Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yarenim üzüldüm babanene :/ korkma sen annesin gelirsin hakkından ateşin

üff kızlar anam ağladı yaa çok yoruldum ve uykum var yaa 2de çıktık ,3de evdeydim pattis yaptım soğanlı biberli ,sonra bisküvi tatlısı yaptım,arkinin tabakları vardı onları götürdüm yarım saat orda oturdum geldim bulgur pilavı ve tarhana çorbası yaptım ... köz patlıcan çıkardım buzluktan m.dalgada çözülüyo....şimdi koydum kıçımı rahata ,üff çok yoruldum ayaklarımdan ateş çıkıyo resmen ://

bi 20dk uyuyum eşim gelir6da

ve feci yağmur yağıyo şimşekler çakıyo,elektriklerde göz kırpıyo,klima durup durup çalışıyo ..

ımm başkaaa :44:

Boşuna demiyorum kader arkadaşım diye
Kızımı uyuttum yemeğimi yaptım geldm çamaşır topladm onları katlayım şimdi tek sıra iş işlemeye vakit yokya

evt
ama benim kader azcık daha kötü baksana hala burdayım
1 saat sonra çıkcam bulaşık makinesi boşaltılacak,
çamaşır dün yıkamıştım ama kurumamıştır onlar üzerinde oynama yapmalıyım.

evide geçen haftada yarım süpürmüştüm eşim geç gelcekmiş
bende işleri hallediyim de
canımda bi rakı istio ki böyle nası derler burnuma kokuo resmen
şey istioum böle slow parçalar, düşlere daldıran canlı müzik olcak biraz harap bi meyhane rakı mezeler yağmurda cama vurcak koçişimle içip dertleşcem

Yaa Ayşam yaa, nassıl adetten sonra :26: o zaman 1 ay yapmayın demiş olması lazım
keşke sorsaydımm, vilişe 2 hafta demişlerdi, enkiye nekadar dediler acaba? :44:
annen bence de haklı

uff bol ne yaptın kuzum yaa yemeğe? ben de ne yapsam diye düşünüyorum kara kara
Enkim bukadr yorma kendni şurda ne kaldı erkn doğuracn sen bu gidişle dikkat et en önemli zamnlarn artık.
Nekim tazık eşinde doldu demk artık 2 hafta oldu zaten bişe olmaz heralde sorsaydn keşke doktora
utandım soramadım

seduşum yine ikimiz varız

nek anladın sen onu

ayşem evet ama ne zaman işin olsa annene gidiosun haklı kadın
anladım evet, haklı çıktın
merhaba hanımlar. yerimi buldum. adımı yazın listeye ... :)
hoşgeldinnnn :))
zuzum yaa, eşim aradı şimdi bana çok güzel bir yemek yapsana diyo.
"çok güzel yemek" ne ki diyorum. Bilmem işte ekmeğimi banıp yicem diyo
Etli patates yap diyo, bizim de menü pattis olacak galiba? sen z. yağlı yemeğini mi yaptın? sebzeli olarak fırına mı attın?

uyuşuğum, 1 saat 40 dk uyumuşum hiç kalkasım yokk

Hımm bende kocişe hazırlayım dedim rakı sofrası ama gidemdm markete olmazsa ona diyim o gietirsn sevdiğimden değilde o seviyor bende eşlik ederim accık
Heya bugn çalışmak kötü gerçekten anlıyorm psikolojini cnm inş kader gülerde bizde istediğimz yerlere gelirz neyse eşin gdlmedn bitirirsn herşeyi yarına işin kalmz seninde gezersniz

Nekim fırında but,pilav,tavuk suyuna şehriyeli çorba yaptım bide salata tamamdır.eşin vermiş zaten menüyü sana

Nekim fırında but,pilav,tavuk suyuna şehriyeli çorba yaptım bide salata tamamdır.eşin vermiş zaten menüyü sana
fırında tavuğu yaptım ben bu hafta içi..
verdi menüyü de yapasım yokk, yarına da kalır yaparsam, ama ben yarın kuru fasulye yapıcam, domates çorbası yapim kaşarlı diyorum yook diyo nasıl acıktıysa gözü doymuyo adamın.
dr. oetkerin irmik helvasını yapıcam oan sevinir, haketmiyo ama neysee

bunun için demiştim öfkeni kontrol et die insan kıyamıo çünkü

kızlar ben günü bitirdim epeyde iş yaptım valla
salı günü patron gelecek elinde bir kitapla beni bunaltacak bilioum
oysa bu hafta rahat huzurlu bi şekilde epeyde iş yapmıştım.

