Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım ben soğanı biberi az çevirdim ,domatesi ekledim üzerine iri kestiğim pattisi koydum baharatı suyu kapadım ocakta pişti z.yağlı (bunu demek güldürüyo beni,biz hep -kızartma,hamurişi dışında- z.yağı kullanırız çinkim )

ya ben mutsuzlaştım durgunlaştım ben bırakıom sanırım diyeti
resmen modum düştü yaaaa

puahahaha

sürekli elektrik gidp geliyo yaa, bi gidiyo 15-20-30 dk sonra geliyo ,randevümde var ama ya giderse gene elkt.:18: geri geliyo elbet ama ben bekleyemem öle

canm yaa geçmiş gitmiş artık sormayın neden diye

korkma bişy olmaz ,öle bi risk olsaydı dr kendiliğinden sölerdi

yok babama duyurmadım ağladığımı, inş. ii olcak evet

inşallah

dilekkkk geçmiş olsun sana da eşinede canım dikkat et artık sen havalr iice soğudu çorapsız durma helede bnyodan sonra

ahahahahahh ilk günden mi bırakıyosun diyetiii
..
üşendimm etli pattis yapmaya tavuk da var, kırmızı et de ama buzlukta
çözdürmeye de üşendim, ay çay peynir, zeytin yesin hiç uğraşamiycam ya

zuzumm ellerine sağlık, sizin oranın z. yağı meşhur tabisi, unuttum

randevuyu da aksatma bizim de eşime göre var randevumuz ama ben ıhh, yeni kurudum hiç banyo yapamiycamm

nekk

valla zaten yarın sabah iiillakiii olucak yataktan çıkmadan daha gecede olmayıversin yaa elektirkler gene gidip geldi zaten laptopu şarjdan çıkarmıyom hiç gelmezse elekt.sıkılmayalım

nekk

valla zaten yarın sabah iiillakiii olucak yataktan çıkmadan daha gecede olmayıversin yaa elektirkler gene gidip geldi zaten laptopu şarjdan çıkarmıyom hiç gelmezse elekt.sıkılmayalım
yataktan çıkmadan olanı en güzeli zaten olsun olsun

ayşaa zillisii nerdesinn gene biyerlerde tıkınıyomusun,nohut mu yapıyosun napıyosun gel buraya

valla kocada sıkıldı gitcem bak şimdi bende

bırakıom diyeti ya napim, olmuo

sürekli elektrik gidp geliyo yaa, bi gidiyo 15-20-30 dk sonra geliyo ,randevümde var ama ya giderse gene elkt.:18: geri geliyo elbet ama ben bekleyemem öle
bekleme zuzum sabah daha verimli oluo bak uzmanlar öle sölüo
ayşaa zillisii nerdesinn gene biyerlerde tıkınıyomusun,nohut mu yapıyosun napıyosun gel buraya

valla kocada sıkıldı gitcem bak şimdi bende

gitme leeen dur yemek yapmaya gitmiştim.
baktım baktım kimse yok kapattım ben de

nohutumu pilavımı yaptım yoğurdum da var, ben de yicem,ekmeksiz...

"yaşasın yemek yemekkkkkkkkkk"

alisha yeme

tadına bak bir iki kaşık al nohuttan ama kendine de bir tabak koyup yeme

hele pilavın yanına hiç yaklaşmaaa:26:

zuzu hiç pas vermiorsun elektrikler ne durumda?

bütün paslarım senin olsun canım şuan burdalar kendileri :)

ohh eline sağlık
tahmin ettim ama didim bu şimdi pilavda yapar yoğurtla yer,hain domdom :))

bende neke sölerken canımı çektirdim tost yapcam azcık yicem

valla ben yediklerimde hep kalçaya basene gidiyo (

alisha yeme

tadına bak bir iki kaşık al nohuttan ama kendine de bir tabak koyup yeme

hele pilavın yanına hiç yaklaşmaaa:26:

canım ama yaaaaa, yapma bunu banaaaa

pilavım o kadar lezzetli olmuş kii

bak ama ekmek kesinlikle yemicem onda anlaşalım sadece kahvaltıda, yavaş yavaş hazırlamak lazım dimi bünyeyi

zuzuş fitil işi noldu??ya benim eskiden bişiyim yoktu boşuna fitil kullandım doktor nerde gördüyse artık mantarı.ama bi iki gündür ara ara kaşıntım oluo nası olur yaa, krem vermişti doktor onu sürdüm az önce:26:

bilmiyom:96:
taam sende

şimdi sirkene fenalıklar gelicek bizi böle okudukçaa :)) gelip elimizden almasın biz yemeden :=)))

dimiiii
ya bak zuzu sabah kendi kendime çok fena söz vermiştim olmuo ama beee

ayy kankilerim başladı

eşim de aradı geliomuş ben çıkıom kızlar ii gecelerzuzu hayırlı işler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…