yazdıklarım gitti sanırım çıkış yaptı sistem birden
enkidu cam küçük diyorsun ama sen de iyice ağırlaştın durman lazım annen gelince yaparım demiş işte yada madem duramıyorsun bir yardımcı alsan ona tarif edip başında dursan ama sen yapmasan:26:
k validemlere gidemedik hala bahçedelermiş biz de evimize geldik tekrar fırına kek attım ilk defa kağıt kalıplarda kek yapmıştım bir garip oldular sanki yamuk yumuk
yazdıklarım gitti sanırım çıkış yaptı sistem birden
enkidu cam küçük diyorsun ama sen de iyice ağırlaştın durman lazım annen gelince yaparım demiş işte yada madem duramıyorsun bir yardımcı alsan ona tarif edip başında dursan ama sen yapmasan:26:
k validemlere gidemedik hala bahçedelermiş biz de evimize geldik tekrar fırına kek attım ilk defa kağıt kalıplarda kek yapmıştım bir garip oldular sanki yamuk yumuk
heh süper fikir, saol zuzumnekim tost yapsan yaa olmamı çayla zeytinle yesin :) birden geldi aklıma
du bakalımozamn sende evet dee
söyledimm, kaşarlı domates çorbası yapim dedim istemedinektar eşine de zor bu saatte yediği yemeği nasıl hazmediyor? Aslında en güzeli sıcak bir çorban olması
heh süper fikir, saol zuzum
du bakalım
yaa öksürmekten uyuyamıyorumkalkınca iyi ama ne zaman başımı yastığa koysam coşuyor
bende yapmıştım benimkilerde yamuk yumuk olmuştu.
vilinnn
bende evdeydim hep sadece süpürüp banyoyu yıkadım okadan,arkiler vardı öğlen geldiler 5e kadarsonra gittiler,bizde yemek yedik, çay demledim kp var...bide tavada kestane deniyorum :)
vilinnn
bende evdeydim hep sadece süpürüp banyoyu yıkadım okadan,arkiler vardı öğlen geldiler 5e kadarsonra gittiler,bizde yemek yedik, çay demledim kp var...bide tavada kestane deniyorum :)
çok şükür vilin senin minik iyiymiş anneni de görmüşsün evde yapılacak iş de bırakmamışsın
sabaha kadar yarım yamalak uyudum bugün de hiç bi iş tutmadım öylece yatıyorum çok bunaldım artık şu hastalık hallerinden
maşallah kuzum size çok iyi gidiyo herşeyne alemde kestaneler
kızlar çizelgem bi hafta önde,sağlık ocağına göre 1 hafta öndeyim...işler karışık21. haftamdaymışım ve minik 380 gr olmuş bi dahaki kontrolde şeker yüklemesi yapacaklarmış :18: işlerimi bitirdim,minişe örgü başlamaya çalışıyorum boş boş sıkıldım kaç gündür zaten son aylarda uzun süre oturamazmışım,şimdi ne örersem karmış,annem öyle dedi
nek ben olsam kan hapını kullanırdım heralde :26:
uykuma şaşırdın dimmisirkenn sabah uyandım boğazım ağrıyo sen geldin aklıma yatata :)) acaba dedim nasıl uyuyabildiinşş çabuk geçer
nekkkk
hıı güzel oldu yanii, ben de alıyım hafta içi..kızlarr yiyoruz biz şuan kestaneye10-15 dk da oldu ...
nekk tavayı ocağa koydum o ısınana kadar ben kestaneleri çizip suya attım ...24tane yaptım ben , çizincede dizdim tavayasoba gibi
zuzu gece dr bi arkadaşımız vardı çok yakın oldugumuz onu aradık antibiyotiğe başladım bir de öksürük şurubuna ayrıca eşim de sırtıma ve göğsüme viks sürüp ütüyle ısıtılmış havlu bastı o terletti gibi sanki yarın da böyle olursam dr a gidecem.
tavada kestane de güzel olur ama biraz nemli olacak ki kurumasın annem bi dönem tavada yappardı kestaneyi
nektar size de afiyet olsun boza nasl bi içecek ben hiç denemedim
çook sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?