neyse yemek yapmıcam annemde yapmamıştır çünkü tüm gün kvmdeydi geldi mi bilmioum :26:
aslında yapsam yarında yenir iyi olur neyse evde bi ton iş beni kendinize iyi bakın kuzucuklar
öpüoum

uff kız vak yaa daha eve gidip iş yapmayı planlıyo, ben geldim miskin miskin yatıyorum
hiç bişi yapasım yok, bi nevresim değiştirip çamaşır attım
yarın kocişe süpürge yaptırıcam, ben de vileda yaparım ve banyoyu ciflerim
iyi tatiller dileğim

Enkim bukadr yorma kendni şurda ne kaldı erkn doğuracn sen bu gidişle dikkat et en önemli zamnlarn artık.

nekim niye kavga ettiniz.neyseki uuzn sürmemiş hemen tatlıya bağlamışsınız.nekim doktor bana ne kadar dedi hiç hatırlamıyorum.

ayşem yapıyorum dediğim zamanlarda hepsini yapamıyorum ekstradan şeyler çıkıyor yada ben dışarı çıkıyorum.bitti bu sefer sandalyeler kaldı sadece.salonun camını silcektim ama annem sen silme ben gelince silerim dedi.annen doğru söylemiş işin düşünce gidiyosun.

yavaş yavaş yapıyorum bolum dinlene dinlene .evet ama 2 hafta daha beklesin annem gelsin öle ne zaman gelirse gelsin. ayakta bişe yok.oturunca kımıl kımıl oynuyor maşallah.

dileğim biraz dinlen öyle başla işine bari .iyi tatiller güzelce dinlen yarın.

bende yayla çorbası yaptım bide pırasa vardı onu yaptım yedim.eşim yemeği kendine göre yap diyor.yarın evde o bişiler yapar .bende dinlenirim.

spordan geldim yemek yedim duşa girdim çıktım

üzerimizi giyinip k validemlere geçiyoruz eşim de saçlarını kestirecekmiş biraz oturur geliriz

enkidu yine bi sürü iş yapmıssn sonra gece uyku tutmaz ksık ağrısından ah kuzum ya neden kendini bu kadar yoruyorsun hele cam silmeler filan

bende girsem duşa ama eşimi beklemem lazıım.evde tek olunca girmiyorum.camım büyük değil canım.bitane küçük bişe .büyük olsa silemezdim.işallah olmaz artık olmasıda normalmiş üşütme dışında .artık işim kalmadı zaten .annem gelince tekrar üzerinden geçerim ben dedi.

geldim annemden, h.sonları pilatese gidio bana da yaptır dedim azcık spor yaptık onunla beraberyok ya cidden yemicem, bakın şu saat itibariyle yemek yemiyorum artık,bi tane bişi yeme hakkı veriom kendime sabaha kadar.
böle gidersen benim gibi olcaksın dio annem

kolay gelsin şimdiden cnm.

oh ne güzel olur valla, aynı ortamı evde yaratın olmazsa

nohut yapıcam ben de birazdan.eşime dedim ki tok gel nohutu yarına yapiim. ne dese beğeirsiniz: "yok sen yap dolaba koy, yemicek olsam bile dolabı açınca gözüm bi tencere yemek görsün"
pis yaa nankörr

yazdıklarım gitti sanırım çıkış yaptı sistem birden

enkidu cam küçük diyorsun ama sen de iyice ağırlaştın durman lazım annen gelince yaparım demiş işte yada madem duramıyorsun bir yardımcı alsan ona tarif edip başında dursan ama sen yapmasan:26:

k validemlere gidemedik hala bahçedelermiş biz de evimize geldik tekrar fırına kek attım ilk defa kağıt kalıplarda kek yapmıştım bir garip oldular sanki yamuk yumuk

nohut yapıcam ben de birazdan.eşime dedim ki tok gel nohutu yarına yapiim. ne dese beğeirsiniz: "yok sen yap dolaba koy, yemicek olsam bile dolabı açınca gözüm bi tencere yemek görsün"
pis yaa nankörr

ay çok güldüm yaaa

ben daha yemek yapmadım eşim gelcek 1 buçuk saatte ne yicek hiçç bilmiyorum
dün akşam da makarna yaptım, onu yapamam. Yumurta kırarım desem ıhh yumurta yok evde..
ay ne yapsam yaa
kardeşimi bırakırken küçük bakkal var ondan bişi alsa, ama ne alıcakki

ayşam ben de dikkat etmeliyim kiloma, 59um bende (

e etli patates yemeğine noldu:26:ya da varsa tavuklu yapıver bildiğin sulu yemek, yanına da pilav yap gitsin olma mı

ya ben mutsuzlaştım durgunlaştım ben bırakıom sanırım diyeti
resmen modum düştü yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…