Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar sizde irade sıfırmış ayy bu saatte neyin yemeği

alisha pilav güzel olduysa kaçmıyor ya yarın öğle yemeğinde yersin keşke sizleri basabilsem şimdi

zaten öksürüğüm insanlıktan çıktı at gibi oldu bütün daireyi çınlatıyorum korkarsınız gece gece iştah filan hiç bir şey kalmaz

Bulamadım canım kimseyi bulsam sağlam birini alıcaktım.artık yapmıyorum annemi bekliyorum .benim yapabileceklerim bitti.bende yapmıştım benimkilerde yamuk yumuk olmuştu.

Bulamadım canım kimseyi bulsam sağlam birini alıcaktım.artık yapmıyorum annemi bekliyorum .benim yapabileceklerim bitti.bende yapmıştım benimkilerde yamuk yumuk olmuştu.

nekim tost yapsan yaa olmamı çayla zeytinle yesin :) birden geldi aklıma
heh süper fikir, saol zuzum
ozamn sende evet dee
du bakalım

nektar eşine de zor bu saatte yediği yemeği nasıl hazmediyor? Aslında en güzeli sıcak bir çorban olması
söyledimm, kaşarlı domates çorbası yapim dedim istemedi

ben de 3ten beri hiç yemek yemedim, canım da çekmiyo
azcık irmik helvası yicem ama

kızlaaaar...
obur kızlar hep yemek konuşmuşsunuz kız ayşinim diyete başlamanla bitirmen bir olmuş
dilekcim eşine ve sana geçmiş olsun canım...orası soğuk madem biraz daha dikkat et canım kendine
nekim kürtaj sonrası olayını araştırmıştım ben hep 15 gün yasak yazıyodu
enkiiiii çok yoruyosun kendini...bırak artık iş yapmayı falan...eşin yapsın ya da anneciin gelince yapar zaten...

bizde dün 9.30 gibi evden çıktık...4 boyutlu ultrasona girdim...benim minik yol boyu tekme attı durdu,ultrasona girdiğimde uyuyodu...benim gibi yamuk yumuk şekilde uyuyo kızım her şeyini kontrol etti dr çok şükür hiçbi şey çıkmadı cinsiyetine tekrar baktırdım ordan çıkınca annemlere gittik,dün gece orda kaldık,kahvaltıdan sonra geldik...gelince temizliğe daldım hemen...balkonlarımı yıkadım,evi süpürüp sildim,toz aldım,nevresimlerimi değiştirip yıkadım,kazaklarım yıkanıyo şimdi...dolapta haşlanmış nohutum vardı,onu pişirdim...annem etli pilav vermişti...salata+ ayran derken karnımızı da doyurduk...ayşinimle menümüz aynı bugün şimdi tuvaleti yıkıycam,masayı toparlıycam,bulaşık makinesini boşaltıp mutfak dolaplarımın dışını silicem...sonra dinlenmeyi planlıyorum ama eşimde başımda bekliyo

çok şükür vilin senin minik iyiymiş anneni de görmüşsün evde yapılacak iş de bırakmamışsın

sabaha kadar yarım yamalak uyudum bugün de hiç bi iş tutmadım öylece yatıyorum çok bunaldım artık şu hastalık hallerinden

vilişş, kızına maşallah ne güzel, herşey yolundaymış

ben sabah bi uyandım saat 1, kocişim de ilk kez bukadar çok uyumuş
sonra o kalktı 10 dk sonra ben de kalkarım dedim, yine uyumuşum
kalktım saat 3e geliyo. Göyaa bugün sehpa almaya gitcektik, pilav tencerem eskir giri oldu tencere bakıcaktım ben
bu hafta kocişim hep 15,30 da evde olucak hafta içi gideriz diyip erteledim.
Kahvatı felan derken saat 17,30 oldu battaniyeleri yıkadım, şimdi de süpürge vileda yapıp yemeğe girişecem.
Tavuk kızartıcam ve kaşarlı domates çorbası yapıcam, kuru fasulyem de iptal benim.
Yetmiyo 1 gün izin yaa, hiç yetmiyo. Alamıyorum uykumu.
Kansızlık çıkmıştı ya bende dr ilaç vermişti hamişken, onu içmeye devammı etsem. Kansızlık yorgunluk ve uyku yapıyomuş.
Ben sürekli yorgun ve uykusuzum

