merhaba hanımlar. yerimi buldum. adımı yazın listeye ... :)
seduşum yine ikimiz varız
nekanladın sen onu
ayşem evet ama ne zaman işin olsa annene gidiosun haklı kadın
iddialı bi giriş oldu
Boşuna demiyorum kader arkadaşım diye
Kızımı uyuttum yemeğimi yaptım geldm çamaşır topladm onları katlayım şimdi tek sıra iş işlemeye vakit yokya
Yaa Ayşam yaa, nassıl adetten sonra :26: o zaman 1 ay yapmayın demiş olması lazımyok babama duyurmadım ağladığımı, inş. ii olcak evet
hayır ben öle üstten iğnelemiom yatağın alt tarafından çarşafları içe doğrı kıvırıp oraya çengel atıom ordan açılsa da batmaz ki ancak yere düşer
aa nie tartıştınız ki yaa, ama eşin de artık nası bi dolduysa tartışmayı direkt konuya başlamış
zararlı olcağını zannetmiom cnm, ama ben şimdi düşünüom da sanırım doktor adetin geçtikten sonra başla gibi bişiler demişti, yoksa o zaman korunmayı bırak ı demişti, ikisi farklı şeyler malumunuttum yaaa:26:
ben anneme geçiom şimdi,dersim bitti. laf yedim yine zaten, az azcık haklı gibi ama sankipantolon paçaları var bi sürü yapılcak, onları götürcem anneme, "işin düşünce geliosun zaten" dedi."hı mı" dedim geçiştirdim
görüşürüz kızlarrrr
uff bol ne yaptın kuzum yaa yemeğe? ben de ne yapsam diye düşünüyorum kara karaAyşam çarşafn üzerine serdim battaniyeyi o yüzden çarşafda kaymıyor şuan hemde yatağa girdiğimz anda sıcak oluyo yatak.
Yok kızlar sölemdi annm kimseye teyzemler faln kimse bilmiyor yani.
Cadı kızm oturtmDı beni kalktık geldik şimdi uyutmaya çalışıyorum yemk yapcam daha
utandım soramadımEnkim bukadr yorma kendni şurda ne kaldı erkn doğuracn sen bu gidişle dikkat et en önemli zamnlarn artık.
Nekim tazık eşinde doldu demk artık2 hafta oldu zaten bişe olmaz heralde sorsaydn keşke doktora
anladım evet, haklı çıktınseduşum yine ikimiz varız
nekanladın sen onu
ayşem evet ama ne zaman işin olsa annene gidiosun haklı kadın
hoşgeldinnnn :))merhaba hanımlar. yerimi buldum. adımı yazın listeye ... :)
zuzum yaa, eşim aradı şimdi bana çok güzel bir yemek yapsana diyo.yarenim üzüldüm babanene :/ korkma sen annesin gelirsin hakkından ateşin
üff kızlar anam ağladı yaa çok yoruldum ve uykum var yaa2de çıktık ,3de evdeydim pattis yaptım soğanlı biberli ,sonra bisküvi tatlısı yaptım,arkinin tabakları vardı onları götürdüm yarım saat orda oturdum geldim bulgur pilavı ve tarhana çorbası yaptım ... köz patlıcan çıkardım buzluktan m.dalgada çözülüyo....şimdi koydum kıçımı rahata ,üff çok yoruldum ayaklarımdan ateş çıkıyo resmen ://
bi 20dk uyuyum eşim gelir6da
evt
ama benim kader azcık daha kötü baksana hala burdayım
1 saat sonra çıkcam bulaşık makinesi boşaltılacak,
çamaşır dün yıkamıştım ama kurumamıştır onlar üzerinde oynama yapmalıyım.
evide geçen haftada yarım süpürmüştümeşim geç gelcekmiş
bende işleri hallediyim de
canımda bi rakı istio ki böyle nası derler burnuma kokuo resmen
şey istioum böle slow parçalar, düşlere daldıran canlı müzik olcak biraz harap bi meyhane rakı mezeler yağmurda cama vurcak koçişimle içip dertleşcem
fırında tavuğu yaptım ben bu hafta içi..Nekim fırında but,pilav,tavuk suyuna şehriyeli çorba yaptım bide salata tamamdır.eşin vermiş zaten menüyü sana
fırında tavuğu yaptım ben bu hafta içi..
