dk giyiveriyim demedim bi kalın çorap aptallığımdan işte
siz evde olunca nası içim gidio bilio musun daha çok gıcık oluoum işte olduğuma

saol canım
inşallah sorunsuz atlatır canım tek başına idare edebilirsin
gezin tabii canım ya ne zamandır evdesin dışarı havası soğuk bile olsa insanı bi açıo iyi gelio

yarenim ayağımın altında güç kaynağı var bilgisayarın ve patik giyip çizmelerimi öyle giydim yani şuan sıcacık ama geçmedi ağrı parmağımla kasığıma bassam patlıcak gibi öyle bi sızı var ki bacağımı oynatırken bile mahvedio idrar yollarımda iltihap vardı ya yeniden mi bişiler oldu anlamadım ki
gidioum gidioum kesin bişi yok

dünde eşim gitmiş özel bi hastaneye
göğüs ağrısı vardı 1 haftadır
koşturmuşlar cihaza bağlamışlar bi ton kontrol bi ton para
ve sonra kas gevşetici kullanın kas ezilmesi demişler
ama göğsü diğerinden daha şiş gibi geldi bana
dün sürdüm merhemi sıcak havlu sıcak su torbası yatırdım falan ama koluma vuruo dedi sızlaya sızlaya uyudu

yarenim korkma işallah ateşlenemz ilker.bekar görümcen vardı galiba onu çağır yanına en azından biri olmuş olur yanında.araba işini ayarlarda gidersiniz havada güzelmiş.değişiklik olur.

konuştun mu eşinle canım, bugün nasılmış? en azından araştırmışlar iyice, için rahat olsun. inşallah ikiniz de düzelirsiniz de güzel bir pazar günü geçirirsiniz başbaşa.

yarenim korkma işallah ateşlenemz ilker.bekar görümcen vardı galiba onu çağır yanına en azından biri olmuş olur yanında.araba işini ayarlarda gidersiniz havada güzelmiş.değişiklik olur.

canım bekar görümcem çalışmaya başladı. çalışmasa çağırırdım, iyi olurdu. inşallah ateşlenmez ya.

ama sen yeni doğurdun cnm daha gidicek o kilolar

korkma bence halledersin ekninin dediği gibi görümcen yardım eder olmazsa15 gün de hemen geçer biz sana yemek buluruz
tünaydın kızlar

biizm burda hava kapalı ve yağmurlu soğuk.bugün evdeyim ev savaş alanı gibi .temzilik yapayım derken evi hep dağıtıyorum.kocişi yeni gönderdim kahvaltımı yapıyorum.
evet istanbul için kuvvetli yağış uyarısı vardı. burası da kapalı gibi azcık güneş görünüo ara sıra...o nası oluo cnm neden dağılıo ki:26:

o zaman biz de işteymiş gibi davranalım
mesela...

"üf yaaaaa bi sürü sınav hazırlamam gerekio, 10 dk.sonra da derse giricem nası yetiştiricem yaaaa"
falan gibi

dileğim dün gece bendedevardı o ağrı sağ kasığım ağrıdı.ben dün fazla dolandım ondan dedim ama geceleri ateşleniyorum üstümü açıyorum fark etmeden o zaman şifayı kaptım heralde .sabaha geçti.sende dikkat et .ince çorap flan giyme .ankaranın soğuğu mahfeder insanı.

yarenim farzet ki başka bi ildesin ailenden ayrı yani mesela hala kıbrıstasın, o zaman da kendin başetmen gerekicekti bütün sorunlarla. öle düşün cnm, bence üstesinden gelirsin sen korkma, hem ateşlenmez yani belki de...

dilek bence senin idrar yollarında hassasiyet falan var, çok sık rahatsızlanıosun ve doktorlar da net bişi söleyemiolar:26 yüzden hep dikkat etmen lazım cnm sakın umursamazlık yapma, sonra canın yanıo

alishiamm ben hamile kaldığımda da 62 kiloydum zaten. ben yemeyi bu kadar severken kilo vermem zor biraz artık baş etcem bir şekilde ya, dediğin gibi inşallah ateşlenmez de rahat olur. insan annesinin yanında olmasından manevi de olsa güç alıyor. belki o gün ablamları çağırırım, kontrol altında tutarız en azından bebişi.

o zaman biz de işteymiş gibi davranalım
mesela...

"üf yaaaaa bi sürü sınav hazırlamam gerekio, 10 dk.sonra da derse giricem nası yetiştiricem yaaaa"
falan gibi

çocuk mu kandırıosun bilmio muyum ben evde pijamalarla oturup sörf yaptığını Eki Görüntüle 565848 bişiler atıştırdığını

sorma cnm yaaa ben de yemek için yaşayanardanım yani, ama olmuo böle hatta şuan burnuma nası güzel kokular gelio bilio musun, biri odun ateşinde börek gözleme falsn yapıo sanırım buram buram koktu yaaa

babamla konuştum z önce, dün doktora gitmiş kontrole, 3 ay daha devam demişler, ağrıları biraz daha hafiflemiş, çok içlendim yaa gözlerimden yaşlar süzüldü...allahım inş. bitsin artık, ama ii haberlerini alıom çok şükür inş. tamamen geçicek ağrıları

çocuk mu kandırıosun bilmio muyum ben evde pijamalarla oturup sörf yaptığını Eki Görüntüle 565848 bişiler atıştırdığını

hıııııbu bildiklerinden sadice bi tanesi doğru bi kereeeee, picamalarımla oturuom evet ama atıştırma yok rejimdeyim, ayrıca sörf de sen ne kadar yapıosan ben de o kadar yapıom
şimdi yolum yatak odasına gider, nevresimleri değiştiricem. ya lastiksiz çarşaf kullanmaktan nefret ediom, bi yönteminiz var mı, ben şimdi gidip yatağa 4 kenarından çengellicem çarşafı. nedense o lastiksiz nevresim takımını örtesim var inatla:44:

dileim üşütmüşün sen yinede dikkat et ayaklarında kalınmış.sıcak şeyler iç.sırtınıda ince tutma .eşinede çok geçmiş olsun .kas niye ezilsinki ters haereket yapmıştır belki ondandır.kullansın kas gevşetici merhemide sürüdmmü kullandıkça geçer işallah.

dünden beri yağıyor canım .gece bile hiç durmadı.evi topluyorum canım bebişin kıyafetleri yıkandı onları kurutmaya atmadım ilk yıkama olduğu için .her tarafta onun eşyası var.odasının boya kokusudda çıkmadı 1 hafta oldu.evde küçük olunca eşyaları koyacak yer yok.ne kadar toplasan temzilesemde bişe belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…