eşimle idda oynadık ikimiz de, ben ilk kez oynuyorum
uyduruktan bilet yaptım, bişe de vermiyo zaten 42 tl
ama tutarsa da süper olucak, kocama doğum günü hediyesi için kullanırımm

vilinnn

bende evdeydim hep sadece süpürüp banyoyu yıkadım okadan,arkiler vardı öğlen geldiler 5e kadar sonra gittiler,bizde yemek yedik, çay demledim kp var...bide tavada kestane deniyorum :)

vilinnn

bende evdeydim hep sadece süpürüp banyoyu yıkadım okadan,arkiler vardı öğlen geldiler 5e kadar sonra gittiler,bizde yemek yedik, çay demledim kp var...bide tavada kestane deniyorum :)

ne alemde kestaneler
kızlar çizelgem bi hafta önde,sağlık ocağına göre 1 hafta öndeyim...işler karışık 21. haftamdaymışım ve minik 380 gr olmuş bi dahaki kontrolde şeker yüklemesi yapacaklarmış :18: işlerimi bitirdim,minişe örgü başlamaya çalışıyorum boş boş sıkıldım kaç gündür zaten son aylarda uzun süre oturamazmışım,şimdi ne örersem karmış,annem öyle dedi
nek ben olsam kan hapını kullanırdım heralde :26:

vilinnn

ben de bitirdim temizliği, boza ve irmik helvası keyfi yapıyorum.. yemek yapıcam ama hiçç aç değiliz, 1 saat sonra kalkarım.
ayy tavada kestane nasıl olucak acaba, bana da söyle zuzum alıp deniycemm

sirkenn sabah uyandım boğazım ağrıyo sen geldin aklıma yatata :)) acaba dedim nasıl uyuyabildi inşş çabuk geçer

nekkkk

kızlarr yiyoruz biz şuan kestaneye 10-15 dk da oldu ...
nekk tavayı ocağa koydum o ısınana kadar ben kestaneleri çizip suya attım ...24tane yaptım ben , çizincede dizdim tavaya soba gibi

zuzu gece dr bi arkadaşımız vardı çok yakın oldugumuz onu aradık antibiyotiğe başladım bir de öksürük şurubuna ayrıca eşim de sırtıma ve göğsüme viks sürüp ütüyle ısıtılmış havlu bastı o terletti gibi sanki yarın da böyle olursam dr a gidecem.

tavada kestane de güzel olur ama biraz nemli olacak ki kurumasın annem bi dönem tavada yappardı kestaneyi

nektar size de afiyet olsun boza nasl bi içecek ben hiç denemedim

çook sıkılıyorum

maşallah kuzum size çok iyi gidiyo herşey hep böyle olur inş
başlıyım o zaman ben ferruma :44:
sirkenn sabah uyandım boğazım ağrıyo sen geldin aklıma yatata :)) acaba dedim nasıl uyuyabildi inşş çabuk geçer
nekkkk
uykuma şaşırdın dimmi

kızlarr yiyoruz biz şuan kestaneye 10-15 dk da oldu ...
nekk tavayı ocağa koydum o ısınana kadar ben kestaneleri çizip suya attım ...24tane yaptım ben , çizincede dizdim tavaya soba gibi
hıı güzel oldu yanii, ben de alıyım hafta içi..
market alışverişi de yapmadık biz o da kaldı hafta içine.

sıcak su torban varsa ayaklarının altına al canım, o da terletiyo.. çok kötü oldun sen bu defa :26:
çok öksürürsen gece bi kesme şeker at ağzına, yumuşatıyo öküsürüğü.. küçükken babannem bize öyle yapardı..
gerçi sen kalori felan der yemezsin ama

şu açık renk boza var ya ben onu hiç içemiyorum, ama koyu renklisini çok seviyorum.
farklı herhalde onların içeriği.
Bizim bulgaristanda boza çok meşhurdur, alışığım ben.
Mesela burda poğaça çay ile yapılıyor ya kahvaltı, orda poğaçaya benzer hamur işi ve boza ile yapılır.
yani kahvaltıda en çok tüketilir.. kimse söylesem garip karşılar ama bizde böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…