verdi menüyü de yapasım yokk, yarına da kalır yaparsam, ama ben yarın kuru fasulye yapıcam, domates çorbası yapim kaşarlı diyorum yook diyo nasıl acıktıysa gözü doymuyo adamın.
dr. oetkerin irmik helvasını yapıcam oan sevinir, haketmiyo ama neysee
Birde eşimle limoniydik, dün gece kavga ede ede uyuduk ağladım felan (adam kavga ediyo ama sarılmış bırakmıyoya çekilsene diyorum ıhh öyle uyuduk)
hırsımı alamadım bugün işten geldim gene tartıştık bayaa.. sonra nasıl olduysa anlamadım bi baktım ki randevu oluşuyo
adam 3 haftadır bekliyo tabiözlemişiz galiba birbirimizi...
akşama da yarına da randevu istiyomuş muş beyimiz, oldu oldu beklesin.. onun kadar enerjik olamıyorum kusura bakmasın, bu ara da hep hazır modda
yaa 2 hafta geçti ama kürtajdan, inş zararlı değildir.. doktorum bişi demedi randevu konusunda :26:
ama adam gün saydı resmen, hamişken de korkuyodum 7-10 günde bir oldu.. daha fazla uzatamadım
çok yoruosunenkim kendini yaaa, işim bitio artık diosun ama inanasım gelmio sana, her gün yapıcak bişi buluosun
ben anneme geçiom şimdi,dersim bitti. laf yedim yine zaten, az azcık haklı gibi ama sankipantolon paçaları var bi sürü yapılcak, onları götürcem anneme, "işin düşünce geliosun zaten" dedi."hı mı" dedim geçiştirdim
görüşürüz kızlarrrr
Enkim bukadr yorma kendni şurda ne kaldı erkn doğuracn sen bu gidişle dikkat et en önemli zamnlarn artık.
kızlar ben günü bitirdim epeyde iş yaptım valla
salı günü patron gelecek elinde bir kitapla beni bunaltacak bilioum
oysa bu hafta rahat huzurlu bi şekilde epeyde iş yapmıştım.
neyse yemek yapmıcam annemde yapmamıştır çünkü tüm gün kvmdeydi geldi mi bilmioum :26:
aslında yapsam yarında yenir iyi olur neyse evde bi ton iş beni kendinize iyi bakın kuzucuklar
öpüoum
uff kız vak yaa daha eve gidip iş yapmayı planlıyo, ben geldim miskin miskin yatıyorum
hiç bişi yapasım yok, bi nevresim değiştirip çamaşır attım
yarın kocişe süpürge yaptırıcam, ben de vileda yaparım ve banyoyu ciflerim
iyi tatiller dileğim
spordan geldim yemek yedim duşa girdim çıktım
üzerimizi giyinip k validemlere geçiyoruz eşim de saçlarını kestirecekmiş biraz oturur geliriz
enkidu yine bi sürü iş yapmıssn sonra gece uyku tutmaz ksık ağrısından ah kuzum ya neden kendini bu kadar yoruyorsun hele cam silmeler filan
evt
ama benim kader azcık daha kötü baksana hala burdayım
1 saat sonra çıkcam bulaşık makinesi boşaltılacak,
çamaşır dün yıkamıştım ama kurumamıştır onlar üzerinde oynama yapmalıyım.
evide geçen haftada yarım süpürmüştümeşim geç gelcekmiş
bende işleri hallediyim de
canımda bi rakı istio ki böyle nası derler burnuma kokuo resmen
şey istioum böle slow parçalar, düşlere daldıran canlı müzik olcak biraz harap bi meyhane rakı mezeler yağmurda cama vurcak koçişimle içip dertleşcem
nohut yapıcam ben de birazdan.eşime dedim ki tok gel nohutu yarına yapiim. ne dese beğeirsiniz: "yok sen yap dolaba koy, yemicek olsam bile dolabı açınca gözüm bi tencere yemek görsün"
pis yaa nankörr
ay çok güldüm yaaa
ben daha yemek yapmadımeşim gelcek 1 buçuk saatte ne yicek hiçç bilmiyorum
dün akşam da makarna yaptım, onu yapamam. Yumurta kırarım desem ıhh yumurta yok evde..
ay ne yapsam yaa
kardeşimi bırakırken küçük bakkal var ondan bişi alsa, ama ne alıcakki
ayşam ben de dikkat etmeliyim kiloma, 59um bende(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?