babamla konuştum z önce, dün doktora gitmiş kontrole, 3 ay daha devam demişler, ağrıları biraz daha hafiflemiş, çok içlendim yaa gözlerimden yaşlar süzüldü...allahım inş. bitsin artık, ama ii haberlerini alıom çok şükür inş. tamamen geçicek ağrıları
hıııııbu bildiklerinden sadice bi tanesi doğru bi kereeeee, picamalarımla oturuom evet ama atıştırma yok rejimdeyim, ayrıca sörf de sen ne kadar yapıosan ben de o kadar yapıom
şimdi yolum yatak odasına gider, nevresimleri değiştiricem. ya lastiksiz çarşaf kullanmaktan nefret ediom, bi yönteminiz var mı, ben şimdi gidip yatağa 4 kenarından çengellicem çarşafı. nedense o lastiksiz nevresim takımını örtesim var inatla:44:
ayşem bu güzel haber .ilaçlarına devam etsinde hastanelerde uğraşmasın bidaha .3 ay sonra işallah tamamiyle ağrısı sızısı kalmaz.
benim çarşaflarımın hepsi lastiksiz.yatağın altlarına sokuyorum hergün çarşaf düzeltiyorum.bende değiştiricem nevresim takımımı .saten nevresim takımı yorgan üstümden kayıyor yastık başımın altında durmuyor.benimde bir sürü kullanmadığım takım var ben sadece 2tanesini kullanıyorum onlar daha kolayıma geliyor.eşim çok terliyor 3günde bir değiştiriyorum nevrsimleri.
bende gidip soğan soyup tencereye ortadan 2ye kesip bebişin odasına koyucam mobilyada boya kokusunu alıyomuş.araştırdım biraz nette bunu buldum.deniyelim bakalım.yoksa gitmicek bu koku.
gerçekten miiiiikahve ya da vanilya falan koysan acaba:26:soğan odanın kokusunu alır belki ama kendi kokusunu bırakır bu sefer yaaa:26:
ben de ne zamandır cam açıp evi havalandıramıodum.biraz esio dışardan ama yine de açtım camları evin havası bi değişsin ya
alishamm babanını iyiye gitmesine çok sevindim canm. hayırlısıyla tamamen iyileşecek tatlım.
oğlum yine kucağımda uyudu ya. tek elle yazıyom
çocuk mu kandırıosunbilmio muyum ben evde pijamalarla oturup sörf yaptığını Eki Görüntüle 565848 bişiler atıştırdığını
sorma cnm yaaa ben de yemek için yaşayanardanım yani, ama olmuo bölehatta şuan burnuma nası güzel kokular gelio bilio musun, biri odun ateşinde börek gözleme falsn yapıo sanırım buram buram koktu yaaa
babamla konuştum z önce, dün doktora gitmiş kontrole, 3 ay daha devam demişler, ağrıları biraz daha hafiflemiş, çok içlendim yaa gözlerimden yaşlar süzüldü...allahım inş. bitsin artık, ama ii haberlerini alıom çok şükür inş. tamamen geçicek ağrıları
alemsiniz yaa..
Cnm inşallah daha ii olur babacın allah sağlık versin cnm.valla bwnim nevresimlerde çıkıyo hep şimdi battaniye serdm altımıza ondan çıkmıyor artık
Yarenim korkma bazı bebişlerde oluyor ateş bizde olmadı yarım ölçek calpol verirsin önceden tedbir amaçlı bizmde haftaya cmtsi var ortalığı yıkacak yine cadı.
Dileğim geçmiş olan cnm eşinede inşallah ilaçla rahatlar ya ama göğüs ağrısına kas gevşetici olurmuki?
Bende anneme geldm aile günü var oraya gidecez değişiklik olur hem havası değişsn kadının.
hıııııbu bildiklerinden sadice bi tanesi doğru bi kereeeee, picamalarımla oturuom evet ama atıştırma yok rejimdeyim, ayrıca sörf de sen ne kadar yapıosan ben de o kadar yapıom
şimdi yolum yatak odasına gider, nevresimleri değiştiricem. ya lastiksiz çarşaf kullanmaktan nefret ediom, bi yönteminiz var mı, ben şimdi gidip yatağa 4 kenarından çengellicem çarşafı. nedense o lastiksiz nevresim takımını örtesim var inatla:44:
ben iğneledim bi tanesi öyle ama sonra yırtıldı köşesi iğne deldi yaniüstünde tepinmekten çarşaf mı kalıo
lastikli çarşaflar çok güzel oluo valla hiç uğraştırmıo
bolum iyi olmuş annene değişiklik olur tabii
ama bilen eden olup sorar ederlerse kadının canı sıkılır iyice.
hıı sıcak su torbası göğüse konmaz, zararlı kalbedünde eşim gitmiş özel bi hastaneye
göğüs ağrısı vardı 1 haftadır
koşturmuşlar cihaza bağlamışlar bi ton kontrol bi ton para
ve sonra kas gevşetici kullanın kas ezilmesi demişler
ama göğsü diğerinden daha şiş gibi geldi bana
dün sürdüm merhemi sıcak havlu sıcak su torbası yatırdım falan ama koluma vuruo dedi sızlaya sızlaya uyudu
kıyamam sana, seni nasıl iyi anlıyorum bi bilsen..babamla konuştum z önce, dün doktora gitmiş kontrole, 3 ay daha devam demişler, ağrıları biraz daha hafiflemiş, çok içlendim yaa gözlerimden yaşlar süzüldü...allahım inş. bitsin artık, ama ii haberlerini alıom çok şükür inş. tamamen geçicek ağrıları
çengelleme, ben de yapmıştım onu yırtılıyo çarşaf, ayrıca bi köşesindeki iğne açılmıştı ordan yatağa yuvarlanmamış allahtan, batardı birimizin bitarafınahıııııbu bildiklerinden sadice bi tanesi doğru bi kereeeee, picamalarımla oturuom evet ama atıştırma yok rejimdeyim, ayrıca sörf de sen ne kadar yapıosan ben de o kadar yapıom
çok yoruosunenkim kendini yaaa, işim bitio artık diosun ama inanasım gelmio sana, her gün yapıcak bişi buluosunmola verdim 1muz yedim.nevresimleri çıkardım attım makinaya makina dinlensin daha 3-4 posta çamaşır var. yatak pedinide çıkarıp yıkatayım.yatak odası camımı sildm .geçen kardşeime güneşliği tülü çıakrtıp makinaya attım cam kalmıştı onu hallettim.yatak odasının kapısını sildim.küçük çantalarımı topladım iç içe.
2 kapım kaldı silinecek.mutfağı toparlamam lazım.yemek yapmam lazım evi süpürmem lazım.akşam 9a 10 a kadar zamanım var.yarında biizmkine salonun güneşliğini tülünü perdesini çıkarttırırım yıkanır asar geri evdeyken.sadece sandalyelerim kalıyor.işimde bitiyor artık.
anladım cnmmben de çarşafları attım makineye (yenilerini sermek eşimin görevi) çıkmak üzereler sanırım salona yayarım yine ev sıcak kurur akşama kadar
şimdi de mutfakta kerevizimi pişiriyorum bir de kırmızı mercimek çorbası yapacam hazır dolapta bulunsun
eşim de oturdu ders çalışıyor işlerimi bitireyim spora geçecem
lastikli çarşaflar çok rahat oluyor evet
alisha battaniyeyi çarşafın altına sererler sonra çarşafı sererler soğuk yerlerde ki sıcak tutsun diye
hıı sıcak su torbası göğüse konmaz, zararlı kalbe
geçmiş olsun canım sana da, eşine de :))
kıyamam sana, seni nasıl iyi anlıyorum bi bilsen..
inş daha iyi olucak baban, üzme kendini de onu da
çengelleme, ben de yapmıştım onu yırtılıyo çarşaf, ayrıca bi köşesindeki iğne açılmıştı ordan yatağa yuvarlanmamış allahtan, batardı birimizin bitarafına
ben de nevresimlerimi değiştiricemama şimdi azcık uyumak istiyorum
kardeşim geldi gerçi bizde şuan, ama takılsın kendi başına 1 saat kestiricem.
Yemek yedik ağırlık çöktü..
Birde eşimle limoniydik, dün gece kavga ede ede uyuduk ağladım felan (adam kavga ediyo ama sarılmış bırakmıyoya çekilsene diyorum ıhh öyle uyuduk)
hırsımı alamadım bugün işten geldim gene tartıştık bayaa.. sonra nasıl olduysa anlamadım bi baktım ki randevu oluşuyo
adam 3 haftadır bekliyo tabiözlemişiz galiba birbirimizi...
akşama da yarına da randevu istiyomuş muş beyimiz, oldu oldu beklesin.. onun kadar enerjik olamıyorum kusura bakmasın, bu ara da hep hazır modda
yaa 2 hafta geçti ama kürtajdan, inş zararlı değildir.. doktorum bişi demedi randevu konusunda :26:
ama adam gün saydı resmen, hamişken de korkuyodum 7-10 günde bir oldu.. daha fazla uzatamadım
saol cnm. battaniye nasıl serdin anlamadım çarşaf yerine mi:26: aslında evet yani polar falan serilebilir hem sıcak tutar, ama polara benim adamın kılı tüyü yapışır hep onları nası arındırıcam
zar zor serdi az önce ben, 4 kenardan da minik çengelli iğneyle tutturdum bi süre idare eder
ii yapmışsınız cnm annene de ii gelicektir eminim. etrafta başka bilen var mı bu durumu, mesela gittiğiniz yerde bileenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?